Framtid, ett älskat och hatat ord!




Marques Houston - Circle

[Intro: Whisper]..
Yeah
You know what's funny?
Seems every time I try to forget about you,
My feelings pull you back in.
You know, cause I got somebody else.
And you got somebody else.
But you and I both know,
What it really is..
But still,
You know what I'm saying B?

Ran across a picture you took of me,
And it got me thinkin'
Bout how it used to be,
It was just you and me,
Still hear you say you love me,
Put no one else above me,

But that was back then now you're just a memory
If I didn't go away to school,
Then where would we be?

Probably still together and somewhere happy
If I'm supposed to be moved on in a new relationship strong,
Then why are you still haunting me?
They say...

[Chorus:]
If you love something, let it go,
And if it comes back then that's how you know.
I got to the stop light then I made four rights.
Now I'm back where I started,
And you're back in my life.
The further I go, the closer I get back to you?

I say I moved on,
Til' I'm reminded of you.
Can somebody help me?
Help me get out of this circle (out of this circle).

I drove past your house the other day,
I didn't even mean to,
I went the wrong way.
I ain't seen your mama in a while.
When she looked at me, she smiled,
And asked me if I'm doing okay.
Took everything I had,
Not to bring up your name.
And wonder if you came home for the holidays, yeah...
She asked if I could stay awhile,
'Cause you had come in town,
And you were just five minutes away.

[Chorus:]

Anybody whose listening to this,
If you got that person that makes you wonder what if,
Let me hear you say yeah (yeah),
Say yeah (yeah)...
Say yeah (yeah)...
Oh yeah (oh yeah)...
If you understand how I feel,
Then grab that person now an let em know what's real.
Let me hear you say yeah (yeah),
Yeah (yeah)...
Yeah, hey...

[Chorus:]

Får inte denna låten ur huvudet! Framtiden skrämmer mig lite, men ingen/inget kommer någonsin kunna stoppa mig nu!

Jag vet att det blir bättre! Kärleken övervinner allt. Jag bryr mig inte längre.
Folk får tro vad dom vill. Jag har slutat bry mig om vad ANDRA tycker! Jag är lycklig med dig, och jag vet att du är lycklig med mig! Fattar inte hur någon VÅGAR säga något annat! Låt oss vara, lägg er inte i!

Jag älskar dig!





Scene it!!

Hade verkligen inga förhoppningar/förväntingar om det spelet. Men gud så roligt det visade sig att vara! Igor, Nikolina och jag satt uppe till kl 02.00 och spelade, haha. Måste bara säga att vi alla trodde att Igor skulle vinna eftersom han är så grym på filmer, men vem vann? JAG!! Haha. Man måste spela smart också!
Lite synd om Niko dock som skulle upp kl 05.00 igen för att gå till jobbet, men är man med i leken så får man leken tåla. Eller något!

Dagens jobbpass kommer gå riktigt snabbt känner jag på mig. Skönt! Sen är det bara en dag kvar och efter är jag ledig fre-lör-sön! Gott, gott, gott!
Baby får minsann skynda sig hem idag efter jobbet så vi kan spela igen. Vem vet jag kanske åker hem till honom innan och lär mig alla frågorna utantill. Fuskaren! Nej, det skulle jag aldrig göra. Men det blir nog en runda "scene it" ikväll/inatt också. Niko får inte vara med och leka. Du ska S.O.V.A! Mohahaha!



Nu är det käk på G!

Ciao


Tandis och Waela

Imorse var jag tvungen att gå upp jättetidigt, enligt mig för att gå till personerna som tjänar alldeles för mycket pengar för att rota i någons mun. 08.30 hade jag ställt klockan på, då sover man ju som bäst.
Jag ville verkligen inte gå upp. Det var så varmt och mysigt under täcket, haha. Och där låg Igge och sov i lugn och ro. Var tvungen att hoppa på honom lite så att han skulle vakna till, haha. Jag är så elak. Får inte jag sova så ska ingen annan sova heller! Jag la mig till och med rakt på honom, och gjorde mig så tung som möjligt. Vaknade han tror ni? Nope!

Väl hos tandläkaren var det snabba ryck. Många patienter är lika med mycket cash. Så jag förstår varför allt måste gå så snabbt. De började me att ta lite bilder på mina tänder. Och det där har jag alltid undrat över. Den proceduren måste vara ganska farlig. Även fast de säger att de inte är det. Det är väl strålning av något slag. Jag menar om de nu inte är farligt, varför måste tandsköterskan alltid lämna rummet för att plåta mina tänder? Någon tandläkare som vill svara på min fråga?
Anyway, jag hade noll hål men dock en liten bit tand som jag har slagit av som måste fixas till. Men det gör jag vid ett senare tillfälle. Undra hur dyrt det blir? Har hört att det ska bli ännu dyrare nu efter den 1 juli, usch!

Efter tandläkarbesöket åkte Igge och jag till Väla för att kolla lite vad som var på rea. Får ju som sagt inte lov att shoppa kläder på ett tag nu. Så det var ganska svårt att gå runt där. Men vi sa faktiskt inget om andra saker, endast kläder var det!
Så jag passade på att köpa lite smink och världens bästa balsam, enligt mig. Finns på The Body Shop:


Det är så grymt bra. Lånade lite av Nikolina en gång, och nu är jag helt fast. Så för alla som känner att de har hår som känns som sandpapper, köp detta! Glöm alla inpackningar och trams. Detta gör under! Haha, vadå smygreklam!

Igor kom minsann inte tomhänt hem denna gången, kors i taket. Han köpte ett par jättesnygga Quicksilver badshorts. Sjukt dyra men gud så snygga! Får väl ha ett extra öga på honom när vi ligger på badstranen i Kroatien, hehe.
Efter det gick vi in på EB-games för att hitta något nytt roligt spel till Igor Xbox 360 Halo som han fick av mig i julklapp. Men vi hittade inget direkt lockande. Så såg vi detta:


Scene it, heter det. Ett spel för flera med massa frågor om filmer. Varje spelare får sin egen kontroll. Typ som "Buzz" om ni har hört talas om det. Det köpte vi iaf. Känner på mig att Igor kommer vara mästare på detta i och med att han förmodligen sett alla filmer i världen. Ska bli kul att testa! Får väl bjuda in Stefan och Marina på en runda. Men baby och jag kommer "kick ass". Vi vinner lätt! Haha!

På fredag ska Igge och jag till Köpenhamn och gå på Ströget lite. Han vill ha nya skor och var hittar han inte coolare och bättre skor (plus att inte hela HBG har dem) än på Footlocker!
Hoppas att mitt förbud om att handla kläder inte gäller på fredag bara, haha.
Det var inte så längesen jag var där med Marina. Inspelningen till Wallander var ju bara några dagar sen känns det som. Och det var ju en tvärgatan till Ströget. Måste visa Igge nattklubben "där det hände", haha.

Nä nu måste jag gå en runda!
Vi hörs!


Ströget - København

Ciao!

New phone, iPhone, Sidekick?

Känner att det är dags att skaffa sig en ny mobil, men jag har blivit så kräsen den senaste tiden. Förut kunde jag ha vilket skräp som helst. Tror att jag hade en och samma mobil i 4 år. En riktigt gammal och omodern sådan. Har verkligen ingen mobil som går att skryta om nu heller, men den är dock 100 gånger finare än någon jag haft förut.


Den har jag nu. Det slog mig just hur ful den är. Skaparna och de som gjorde designen på denna kan inte vara nöjda.

Jag har hittat två mobiler som jag verkligen har fastnat för. Den ena är den här:



Apples iPhone. Älskar att den är så annorlunda och samtidig så stilren.
Men den andra jag egentligen vill ha mest av allt är den här:



Tycker att den är så sjukt cool. T-mobiles Sidekick. Är väl mest känd för att många ungdomar i USA samt Kina använder den. Igor tycker inte om den alls. Men det är ju trots allt jag som ska ha den. Finns den ens att köpa i Sverige?

Någon som har något annat bra tips på en snygg, bra, unik mobil?

Ciao!


SATC

Igår var jag och Niko-piko på bio och såg Sex and the city! Nikolina är ju ett riktigt "sex-and-the-city-fan" och har nog sett alla avsnitt som har visats på TV. Jag däremot har väl sett totalt två och ett halvt avsnitt. Men jag måste säga att jag verkligen inte behövde se alla de där avsnitten innan jag såg filmen på bio. Den var riktigt bra. Filmen pendlade verkligen mellan olika sorters starka känslor.

Här är några RIKTIGT bra citat från filmen:


"Don't give me a diamond, just give me a big closet"
(Carrie to Big)


"How often do you "Color"?
(Miranda to the girls)
" I won't tell you how often, but when Big colors he rarely stays in the lines."  (Carrie to the girls)

"Color? Well I can't color enough. I would color all day...everyday if I had my way I'd use every crayon in the box."(Samantha to the girls)


"Charlotte did a Poughkeepsie in her pants!" (Carrie)


"I curse the day you were born"
(Charlotte to Big)


"Honey even if I were in jail, I wouldn't have that....situation"
(Samantha on Miranda's waxing issues)


"Ever thine. Ever mine. Ever ours."
(Big to Carrie...)

En riktigt sevärd film. Tycker alla killar borde se den också. Och gillar ni killar inte filmen och handlingen så kan jag lova er att det kommer delar i filmen som ni definitivt gillar!
Ska tvinga Igor att kolla på den sen när den kommer ut på film. Men det har han säkert igen emot, han har ju trots allt sett "Djävulen bär Prada" tre gånger hehe. Jag älskar att jag har en så bra pojkvän. Som inte alltid måste leka "macho". Man kan hitta på så mycket mer tillsammans då.

Idag har vi bokat en lägenhet som vi ska bo i under vår semester i Kroatien. Jättefin, precis vid stranden. Jag längtar verkligen nu! Igor har semestrat i den staden vi skall till några år innan också. Så han ska visa mig allt som finns att se. Får se vad vi kommer hitta på för bus när vi är där. Antar att jag tar med mig kameran så ni får se hur bra vi hade det sen,hehe.

Nu är det dags för lite mat i lådan!




"Maybe your only allowed a certain amount of tears for one guy, and I've used them all up" - Carrie


Ciao!


Tråkigaste midsommar helgen, so far!

Jepp, denna helgen var verkligen tråkig. Jag har till och med haft roligare på midsommar när jag har suttit på jobbet!
Vädret har varit sjukt dåligt och det har inte blivit något festande alls! Jag börjar få lite abstinens nu, har inte varit ute på hur många veckor som helst nu. Önskar att man var yngre igen. Då var man ju ute varje helg om inte mer!
Nästa gång jag har tråkigt ska jag hänga med Nikolina ut och låtsas att jag är 18 igen. Det suger verkligen att bli äldre. Det finns inget positivt med det.

Och som att denna helgen inte kunde bli värre så har bekant till mig dött! Jag vill inte gå runt och säga att han var min kompis för det var han inte. (Vet att många som får reda på att en bekant eller någon de har träffat ca 2 gånger plötsligt blir den avlidnes bästa kompis.) Kenny var inte min bästa kompis, men det räcker att man har träffat honom några gånger och festat med honom några gånger. Det gör ändå ont!!
Han dog natten till lördagen när var han ute och körde MC, UTAN HJÄLM! Varför gör man så? Jag vet att många av mina kompisar som kände honom ordentligt mår jättedåligt nu. Kunde du inte bara satt på dig en hjälm fan!?
Jag hoppas att alla som kör Mc tar lärdom av detta nu! Jag vill inte att någon av er som jag känner bättre ska försvinna!



Tankarna går till dig idag Kenny
 R.I.P


Ciao!

Naturligt!

Jag har lovat både mamma och Igor att jag ska sluta shoppa, så mycket som jag gör nu iaf. Så jag får alltså inte shoppa mer på ett tag. Hoppas jag kan hålla det jag har lovat bara.
Beställde en del saker för någon vecka sedan och idag kom ALLT på en och samma gång.

En låda:


Med underbara skor i som såg jättesmå ut men passade perfekt:


Denna klänningen som även den satt perfekt på:


Plus lite saker från Halens som jag har väntat på i flera månader. Det passade dessutom inte. Aldrig mer Halens!

Kan däremot tipsa om en riktigt god smoothie från Chiquita. Finns i minst tre olika smaker. Sjukt goda.

Ja, jag råkade smutta på en av dom innan jag hann dokumentera, hehe. Just nu dricker jag Mango-passionsfrukt. Bäst so far! Testa vetja!

En sak till, vad är det för ge-mig-huvudvärk-väder vi har fått? Det ska ju vara sommar och sol. Midsommarafton imorgon. Jag borde beställt en Hästens säng. Man får ju tydligen pengarna tillbaka om det regnar på midsommar, hehe. Det skulle väl kanske kunna vara det enda som är  positivt med regn i Sverige!!! Och kanske även den sjukt fina regnbågen som tittade fram häromdagen. Det var riktigt längesen man såg en så klar och fin regnbåge. Det var nog till och med två av samma sort. Fick det till och med på bild. Men som sagt, min mobil är inte den bästa och ger inte den stackars regnbågen någon vidare rättvisa:
 
och när vi ändå håller på med temat "natur", kolla vad som har blommat i vår trädgård. Min favoritbuske:
 
Jasmine, luktar som godis varje gång man går förbi, hehe. Nä gud vad det här inlägget blev klent och kvinnligt med blommor och skor, haha. Vad hände med Emily med alla vapen? 





Däär är hon, hehe!

Ciao!


Hahaha!

Hittade denna låten på Fridas sida (www.lillafridas.blogg.se). Så fantastiskt seriös video till en otroligt oseriös låt! Varnar dock alla läsare att den sätter sig på huvudet!

Bra tillfälle att använda sig utav uttrycket: LOL



"Vaaar är boxen!? Dääär är boxen!" - Hahahaha!

Ciao!

It's been a while!

Ja då var det ett tag sen man skrev här igen då! Fick en tillsägning av en kollega igår som sa att jag bloggade för dåligt, haha. Men jag har verkligen inte haft tid, har jobbat som en galning och den resterande av tiden har gått åt till min kära Igor!
Imorgon är det midsommarafton och Igge och jag ska hem till mina föräldrar och äta lite middag sen ska vi till Kroatiska föreningen och kolla kroatien-matchen. Hoppas dom vinner nu. Får börja hålla på dem istället. Sverige sög ju duktigt mycket igår! Skämdes nästan lite.
Någon som vet om alla uteställen har öppet på midsommarafton? Går man ut och festar på fredagen eller lördagen? Låter som att jag har noll koll och aldrig är ute. Det är faktiskt helt rätt, jag har noll koll eftersom jag sällan är ute nu för tiden. Det har man också fått skäll för, hehe.

Till något helt annat nu. Marina och jag var som sagt på inspelningen till de nya engelska Wallanderfilmerna i måndags, och jag måste bara säga (och skryta om) att det var lätt den häftigaste upplevelsen jag någonsin varit med om!!!!!!
Jag vill berätta så mycket, men jag FÅR INTE eftersom allt som hände den dagen på inspelningen är CONFIDENTIAL!
Tog dock lite bilder på resan dit och resan tillbaka.





















THAT'S THAT!

Nu ska jag äta lite mat och efter det ska jag bränna en ny CD-skiva som man kan ha i bilen. Både Igor och jag är så sjukt trötta på all den gamla musiken!

CIAO!

Drama Queen!

Imorgon bär det alltså av. Marina och jag ska åka till Köpenhamn (inte Ystad eftersom det blev ändringar) för att medverka som statister i en av de nya Wallanderfilmerna som framförallt kommer visas på BBC prime då filmerna är på engelska. Det kommer spelas in på en riktigt häftig nattklubb i centrala Köpenhamn.
Vi har fått så otroligt mycket info, och något som de pekade extra mycket på var att vi absolut inte får lov att berätta något om inspelningen. Inga foton, inga autografer. No nothing! Så synd. Men det ska bli riktigt roligt.
Tur att man hade lite drama när jag gick på Internationella skolan i Helsingborg med Mr. Champion tror jag till och med han heter. Inte för att jag var särskilt duktig men mer så man vet vad det handlar om.
Måsta plugga in alla termer: Stand by, Camera roll, Take place, Action och allt det där. Men det löser sig nog. Hoppas jag inte gör bort mig bara, haha.
Skall som sagt ha min gula klänning från Lipsy på mig. Som om ni någon gång tänkte se filmen "One step behind" så kan ni leta efter den om ni vill se en bit av mig, hehe.
Nu slutar jag för dagen. Min man har tydligen en surprise för mig där hemma så jag vill verkligen hem!



Ciao!

Trött som en gnu!

Jag har nog aldrig varit så seg på morgonen förut. Det var verkligen sjukt svårt att ta sig upp för att gå till jobbet.
Var på Johannes "inflyttningsfest/inte inflyttningsfest" igårkväll. Efter mitt 13-timmarspass på jobbet åkte jag snabbt hem och bytte om och sen direkt iväg igen. Det blev min första "en-timmes-fest". Micki och jag kom prick 22.00 och gick prick 23.00, haha. Den timmen vi var där var dock sjukt trevlig. Träffade massa folk som jag inte har träffat på en evighet! Jag drack två glas rosé och kände mig en aning berusad av det lilla! Kan vara för att jag inte har druckit ordentligt på ca 6 veckor också. Eller så blev jag helt enkelt berusad på det otroligt roliga sällskapet, haha. Vi får göra om det snart Micki!
Lite pics från "festen" nu då (jag tog nog ca 10 bilder/min - Frågan är om jag gjorde något annat än att fota?) Ingen ville i alla fall vara med på bild (speciellt inte DP "mannen med muggen"), och nu får de sitt straff:




Det var faktiskt ganska skönt att komma hem sen. Micki och jag är trots allt duktiga flickor som går hem tidigt för att jobba tidigt dagen efter, haha. Somnade nog kvickare än kvickt.

 (trööött)

Nu är det BARA 11 timmar kvar av mitt 13-timmarspass. Det går nog snabbt, eller inte.
Ska bli jättekul att träffa min Igor sen, han har ju varit borta från mig sen i fredagskväll. Eller ja, jag har iaf inte träffat honom sen dess. Just nu är han i Malmö och sover tror jag. Han var ute och festade där igår. Får kanske pyssla om honom ikväll om han inte har druckit varannan vatten dvs. Men pyssla om gör jag mer än gärna!
Kan inte fatta att vi åker till Kroatien om en månad! Min baby och jag ensamma (nästan) i tre veckor vid ett underbart blått hav!


♥ Jag älskar dig min lille kroat! ♥

Ciao

Varm i örat!

Jag har nog pratat i telefon i över 3 timmmar nu, varav 1h och 36min var med Micaela, haha. Känns som att någon har lekt "majbrasa" på mitt öra. Dagen har i alla fall gått snabbt.
Det blir minsann fest idag hos Johannes, kvittar hur trött jag är. Micki och jag har bestämt oss för att i alla fall visas oss där någon timme eller två, hehe.
Snart börjar fotbollen! Jag hoppas verkligen att de får igång projektorn på jobbet så de visar matchen. Måste ju vakta folket och se till så att det är lugnt, haha. Får väl snegla lite på fotbollsmatchen som man absolut inte vill se (ironi).

Okej! Nu kan jag faktiskt inte hålla mig mer. Det underbart vackra jag beställde häromdagen som bland annat denna människa har:


Är nämligen...
 
Nine West skor!!!!!!!!! (Kändisarna har egentligen på sig en dyrare variant som heter Balenciaga, men de är snarlika.)

Dessa urläckra och otroligt populära skor kommer snart till en brevlåda nära mig!! Jag älskar mina nya skor!
Köpte dem i ljusbrunt för jag tror det kommer klinga bra med mina bruna fötter, hehe.


Vad tycker ni!? Sjukt heta eller hur? Här är någon som har bloggat om dom:
http://www.shopdiary.com/2008/01/28/splurge-vs-steal-gladiator-wedge-sandals-balenciaga-vs-nine-west/

Passade även på att beställa hem denna söta klänningen från Asos:


NO MORE SHOPPING YOUNG LADY!

Ciao!



Torsdagen den 12 juni

Hittade på ganska mycket den dagen. Träffade bland annat Stoffe. Tog en riktig heldag och "catchade up" lite. Var längesen vi sågs. Vi kom fram till att vi nu har känt varandra i över 6 år. Det var riktigt bra att prata med Stoffe speciellt nu när min farmor precis har gått bort.
Stoffes pappa dog för några år sedan, så om det är någon som vet vad sorg och saknad är så är det han. Jag hatar ju som sagt att tänka på döden men han fick mig faktiskt på bättre tankar. Man måste ju leva i nuet!
Anyway vi var bland annat på Familia (där jag köpte min kära basketboll), Väla, spelade basket och satt på Gröningen. Tiden bara rusade förbi.
Orkar inte skriva mer detaljerat så jag lägger in bilder istället som vanligt, haha.


Kom hem vid 21-tiden. Efter det hängde jag med min "Laröd-brother-hoodie" Jimmy also known as Jay på en sväng på hans MC. Det var sjukt kul. Lånade pappas ryggskena som var 15 storlekar för stor. Better safe than sorry!
Åkte en sväng till Råå och hälsade på Martin. Han hatar allt som har med bloggar att göra trots den stora datanörden han själv är, haha. Funderar på att göra ett helt inlägg om Martin med massa fina/fula bilder på honom, haha. Fick även reda på att hans mamma läser min blogg, alltid kul att få reda på vilka som läser.

Ikväll är baby i Malmö för att fira hans kusin Sanjas födelsedag. Jag måste tyvärr stanna hemma eftersom jag ska jobba tidigt imorgon igen. Men det blir nog ändå en liten sväng till Johannes som nyss har flyttat till Maria staden. Han ska ha en liten tillställning. Så jag åker nog dit en stund med Micki från jobbet. Om jag inte är för trött dvs.

Nu är det kaffe-tajm!




Ciao!

Då var det klappat och klart!

Nu har jag gjort det! Efter mycket letande och samtal till USA och till och med någon gammal tant som lät trött (ringde fel).
Jag har beställt det jag pratade om i ett tidigare inlägg. Det visade sig att det jag letade efter fanns rakt framför ögonen på mig, var? Asos.com såklart! Mitt älskade Asos. Jag visar så fort jag får hem paketet. Jag är så glad nu! Jag hade verkligen tur också, det fanns bara ett ex kvar i min storlek.
Har dock lovat mammsen att detta var det sista jag shoppade på länge eftersom det inte blev helt billigt denna gången. Men jag bryr mig inte! Det behöver inte ens passa mig när det kommer fram, det är bara så fint att titta på, haha!

En liten hint:
Denna söta människan har samma sak som jag
 
"Monica-bang", haha! Så roligt när hon slår i lille Bens huvud i v.ä.n.n.e.r. Han bara "Monica bang!" På tal om inget alls.

Nu måste jag gå och lugna ner mig lite.
Ciao

Ny dag och nya tag!

Hade sjukt svårt att somna i natt. Somnade vid 03.30. Önskade att jag hade någon att prata med. Men normala människor sover vid den tiden. Istället visslade jag en gång så kom Nato och höll mig sällskap. Haha, han är så rolig. Klockan är nästan fyra på natten och han kommer rusande för han tror att vi ska leka.
Idag vaknade jag 09.00, av Natos busande. Och hur mycket jag än vill somna om så går det inte.

Pratade med en gammal "Laröd-hoodie-brother" ett tag igår. Han har nyss skaffat sig Mc-kort, så fett! Grattis som fan! Alltid lika kul att snacka gamla minnen och framför allt snacka om vårt gemensamma hat, haha! Ska ut och glida på mc'n någon dag nästa vecka om det blir fint väder igen. Vad hände med sommaren? Fick hem min bikini från La redoute igår (jättefin), men frågan är om jag kommer få använda den något i Sverige detta året?

Idag ska jag till Familia med en kompis. Ska kolla lite smått och gott. Man är ju så sällan på Familia, de har ju BELLBOX där damn it! Ska även boka tid till att fixa mina naglar. Ska göra det någon dag innan jag åker till Kroatien. Vill jättegärna fixa mina tår också. Nikolina hade ju fransk manikyr på tårna på sin student. Dösnyggt. Men gör de naglarna på tårna på Familia tro?


Nu är det lunch!

Ciao

2 sekunder senare efter jag hade uppdaterat bloggen kommer pappa in med posten. Där va minsann en Halens-påse! Med mina små shorts som jag beställde för ett tag sen! Jättesöta!


Bye for real!

Sjukt jobbig dag

Idag hölls begravningen för farmor Daga. Det var så fint men samtidigt så tråkigt. Trodde inte att det skulle bli så jobbigt som det var. Men med musiken och alla som grät och stämningen, var det svårt att hålla sig från tårar. Jag tycker inte om att gråta och är ingen person som gråter särskilt ofta. Jag ska alltid verka så himla tuff. Idag var jag allt utom tuff. Jag gjorde allt för att inte börja gråta. Men sedan hade vi varsin röd ros som vi i slutet skulle gå fram och lämna på kistan innan vi sa hej då en sista gång. Då brast det.
 Jag fattar inte varför en så snäll människa måste försvinna. Varför är det så jobbigt med döden? Och jag tänker på alla de andra människor som kommer försvinna som man tycker om. Jag skulle inte vilja gå runt utan föräldrar. Men det gör ju min pappa nu. Han har ingen pappa och ingen mamma. Jag hade aldrig klarat mig. Mår jättedåligt just nu inombords, men det är det ingen som märker på mig. Min fasad döljer det ganska bra.
Nu är det i alla fall över.
Jag hoppas att nästa gång jag befinner mig i en kyrka så är det under betydligt bättre och roligare omständigheter.




R.I.P Farmor Daga Ljung

Oh lord!

Vackra skapelser!
En dag är ni mina, om jag så ska behöva åka all the way to the US. Ska ringa dom imorgon. Mina engelska är nog lika rostig som pappas bil dock men jag MÅSTE HA DOM!!!
Mamma och jag ska till NY i höst och även hälsa på hennes bästis Dorothy i New Jersey. Kanske ser om jag hittar dem då. Men jag vill ha dom nu!
Tyvärr får ni inte se vad jag menar. Lovar att visa så fort jag får hem dem.

Idag visar de minsann Sverige-Grekland matchen på jobbet. Och jag "måste" vara där och se till så allt är lugnt och städat, haha. Gud va jobbigt, jag som absolut inte ville se matchen, haha. Ibland gillar jag mitt jobb lite extra mycket!

Träffade Nikolina idag också. Hon har ju fått jobb här. Kul, en till av alla Helsingborgare som man känner. Eller ja, hon är ju faktiskt familj, min lilla svägerska. Men det känns som att halva HBG jobbar på mitt jobb. Vilket både är bra och dåligt.
Man har ju altid någon att prata med på jobbet, men man kommer inte ifrån att man måste hälsa på 300 pers varje gång man är civil.
Har varit ledig ett tag från jobbet, men jag måste säga att det kändes väldigt bra att komma tillbaka. Alla är så trevliga här och frågar var jag har hållt hus och säger att det är inte lika roligt att komma till jobbet om jag inte är här, haha.
Ska jobba hela helgen också och för första gången ser jag fram emot det. Ska bli skönt att göra något annat liksom.

Igor fick ett halsband av mig igår. Ett silverkors. Jag tyckte det var jättefint. Tror han gillade det iaf. Visar bild någon dag om han använder det.

Anyway, nu ska jag gå och vara social.

Ciao

HEJA SVERIGE!!!

Tack Lipsy!

Tack lipsy.co.uk för att ni gjorde min dag lite bättre!
Älskar när man får en lapp i brevlådan där det står att man har ett paket att hämta. Ännu bättre när man inte själv vet vad det är eftersom man har glömt, haha.
Denna klänningen var det iaf, all the way from the UK. Den är ännu gulare i verkligheten.
(Nato ska alltid fösöka vara med på bild, haha)

  Jättefin i ryggen!

Har även varit på väla idag och köpt en ny berlock till mitt Tomas Sabo armband som jag fick av min baby.
Köpte en nyckel med "bling". Nu har jag ett E (för Emily), ett rosa bling-hjärta, ett I (för Igor), ett hjärta där det står Mon Amour och nyckeln.


Igor och jag firar ju 9 månader idag, så jag köpte en liten surprise till honom också. Ni får kanske veta vad det är sen, hihi! Grattis till oss hjärtat!


CIAO!

dalande motivation

Har som sagt ingen motivation till att blogga dels för det fina vädret och dels för att jag helt enkelt inte orkar. Ska på begravning på onsdag, känns mindre kul.

Lägger in lite bilder på allt möjligt som har hänt den senaste veckan. Orkar inte skriva om det nu. Kanske en annan vacker dag.
Måste dock bara nämna att världens bästa Nikolina nu har tagit studenten. Gått på bal har hon minsann också gjort. Men ni fattar säkert vilka bilder hon är med på. Behövs ingen förklaring. Hon säger det själv med sitt vackra face!




Fotade lite med mobilen på studentdagen eftersom jag glömde hjärnan och kameran hemma. DOH! :
 















 Hon har klippt sig! Inte de hetaste bilderna dock hehe.

 Helt inne i Kroatien-matchen


Thats all for today!

Mamma och pappa i mitt hjärta!


Jag har verkligen haft tid att tänka på saker och ting idag. Och jag har nu förstått att man inte ska ta saker eller människor förgivet. En dag kanske de inte finns där mer. Jag har även tänkt på vad som är viktigast i mitt liv. Min familj såklart! Jag hade aldrig någonsin klarat mig utan mamma och pappa! De ställer alltid upp och finns alltid där för mig. Även fast jag inte nämner så ofta hur mycket jag älskar er så gör jag verkligen det! Hade det inte varit för er hade jag knappast haft ett så bra liv som jag har idag. Jag är så tacksam!

Idag dog min farmor Daga. Jag har jättesvårt att förstå mig på döden. Det är något jag ofta tänker på och fruktar. Det är så overkligt. Att veta att man någon dag ska dö är för mig väldigt skrämmande. Det borde det inte vara. Det är ett skede i ditt liv, precis som födseln. 
 Farmor var nästan 100 år och hade haft ett jättebra och friskt liv. Och hade inga smärtor eller sådant utan hon bara somnade in. Men ändå!?? Hon ska ju vara kvar och vara pappas mamma! Jag förstår inte!! Varför måste folk försvinna! Var tar man vägen!?
Hoppas hon är på ett fint ställe nu...

Sov gott farmor...

En dag som denna...

... ska man verkligen inte behöva jobba.
Jag menar, Gud ville trots allt att söndagen skulle vara en vilodag. But yet, here I am! Ångesten var mer än stor imorse när jag körde till jobbet och det redan var varmt ute. Mötte inte en enda bil på vägen, kändes lite som att jag var ensam kvar i världen, haha.
Ganska kul att vandra iväg i sina tankar. Tänk om jag verkligen var ensam, vad hade jag gjort då?
Först och främst hade jag nog hämtat mig en Lexus RX som jag alltid ha velat ha, sen hade jag nog åkt till Maxi och hämtat så mycket chips och dip att det hade räckt en hel livstid. Sen hade jag nog kommit på att det inte var så kul att vara helt ensam. Ingen att dela sina chips med. Nä, nu spårar detta inlägget ur känner jag, haha.
 Lexux - en dag är du min. Eller inte, med tanke på vad en polis tjänar, hehe!

Vad hittade vi på i onsdags nu då?

Well, dagen började med att jag träffade Marina på Solid Hair i stan där hon höll på att klippa sig och slinga håret. Resultatet blev verkligen gööör-snyggt. As a matter of fact så bestämde jag mig för att klippa mig hos Marinas frisör Therese jag också. Börjar bli lite nervös nu. Vill jag verkligen klippa av så mycket av mitt hår eller ska jag spara så mycket som möjligt och göra mer frisyr av det hela?
Vi får se vad Therese tycker helt enkelt. Känns som att jag kanske kommer ångra mig om jag klipper mig kort. För ibland är det ju himla bra och snyggt att ha så långt hår som jag har. Men samtidigt är det mycket lättare att ta hand om en kortare frilla. Ni får som sagt se nästa vecka hur det blev.
 Therese och Marina

Efter klippningen var båda Marina och jag sjukt hungriga. Jag började bli grinig så det var verkligen dags att ta något att äta. Det höll nästan på att bli en Big Buddah-lunch igen, men vi hamnade till sist mittemot på BROOKS. De har ju så satans goda baguetter. Vi satte oss utanför Dunkers i solen kollade på folk medans vi åt.
 Marina in action  Ser ut som att jag klappar min bagge, men han var ju så duktig och snäll och god ju, hehe!

Efter maten blev jag så mätt att det kändes som att jag rullade fram, typ som Fronda ni vet. Så i väntan på Louise som var på väg från skolan i Ängelholm tog vi oss en sväng på Kullagatan där jag bara skulle köpa en mascara. Det slutade med att jag köpte en grymt fin penn-kjol och ett par fina korta jeans-shorts. Glömde dock att köpa mascara, haha.
När Lollo dök upp bestämde vi oss för att åka en sväng till en klädes-utförsäljning.
Min mamma jobbar på ett klädes-företag som heter Springhill ab och de är det företaget som säljer ut tonvis med kläder till väldigt billiga priser. Där finns mycket snyggt men jag är verkligen ingen människa som orkar trängas med folk och rota längst ner i en låda för att hitta fynd. Men det var minsann Louise, hehe!
 Tror inte hon gillade den här tröjan speciellt mycket by the look of her face.
 Marina ger goda råd, hehe!
 Sjukt fin bild på Louise, enligt mig. Helt osminkad, and looks like a f-ing model!
 
Under tiden Louise letade och testade kläder sprang jag runt och hälsade på mammas kollegor som jag har jobbat med förut, eftersom jag har stått i den otroligt stressiga kassan på utförsäljningen några gånger. Gissa vem jag fann i en av kassorna.
 
Nämligen Jörgen aka "cider-pappa". Fullt uppe i kundernas varor. Han tackade iaf för skjutsen från företagsfesten. Och jag tackade för cidern, undrar dock om han kommer ihåg att han gav mig dom, hehe. Han var jättesnäll och lät Louise gå före 3-mila-kön med sina plagg så att vi kunde komma därifrån snabbt. Kunde ju både fått värmeslag och cellskräck om man stannat där inne för länge, hehe.
  

Efter Lollos shopping åkte vi ner tll Gröningen och tog en glass i en glasskiosk där den dyraste glassen kostar 500;-. Undrar om den är stor, haha?
Åt den godaste glassen för detta året iaf. En kula Mapel - Walnut. Himmelskt god!
   
Efter glassen kom Marinas pojkvän Stefan och kidnappade henne. Då var det bara Lollo och jag kvar. Utan någon som helst aning om vad vi skulle hitta på. Igor skulle spela fotbollsmatch, dock inte i Helsingborg. Och hans lag bara förlorar hela tiden så vi kände inte riktigt för att åka hela vägen till Örkeljunga för att se dem förlora. Men sen fick vi ett ryck och kom på att vi ändå inte har något att göra så vi kunde lika väl stå där och titta på pågarna när de springer efter en boll.
Så vi bestämde oss för att hämta lite förstärkningskläder ifall det blev kyligare på kvällen vilket det också blev. Efter ett besök på Tågaborg och ett i Laröd rullade vi mot Örkeljunga, Åsjunga. Undrar om det ens finns på kartan?
På vägen började jag bli hungrig igen så det blev ett snabbt stopp på Mcdonalds där jag upptäckte att Happy Mealen faktiskt är riktigt bra. Nyttig, enligt tallriksmodellen OCH man får en leksak, som jag senare skänkte till mamma haha.
Blev dock lite smått förvirrad när Lollo visade mig hur hon äter sin hamburgare, hehe.
   

Så var vi äntligen på väg mot Åsjunga. Det blev en del djupa snack. Sjukt trevlig den där Louise, hehe! Väl i den lilla byn Åsjunga ville vi hitta någon som kunde peka oss till idrottsplatsen. Tror ni vi fick syn på en enda människa? Nope! Anledningen: Alla i hela byn var och kollade på fotbollsmatchen. Det var tydligen ett stort event för dem, haha! Vi kom i andra halvlek och då var det fortfarande inga mål. Men hör och häpna! Under de 45 minuterna vi stod och skådade dem lade Igors lag TRE mål. TRE mål! Det är stort för Kullavägens BK hehe. Och jag som brukar föra otur med mig när jag går och kollar på hans matcher. Det var väl Lousie som förde tur med sig.
Efter matchen ville Lousie visa sina boll-talanger, eller ja?!
  Landslaget nästa!
  "Jag kan faktiskt snurra bollen på fingret några sekunder".

Och snipp snapp SNUT, så var den dagen slut.


Ciao


RSS 2.0