Choice-castle mässoafton!

Jag tror att vädergudarna har något emot mig. För varje gång jag ska jobba så är det superfint väder ute. Kan också bero på att jag just kommit hem från semestern och dom tycker att jag har fått tillräckligt, haha. Eller så är jag bara väldigt yr!
Idag är det i alla fall Valborgsmässoafton, ytterligare en överskattad dag då folk ser en anledning till att festa. Jag säger inget för ikväll blir det nog till och med lite vin för min del. När jag slutar jobba kl 21.00 ikväll blir det raka vägen mot Hampan. Julie kommer finnas där och även Linda. Tror till och med att jag kommer stöta på Gurre och company. Nice!
Det är sjukt varmt på jobbet idag. Har börjat använda sommaruniformen, men det är fortfarande alldeles för varmt.

Tidigare idag skulle jag åka en sväng till Väla för att snabbt springa in efter lite nödvändigt smink. Dock slutade med att jag stannade där och pratade med en säljare i 20 min. Han var VD för Sundance Spas, de som säljer utespa. Ni vet den här jättelika jacuzzin som brukar stå vid Roberts. Anyway, denna gången hade de börjat sälja en ny produkt. En inomhus brasa på biobränsle. I samma ögonblick som jag såg den blev jag kär. Den hade varit så otroligt fin i min lägenhet. Så jag slog till helt enkelt. En dyr inredningspryl, men ack så fint det kommer bli. Den största kostade 7000;- på rean, så jag valde den mindre varianten istället. Hittade inga bra bilder på den och glömde givetvis att fota. Men här är två bilder så att ni får en uppfattning om hur snygg den är:


Och på tal om inget alls, så är det nog dags för ett frisörbesök snart. Mitt hår är grymt långt och ännu mer slitet. Kommer inte ihåg sist mitt hår var så här långt. Är fortfarande sugen på att klippa mig som Rihanna. Men känner jag mig själv rätt så klipper jag bara topparna och fixar till en snygg sommar-frilla med lite slingor. Vi får se. Måste ju åka all the way to Löddeköpinge nu för att bli klippt. Min frisör har tyvärr börjat jobba där istället. Men vill man vara fin så.

Är det dags eller?
Ciao!

Ögongodis!

Jag vill vara här igen!!!


Har absolut inget roligt att skriva om just nu, så egentligen borde jag bara ski*a i det helt enkelt. Men nu när jag ändå håller på så slänger jag in lite ögongodis.
Vi börjar med målvakten Victor Valdes. Gah! Måste vara den snyggaste målvakten alive! Och tro det eller ej så ska jag faktiskt se fotboll på Telegrafen idag. Japp, kors i taket! Är dock inte så värst intresserad är mest ute efter sällskapet!


Nästa ögongodis är mitt fina hus på Östra vallgatan 12. Jag älskar det! Har kört förbi det några gånger på sistone, och dem bygger för fullt. Man kan nästan se in i mitt sovrum i det högra tornet nu. Åh, vad jag längtar! Fest hos mig varje helg dudes, haha!


Och sist men inte minst (efter att ha letat i evigheter efter ett namn på tösabiten) har vi Jennifer Gordon. Förmodligen ingen känd model eftersom det knappt finns några bilder alls på henne på nätet. Hon är i alla fall med i J holidays musikvideo "Bed" (som jag älskar). Hon är även med i hans nästa video "suffocate". Det ryktas till och med om att Jennifer Gordon är hans flickvän. Lyckos liksom! Anywho, hon är så grymt snygg. Jag har verkligen inga problem med att säga att jag tycker att tjejer är snygga (om det är det, haha). Det värsta jag vet är tjejer som är snorkiga och avundsjuka. Ibland träffar man ju på idioter som blir sura för att man ser bättre ut än denna. Flummar jag nu? Eller förstår någon mig? Hur som helst, det är väl mycket roligare att få höra en fin komplimang än att bli nerstirrad med "dödarblicken"? Här är hon i alla fall. Och även låten "bed". Lyssna och njut!


Ciao!

Once you go black, you never go back!

Många tror att vi mörkhyade inte kan bli mörkare. Ajabaja så fel ni har. Inom loppet av 15 min har massor med folk folk kommit till mig på jobbet och stirrat på mig som om jag vore något slags ovanligt djur. Haha, jag borde hängt en skylt runt om mig där det stod "don't feed the animal"! Anypoo, folk kunde inte förstå hur jag kunde vara så mörk. Eftersom jag redan var halvn*eger från början, haha! Här har ni andra som inte har sett mig lite bildbevis som jag tog innan jag skulle till träningen idag:




Hur är det möjligt liksom? Hur kan jag ha varit så ljus från början? Man skulle ju nästan kunna tro att jag en gång var en svenne på riktigt, haha!
Ciao!


Eddan!

Jag måste ju ha en ny bikini till sommaren!
Så nu är denna min, trots att jag egenligen ville ha den på den andra bilden.

Ciao!

Ungefär så här...


Den är verkligen klockren! Du har helt rätt!

Igår tog jag igen allt jag har missat under tiden jag var borta. Senare på kvällen stack jag till gymmet för att gå på ett step-pass med lil' sis Niko och mami. Svettigt värre, men det behövdes verkligen. Har ju gått upp några kilon under semestern. Eller jag borde åtminstone ha gjort det, för jag åt allt jag kände för i ganska stora mängder. Men vågen här hemma visar dock att jag har gått ner i vikt. Måste kolla upp min våg, om den verkligen stämmer.

Idag är det sista dagen jag är ledig på ett tag, sen blir det massa jobb. Vilket jag är väldigt glad för. Älskar när pengarna rullar in. Det är ganska lång tid kvar tills jag flyttar in i min lägenhet, 187 dagar för att vara mer exakt. Men jag har redan börjat spana efter fina möbler och riktigt nice inredning. Lägenheten i sig kommer ju redan vara supersnygg från början, men den kommer behöva min egen touch. Köpte en limited edition flaska på flygplatsen i Turkiet. Tänkte att jag skulle börja samla på dem. För det finns väl inget mer svenskt än en hederlig Absolut-flaska?

Denna köpte jag:

Men de här måste också ha!

Ciao!

En oförglömlig resa! - Del 1

Fredagen den 17 april började min mamma och jag vår resa mot Jordanien. Vad vi inte visste var att detta skulle bli en oförglömlig resa som kommer att sitta på näthinnan för all evighet! Det känns så konstigt att vara tillbaka till den vanliga världen, för Jordanien var verkligen en helt annan värld. Jag är så otroligt tacksam att jag fick chansen att komma till Jordanien nu och inte om några år. Landet borde redan nu krylla av turister, men konstig nog har ännu inte så många hittat dit. Just detta är jag glad för eftersom jag slapp trängas i alla dessa underbara miljöer!

Här börjar resan:




Vi startade tidigt på fredagmorgonen och som vanligt har man alltid alldeles för mycket packning med sig. Är man kvinna så är man. På Köpenhamns flygplats blev det lite standard duty free shopping. Köpte Escadas nya sommardoft och mamma handlade Bag in Box vin som vi skulle ha på hotellet och smutta på, hehe. Jag hann till och med modella lite för Ferrari, höhö!
Efter ett tag satt vi äntligen på vårt första flyg som skulle ta oss till Turkiet, Istanbul. Det var första gången jag någonsin kan säga att jag har ätit riktigt god flygplansmat. Fick till och med en fin meny med mat att välja på. Och efter ett glas vin, en trerätters-meny och filmen "yes man" så var man framme i Turkiet. Snabbt och lätt. Är det bara jag som är så fördomsfull att man nog ändå blir lite nervös när man ser alla araber och sedan kopplar ihop dem med flygplanen och terrorism? Nåväl, nästa flygtur till Jordanien, Amman gick också bra, och även där fick vi god mat.
När vi kom fram till vårt första hotell (som var sjukt pampigt) hade vi börjat lära känna vår grupp lite grann. Det var verkligen en salig balndning av folk vill jag lova. Jag var yngst och sedan sträckte sig åldern så långt som till 80 år. Fridel hette denna 80 åriga krut-tant. I vår grupp var vi 12 stycken. Sen hade vi två guider, varav en av dem var svensken Richard Holmgren som även är arkeolog. Men andra ord så kan han väldigt mycket om väldigt mycket. Det var så sjukt bra att ha med honom på resan. Har var nog även lite ögongodis för många i gruppen, hehe. Och jag kan nästan till 100% säga att ni kommer se honom på tv snart.



Nästa morgon var det tidig revelj för att ta oss till en av världens mest bevarade romerska huvudstäder. Denna dagen träffade vi även vår andra guide som heter Jihad (som betyder, det heliga kriget, haha), också en väldigt bra guide som kunde sin fakta. Jerash hette i alla fall området och vi fick se otroliga befästningar, tempel och rester av stadsliv som sträcker sig tillbaka till mer än 9000 år tillbaka. Jag har själv aldrig gillat historia. Faktum är att det nog var det tråkigaste ämnet jag visste i skolan. Men 9000 år! Hur är det möjligt. Och skulle detta vara början till att jag helt plötsligt börjar gilla historia och Indiana Jones!?





En fantastisk och lärorik dag!


En oförglömlig resa! - Del 2

Mot Petra:

Nästa morgon satte vi oss återigen i vår grupp-buss som tog oss var vi än skulle. Denna gången hade vi siktet mot staden Petra. Ett av världens moderna sju underverk. Jag visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig för jag hade ju bara hört talas om det några gånger förut. Men idag förstår jag hysterin kring denna overkliga stad.
Det tog oss nästan en hel dag att komma till Petra, men då stannade vi även på några ställen för att se ytterliga fantastiska utsikter och kända platser. Bland annat så stannade vi till vid Mount Nebo där Moses fick se "det förlovade landet", för er som är troende dvs. Även denna dagen var helt sjukt intressant trots att vi mest satt i en varm buss och blickade ut över en himla massa öken! Fick även se landets nationalblomma som är svart iris. Kul, med tanke på att en kille från personalen på hotellet, som vi kom att bo på samma dag kallade mig "black iris", haha!



Där har ni förresten en idolbild på Richard himself, glöm aldrig det ansiktet för en dag är han kändis, hehe!

En oförglömlig resa! - Del 3

I Petra:

Jag säger som alla andra har sagt som har varit i Petra och sett det med egna ögon. Det går helt enkelt inte att förklara! Hur kan något så gammalt vara så vackert!? Över 800 tempel, gravar, hus mm har blivit utskurna av de Nebateanska araberna. Good job måste jag säga! För att komma in till själva staden måste man gå igenom en 1.6 km lång och smal väg genom bergen. Detta var en utav de mest vackra saker jag någonsin skådat. Att naturen har skapat detta själv! Det ser ju helt overkligt ut. Delar utav den senaste Indiana Jones filmen är även inspelad här.

Denna dagen blev det många mils vandring och klättring i berg, massa stora ögon och häpna ansikten. Skulle jag börja skriva om Petra så hade jag kanske varit färdig nästa vecka någon gång. Därför väljer jag att lägga ut lite bilder och filmer istället.
Måste dock berätta om altaret längst upp på berget som vi tog oss till. Offringen vi gjorde den dagen var att ta oss upp, det var inte det lättaste vill jag lova. Men på riktigt så offrade man andra saker där för väldigt lång tid sedan. Då snackar vi ca 700-800 f. Kr. Anyway, vår guide Richard hade för några år sedan varit där med sin vän. Hans vän hade ställt sig på offrings-altaret och blickat ut över utsikten. 3 år sedan dog han i en trafikolycka. Jag tror att han råkade offra sig själv genom att ställa sig där. Så den dagen valde jag att inte komma i närheten av altaret. Usch, va hemskt!

Här är lite bilder:





Tror ni att jag var trött på kvällen sen? Eh, ja!

Nästa dag började vi dra oss lite mer söderut för att slutligen hamna i paradiset Aqaba. Men påvägen dit stannade vi i Wadi Rum för att se ännu mer öken, ännu fler kameler men framför allt vara med om en väldigt hoppig jeep safari!


Mamma var riktigt grym som tog sig upp för det stora sandberget. Hon sprang till och med upp. Galning!


Efter jeep safarin satte vi oss i vår grupp-buss igen. Nu väntade bara sol, bad och lyx på oss. Aqaba, here we come!

En oförglömlig resa! - Del 4

Aqaba:

Nu var vi framme i Aqaba och Röda havet. Där bodde vi på SAS Radisson, ett 5+ stjärnigt hotell som hette duga! Mamma och jag fick dock dela på en dubbelsäng vilket blev ett projekt på natten när båda drog åt sig täcket, haha. Det blev 2 otroligt varma dagar i Aqaba. 40 grader och mer till och med. Vi solade, badade, drack gott och åt god mat (alltid utomhus i värmen). Man blev uppassad som en liten drottning. Var man gick var det alltid någon som ville hjälpa dig med något eller bära något åt dig. Vi åkte en sväng till stan för lite shopping fast det var så varmt så vi orkade inte så värst länge. Köpte 2 vattenpipor och sen var det raka vägen ner i plurret igen. Askalas!



Nu fick man äntligen chans att börja använda sina outfits som man burit runt med överallt, haha!



När jag kom till Jordanien så trodde jag ändå att jag skulle smälta in, mer eller mindre. Inte för att jag ser ut som en arab men för att jag har vissa liknande drag som dem. I Kroatien var det ju helt hopplöst, folk stirrade för att jag var mörkhyad och det blev nästan lite obehagligt. Trodde jag skulle slippa det här. Men var jag en gick så kom det fram folk till mig som undrade var jag kom ifrån. De trodde att jag var från USA. Några tjejer ställde sig jätte tätt bakom mig och började röra vid mitt hår, det va lite halvcreepy. Det var till och med en som frågade mig "are you famous from the USA", haha. Vilken fråga. Borde ha sagt, "yes, I'm Rihanna" eller kanske Tyra Banks, haha! Efter 2 dagar i Aqaba och Röda havet tog vi i alla fall oss till Döda havet till ytterligare ett flådigt hotell! Denna gången den Internationella hotellkedjan Mariott!
När vi kom in på hotellområdet stod där endast uppradade massa SUV's, svarta med tonade rutor. Det kryllade av militärer utanför och skulle man komma in på hotellet var man tvungen att gå igenom en säkerhetskontroll, precis som på flygplatser. Haha, lite överdrivet, men så är det när rika människor vill vara säkra!
Detta hotellet var som sagt ännu finare än SAS's. Hur det nu kunde vara möjligt. Och det låg ju precis vid Döda havet. För er som inte vet så är Döda havet väldigt salt, 37% salthalt! Detta innebär att du flyter som en kork på ytan när du försöker bada. Lägger man sig på rygg är det omöligt att försöka vända sig om, och att ens försöka simma är bara onödigt. Jättehäftigt. Vid kanten kunde man även smörja in sig med lera (sådan lera som här i Sverige skulle kosta en förmögenhet). Jag tog tillfället i akt och smorde i mig rejält. Det såg nog sjukt kul ut. La mig på en sten och försökte se ut som sjöjungfrun, avgör själva om jag gjorde ett bra jobb, haha!

De här dagarna var i alla fall förbaskat sköna, jag har inte ens skrivit hälften om vad som hände där nere. Men får ni någon gång chansen att åka till Jordanien så ska ni definitivt göra det! Här kommer lite bilder:






Den där sista bilden med korridoren kan man skratta länge och väl åt. Jag vet att mamma kommer skratta ihjäl sig när hon får syn på den. Hon har nog skrattat konstant i 2 dagar åt denna händelse. Dock kan jag inte skriva om det här i bloggen i fall fel personer får för sig att läsa min blogg. Det kan nog sluta med en stämning och att folk blir avskedade, haha! Jag älskar bus dock! Ni som vill veta får fråga istället! Men det förgyllde mångas vardag vill jag lova.
Här kommer Döda havet bilderna.





Detta var slutet på vår resa!

En oförglömlig resa! - Del 5

Nu är man alltså hemma i Helsingborg igen. Det är både skönt och tråkigt. Man hade nästan börjat vänja sig vid att bo i Jordanien. Men det kommer fler resor, det är jag 100% säker på. Mamma och jag har redan börjat planera vår nästa resa. Det blir Brasilien för hela slanten. En vecka i djungeln och amazonerna och en vecka sol och bad. Det kan nog också bli riktigt bra!

Under resans lopp har jag kommit fram till många saker men framför allt en slutsats har slagit mig lite mer. Man kan inte vara riktigt säker på att det finns ett liv efter döden, men jag är absolut säker på att det finns ett liv före döden. Det är bara upp till var och en att bestämma vad de vill göra med det. Slösa bort det, eller göra något av det? Jag har bestämt mig för att se mer av världen.

Här vill jag även passa på att tacka den bästa reskamraten i hela världen, min mamma. Utan dig hade denna resan verkligen inte varit densamma. Vi är världsmästare på resor du och jag. Längtar till nästa gång. Love you!

Nu blir det vänner-time igen. Har saknat er mina busar. Hoppas ni är redo för Emily igen. För hon är minsann redo för er.
Jag har så mycket kärlek inom mig som bara vill ut. Ta för er!



Ciao!

En svart Emily!

Buss - flygbuss - flygplan - flygbuss - flygplan - tåg - båt - bil
+ INGEN SÖMN!

Ja, som ni förstår så är jag nu hemma från otroliga Jordanien! Är dock alldeles för trött (och svart, haha) för att blogga nu. 187 mail i inboxen också, men det får vänta till imorgon! Då blir det en "full report" on Jordan!

Ciao!

Hej då Helsingborg!

Nu har jag inte tid med bloggen mer ikväll. Har lovat att blogga från Jordanien om jag får tid. Men tills dess hör ni inte ett knyst från mig. Tråkigt va, haha!? Är bara borta i ca 2 veckor, men jag känner att jag kommer sakna er här hemma. Ni vet vilka ni är som ska ta åt er. Har haft så grymt kul och mysigt med er under den senaste tiden. Utan er hade jag nog inte haft den livsglädjen jag har idag. Det blir röj och nya äventyr sen igen när jag kommer hem, så ladda era batterier, hehe! Älskar er!

Nu väntar drottningen och värmen på mig. Sa jag förresten att jag ska försöka ta hennes plats? Och visste ni att hon var svenskfödd? Det finns alltså en chans att jag kan slänga ut henne från kungahuset, om hon inte är snäll dvs.
Vi hörs Hå-Be-Ge!
Peace!


Ciao!

Pump it up!

Ikväll har jag hängt lite hemma hos Micki, en trött Micki som inte ville träna. Det finns inget som heter "trött" när man ska träna! Så jag asade med mig henne till gymmet ändå. Mohaha! Träffade Niko där också. Vi klev in på ett body-pump-pass som heter duga. De sista övningarna vi gjorde tog verkligen kål på mig. Jag tror att alla muskler i hela mig vibrerade. Men vi kämpade i alla fall som idioter. Bra jobbat kräftan och biffen (Micki och Niko)! Ni får äran att hamna på min blogg igen. Grymt smickrande bilder måste jag säga!



Ciao!

Nails!

Imorse var mamma och jag uppe tidigt för att köra till Familia i Hyllinge. Vi gjorde våra naglar hos "chip-chopparna" som vanligt. De kan inte mycket svenska vill jag lova, och det gör inte mig något, fast man undrar ändå lite vad de säger när de pratar med varandra och sen börjar gapskratta. Kan tänka mig att det är något i stil med, "dumma svennar som vi blåser på jättemycket pengar för lite gele på deras naglar". Haha, eller kanske inte!
När våra naglar var färdiga och "blingade" gjorde vi några ärenden och sen tog vi en fika på Espresso House. Hittade kaffe-gums, undrar om de ger samma effekt som vanligt kaffe. Måste testa det någon dag. Gott gott.
Efter Familia åkte vi till stan för att köpa båt-och-tåg-biljetter så man slipper stressa imorgon. När jag kom hem var jag jättetrött, är ju inte van vid att gå upp tidigt. Jag har ju blivit ett nattdjur tyvärr. Eller ska jag säga nattuggla, eller varför inte gråsuggla, haha!
På eftermiddagen njöt jag av varje suhi-bit som landade i min mun. Hur kan det vara så förbaskat gott. Det är ju bara lite ris och lite fisk liksom. Nä, man skulle få sig lite  "skills" i det där med att göra sushi och sedan öppnat en sushibar i Japan! Vilken idé!




Annars har jag bara packat hela dagen och jag börjar äntligen bli klar. Vet inte hur många gamla par jeans jag har klippt sönder för att göra till shorts idag. Måste ju ha lite "safari-kläder" som jag inte behöver vara rädd om. Mamma är också i full fart med att packa ner och prova kläder. Hon testade till och med vårt cyklop, haha! Min morsa är go i hela huvudet!
Måste även berätta att jag hittade mina Nine West skor, de låg inslängda långt inne i min garderob. Som jag har letat efter mina babys! Sist jag hade på mig dom festade Niko, Dojan och jag som galningar på Cardinal förra sommaren, haha!




Ciao!

Packat och klart!

Är nyss hemkommen från ett svettigt pass på spinningcykeln! Har nog aldrig sett Niko svettas så mycket och Micki blev ju en liten kräfta, haha. Jag älskar att känna svetten rinna för då vet man att det är fettet på kroppen som rinner av en. När jag kommer hem från Jordanien ska jag nog mäta mitt kroppsfett på Aktiverum. Målet är ju att ligga så lågt som möjligt, 7% kroppsfett hade inte varit fel, men just nu ligger jag på ca 10%.
Ikväll blir det packning för hela slanten. Får inte glömma gymkläderna. Ska dra med mamma till gymmet på hotellen varje morgon innan frukost. Kan inte fatta att jag faktiskt ska lägga ner min bikini också!



Ciao!

Dygn som gått

* I dagarna har det blivit en del powerwalking med brudarna. Det blev till och med en invigning av Sofierokiosken, eller ja, jag drack jordgubbs-Mer så det räknas inte. Man måste ju äta glass för att inviga den.
* Ett citat som aldrig någonsin får glömmas är när Pegah pratade om små insekter som hon har räddat i sina dagar. Bland annat en "GråsUggla", haha! Jag som alltid har trott att det heter gråsuggor. Måste även poängtera att Pegah är den enda av oss som har en 4 årig högskoleutbildning. Hon sa även att hon och Denis skulle gifta sig på altanen. Trodde dock att man gifte sig vid ett altare, haha!
* Min bikini från nelly.com blev annullerad. Det gillar vi inte. Snäpp upp er nelly.com!
* Det har blivit en del jobb, men snart blir det en lång paus.
* Idag togs träningen verkligen på allvar. Niko, Micki och jag gick först på ett hårt pass indoorwalking och efter det var vi knappt trötta så vi tog ett body pump-pass också. Haha, undra hur många kalorier som brändes sammanlagt.
* Min hand börjar bli lite bättre, det går dock inte göra mycket åt såret. Det kommer förmodligen bli ett jättefult ärr. Men det får man väl leva med. Ganska sexigt med ärr ändå, haha. Man blir faktiskt förvånad av hur mycket man klarar av med bara en hand. Klarade till och med av att duscha, haha! Fast mamma fick hjälpa mig i början med att klä på mig och sätta upp håret och sådant, hehe.
* Mötte Gurre på väg till jobbet ikväll. Han åkte inlines dit, haha! Vilken syn! Kul för honom imorgon kl 06.00 när han måste rulla hem igen!





Ciao!

Skrytmåns!

Ja, detta kommer låta som värsta skrytet men man får faktiskt lov att vara lite nöjd ibland. Speciellt när man får en komplimang av ingen mindre än Henke Larsson!

Jag och mamma hade varit och tagit ut pengar till vår resa som börjar på fredag. Då ringer brossan och frågar om han kan får låna pengar (som vanligt, haha). Han jobbar på Koppi Kaffe & Rosteri i stan där gamla restaurang Niklas låg innan. Både mamma och jag var ganska stressade så vi stannade bara vid vägkanten och jag hoppade av bilen och sprang in och lämnade pengarna till Marco och sa bara "hej" och "hej då", sen sprang jag ut igen.
Efter några minuter ringer Marco till mamma och babblar om några som satt i baren, men mamma lyssnade inte riktigt och brydde sig inte så mycket heller om vad han försökte säga.
Senare på kvällen ringde han henne en gång till för att berätta om händelsen igen. Det visade sig att Henke Larsson hade suttit med sina vänner på fiket och sagt:

"Vad var det för en mörk skönhet?"

Haha, man kan inte rå för att man blev lite nöjd. Ja, ni får lov att hata mig för att jag är glad för min egen skull. Men en sådan komplimang av en sådan person får en faktiskt att bli ännu gladare, på en dag som redan var helt perfekt!


Ciao!

Party like a rockstar!

Ja, vad ska man egentligen säga om lördagen? För min del så blir det i alla fall mindre fest och mer semester ett tag framöver nu. Lördagen i helhet var en helt sjukt rolig kväll, tills sista kvarten då jag köttade upp min hand. Hur jag lyckas är en helt annat femma.
Vi förfestade hos Lindas nya kärlek Fredde på söder. Så kul att se henne igen. På festen fanns även Gurre, Babak, Abby, Tessan, Ille och lite annat smått och gott folk. Även Lindas vovve Jupiter festade med oss. Det var väl ca 1 år sedan jag såg honom sist. Tjockis har blivit, haha!
I Freddes lägenhet stod det ett biljardbord som kom till använding. Gurre och jag spelade en runda. Gissa om jag vann!? Haha, jag är så sjukt grym ibland. Nawe, Guray blev slagen av en tjej, poor you. Eller inte!


Något som också är ganska kul är att Babak från Kista, som festade med oss har varit i tidningarna för en speciell händelse för några år sedan. Kommer ni ihåg händelsen med politikern Anna Sjödin!? Hon blev i alla fall dömd till 120 dagsböter à 300 kronor för förolämpning, egenmäktigt förfarande, våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd. Och ordningsvakten i tjänst som jobbade extra ( jobbar egentligen som läkare vid Danderyds sjukhus) var ingen mindre än Babak himself, haha! Way to go! Här kan ni läsa mer om händelsen: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article349276.ab .


Anypoo, efter förfesten blev det Cardinal och sedan Tempel för att sedan komma tillbaka till Cardinal för att sist men inte minst återigen hamna på Tempel innan vi tog oss en Kebab. Dagen efter kände jag mig otroligt blåslagen, haha. Men det är trots allt då som man vet att man har haft en bra kväll! Nedan kommer lite bilder och filmklipp. Varnar dock känsliga läsare för en lite blodig Emily. Och detta efter att jag har vattnat min hand med Ramlösa.





Juppi dansar Turk-dansen. Lindas nördskratt äger, haha!






Här har vi ett filmklipp till där jag får en fettsugning för halva priset haha!






Och sist min inte minst, min lilla stukade och köttade hand:


Som sagt, men mycket trevlig och händelserik kväll. Men nu tar jag mammas råd och tar det lugnt ett tag. Tack för idag, slut för idag!
Ciao!

Storstaden Bjuv!

I fredags tog jag det "lugnt" med brudarna i Pegahs hus i Bjuv. Hämtade upp Micki, Sara, Fia, Pegah och hennes kissemisse Sushi. Vi landande på Maxi för att shoppa lite tillbehör till våra blivande tacos. Sjukt roligt att vi klev ur bilen och insåg att alla hade på sig Converse-skor, haha! När vi kom till huset började vissa laga mat direkt, själv "poppade" jag en öl på terrassen och njöt av kvällssolen. Slutade ändå med att jag fick hacka löken till våra tacos eftersom jag är mer eller mindre immun och börjar inte lipa som alla andra, haha.

Här är ett litet klipp där Micki dansar mat-guds-dansen, hihi:



Efter maten blev det mer dricka och frysta bär, så gott! Vi spelade den klassiska dricka-leken "jag har aldrig". Och för er som inte vet vad den går ut på så är det en lek som kan liknas vid sanning och konsekvens. Gud vad mycket snusk och smarrigheter som dök upp. But what happens in Bjuv stays in Bjuv, haha! Det var en riktigt mysig kväll med damerna. Vi gör om det snart igen! Här är ett till klipp där jag inte vill vara med på film. Ni måste bara lyssna på tant Pegah i slutet när hon låter som att hon är vuxen och ber oss sänka volymen, haha!



Bjuder även på lite bilder för jag vet att ni ÄLSKAR det! Och just det, jag lovade Sara att hon inte skulle vara med på några bilden på min blogg. Men jag ljög, mohaha!








Ciao!

Vet inte var jag ska börja!

Kan väl börja med att säga att det är svårt att blogga idag, det tar jättelång tid. Dels för att mina hjärnceller är ganska långsamma idag och dels för att jag bara kan använda min högerhand att skriva med. Ni förstår i ett senare inlägg varför vänsterhanden är ur funktion, haha!

Igår var det påskmiddag i "La casa de Laröd". Vi åt god mat och och hade trevliga gäster på besök. Innan middagen "powerwalkade" jag med P.M.S (Pegah, Sara,Micki, och Nato såklart), haha! Vi gick en mysig runda vid stranden i Laröd. Det börjar ju bli lite utav en rutin nu. Hoppas det håller i sig.

Visste ni förresten att det finns champagne på burk? Det fick jag reda på igår under påskmiddagen. Intressepil!



Ciao!

Slumber party!

Om en halvtimme har jag varit vaken i 24 timmar igen. Suck! Det är redan askalas fint väder. Snacka om ångest. Hatar att jag måste gå och lägga mig nu. Men det behövs verkligen känner jag. Känns som att jag sover 2 sekunder i stöten. Det kallar jag powernap!

Ser i alla fall fram emot helgen. Den blir nog ganska lugn med tanke på vissa saker. Ikväll ska jag till Peggys "casa" i Bjuv. Där kommer även Micki, Sarisen och Fia befinna sig! Girls night helt enkelt. Tar nog med mig en "flarra" vin. Denna kvällen kan nog sluta med kuddkrig, haha! Nu ska jag gå och knapra på mina sista penicillintabletter!



Ciao!

Busy day!

Igår vaknade jag 08.00, pigg som en mört, förmodligen på grund av det vackra dagsljuset. Efter någon timme ringde Julie och trodde att hon hade vaknat sjukt mycket tidigare än mig. Tji fick hon! Anypoo, vi fixade som sagt till oss och sen drog vi till Väla för lite snabbshopping och lite mat. Lite synd om Julia dock som får halta sig fram. Galningen har ju kört och trillat på en cross. Efter det åkte vi ner till stan för att handla lite påskmys! Sen tog vi en snabb fika på Waynes innan jag körde Julia vidare till jobbet.
Efter det blev det ytterligare en snabb fika (väldigt snabb, ultra snabb) med Nikolina, Charlie och My som var hemma på påsklovet. Jag hann till och med sitta på "ballan" ett bra tag innan jag bestämde mig för att dra med mig Micaela till gymmet på ett yoga pass. Riktigt skönt att vara tillbaka på yogan igen. Efter det körde vi stenhård fettförbränning! Gött kött!

Man vet att det är vår när:
* Sofierokiosken har öppnat
* När fötterna börjar synas mer och mer i skorna (om man bortser från Julias bandage,haha).
* När man provar sommarklänningar i affärerna
* När man sitter ute och äter
* När brossan kommer hem och tigger om mat?





Ciao!

Mätt AB!

Ja, helt ärligt så kan jag nog säga att jag fortfarande är mätt efter att ha ätit middag på finfina Gastro i onsdags. I vanliga fall är jag ganska kräsen med maten. Ni som känner mig väl vet detta. Förlåt att jag erkänner något sådant hemskt i bloggen mamma, men igår åt jag faktiskt både den ena och det andra. Och jag måste säga att vissa mumsbitar som hade premiär i min mun var så otroligt goda. Jag menar, vem trodde att fröken Kollberg någonsin skulle äta anklever, stilton-ost eller dricka Dry Martini!? Haha, en väldigt trevlig kväll! Tack, tack och tack igen!

Här har ni de 9 rätterna plus alla de olika vinerna. Kommer dock inte ihåg vad allt innehöll och hette, och då och då glömde jag till och med att jag skulle ha det på bild. Så visa bilder är lite mer "uppätna" än andra":







Fick även en chans att använda min tunika/klänning från Vila. Dock så har min vanliga kamera inte blivit helt återställd efter den gången då jag förmodligen tappade den i en drink, haha. Så bilderna är lite suddiga eller så är de tagna med min mobil! But I think you get the picture, om inte så har ni 150 olika versioner här, haha!



Ciao!

Hurry hurry!

Får bli ett inlägg om gårdagens smakupplevelser lite senare idag. Nu måste jag snabbt ta av mitt gamla ansikte och sätta på ett nytt, sen träffa Miss Julie för en sväng på Väla. Efter det blir det träning med Nikkan. Det kan verkligen behövas idag kan jag säga. Efter kvällen igår kommer jag nog aldrig bli smal igen. Jag är fortfarande mätt!

Här är två nya tränings/Jordanien-toppar som jag köpte för någon dag sen. Sjukt sköna! Nu ska jag bara hitta ett par shorts som man kan glida rundor i vid beachen. Och nej, mamma jag ska inte skriva något om min vikt eller mina armar. Spräng inga blodkärl, haha!



Ciao!

Dead and gone!

Gårdagens spinningpass med Nikolina tog verkligen kål på mig. Vaknade med en fruktansvärd smärta i benen. Där fick jag för att ha klagat på att inte ha varit utmattad efter step-passet, haha! Efter steppen i måndags var jag knappt trött så jag sprang 15 min på löpbandet också, haha!
Tänkte ju egentligen gå på båda av Sandras pass igår, först spinning och sedan direkt gå över till salen brevid och köra body pump, men jag orkade verkligen igår. Lite för kaxig kanske, haha!

Idag mår jag superbra! Solen skiner, kvällsaktiviteterna är bokade och jag ska gå och hämta min OBH Nordica locktång på posten, haha! Nu slipper man bo hos Julie varje gång man behöver locka håret! Undra förresten hur det är med lilla Flädie, hörde rykten om att hon hoppar rundor på kryckor. Poor thingy!


Den här låten spelas 10 gånger om idag:




Ciao!

Next week!!!

Kan inte fatta att mamma och jag drar till Jordanien nästa vecka. För några dagar sen fick vi även namnen och bilder på de olika hotellen som vi kommer bo på. Oh my sweet lord, säger jag bara. Kommer utan svårigheter känna mig som en drotting. De har ju även gym på hotellen, gissa vem som kommer stå på löparbandet innan frullen?!
Fick höra från Pegah igår (vars mamma just nu är i Jordanien) att det är ca 35-40 grader. Jag som tänkte ta mig massa varma kläder, haha! Genast fick jag plats med mycket mer i min resväska. Fick även höra att man kunde handla fina, billiga skor där. Tur att Pegah sa det annars hade jag bara tänkt att ta med mig ytters lite fickpengar, haha!
Så här ser det ut på några av de hotellen som vi kommer bo på då vi inte är ute i öknen eller jagar lejon, haha!:






You like!? För det gör jag, woho!
Köpte en bikini i dagarna, ingen speciell, kände bara att jag behövde en ny:

Ciao!

Viva la vida!

Igår blev jag som sagt hämtad i Laröd eftersom jag visste att det kanske skulle slinka ner en eller annan dryck med alkohol, hehe. Satte oss på Viva och tjötade lite. Efter ett tag kom även Pegah och Sarisen. Skönt att man till och med kunde sitta ute. Blev sjukt hungrig på 2 sekunder och jag tänkte absolut inte kränga i mig en hamburgertallrik som vissa andra hade siktat in sig på, haha. Så det blev inget annat än.... gissa!? Sushi såklart!
Testade en ny meny på Fuji igår som heter "mama-set". Den är egentligen till för gravida som inte får lov att äta viss sorts fisk, men denna kommer jag nog hålla mig till ett tag för den passade mig perfekt! Yummi!



Ciao!

Hata Göteborg!

I måndags när jag skulle köra till gymmet för att träffa Nikolina så hamnade jag "mitt i smeten". Helsingborg mötte nämligen Göteborg på Olymipa och hat-ramsorna var redan igång. Hamnade bakom ett gäng ridande poliser vilket gjorde att jag fick köra i ca 10 km/h. Därför hade jag också tid att knäppa några bilder till min kära blogg. Ångrar dock nu att jag tog upp mobilen för att ta bild på HIF:arna när de gapade och skrek. Givetvis fanns det en polis som "höll koll" på det här gänget, och givetvis var det just den polisen jag inte ville skulle få se mig fotografera hela händelsen. Haha, tror du jag skämdes Micki!? Fick till och med honom på bild. Detta två sekunder innan han vinkade glatt och jag skämdes som en hund.



Nåja, det blev i alla fall ett riktigt bra träningspass med Niko efter det. Vi äger steppen!
Ciao!

Le city!

Tänkte jag skulle hinna med ett monsterinlägg här. Hinner dock inte, blir hämtad om typ 2 och en halv minut. Sen bär det av till centrum. Måste få mitt glas rosé ju! Men ikväll blir det nog något smaskigt på bloggen, hehe!

Puss på er
Ciao!

Heja Emily!

Dåså vänner och ovänner, nu kör jag sista rycket på jobbet. Detta är min sista natt på några dagar. När detta passet är avklarat är jag ledig till torsdagnatt! Det ska bli så sjukt skönt. Hoppas verkligen att solen stannar i Helsingborg ett tag till för min skull. Ska träna ihjäl mig nästa vecka, burns those calories! Yeah baby! Niko, är du på!?

Idag vaknade jag ganska tidigt men låg kvar i sängen ett bra tag tills jag slutligen fick lite pepp att gå upp, haha. Blev hungrig efter ett tag så det blev mumsiga tacos. Sen fick man även avnjuta vårsolen på en balkong. Första gången detta året. Fick dock sitta med en filt över mig. Men det var ändå en så härlig känsla över det.
Imorgon hoppas vi som sagt på ytterligare lite mer sol så att man kan sätta sig på någon uteservering och ta sig ett glas rosé! Äntligen, som Gert hade sagt!
I veckan blir det även middag på Gastro med den omtalade 9-rätters avsmakningsmenyn. Ska bli sjukt kul att se hur det fungerar. 9 rätter, det låter som väldigt mycket för min lilla magsäck, haha! Detta är vad som kommer finnas på menyn (om de inte hinner byta dvs):

* Amuse Bouche 

* Kattegatt
Svensk Krabba, äpple, förpackad Kalixlöjrom på krispig brioche, betor och vaktelägg 

* Brescia
Odlad Caviar från Rossini med avokado och crème fraicheskum

* Thyborøn
Bläckfisk "Carbonara" från västkusten, basilikagnocci, ekologiska tomater "sous-vide"
 

* Kristiansund
Halstrad pilgrimsmussla från Kristiansund, len och frasig blomkål, skummad vintertryffel
 

* Stavanger
Odlad Sterling hälleflundra, persilja, svartrötter, citron, forellrom, "krispig" lättrökt hälleflundra, mandelpotatis
 

* Mjällby
Skånskt lamm, jordärtskocka i krasse, trattkantareller, rödlök, valnötscrumble, lammsky
 

* Tommarp
Gastros urval av Svenska och europeiska ostar med tillbehör

* Tain l´ Hermitage
Mango, choklad och passionsfrukt "bubblor & is"
 

* Arvidsjaur
Hjortron, vanilj "skum och crumble", karamell, snötäckta hjortron

Kan inget annat än säga YUM-MI!

Ciao!


You are my sunshine!

Idag har man fått mycket gjort. Började som sagt dagen med ett mindre trevligt besök hos doktor hot, efter det satt mamma och jag ute på trappan och solade ett bra tag. Vi snackade om allt mellan hundraser och bröstinplantat, haha! Tur jag har en så bra mamma, annars hade man ju inte velat åka på massa resor tillsammans. Men snart sticker vi i alla fall, jag vet att jag tjatar om det, men det ska bli så skönt att bara få komma iväg och koppla av. Stänga av mobilen och glömma allt som har med jobb och datorer att göra. Blir kanske något litet undantag om det skulle hända något extra intressant som är värt att blogga om. Då bloggar jag från Jordanien! Jag lääängtar efter den riktiga värmen!

På eftermiddagen stack jag till Väla för att träffa Gurre. Där träffade vi även Brani och Abby. De shoppade loss medans jag endast köpte ett bälte. Kändes jättekonstigt att jag inte var den som gick med massa påsar, haha! När vi hade tröttnat på Väla stack vi vidare till stan i hopp om att hitta någon mysig uteservering. Tror att vi har varit på alla ställen i hela Helsingborg idag. Antingen hade de inte börjat med ute-serveringen än eller så var det fullpackat med folk. Det slutatde i alla fall med att vi åkte till McDonalds och åt. Man får sig alltid ett gott skratt med de killarna.


Har glömt att visa min fina nya "80's-munkis-som-är-ett-måste-vid-sena-kvällar-på-Gröningen-i-sommar". Jag älskar den. Den är så "happy"!

Och så en bild som bevisar ett och annat. Är det verkligen bara jag som tycker att mina överarmar inte passar till något av resten av min kropp? I freaking hate them! Oh well, anypoo, jag får väl helt enkelt träna mer!

Hoppas alla har haft en underbar dag!

Ciao!

Kamma er Tre kronor!

Igår drog Kenzy och jag till Malmö vid 16.00 tiden. Det var helt sjukt fint väder så det blev en riktigt fin bilresa. När vi kom till Malmö mättatde vi våra pratande magar med sushi på "sushido". Testade för första gången även "vitamin focus" som var helt sjukt goda! Efter maten hade vi lite tid på oss innan vi skulle vara på Malmö arena så vi åkte en sväng i Malmö som Kenzy kan utantill. Vi stannade till vid "coolstuff.se" men utbudet i affären var inget jämfört med det breda sortiment de har på nätet. Så vi körde till Ribban istället. Så sjukt fina hus. Hade inte varit helt fel att ha en kåk där. Kanske brevid Zlatans hus till och med. Tog en bild av hans hus i smyg, hehe. Men säg inget till någon!
Oh, and yeah, Julie, den första bilden är till dig!




Sen blev det dags att se hockey! Dagens "groda" var absolut när jag skulle säga att de skulle "spola isen" men istället sa "kamma isen", haha! Men det gjorde inget, för sen fick jag en mening på video som Kenny kommer ångra att han sa. Lyssna i den första videon så hör man han säga "fy fan va jag har dansat till mycket sån här musik". Tabbe!
Sverige förlorade förvisso igår, men jag måste säga att det var en grym upplevelse att få vara på en hockeymatch. Sådan otrolig feeling. Det var dock sjukt störigt att vi hade en "tanta" bakom oss som pratade "redig" malmöitiska. Typ den fulaste dialekten i hela världen. Hon kunde verkligen aldrig hålla sin käft, haha!






Det var också väldigt roligt att jag faktiskt kunde se pucken igår, haha! Då är det alltså endast på tv jag inte hinner med. Lärde mig till och med lite regler igår. Sjukt duktig är jag!
En riktigt bra dag och kväll, synd bara att den skulle sluta så dystert. Men så är det ibland. Allt blir inte alltid som man tänkt sig. Hoppas nu bara att detta är rätt!


Ciao!

Mcdreamy!

Imorse var jag och besökte Farbror Doktor. Har ju fått UVI och det gör rent ut sagt pissont! Trodde att jag skulle få träffa min vanlige husläkare Doktor Smedjebacka (en gammal gubbe), men nej då! Det är så sablans typiskt. När jag har gått till honom så har det bara handlat om sådant vanligt som en förkylning eller liknande. Men just idag, bara för att man måste sitta och prata om toalettbesök och annat trevligt så får jag världens snyggaste doktor. En ung Mcdreamy!!!
Hade jag varit vit, hade jag nog sett ut som en tomat efter vårt samtal. Det var dock i grevens tid att jag kom dit, sa han. Hade jag väntat lite längre hade det kunnat vandra upp till mina njurar. Och det vill vi ju inte.
Så nu har jag i alla fall fått mina tabletter som jag ska äta i 5 dagar. Efter det hoppas vi på lite mer behagliga toalettbesök, haha!

Ciao!

Mycket snack och mycket hockey!

Idag vaknade jag väldigt sent, för att ingen i familjen väcker mig som vanligt. Blir lite sur, speciellt när det har varit en sådan fin dag. Det var hur som helst fortfarande jättefint väder när jag gick upp vid 17.00 tiden. Ville egentligen bara gå ut och springa en runda men det blev som sagt spinning med Julie och Niko istället. Svettades som en gris. Fast idag var nog Julie snäppet värre.
Efter spinningen stack Nikolina vidare till Doje-boje. Julie och jag stannade på gymmet och "biffade" i ca en timme till. Hur vi orkade är ett mysterium. Vårt mål är att tävla i "Miss Fitness Sweden 2010", haha!

Imorgon blir det hockey med Kenzy! Ska bli så sjukt kul! Kan tänka mig att det kommer vara packat med folk. Det blir min första hockeymatch någonsin. Är bara rädd att jag inte ska hinna se pucken, haha! Jag missar den hela tiden när jag har kollat hockey på tv i alla fall. Det kommer förmodligen bara vara jag i hela arenan som inte fattar när det bli mål, haha! Heja Sverige!!!
Åh, jag längtar så sjukt mycket efter sommaren nu. Jag drar i och för sig till värmen om ca 2 veckor. Men att kunna gå på stan i kjol eller sitta på Hampan och dricka något gott. Hänga med tjejerna på Gröningen! Jag vill ha det! Nu tack! Vet dock inte hur jag ska göra med min semester i år. Blir det någon party-resa eller girlsen? Annars sparar jag nog mina dagar och åker till något riktigt varmt ställe i vinter istället. Gött kött!

Jag minns i alla fall en riktigt varm dag förra sommaren. Eller hur Micki!?

Playan utanför Dunkers

Så jävla härlig bild. Vi flabbar varandra i ansikten, men ingen aning varför, haha!

Shopping på Vila
Ciao!


Mars Mars!

Eller var det kanske April April!?

Jo, så är det. Jag är en elak elak människa. Givetvis ska jag inte flytta till New York för att modella, haha! Vad tror ni om mig egentligen. Hade inte lämnat min lägenhet på Olymipa om så Vin Diesel hade bett mig att flytta med honom till USA. Kan faktiskt inte lämna alla mina fina vänner heller. Men, ni gick på det, big time!!! Hahaha, ni är så gulliga ju!

Haha, den sista kommentaren kom nu, as we speak. Av ingen mindre än Dajana also known as Lättlurad kroat! Nu måste jag bege mig till gymmet. Ska träffa Niko-piko och spinna lite. Hoppas Julie dyker upp också!
    


Ciao!

Tankspridd!


You will always be my boo...
Ciao!

Otroligt!

Jag har fått ett erbjudande som jag verkligen inte kan säga nej till. Jag vet inte om ni minns när jag skrev inlägget om att jag skulle till New York för att vara med i en reklamfilm. Här är det inlägget. Jag blev kontaktad av B-reel för ett tag sedan igen där de gav mig en once in a lifetime opportunity!
Trodde aldrig att det skulle bli något med det, men jag har fått ett frilanskontrakt med en agentur i New York! De sa dock att det inte kommer vara någon säker och fast inkomst men att jag kommer kunna leva och bo och ha lite över.
Detta innebär att jag kommer att flytta till New York. Det innebär också att mina utbildningsplaner kommer läggas på is. Min lägenhet (som jag inte ens har flyttat in i) får bli uthyrd i andrahand på obestämd tid.
Jag är sjukt glad, ledsen, excited, chockad och ännu mer glad. Det blir som en helt ny start för mig! Vill även passa på att säga förlåt till mina närmsta vänner för att jag hållt inne med detta. Men jag hoppas att ni är glad för min skull och tycker att jag gör ett klokt val! Puss på er!

Ciao!

UVI!

Imorse träffade jag vackra Micki på jobbet. Hon har ju börjat jobba i receptionen. Så vi tog en liten frulle och tjötade lite! Så kul att hon också är på jobbet nu. And man is she hot news! Jag kände mig som en skugga jämfört med henne när vi gick till restaurangen. Killarna fick nog nackspärr när hon kom, haha! Om några timmar kommer hon hit igen. Får se om jag är lika pigg då.
Just nu har jag bara sjukt ont! Har snart druckit en liter JOKK tranbärsjuice, huskuren lindrar det i alla fall lite. Men buhu, imorgon blir det vårdcentralen om det inte har gått över! Och Fia, ja du gissade rätt, haha!
Nu kallar knäckebröden på mig!

Ciao!

RSS 2.0