Whatever...

Tänkte blogga om helgens bravader, men jag är alldeles för deppig för det. Låt mig gnälla lite istället:
Jag är på utbildning i Falsterbo. En dag är avklarad och 8 långa dagar återstår. Det må vara jättefint här och maten är hur lyxig som helst. Men jag har ju ingen att avnjuta detta med. Jag är alltså helt ensam i min fula lilla stuga på kvällarna och på dagarna måste jag trycka in massa lagar och paragrafer i hjärnkontoret. Så otroligt tråkigt! Jag kommer ju haverera totalt på min födelsedag nästa vecka. Och som att det inte vore nog med det, jag har ju inte ens ett gym här!!! Inte för att det spelar så stor roll i och med att jag börjar bli sjuk. Jag! Me! Som aldrig blir sjuk! Pricken över i:et hade ju varit om jag plötsligt fick svininfluensan nu.

Ingen snäll själ som har vägrna förbi Falsterb"#¤%cfbgkiy#"#¤wbgjhvcb *damp*!

Här är iaf en bild som får mig att skratta. Någon som vågar gissa vad det är?


Ciao!


"Weeee" "Stop Weeing!"

Hahahaha, jag kan inte sluta skratta. Igår var jag hos Mickimys och kollade på film med henne och Sophia. Vi såg filmen Dance Flick som är en parodi alla dansfilmer man har sett. Herregud! Ni som inte har sett den, SE DEN!
 Igår var jag duktig igen och cyklade från Laröd till gymmet, tränade ett pass och sen cyklade jag vidare till Fredriksdal. Senare på kvällen skulle jag som sagt till Micki och eftersom jag inte hade någon bil så tog jag givetvis cykeln till Söder, hehe! För er som inte vet, så är det sjukt skönt att cykla överallt, speciellt sånna dagar som idag. Jag tog först cykeln till gymmet, var på spinning i 45 minuter och sen cyklade jag hem till Laröd. När man kommer till Maria Park blir allt plötsligt helt harmoniskt. Inte en människa på vägen och det enda man ser är massa åkrar och skog. Tror att jag blev lite hög på den friska luften, haha!

Nej nu har jag inte tid med sånt här trams, måste duscha lite snabbt för att sen leka taxi (iom att andra är svikare) och hämta Niko och gänget. Familia i Hyllingen får sig ett besök. Efter det blir det lite fix och trixs innan kvällens bravader då tjejerna ska samlas hos My som ska ha födelsedagsferre. Happy times! Får dock se hur långt jag tar det idag, ska ju som sagt ut och festa med Julie imorgon också.

TTYL!

Ciao!

En dag i taget...

Kvällen har spenderats hos Mickimus. Alltid lika mysigt med grönt thé och skitsnack. Har även konstatert att jag inte alls är bra på att "prata Sverige" idag, haha! Kan någon j*vel säga till mig hur man översätter "depend on" till svenska? Micki och jag hade i alla fall ingen aning!

Trist att jag var tvungen att gå till jobbet nu, hade gärna stannat lite längre. Men jag får väl vara glad över att jag endast jobbar denna natten på hela veckan. Skönt också att man har planer precis varje dag, haha! Imorgon vill jag gå på bio, någon som vill följa med? På fredag blir det lite party med Niko & company. På lördag blir det en favorit i repris med Miss Julie. SIsta dagen i veckan kommer nog avrundas med bio och baksmälla, haha!

Undrar hur denna natten kommer sluta med tanke på att jag vaknade 07.45 i morse och slutar jobba 08.15 imorgon. Jag är redan trött. Hjälp!


Ciao!

A womans worth!



You could buy me diamonds
You could buy me pearls
Take me on a cruise around the world
Baby, you know I'm worth it

Run my bubble bath
Make love tenderly to last, and last
Baby, you know I'm worth it

Wanna' please; wanna' keep; wanna' treat your
woman right?
Not just dough, but a show, that you know she's
worth your time
You will lose, if you choose, to refuse to put her first
She will if she can find a man who knows her worth!


'Cause a real man knows a real woman when he
sees her
And a real woman knows a real man
Ain't 'fraid to please her
And a real woman knows a real man always
comes first
And a real man just can't deny
A woman's worth

Ciao!

My very first crib!

Wow! Jag älskar exakt varje centimeter av min lägenhet, och den är inte ens helt färdig! Gud, va mycket positivt idag! Fick reda på att jag inte kommer behöva leta parkeringsplats, någonsin. Fick en egen trygg och fin plats för min nya cykel, haha. Badrummet var en stor överraskning, kommer kännas som att jag bor på hotell. Jag fick även reda på att jag kommer att få nycklarna till lägenheten tidigare än planerat. Genast fick jag lite bråttom, haha!
Jag kan inte fatta att jag ska bo där! Och att det är min första egna lägenhet!!! Frågade om det var någon annan i huset som hade valt en sådan ball fondtapet som jag gjort. Men icke sa Nicke, det är bara jag som kommer vara speciell, hihi! Nu ska jag bara fundera på hur jag ska göra med mitt runda sovrum. Vill ju helst inte ha en rund säng då det kan bli lite för porrigt, haha.

Tog massa foton (missade nog faktiskt inte ens en meter) men eftersom det fortfarande är under uppbyggnad visar jag bara en liten sneek peak på lite smått och gott, såsom en av mina fina takrosetter, utsikten över takåsarna (eller ja, Nicolai iaf), min duschvägg och lite till. Enjoy!


Ciao!

Impuls!

Efter mitt snack om att börja cykla häromdagen så tänkte jag att det var lika bra att ta tag i det på momangen än att vänta, för då blir det aldrig av. Så är det med allt, man måste ta tag i det direkt, annars sitter man där, med tummen i gumpen!
Så sagt och gjort packade jag min otroligt fula ryggsäck och drog på mig träningskläderna. Var jättetaggad över att jag skulle cykla först till Fredriksdal och sen till gymmet för ett spinningpass. Vad tror ni händer när jag drar upp den gamle rackaren från garaget? Jo, då upptäcker jag att det är punka på däcken. Igen! Efter att ha lekt cykeldoktor ( pillat lite på däcken med en pump och sparkat skiten ur cykelf*an) gav jag upp. Den cykel hade fått se sina sista dagar!
Istället fick jag ett ryck och ringde Igge, bad honom hämta mig för nu skulle vi ut och köpa en ny cykel, haha!

Jag bestämde mig att jag skulle köpa en cykel för så mycket pengar som jag hade kvar på min lön, och inte ett öre mer, haha! Tro mig, det var inte mycket att hurra för. Efter att ha besökt diverse cykelbutiker och konstaterat att det verkligen inte finns några begagnade cyklar på denna tiden av året och att alla nya cyklar kostar flera tusen, åkte jag hem och deppade ett tag. Kollade dock lite på blocket men hittade egentligen inget jag vill ha där heller. Det var inte förens jag sökte på dam-mountainbikes som jag hittade pärlan!!! Tror ni jag var snabb på telefonen efter det? Jojomen. En timme senare var vi på Maria Park för att provcykla och se vilket skick den var i. Cykeln hade kostat över 5000:- men kostade nu 1500:-. Kände mig nästan dum när jag prutade, men nog fick jag den till och med ännu billigare! Woho! Jag älskar min nya cykel. Känner mig som ett barn igen. Kvinnan som sålde cykeln frågade om hon skulle hjälpa till med att packa in den i bilen. Icke sa Nicke, jag cyklar såklart hem den, hihi!

Idag har jag cyklat till gymmet, tränat en timme och sen cyklade jag hem till Laröd igen. Ska tillbaka till gymmet igen vid 19.00 tiden för ytterligare lite svett, men imorgon måste jag tyvärr lämna cykeln hemma. Ska ju på visning i min nya lägenhet i Villa Skansen (och vill inte komma dit helt svettig). Yippie!!! Äntligen får jag se hur det kommer att se ut i min framtida lägenhet som jag flyttar in i den 1 november (om inte tidigare). Och tänk så bra med cykel på Olymipa, det är ju bara en backe ner å vips så är man i stan. Ingen bensin och inga dumma parkeringar!


Nej, nu måste jag nog lugna ner mig 3 hg. Skriver mer imorgon och lägger förmodligen in lite bilder från lägenheten. Plingplong!


Min gamla fula och dumma cykel. Rosta i helvetet!



Min nya fina 21 växlade mtb pärla. My precious!


Ciao!


Trångt i kalendern!

Kan börja med att säga att detta är sista natten jag jobbar innan mina lediga dagar börjar, vilket också innebär att det förmodligen inte kommer bli så mycket bloggande. Kanske om det dyker upp något kul (vilket jag tror det kommer göra, kanske till och med nästa vecka). Hade ju kunnat skriva om min träning varje dag, men det blir väl inte så värst roligt i längden. Händer inte så mycket roligt just denna månaden, med ett undantag då FIFA-kungen fyller 25 bast.

September kommer dock verkligen vara en fullspäckad månad. Känns som allt och alla fyller år samtidigt. Inte bara Micki och jag alltså, haha! Alla ska ha fester hit och dit och man måste börja använda sina små grå för att komma på bra idéer till födelsedagspresenter. Jag brukar var sjukt duktig på det där med presenter och idéer, men jag tycks ha hamnat i någon slags torka! Känner mig som Nalle Puh, "åh, tänk tänk tänk", haha! Anyzoo, jag kommer nog på något förr eller senare, förr hade dock suttit fint nu!

Fick en briljant idé innan idag, lite knäpp kanske, men det är som sagt mig vi pratar om (så det hör till). Tänkte att jag skulle ta fram min cykel som jag inte använt på hela sommaren. Tänk så mycket billigare det är att cykla, och så mycket mer hälsosamt och så miljövänligt. Om man nu ändå bara ska ta sig runt i lilla Helsingborg kan man lika gärna cykla. Minns för något år sen när jag ofta cyklade till gymmet, tränade en timme och sen cyklade hem, riktigt skönt! Visst, man kan ju använda bilen när man verkligen behöver den eller har bråttom, men annars är det enda negativa med att cykla att det tar lite längre tid att ta sig runt. But whataheck! Tid har jag gått om. Vad tror ni, hiss eller diss?


Ciao!

Jag är inte bitter!

Ni minns kanske att jag klagade på att jag var tvungen att åka på utbildning i ca 2 veckor i september. En av dom dagarna råkade vara min egen födelsedag. So once again kommer man sitta i ett litet rum och hurra för sig själv. Precis som när jag fyllde 20. Då låg man inne i lumpen och fick lyssna på rapar och fisar hela dagen. Trevligt och annorlunda, haha! Denna gången kommer det bli lite trevligare. Åtminstone i en trevligare miljö.
För någon dag sen fick jag själv ringa till dem som håller i utbildningen och fråga var jag skulle bo (för det var det inte en j*vel på mitt företag som visste). Fick då prata med en riktigt snorkig 08:a. Det är något i deras dialekt som får det att låta som att de tror att de är överlägsna på något sätt. Nåväl, efter ett snack med Mrs Bimbo fick jag efter många om och med reda på att jag skulle bo i Falsterbo. Och om det är någon dialekt jag hatar så är det väl den de pratar där. Det är nästan så långt ner som möjligt som du kan komma i Skåne, det är praktiskt taget i Danmark, haha!
Jag var i alla fall lite tjurig ett tag, men sen fick jag se lite bilder därifrån och helt plötsligt var det inte så pjåkigt ändå (för att vara en utbildning liksom).

Say hello to Falsterbos kursgård i Höllviken:


Ciao!

Battlefield

Bra musik från LillaFridas blogg:

 

En låt att relatera till. Ibland i alla fall. Dock inte på ett väldigt bra tag. Big smile!
Ciao!

Killers

Japp, det har varit torka här på min blogg ett tag. Mainly för att jag inte har ett skvatt att skriva om eftersom det enda jag gör är att sova, äta, träna och jobba. Måste dock berätta att min tandläkare tycker att jag är onormal, haha! Var där i fredags och skulle bara på en allmän koll (inga hål btw). När jag sa att jag hade börjat känna av min sista visdomstand och att den var påväg upp kollade han konstigt på mig. Jag hade tydligen redan fått alla mina visdomständer och behövde inte dra ut en enda. Han tyckte dock att det var konstigt hur jag hade lyckats få plats med exakt alla tänder man ska få i "min lilla mun", haha! Tydligen var det mycket ovanligt. Men å andra sidan så är jag ju lite speciell av mig, höhö!

Nu slutar jag jobba alldeles strax, men som vanligt är jag inte trött. Sjukt egentligen med tanke på att jag knappt sov ett dugg efter jobbet igår och at jag började jobba 21.00 igår och slutar 08.00 idag. Monsterpass! Så det får nog bli en löprunda idag innan jag går och lägger mig. Igår kom jag också hem överpigg. Det slutade med att vi tog en promenad och köpte HD (Gud, va vuxet, haha) för att se om det stod något om skyttekungen och hans FIFA-mål! Somnade vid 11.30 och vaknade igen 14.00. Det är inte mycket man sover om åren. Men å andra sidan, sova kan man göra när man dör!

På tal om död, så köpte jag nyss ett par skor (som Niko också har). Dom är så otroligt fina, men jag lovar att personen som skapade de här skorna ville se alla fötter på jorden dö ut! They hurt so much! Om ni någonsin sett avsnitten i Vänner med "Monicas new boots" så vet ni exakt hur jag känner mig. När jag köpte dom så sa jag "jag kan ha dom till klänning, till jeans, till kjol och ja till allt. Jag ska ha dom på mig, alltid!" Jovisst! Men jag ska i alla fall klara en kväll med dom, bara för att dom är så fina, sen får vi se om jag kanske säljer dom till någon som inte har någon känslen i sina fossingar.


Ciao!

Crew!


Inga blondiner här inte!
Gänget förra helgen på Pascha!
Ciao!

Noll fyra två!

Gud va Helsingborg är vackert!!! Åtminstone när det är sol ute. Man får inte nog av denna staden! Förstår mig inte på folk som flyttar härifrån till någon annan stad i Sverige! Helsingborg har faktiskt allt man behöver så det räcker och blir över.

Nu är det snart dags för träning igen för fjärde dagen på raken. Igår hade jag tidernas jobbigaste spinning pass med en ny instruktör som heter Paul! Han hade passat som ett befäl i det militära, för jag lydde och svettades som aldrig förr.

Ni glömmer väl inte att anmäla er till min och Micaelas fest den 19 september. Det är mindre än en månad kvar och platserna blir bara färre och färre. Just nu finns det 25 platser kvar så jalla jalla!

TTYL

Ciao!

Haj haj Sill

Ja, vi kan väl lika väl stanna i bland havets alla djur, för just nu käner jag mig som en rutten fisk! Jag önskar att allt kunde vara lätt. Bara en gång liksom. Jag vill ju inte såra någon eller ge falska förhoppningar. Vad sjuttsingen ska man göra? Jag önskar att inte var så rädd för att bli sårad. But then again, vem är inte rädd? Alla vill vi ju vara lyckliga!

Nåväl, jag avrundar denna "bloggafton" med ytterligare en bild från min senaste session med Ola! Enjoy!


Ciao!

The claw!

Gissa vad mamma och jag åt idag? Just det, krabba! Vet att Nikolina förmodligen sitter där hemma och klöks just nu, men i min mun smakar det i alla fall mumma! Är det fel att känna sig som en "brat" för att man äter krabba? Hahaha!
Senare i veckan blir det kräftor för hela slanten! Finns det något bättre? Brudar!? När ska vi ha kräftskiva??



Ciao!

Flum flum!

Glömde ju helt och hållet bort att visa den absolut roligaste bilden från Liseberg! Den är så klockren så att det är sjukt. Jag ville verkligen inte åka Flumriden eftersom man blir så attans blöt. Men Igge lurade mig totalt och fick mig att tro att den som väger minst ska sitta fram och då blir denne inte alls blöt. Jepp, jag gick på det. Tror ni att jag var blöt efteråt eller? Har Påven en rolig hatt? Skiter björnen i skogen? Med andra ord, ja, jag blev ganska blöt! Men vänta bara, det kommer en dag då det är payback time! En positiv sak var i alla fall att jag höll mitt hår torrt, och bilden här nedanför visar er varför, hahaha!


Ciao!

Pinky!

Igår träffade jag fotografen Ola på Knutpunkten för att få mina nya bilder. Skrev på en modellrelease och fick en CD-skiva i handen med mina bilder i alla former och storlekar. Är supernöjd med vissa av bilderna, men ibland är det verkligen sjukt svårt att se sig själv i ett annorlunda utseende och i en annorlunda miljö.
Här är i alla fall en av min personliga favorit:


Ciao!

Sonntag!

Min söndag började kanske inte så värst bra, men däremot visade sig bli den bästa söndagen på länge (efter lite kolsyrat vatten och kamomillthé). A certain someone kom hem med en en Maxi-påse fylld med allt det jag gillar. Två olika chipspåsar, två olika dippar, Oreos, Malaco truly, Ballerina, Vitamin well och massa mys! Så satans snällt alltså! Men det fick vi vänta med. Först skulle vi till Thai Corner och äta riktigt gott. Snacka om att jag blev mätt. Inte konstigt med tanke på att jag tömde allt på tallriken (inte likt mig). Som vanligt tog jag marinerad oxfilé på gjutjärnstallrik. Yum-ie!
Efter restaurangbesöket åkte vi vidare till Ängelholm för att gå på bio. Ängelholm? Undrar ni. Ja, det är faktisk mycket bättre att gå på bio i Ä-holm. Röda Kvarn har de absolut skönaste stolarna och betydligt mycket större än dom på Filmstaden i Helsingborg. Salarna är störrre och duken är också större. Ljudet är bättre och det finns en rad i salongen där det är en gång precis framför, vilket innebär att du kan sträcka på dina ben hur mycket du vill! Tror ni att vi satt på den raden eller? Haha!
Anyko, vi såg i alla fall filmen G.I Joe, en riktigt häftig film med coola scener. Dock en gnutta "för mycket" ibland. Men helt klart sevärd. Om inget annat så spelar ju Channing Tatum en av huvudrollerna. Och det vill man ju inte missa, haha!



Ciao!


Ladies night!

I lördags passade jag på att sova ut. Något säger mig att jag behövde det, haha! När jag hade blivit människa igen åkte jag en sväng till Olympiafältet för att kolla lite fotboll. Kullavägen spelade mot Alexander och givetvis vann dom. Iggy gjorde såklart 2 av 3 mål. Men nu för tiden räknar man ju inte med annat. Du får skaffa dig en ordentligen segergest snart!

Mot kvällen blev det lite fix oxh trix med vad man skulle ha på sig hos Micki som skulle ha "förferre" hemma hos sig. Jag är ju som alla vet en "klänningtjej" och går sällan ut i något annat. Men i lördags blev det andra bullar. Hade på mig en jättefin tunika som jag hade fått av Micki och leggings. Till det hade jag mina nya nitskor. Tro det eller ej, men till och med jag tyckte att det var fint. Ovanligt, men fint. Framför allt var det skönt att bära. Inte som klänningarna som man knappt kan andas i eller sitta ner med, haha! Tack ännu en gång Mickimus! Och på tal om mina skor, haha. Jag vet inte hur många tjejer som kom fram till mig i lördags och frågade mig var jag hade köpt dom. När jag svarade en tjej på Tempel så sa hon: "Åh, tack snälla du, va du är snäll som ger ut dina hemliga sidor". Hahaha! Mina hemliga sidor? Okej!?

Anypoo, det blev en riktigt lyckad kväll såväl hos Micki som ute i staden. Hade velat säga att det kanske blev lite för mycket av det goda, men det blev det faktiskt inte, det är bara min stackars lilla kropp som inte tål så mycket nu. Men kul var det i alla fall, det märkte man dagen efter, haha! Det blev besök på Pascha, Tempel (aldrig mer) och även vårt älskade Cardinal!

Här kommer lite bilder (resten finner ni såklart på "fejjan")








Riktigt galen kväll som sagt, but that's the way we do it!
Ciao!

En helg att minnas!

Oj, statistiken har verkligen sjunkit under helgen. Men så är det alltid när jag är ledig. Men det är bara att klättra upp igen. Tycker inte om att sitta framför datan när jag är ledig, då ska man ju hitta på roliga saker. Vilket är precis vad jag har gjort den här helgen. Tänk om alla helger kunde varit som denna!

I fredags slutade jag som sagt jobba 08.00, efter det var det raka vägen hem för att byta om till "karusell-kläder". Vi plockade upp Micaela och sedan bar det av mot Göteborg och Liseberg! I bile "sov" jag ca 30 min, och det var allt jag hann sova den dagen, haha! Väl framme på Liseberg blev jag så sjukt pigg av att se alla roliga attraktioner. Tänkte inte ens på att jag inte hade sovit på 24 timmar.

Det var verkligen längesen jag hade så roligt! Och mycket riktigt så kan man faktiskt få ont i smilgroparna. Något som är ännnu roligare är när man åker en riktigt snabb karusell och skrattar ihjäl sig, då fastnar ju överläppen på tandköttet så att man ser ut som en häst typ, haha! Måste sett sjukt roligt ut! Det går inte att beskriva dagen i ord, men jag kan verkligen förstå de människorna som kom helt ensamma till Liseberg. En karusell kan verkligen förgylla dagen, för vilken människa som helst.

Här kommer lite bilder och videor (bry er inte om mitt tramsande, haha)







Ciao!

Lisse, here we come!

Klockan 10.00 idag åker Micki, Iggs och jag inte till huvudstaden, men däremot  till  "eru go' i huvve"-staden  (Göteborg för er som kopplar sent) för att besöka Liseberg och alla dess åkattraktioner. Detta innebär dock att jag endast har 2 timmar på mig att sova efter jag slutar jobba klockan 08.00 och sedan ytterligare några timmar i bilen på väg upp. Vi får se om jag är människa när vi väl är framme. Kan i alla fall säga att allt inne i Spökhuset kommer att skrämma mig, för jag är så sjukt lättskrämd när jag är trött, haha! Skitbra väktare Emily!

Längtar till att få åka allt roligt. Hoppas bara att vädret håller i sig. Annars är det bara att sätta sig i Flumridern och känna sig som hemma, haha! Jag är ganska lättroad, så jag garanterar att jag kommer ha ont i smilgroparna (om man nu kan ha ont där) nästa dag.


Hm, jag borde nog äta frukost idag så jag står mig hela dagen va? En ganska bra idé, ja jag vet mamma!



Ciao!

Music, Maestro, Please!

Okej, vi kör väl lite godingar också då, så här "missinassen", hehe! Tänk egentligen, så tråkig världen hade varit om det inte fanns någon musik. Vad skulle man då dansa till? Varandras tjat och prat eller? Shake:a till det nyaste skvallret? Eller hade inte dansen funnits då heller? Skrämmande tanke!

 
Ciao!

Klappat och klart!

Nu har jag fått ALLA de sista bilderna från Tompa, och jag måste säga att jag är otroligt nöjd. Det är inte ofta jag kan se en bild på mig själv utan att kritisera sönder den. Men nu är de i alla fall färdiga. Snart kommer det en session på MB. Så alla MB-människor håll ögonen öppna, haha! Tills dess får ni en bild som bara hamnar i min egna mapp på datorn.

It doesn't matter if you black or white... or pink!


Ciao!

Jag kör en "SA" (internt)

Nu är det snart ett år sedan Igge och jag var i Stockholm för att fira hans födelsedag. Och anledningen varför jag tar upp just det är för att en sak därifrån har hållt min motivation uppe. Nämligen mina Tommy Hilfiger-jeans. Jag köpte dom på NK och minns att jag var så nöjd med dom. Kommer ihåg att jag frågade Iggs om jag skulle ta en storlek större eller mindre. Well, vilket som hade kvittat idag, för hur som helst hade de inte passat mig. Tycker om att prova de här jeansen ibland då de har blivit lite som en måttstock för mig. De pushar mig att fortsätta träna och vara hälsosam. Det påminner mig även om att jag aldrig någonsin vill väga det jag gjorde då vi var i Stockholm.
Däremot har jag många bra minnen från den resan. Fick ju bland annat se Cristiano och Börje Salming, haha!



Ciao!

Morot = Pinne

Man ska ju egentligen inte leka med maten, men för att få min vovve att äta lite grönsaker så måste man faktiskt det. Det är dock sjukt lätt och han är så otroligt lättlurad. Man tar helt enkelt bara en morot och säger "Ta pinnen Nato". Då blir han alldeles galen och äter upp den i 2 nafs, haha. Han är för söt min lilla Nato!



Ciao!

Gör reklam...

Idag blev jag glatt överraskad över att en fotograf som jag jobbat med tidigare hörde av sig. Han undrade om jag skulle kunna tänka mig att ställa upp på ett litet filmjobb för ett företag här i Helsingborg. Och sådant tackar man ju inte nej till. Det är ett företag som även Micki har gjort ett minijobb för, haha! Här har ni hennes söta små fingrar.


Foto: Kim Nilsson / www.studio-e.se 


Ciao!

Låt stå!

Häromdagen tog Igge och jag en promenix i stan. Och jag måste verkligen säga att jag älskar det dom har gjort med halva järnvägsgatan. Det borde få vara så för alltid. Mer färg åt Helsingborg! Jag blir i alla fall glad av att se gatorna såhär. Vad tycker ni? Visst borde man måla alla tråkiga asfaltsytor med färg? Haha!


Ciao!

Breakdance in my head!

De senaste dagarna har varit riktigt bra dagar! Det var längesen jag mådde så här bra. Men hela tiden går jag runt med en oro inom mig. Jag är orolig att det inte ska hålla i sig, att detta bara är för stunden. Och då står man där igen, som ett fån. Detta känns nästan för bra för att vara sant. Men å andra sidan så är detta kanske "min" tid nu. Jag borde egentligen bara sluta fundera så mycket och låta det sköta sig själv. Men det är just det jag gjort de andra gångerna, och det har slutat med tårar och kaos.

Anypoo, igår var man på gymmet i sin ensamhet igen, men idag, då följer till och med Nikolina med! Ett svettigt spinningpass väntar henne och Mickimus! Måste be Igge spänna mina spinningskor lite också. Kände att dom satt lite löst igår. Efter träningen hinner jag chilla lite och sen är det dags för jobb igen. Tråkigt som attans men jag jobbar bara idag och imorgon, sen är jag ledig hela helgen. Ska bli jätteskönt. På fredag blir det även en sväng till Liseberg! Man får ju passa på innan de stänger!


Pappa kom nyss in med posten och snacka om att jag blev glad. Hade fått ett brev från Helsingborgshem som sa att jag skulle komma på visning den 1 september i min nya lägenhet. Den kommer inte vara helt färdigbyggd då, men man får sig i alla fall ett "hum" om hur det kommer att se ut. I'm so happy! Typiskt dock att jag är på den förbannade och onödiga utbildningen i tråk-Landskrona då. Nåväl, jag hade ändå kört igenom hela Sverige för att få se min "Linn" i Villa Skansen. Så vad gör då 2½ mil? Nada!
Fick även ett mail om att mina nya skor kommer till mig imorgon! Och Rihanna-outfiten passade mig perfekt. Lite avklätt kanske, men sådan är hon ju, tösabiten Rihanna, haha! Trippel lycka! Verkligen.




Ciao!

Grå dag, men jag känner mig som en sol!

Har precis fått se bilderna från igår. De var verkligen jättecoola. Får dock inte lov att lägga ut något på bloggen ännu eftersom dom inte är klara. Men här får ni istället en "before" bild när Peter är i full fart med sminkningen!



Äh, whatahell! Vi kör en till bild från Tompas session. Bara för att han är så grym!


Ciao!

I'm up!

Kl 07.00 var jag uppe och hoppade idag! Så tidigt har jag nog inte vaknat av mig själv på länge. Anledningen till detta var för att jag endast sov 2½ timme igår efter jobbet. Jag slutade kl 08.00 och vaknade 11.00. Efter det började min hektiska dag med plåtning! 21.00 somnade jag i soffan, haha!
Var nere på järnvägsgatan kl 14.30 och fick mitt smink fixat av duktiga Peter Drachman. Efter lite krångel med "lösfrallorna" (ögonfransarna), drog stylisten Peter, Fotografen Ola, Mamma, Igge och jag vidare till Pålsjöslott. Gud, vilken rolig plåtnig. Fotografen så väl som stylisten Peter var sjukt proffsiga! Tack till Mamma och Igge också som fick agera reflexskärmshållare lite också, haha! Längtar efter det färdiga resultatet. Kan garantera en total färgchock i alla fall! Beforepictures och behind the scenesbilder kommer lite senare under dagen. Hihi!

Tills dess får ni ytterligare ett smakprov på Tompas verk från min "streetsession". Han är verkligen sjukt duktig!


Ciao!

Ny kärlek!

Jag har funnit mig en ny kärlek på Helsingborgs gator. Och nej, ingen hooker! En helt underbar bil. Dock är det en Renault (franskt skit), men utseendet lockar så sjukt mycket. En bil som hade passat mig som handen i handsken. Någon snäll själv som vill sponsra mig? Mamma? Pappa? Jag fyller faktiskt år snart. Ni kan komma med den utanför min och Mickis fest så blir det precis som på MTV, haha! Sweet 16, eller ja sweet 23 kanske! Och om ni inte vill köpa den till mig så går det även bra med en BMW X6. Jag blir inte sur! Haha!


Renault Mégane III 1,6 Flexifuel Coupé Dynami


BMW X6
Ciao!


The Rihanna-look!

Om en månad fyller jag år, det ser jag kanske inte så mycket fram emot i och med att jag är på utbildning den dagen. Det jag däremot ser fram emot är Mickis och min "känidsfest" den 19 september på Pascha!
Jag har som sagt tänkt att klä ut mig till Rihanna, eftersom hon är min absoluta favoritkändis! Jag har börjat shoppa lite kläder till outfiten, och dom landar i brevlådan vilken dag som helst. Men just nu är det enda jag har en peruk. Den ska My få äran att klippa till lite. Vad tror ni? Med rätt smink och rätt kläder, can I pull this off?



Ja, och självklart är bilden superseriös, haha!
Ciao!

Party i min ensamhet!

Medans alla andra fyllefiskar är ute på stan och svirar sitter jag och tjänar in stålar istället. Men jag lovar att skicka er en tanke imorgon, då ni förmodligen har världens skönaste huvudvärk, haha!

Detta festar jag till idag:

Ciao!

Giftigt!

Imorse var jag hemma hos duktiga Annika och gjorde nya naglar. Tanken var att det skulle bli riktigt "girly girly" med rosa och bling. Men mitt i allt bestämde jag mig för att jag nog trots allt inte var så "girly girly" ändå. Så det fick bli Tutti-frutt-färger med ett riktigt giftigt grönt glitter som grund! Coolt som attans blev det. Dock har jag inga bra bilder på dom eftersom min kamera sviker mig. Hoppas Annika lägger upp någon bild på sin blogg istället.

Kvällen har spenderats hemma i Laröd med familjen. Vi grillade ute i trädgården, kotletter och majskolvar, givetvis med vitlökssmör! Mumma! Efter det blev det en glass på Sofierokiosken. Sällan! Nu får det nog vara slut med sånt på ett tag, haha! Och jag måste vara ärlig att säga att jag idag även köpte en burk med hockeypulver. Kommer ni ihåg!? Man känner sig som 12 ½ år igen, haha! Men vem bryr sig. Gott är det i alla fall!

På måndag blir det plåtning igen. Ska bli uppsminkad av en make up artist först, sen sätter vi igång. Hoppas på bra bilder. Tills dess kan ni ta en titt på en liten sneekpeak på min "street-session" med Tompa. Fler bilder är på väg!


Ciao!

Längtan efter svett!

Jag kan verkligen säga att jag längtar till nästa vecka. Dels för att Niko börjar med sin träning igen, men också för att jag nu införskaffat mig ett par spinningskor. Onödigt kanske många tycker, men det är verkligen guld speciellt om man spinnar så mycket som jag gör. Plötsligt blev allt så mycket bättre. Inga fötter som somnar under passen, inga remmar som måste dras åt och man behöver verkligen inte oroa sig för att "trilla ur korgen" när man cyklar i en "nerförsbacke", haha!
Passade även på att köpa nya gymbyxor, allt började bli för stort så det fick bli ett par Nike spinning/löpningsbrallor! Riktgt sköna, vill egentligen ha dom på mig 24/7, men då hade nog folk börjat undra, haha!




Ciao!

White a feeling!

Imorgon gott folk, då bokas det biljetter till Sensation White Wicked Wonderland! Glöm inte att boka era billisar också! Det kommer bli så phett! Hm, har jag ens några vita kläder? Haha!



Ciao!

Drama queen, eller inte!

För någon dag sedan hyrde mamma den "nya" Wallander-filmen "One step behind". Hon ville ju se om man kunde se mig som statist. Jag hade ju faktiskt inte räknat med att ens synas något, och mycket riktigt så är det inte många sekundrar som jag är med i bild. Tur att jag hade en gul klänning annars hade man nog inte märkt mig alls, haha! Jag går i alla fall förbi "Kurt Wallander" och "pratar i telefon", haha. Det var min lilla, så kallade statistroll! Bryr mig inte så mycket i och med att jag fick betalt plus att jag mot all förmodan ändå syns, i ca 3 sekunder, haha! Så, om ni någon gång skulle se den, ska ni kolla extra noga i slutet av filmen, då Kurt får reda på vem mördaren är! Kanske hinner ni se något gult flaxa förbi, kanske inte, haha!


Gud, vilken stor rumpa jag hade på den tiden! Där har ni kilon som ni aldrig mer kommer att få se!


Ciao!

Astridfigurer, då och nu!

Igårkväll, innan jag skulle till jobbet, kollade jag lite på tv medans jag fixade mig. Det var Emil i Lönneberga, och det kan man ju aldrig få nog av. Det kvittar vilken ålder man ligger inne med. Jag kommer alltid älska Astrid Lindgrens olika äventyr. Denna gången var det avsnittet med Emil och "griseknoen". Den när Emil blir berusad på körsbär, haha!
Anypoo, jag började fundera på hur Emil ser ut idag (alltså inte Emil, utan han som spelar honom). Lever han fortfarande? Det vet jag faktiskt inte, däremot hittade jag lite "då och nu"-bilder på några kända Astrid Lindgren-favoriter.

Emil i Lönneberga


Lotta på Bråkmakargatan


Madicken


Ronja Rövardotter


Pippi Långstrump

Ciao!

Sqeeze me!

Väldigt ledsen för den ofantligt dåliga uppdateringen här, men det är ju så det brukar bli när jag är ledig från jobbet. Det har blivit en hel del träning i olika former. Häromdagen var man och sprang i Pålsjöskog, vilket var riktigt skönt! Löpning är väl kanske inte det bästa jag vet, faktum är att jag tycker att det är ganska trist. Men när man väl genomfört en runda så känns det sjukt skönt! Micki var också riktigt duktig som klarade såpass mycket trots det var första gången för henne på länge. Creds!

Bion i onsdags var faktiskt ganska bra. Det var dock ingen "biofilm", utan mer en film som jag hellre hyrt på dvd och sett hemma. Fick även en jobbig huvudvärk mitt i filmen. Men det berodde nog på rosévinet vi drack på hampan innan vi såg filmen. Vin innan bio är inget jag rekomenderar, med risk för att somna eller att få huvudvärk.

Men som sagt, nu är jag tillbaka i rutan och jag tänker inte lämna er. Inte på ett tag i alla fall, haha! Nej, nu ska jag äta lite kokta grönsaker och kylling! Mums i matlådan!


Ciao!

Me so tired!

Finns det någon godare doft på morgonen än doften av frukostbullar? Skulle inte tro det va! Hämtade precis in en stor vagn med bullar i alla dess sorter. Ville bara sätta mina tänder i en sådan där varm birkabulle med mandelmassa. YUM! Men icke! Inte bra att äta nu på morgonen i och med att jag ska gå och lägga mig om ca 2 timmar. Ingen förbränning under sömnen minsann, men när jag vaknar... då jäklar blir det bullar i ugnen, haha!



Senare idag blir det löpning i Pålsjöskog (vilket inte blev av igår eftersom jag stack till gymmet istället). Efter det blir det lite mys och god mat för att sedan gå på premiären utav "Linje 1 2 3 kapad", som enligt mig har fått den mest löjliga titeln på svenska. "The taking of Pelham" låter så mycket coolare! Anyko, det blir nog en trevlig dag känner jag på mig. Får inte glömma att ta med mig nya popcornkrydda till bian idag. Mums!


Nu ska jag gå och se om det finns någon snäll själ i huset som kan tillgodose mig med panodil! I'm dying over here damn it!
God morgon & God natt!


Ciao!

Happy feet!

Idag är jag riktigt glad. Jag vet inte var all denna positivitet kom ifrån, men jag har sjungit och dansat för mig själv större delen av dagen (då ingen hört eller sett mig såklart). Jag mår inte ens dåligt över att jobba inatt, vilket jag trodde att jag skulle göra! Och det är måndag! Vem har inte ångest över måndagar? Inte jag i alla fall. Inte idag!
Det är som sagt skönt att få vara ensam hemma i huset. Men usch så mycket jobb det är med ett hus. Påminn mig att inte köpa ett för stort hus i framtiden. Eller också, påminn mig om att min framtida man måste vara händig, haha!

Imorgon ska Micki och jag ut och springa i skogen (om vädergudarna vill ge oss sol), skönt med omväxling! Regnar det drar vi till vårt kära Aktiverumhem. Power yoga kanske?

Nu ska jag vara en duktigt festfixare och planera lite. Mycket bra framförhållning Emily, mycket bra! Haha!


Ciao!

Ny vecka!

Helgen gick verkligen snabbt, trots att man inte var särskilt effektiv, haha! Det har dock varit väldigt mysigt att vara så passiv som man har varit. Men nu är det som sagt måndag igen. Ny tag! Har väl kanske blivit lite för mycket utav det goda i helgen. Fredag vill jag inte ens prata om, men det var kul så länge det varade, haha!

Mamma fick en spikmatta av mig i fredags, därav min "taggade" energi, haha! Hon blev jätteglad. Jag kommer nog också använda den då och då. Just nu är hon och pappsen i Prag på en liten minisemester, så jag har hela huset (och alla hundarna) för mig själv. Ganska mysigt faktiskt.



Kom nyss hem från träningen. Brände kalorier som aldrig förr kände jag idag. Antar att det är allt skit jag har ätit under helgen som svettas ut nu. Och på tal om träning, så gör min fina systeryster comeback till träningen nästa vecka! Woho! Du har varit saknad vill jag lova! Nu har du lovat Niko, vilket också är därför jag skriver det i bloggen, så försök inte smita, haha! Plus, att vi måste sätta fart med våra "guldploppar" så att vi kan få den där weekendresan till Stockholm för 2, hihi!
Nope, nu blir det bus och sen matlagning! Ha en trevlig, regnig, måndag!


Ciao!

RSS 2.0