2010 - i (nästan) total ensamhet

Ja, okej jag erkänner. Det var jobbigare än jag trodde att sitta ensam på nyårsafton. Runt omkring mig är det ca 63 000 kvadratmeter, och inte en enda kotte syns till. Tänkte inte klaga eller gnälla, men jag sitter verkligen här som en liten fis i rymden. Perkele saatana va tråkigt det är. Det blir bara värre när folk ringer och vill önska mig gott nytt år. Strö salt i såret? Tror ni?!
Så nej, jag kommer inte svara på några fyllesamtal idag. Men jag hoppas att ni andra (normala) människor, som har ett normalt jobb får en riktigt trevlig kväll, och ett riktigt gott nytt år!

Imorgon blir det dock andra bullar. Då ska Miss J (som också jobbar inatt) och jag ha vår egna nyårsafton i Malmö efter att vi har sett Avatar och ätit middag.

Nej, nu orkar jag inte sitta här och tjöta mer. Taket kallar, undra om man får se något guldregn idag, min absoluta favoritraket. Vad är det förresten med folk nu för tiden? Är det så svårt att hålla sig till 00.00. Det har ju skjutits raketer sedan 21.00, som om det var midnatt. Hela grejen med tolvslaget och nedräkningen förstörs ju ganska kraftigt med alla ivriga raket-tomtar där ute!

Anypoo, vi hörs nästa år!

GOTT NYTT ÅR!


Ciao!


So make a wish!

 Fick denna låten skickad till min iPhone för någon dag sedan. Emily heter låten. Nej, den handlar inte om mig.

 

En låt som jag däremot inte kan sluta tänka på idag är en låt som jag själv kunde ha skrivit.

Flipsyde - Happy birthday

Du har ingen aning, och du kommer aldrig att förstå.
Ciao!

Inte en vinter för sent...

Jag har nu äntligen impulsköpt en vinterjacka. Måste säga att jag är sjukt nöjd. En bättre bild kommer i dagarna. Här får ni en liten sneak-peak på min "schtekarjacka" från North Sails:


Sååå fin <3
Ciao!


Purple rain...

I veckan var jag hemma hos Annika och fixade mina naglar. Det behövdes verkligen kan jag säga. De började likna riktiga häxnaglar (röda naglar är inte ett smart drag). Nu däremot, flashar jag dem mer än gärna för allt och alla, utan att de ens behöver fråga.

Jag: "Kolla mina naglar, kolla mina naglar!"
*Ehm, ja, fina*
Jag: "Ja, och kolla som dom matchar min klocka!!"


Ciao!


Mugshot!

Nu vet ni att jag i alla fall lever! Jag skulle nästa vilja påstå att jag lever mer än någonsin för tillfället. Allt känns oerhört bra. Människorna som är runt omkring mig har en otroligt positiv påverkan på mig. Det enda som saknas är någon som jag kommer träffa senare idag. Triss i dam? Jajamen!



Foto: Mattias Carnsten

Guilty until proven innocent
Ciao!


Aftonens hjul!

Julaftonsmorgon spenderade jag genom att sätta upp min väggtext brevid min biobrasa. Det blev även ett julklappsbyte som gjorde mig jätteglad. Och efter väldigt lite sömn var det dags att förbereda allt inför min julmiddag. För första gången på 18 år skulle vi inte fira jul i Laröd eller hos mormor och morfar. Nope, denna gången skulle vi vara hos mig i Villa Skansen. Mamma kom hem till mig tidigt för att allting skulle bli perfekt. Jag hjälpte också till på en hörna, i alla fall när det gällde att klämma på paketen under granen. Tyckte verkligen att min gran blev fin. Det är förvisso en plastgran, men jag finner inget nöje med att sopa barr och döda insekter som bygger bo i granen.

Middagen blev väldigt lyckad och det var väldigt skönt att ha hela familjen samlad. Alla blev jätteglada för sina juklappar, fast min bror blev nog trots allt lite gladare än alla andra. Han fick en mini iPhone av mig. Ja, jag vet, jag är världens bästa syster haha! Själv fick jag allt möjligt i juklapp. Allt från pengar till dammsugare. Precis vad jag behövde.

Senare på kvällen var vi ett ganska så stort gäng som gick ner till Maria Kyrkan för att lyssna på midnattsmässan. Det var jättemysigt. Jag älskar den känslan man får av att vara i en kyrka. Jag kunde verkligen inte klaga på något. Maten var god, juklapparna var utmärkta, sällskapet var underbart och natten blev bara bättre och bättre.







Ciao!


Julen som kom, såg och segrade!



Dagen innan julafton jobbade jag i vanlig ordning. Det blev dock en mycket mysigare och trevlig morgon eftersom det bjöds på morgonglögg från klockan 05.00. Jag hjälpte till att duka upp och sätta lite julstämning på stället. Vid sidan om glöggbordet hänger det en TV, på den spelades Kalle Ankas Jul om och om igen. Jag hade första parkett, vilket var kul till en början. Men efter att ha sett hela programmet 4-5 gånger på raken kände jag hur Grinchen in mig ville slå sönder den där TV'n. Aldrig mer hummande kolibris och aldrig mer "det är Robin Hood jag vill ha"! Vid 08.30 fick jag som tur var gå hem. Tråkigt nog hade låten Bella Notte fastnat på mitt huvud, så det fanns bara en sak att göra när jag kom hem. Spela housemusik på högsta volym! Och mycket riktigt så somnade jag som ett litet barn.



Ciao!


Bill & Bull!

Nato har fått en ny polare!

Nä inte hans pinne...



Winston ju!

Ciao!


Milkyway!

Har har ni en av uppfinnar-Jockes sämre uppfinningar:

Så går det när två brudar med lösnaglar inte klarar av att öppna mjölkpaketet, haha! Det visades dock att vi endast gjorde skadan ännu värre med vår "mjölkpip". Kul var det i alla fall!

Ciao!


Nattliga äventyr!

Eftersom både Jennifer och jag lider av insomnia, har det blivit en del nattsudd och konstiga nattideér på sistone. Det mesta brukar utspela sig runt 04.00-tiden (då vi är som piggast). Det har varit allt från Helsingborgcruisande till läskiga skogsresor och företagsplanering. Klockan var även 04.00 när vi bestämde oss för att fly landet och boka en resa till Gran Canaria. Fullt normalt?

Samtidigt som det är ganska konstigt att vara vaken under de timmarna så är det väldigt skönt att man inte behöver vara vaken helt ensam. Jag hoppas dock att jag kan bli den morgon/dagmänniskan jag var en gång i tiden igen.
Fast nätterna har förvisso sin charm. Vägarna är helt tomma och det känns nästan som att man är ensam kvar på Jorden.


Ciao!


V.ä.n.n.e.r.a.n.d.a.n

Tråkigt nog har jag nästan bara grannar utav den lite äldre generationen, så vi har väl egentligen inte så mycket gemensamt. Annat är det en gata ifrån mig, hemma hos Jennifer. Där springs det in och ut och fram och tillbaka hos varandra. Det bor 4 eller 5 jättetrevliga pågar i hennes trapp som alla är vänner. Då och då samlas alla och äter mat i någon av lägenheterna (även Jennifer). En dag fick jag turen att få vara med på en sådan tillställning. Denna gången lagades det mat i Jennifers mysigt lägenhet. Killar som kan laga mat är ett stort plus i kanten måste jag säga. Sen att det är hjältar, gigantiska hundar och militärer som samlas runt bordet, det är en helt annan historia, haha!




Ciao!


Mamis crib

Har ju glömt att visa lite bilder från mammas lägenhet:

Det blev faktiskt jättemysigt, trots att det är ganska litet. Det märks att hon trivs. God mat får man också varje gång man hälsar på, haha!

Ciao!


Sommar mitt i vintern!

Jag har hållt mig borta från både fest och alkohol ett bra tag nu. Kände bara att det var dags att rensa kroppen och låta den få vila. Tråkigt kan man tycka, men själv tycker jag att det har varit riktigt skönt. Senast jag festade var dock en söndag (av alla dagar). Cantina hade sin årliga sommarfest, och det blev en kväll som jag sent kommer att glömma. Förfest på Pascha med Pascha crew, sommarparty på Cantina och efterfest på Pascha till tidigt på morgonen.
Uppehållet för både fest och alkohol varar till den 27 januari. Sen har nog Gud förlåtit mig för mina synder. Och då firar vi givetivis det med en hel vecka fyllt med fest på Gran Canaria, haha!



Ciao!


Fake snö!



Denna bilden hade kunnat bli riktigt rolig, men så började det att snöa på riktigt, haha! Ja, bilden är tagen utanför ishallen där dom lägger all snö/is efter att de har spolat isen. Min plan var att få alla att tro att det hade kommit metervis med snö i Helsingborg. Men ja, ni såg ju hur den planen gick.

Ciao!


Summering!

Den senaste tiden har till en viss del varit omtumlande för Emilys hjärna. Den senaste tiden har också varit väldigt händelserik. Jag känner dock inte för att förklara mig, inte heller känner jag för att berätta vad som hänt de här veckorna. För tillfället har jag inget behov av att "skriva av mig". Lusten till skrivandet kommer väl tillbaka successivt. Tills dess får ni lite text men desto fler bilder. Och vi börjar baklänges:

Ni som undrade vad som fanns i Helsingborgs Dagblad för några veckor sedan kan få veta att det inte var något mindre än mitt älskade lägenhetshus: Villa Skansen. Ja, jag får väl erkänna att jag blev husets kändis ett tag där, haha! Fast alla mina grannar var väldigt trevliga redan från första början. När man kommer hem på morgonen efter att ha jobbat natt säger dom alltid: "Hej Emily, sov så gott och ha en bra dag!" Sådana kommentarer kan betyda så mycket ibland.

Ciao!


Haters! I'm back!

"Hej det här är ***** syster jag vill bara säga att du är riktigt ful och tjock som fan!"

"Du bor i en etta som du betalar 6000:- i månaden för"

"Du har din iPhone på avbetalning"

"Du har fettsugit dig, och inget annat"

"...inte konstigt att ingen kille vill ha dig"


Jag måste säga att det värmer i hela kroppen när folk skriver sådant här till mig. Jag menar, jag måste ju ha gjort något rätt för att folk ska vara så avundsjuka. Tyvärr är det ofta så här lycka och framgång bemöts idag.
Måste dock erkänna att jag är en gnutta nyfiken på vem de här människorna är, som tror att dom känner mig. Jag undrar om det är någon slags hobby för dem, att sitta och störa sig på mig.

Med detta vill jag också bara tillägga att: Jag är tillbaka i bloggvärlden! Back in black, back on track and here to stay!



The shit you hear about Me might be true but then again, it could be as fake as the bitch who told you!

Ciao!


Huvudbry

Nope, jag har fortfarande ingen blogglust. Det finns så otroligt mycket att skriva om men olika faktorer i mitt liv gör att jag inte finner någon ork att ta tag i det.
Jag är förhoppningsvis tillbaka inom en snar framtid. Men innan min blogg kan bli stabil måste jag själv bli det också. Önskar att jag kunde förklara...


Ciao!


Break!

Ja, jag tar en paus från bloggen ett par dagar. Förmodar att jag är tillbaka senast på lördag, om ni har tur. Tills dess kan ni roa er med att bläddra i Helsingborgshems nyhetsblad idag. Jag misstänker att där är någon som ni
känner igen, haha!


Ciao!


RSS 2.0