Anna-Karin Kollberg aka Mamma fyller år!!!

Grattis på födelsedagen mamma! Jag är riktigt "taggad" att få ge dig din födelsedagspresent idag! Vi ses senare idag när jag vaknar! Puss & kram!


Ciao!

Party at Pascha!

En del inbjudna har som sagt inte facebook, och då blir det kanske lite svårt att veta all information om vår fest! Så därför kommer det här en beskrivning:

Emily och Micki fyller 47 år tillsammans och detta firas på Pascha Nightclub den 19 september med start kl 20.00.

Tema: K.Ä.N.D.I.S.

Kom som din favorit celebritet, karaktär eller tecknad figur, you name it!



 On the house:


Fri entré till Pascha Nightclub till stängning kl. 03.00.
1 välkomstdrink
2 dricka till maten (öl,cider eller vin)
Tilltugg
Överraskningar
under kvällens gång

29:an i baren gäller hela kvällen!

Present
är inget måste men vi räknar med att alla kommer utklädda :)

OSA SENAST den 12 september! Viktigt!

Yippie-kie-yae, motherfuckers!


 


Emily & Micki
Ciao!

In love!

Tror ni att jag är kär i mina nya skor nu eller? Svar: Ja! Säger som Nikolina brukar göra, "åh. dom är så sköna också!". Fast det återstår väl att se. För tillfället är det jätteskönt för fötterna, men jag gissar att en danskväll kommer göra sitt, haha!

Skåda de här vackra skapelser:



Ciao!

Go'kväll i stugan!

Ytterligare en härlig dag avklarad. Dagarna är verkligen underbara och dom susar förbi, men så kommer natten, när man ska gå och lägga sig, ensam, i sin stora, fula, tråkiga och tomma säng. Jag hatar det! Varför ska det vara så svårt. Men som sagt, dagar är helt fab, och detta tack vare mina underbara vänner, som alltid finns där för mig! Har sagt det förr och säger det ingen: vet verkligen inte hur jag skulle palla utan er!

Anyko, idag har man fått mycket uträttat. Började dagen med en "big spender"-tur på Väla med Micki. Det var ju rea nästan överallt så vi tog tillfället i akt och shoppade loss. Jag kom hem med två nya brallor och en topp. Skulle gentligen leta efter nya skor, men mitt i allt letande får jag ett sms. Där stod det att mina skor har kommit och kan hämtas ut på posten. Tror ni jag blev glad då eller? Hade ju nästan glömt att jag hade beställt dom. Det kom verkligen som ett brev på posten! 



Efter Väla åkte vi ner till stan för att ännu en gång tatuera mig på "house of pain". Denna gången blev det jättebra!
Efter att ha suttit och svettats ett tag hos tatueraren började magen kurra, så vi traskade till Fuji-sushi (igen) och åt oss mätta. Där träffade vi även Fia och Sara som också hade ätit. Vi avrundade eftermiddagen med att testa nya hårfrisyrer och ja, somliga även nya utseenden, haha! Skrattanfall! Vad tycker ni? Ska man kanske klippa sig kort?


Hahaha!


Senare på kvällen gick Micki, Sofia och jag på bio. Vi såg Public Enemies, och det kommer vi aldrig göra om. Sämre film får man nog leta länge efter. Totalt värdelös. Och att vi hade salongens sämsta platser gjorde ju inte saken bättre. Nej, nästa gång blir det Bruuunooo för hela slanten.


En liten mini-tävling (och nej, ni vinner inget): Vem tror ni att Micki och jag kommer klä ut oss tll på vår fest? Ni som redan vet får såklart inte gissa! Medans ni gissar kan ni passa på att svara på inbjudan som vi har skickat ut på facebook. Ja, jag kommer tjata om festen tills ni spyr. Get on with it!

Ciao!

Facet!

Ok, vi kör en till då. Även här är det duktiga Tompa som har plåtat! Ska bli mycket intressant och se hur de andra bilderna ser ut.
Nu blir det duschen och sen en Mickimusträff igen! Jag vill verkligen äta sushi idag igen! Fuji har ju öppnat vid Maria kyrkan, så där var vi och åt igår efter vi hade varit på möte med Lucas. Och tro mig när jag säger att det var godare sushi där än någon annanstans! Trots att de är en kedja, smakade det ändå bäst i stan! Testa det! Jag lovar att ni inte blir besvikna!


Ciao!

Röd matta och kändisar

Ni missar väl inte Micks och min fest den 19 september på Pascha!? Klockan 20.00 rullar vi ut röda mattan för alla våra inbjudna gäster, eller ska jag säga kändisar i och med att alla ska vara utklädda till sin favoritskådis, serriefigur, hjälte eller ja, vad ni vill så länge det är en person man känner till! Det kommer bli så otroligt roligt!
Under kvällen bjuder vi på: 1 välkomstdrink, 2 öl, vin eller cider och tilltugg i form av plockemat. Överraskningar under kvällen kommer också.
Glöm nu inte att tacka ja eller nej (helst inte nej va!) på facebook. Inga "maybe" för då har vi ingen koll på hur många och vilka vi ska skriva upp på gästlistan. Givetvis är det även fritt inträde till Pascha för våra gäster under hela kvällen fram tills stängning kl 03.00.
Hoppas verkligen att Scarface och Vin Diesel dyker upp, haha! Här kan ni läsa om hela evenemanget här.


"Say hello to my little friend!" Niko heter hon, och hon har ingen facebook och får därför en egen inbjudan här:


Så mina vänner, vad var det nu som hände den 19 september!?
Den 19 september är det födelsedagsfest!!!
Glöm aldrig!


Ciao!

En varm laptop med bröd, tack!

Vet inte riktigt vad som hände med tiden, plötsligt är hon 02.20. Kändes som att jag kollade på klockan för 10 minuter sedan och då var hon ju bara 23.30. Nåväl, jag håller vad jag lovar.

Lördagen började hemma hos Ugglans (Amandas) föräldrar i en jättefin lägenhet! Kul att få träffa alla söta vänner igen! Efter några timmar började vi promenera ner till stan då det plötsligt börjar ösregna. Måste också poängtera att alla damerna (minus Cornelia, haha) föreslog att vi skulle ta bussen ner till stan, men det ville såklart inte männen (som var så stora och starka vid det tillfället). Det slutade i alla fall med att vi tog en taxi ner till stan (ca 700 meter), haha!
Väl nere i stan möttes vi av alldeles för mycket folk och alldeles för långa köer till toaletten. Hur tror ni vi töser löser det? Jo, man tar med sig alla töser och går på toaletten samtidigt. Vill dock meddela att det inte var det lättaste att trängas med 4 tjejer på världens minsta toalett, haha!
Efter detta fick Hampan, Crom, öltälten (stora scenen, där somliga av oss gjorde saker som man kanske vid ett mer nyktert tillstånd inte hade gjort), och sist men absolut inte minst Pascha sig ett besök av oss! Har alltid fått höra att det skulle vara dåligt med folk och sådant där, men inte denna gången. Pascha ägde! Julia och jag kickade som att vi hade hamnat på ett ravedisco, haha! Svettigt värre. Söta Micki satt i kassan och släppte in hela vårt sällskap, stort tack till dig och Lucas! Avrundar detta med några bilder, resten finnes som vanligt på "fejjan".







Bild lånad från paschaclub.se
Ciao!

Smide på gång...

Jag lovar att skriva ett inlägg om bravaderna i lördags, men igår somnade jag dock som en sten (på datorn). Hinner dock inte nu eftersom jag ska hem till Micki och smida häftiga, roliga, smarta, elaka, saftiga planer! I'm so excited!!!
Senare blir det träning med mami och Micki, men efter det, då lovar jag att klistra fast mina fingrar vid datorn och gå loss!

Tills dess kan ni roa er med att kolla på en previewbild från min senaste session med fotografen Tompa. Jag vet att jag sa att det skulle vara streetbilder, men denna bilden är tagen precis efter oljehamnen (i mitt enda ombyte). Mamma har blivit kär i bilden, haha! Men det tar ett tag för migsjälv att kunna se mig så här. Annars är jag ju den som alltid ler på alla bilder, haha!

Se och tyck själva:


Ciao!

Fy Sören!

Jag har verkligen inga ord för hur jag mår just nu. Men om ni vill ha samma känlsa som jag har just nu är det bara att inte sova på 36 timmar, festa ganska kraftigt, kom hem 04.30 på morgonen för att sedan gå till jobbet 05.30 igen, haha! Japp, jag får helt och hållet skylla mig själv, men en sådan kväll hade jag verkligen inte velat missa (nämde jag att jag ser små svarta flygande prickar framför mina ögon). Men som sagt: Man lever bara en gång! Och tack Micki för allt (och ja, Lucas också på ett litet hörn, haha).

Lägger in bilder och skriver mer om kvällen/natten lite senare idag, är inte så pigg som ni kanske förstår. Tills dess kan ni roa er med lite läsning från Tompas blogg (fotografen som plåtade mig i torsdags). Hans "lilla" turné i landet är nu över. Alltid roligt med fotografer som blir nöjda! Kunde dock regnat lite mindre. Här har ni inlägget.


En "behind the scenes"-bild. Martin och Jimmy kämpar mot vindarna, haha!
Ciao!

Wanted!

Letar som sagt efter inredning till min lägenhet och då och då så snubblar man över riktigt häftiga prylar. Jag inspireras ofta av väldigt modern inredning, tyvärr, eftersom det oftast är lite dyrare. Dock är det tur att det brukar finnas billigare kopior på allt. Så jag får väl helt enkelt köra budgetvarianten.


Ja, det finns synnerligen möbler i alla former och färger. Och detta kanske är lite mer ovanligt än det man är van vid att se, men något jag däremot kommer inhandla till min blivande lägenhet är "äggstolen" also known as åskbollen. Tycker verkligen att det är en tidlös och fin möbel som på något sätt skapar ett rum i ett rum. Kan verkligen se den i en hörna i mitt vardagsrum. Den finns i olka färger och även med inbyggda högtalare, om man nu ska ta det till den nivån. Jag satsar dock på en billigare kopia i svart och vitt. Gud va mysigt det ska bli! Som vanligt säger vi inget till mamma för då blir hon gråhårig, haha!



Ciao!

Lips!

Gissa vad jag har gjort?



Haha nej, ingen läppförstoring, för det hade jag aldrig fått för mig att göra. Men däremot kan man fuska lite med ett läppglans som jag köpte idag som heter City Lips. Lite dyrt, men det funkar ju faktiskt. I samma sekund som man kletar på det börjar det sticka lite i läpparna och vips så fick man större läppar. Lite i alla fall. Jag har väl kanske redan n*gerläppar så det räcker, men ändå en kul grej. Finns i flera olika fina färger!


Ciao!

Nattens "bravader"!

Igår natt jobbade jag i stan. Helsingborgsfestivalen är ju i full rulle så lite busliv fick man ändå se. Det hände dock inget sådär jätte svettigt för min del. Några alkisar hit och dit och även en och annan ungdom som trodde de var tuffa, haha!

Blev dock en ganska tråkig start på jobbpasset. En kollega kom och pratade med mig lite och berättade att han tyvärr hade blivit tvungen att avliva sin tjänstehund. Fina Beck! Ju mer vi pratade om det destu mer ledsen blev både han och jag. Det slutade med att vi båda två stod där och grät. Damn it, jag vill aldrig att Nato ska dö. Det är ju som ens bästa vän eller barn. Usch, va hemskt.

Natten gick i alla fall snabbt sen, och trots att det inte hände så mycket så fick jag ändå vara med om en hel del andra saker. Fick till exempel bevittna min första tömning utav BajaMajorna. Det är inte något man ser varje dag, haha! Det måste dock vara ett ganska "förnedrande" jobb. But still, it's a job. Och om vi nu ändå talar om bajs så måste jag bara säga till alla hundägare: Det är bra att ni plockar upp efter er hund, men snälla, måste ni verkligen ha en genomskinlig påse? Är det inte nog pinsamt att ni plockar upp någon annans avföring? Haha! Sluta med det mamma!

Nix, nu ska jag hem och nanna kudde. Tidig revelj vet ni! Hoppas ni har en bra dag, för det har jag!


Ciao!

Yiiihaaa!

Dåligt festsugen man blir när man hör denna låten. Micki tipsade mig nyss om den! Försök stå still!

 
Ciao!

Oljehamnen!

Idag har det varit lite stressigt, men väldigt kul dock. Och tack till vädergudarna som skonade oss under plåtningen som gjordes idag. Det blev en riktigt cool plåtning i "streetkläder" i en väldigt "ruffig" miljö. Oljehamnen i Helsingborg fick sig ett besök av fotografen, mina två "assistenter" och mig. Ser verkligen fram emot att se bilderna när dom är färdiga! Tompa får "do his magic" och sen lägger jag förmodligen ut någon bild på bloggen.
Efter plåtningen åt vi (hör och häpna) pizza i laröd. Smarrigt som tusan och välförtjänt! Detta fick bli min "ätardag" för denna veckan. Har trots allt tränat varje dag så jag mår inte dåligt, haha!

Inatt börjar man jobba 01.30 (världens mest konstiga tid att börja jobba), hoppas bara att det inte regnar för mycket på mig. Hade ett långt snack med Micki innan om min situation just nu. Det blir alltid så mycket bättre när man har pratat med henne. Jag både hoppas och hoppas inte att det är som jag tror. Hade verkligen fått ett avslut på det hela om jag visste.

Nepp, nu måste man leka DJ åt folket!

Ciao!


När jag blir stor ska jag bli... Lycklig?

Nu har det gått några dagar, och det blir verkligen bara lättare och lättare för varje dag som går. Jag kanske löser det här trots allt. Jag har alltid ogillat att vara ensam, och har alltid behövt någon som "var där" varje dag. Det är jobbigt att ta sig igenom detta, det sticker jag inte under stolen med, men man måste lära sig någon dag, och det känns faktiskt som att jag är på god väg. Det är nog på det här sättet jag växer med mig själv och mognar.
Den 1:a november flyttar jag ju till en egen lya, helt ensam. Det blir nog den stora prövningen. Då är det bara jag liksom, i min lägenhet, ingen pojkvän och ingen som stannar där 24 timmar om dygnet. Men jag antar att det är som dom säger, "ensam är stark".



Ciao!

We made first page!

Ett onödigt inlägg, men vem bryr sig, ni läser ju sk*ten ändå haha! Jag har börjat älska att äta flingor och mjölk, det har jag förvisso alltid gjort, men nu är det ännu godare då man har hittat det speciella med det hela. Det är inte själva grejen med att äta upp flingorna, nej nej, det bästa kommer ju i slutet. Då flingorna, jordgubbarna (eller vad man nu har i) har legat i mjölken ett tag och slängt av sig sjukt goda smaker. Det måste vara det bästa! Kan man inte göra sådan mjölk i tetrapack? Är det bara jag som njuter av den smaken, haha?



Måste även berätta att modeshowen i Karlshamn blev sjukt omtalad. Den (vi) hamnade till och med på förstasidan i tidningar. Längtar efter bilderna som fotograferna tog på oss!



Ciao!

Så sjukt förbannad!

Jag säger bara: Man lever bara en gång! Låt ingen styra eller påverka dig i dina val i livet. Så länge det handlar om val som du själv mår bra av och som gynnar dig själv. Jag var själv så nära att ge upp något som jag tycker är så kul.

En annan sak är: folk som bara inte kan låta bli att gå runt och sprida falska rykten! Varför? Vad får ni ut av det?
Just nu skiter jag i vilket men detta fick mig verkligen att inse en eller två saker. Det är dags för mig att släppa det här nu. Man kan inte stå och trampa på samma ställe för evigt! Folk får inse vilka misstag dom gör. Jag tänker inte lida längre! Jag är trött på att klandra migsjälv för allt. Jag är faktiskt en bra tjej, önskar bara att fler kunde se det.


Så här arg är jag just nu!




Och detta är till en av mina absolut bästa kompisar:

Jag vet att du har det jobbigt just nu, men du måste ge mig en chans att vara där för dig. Jag vet att jag inte var det den dagen, och jag hatar migsjälv för det. Vill inte att du ska tro att du är ensam eller något. Du kommer alltid vara den du är. Det kan ingen ta ifrån dig! Ge mig en chans! Tänker på dig varje dag!



Ciao!

I'm that broken hearted girl...

You're the only one I wish I could forget
The only one I'd love to not forgive
And though you break my heart, you're the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can't erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I'll be there at the end of the day...

Kloka ord: "Man kan inte kräva att någon ska tycka om en om man inte tycker om sig själv först."
Antar att det ligger något i det...



Ciao!



Ljubomir Vranjes fanns vid Kattgången!

Vill börja med att säga: Jag trillade inte!!!! Tack Gud för det, jag gör dig en tjänst en annan dag!
Igår var som sagt mamma, Micki, Vedran och jag i Karlshamn hela dagen. När jag säger hela dagen så menar jag verkligen hela dagen. Vi var där ca 10.00 och åkte där ifrån ca 22.00. Det var en lång dag med mycket smink, hårspray och vackra damer. Jag har nog aldrig varit i ett rum med så snygga tjejer på en och samma gång förut. Det ni, killar! Haha! Det blev väldigt mycket dötid, då somliga somnade på ett bord, och andra drack 7 kronors-cider. Med det var värt väntan, för när allt var färdigt och "kläderna" var på såg det helt plötsligt ut som en helt annan värld. Bara jag såg ju ut som en hel cirkus, helt själv, haha! Trots att det var så ovanligt, var det ändå samtidgt sjukt coolt. Jag skulle representera en av de 7 dödssynderna nämligen fåfänga. Och Micki fick visa upp sin heta kropp i snygga underkläder med resten av de ursnygga underklädesmodellerna.
Tyckte att det var grymt kul att det kom så många olika fotografer till Karlshamn för att plåta oss. Bland annat en kille som "sadlat om". Han var en gång i tiden en väldigt duktig handbollspelare, men sysslar alltså nu istället med fotografering. Han heter Ljubomir Vranjes och kallas tydligen också för "den flygande köttbullen". Allt detta visste alla killar och folk som var lite äldre, men vi vanliga (korkade modeller) människor hade inte en susning om vem han var först. Duktig var han i alla fall! Undra om han verkligen var lika duktig på handboll.

Anyway, make up showen som Jennifer satte ihop var verkligen lyckad. Jag hoppas verkligen på att få arbeta med henne igen i framtiden. Det kommer ett repotage om oss inom en snar framtid i form av video. Lovar att lägga ut länken då!
Nu måste jag nanna kudden för imorgon är det plåtning. Denna gången en lite annorlunda sådan! Tills dess får ni avnjuta lite Karlshamnsbilder! Resten av bilderna hittar ni på ansiktsboken eller så kan ni också besöka Mickis blogg.













Ciao!

Vely solly!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min dåliga uppdatering. Ni måste väl dö av nyfikenhet nu. Kanske inte va!? Det har faktiskt inte hänt så mycket spännande på senaste. Jag har inte mått så värst bra heller. Mina dagar har endast bestått utav träning och matlagning till "min andra familj". Idag blev jag till och med lite förvånad över mig själv och mina kunskaper. Jag lagade biff med bambuskott som (enligt mig) blev sjukt gott! Aldrig mer kinarestaurang, kom till Emilys "all you can eat" istället, haha!

Jag känner mig otroligt utvilad. Det var verkligen bra att komma ifrån jobbet i några dagar. Tror min kropp hade kollapsat helt annars. Och denna veckan jobbar jag ju bara en dag (idag) och sen är jag ledig de resterande dagarna. Sweet!
Det blir dock lite "jobb" på fredag då jag ska gå min första modeshow i Karlshamn. Det är duktiga Jennifer som har satt ihop den. Vi ska vara där riktigt tidigt för att få löshår och smink och kläder fixat. Sen måste vi öva på vår catwalk. Iiihh! Catwalk liksom! Hur ska detta sluta, haha! Anypoo, showen börjar kl 20.30, så då kan ni ju ge mig en extra tanke och hoppas på att jag inte trillar. Har bestämt mig för att om jag (mot all förmodan) skulle trilla, så ska jag låtsas som att det var ett av mina coola "dancemoves" och sen fortsätta som att inget hände, haha!

På senaste har jag börjat känna att bloggen inte räcker till. Jag kan aldrig skriva det jag egentligen känner. För återigen så är jag ju Emily, hon som bara är glad hela tiden. Så för att inte sabba den bilden av mig, ska jag nu köpa mig en riktig dagbok. För, precis som min mamma säger, så måste jag skriva av mig ibland. Det är bra för mig.


Om man ändå kunde få se ut som Miss Lima!
Ciao!

Thinking of you...

Idag har jag haft en tänkardag. Men inte en sån där vanlig tänkardag, utan en dag då jag har tänkt på andra. Det är så mycket jag undrar och jag är så dålig på att ta tag i att höra av mig. Ibland kan det hända att jag blir helt tom i blicken och stirrar på en och samma punkt i flera minuter. Då kan jag helt plötsligt ha börjat tänka på en gammal klasskompis eller någon som betytt mycket för mig.

Saker jag har undrat och tänkt på idag:

* På min barndomsvän Maria som fått en liten flicka som heter Malou.
* Hur Emma-pemma har det på sitt nya jobb. (ICA saknar dig)
* Vad Nikolina kommer bli när hon blir äldre.
* Om han någonsin kommer bli säker.
* På Lisa, Hanna och Saga i Stockholm.
* Varför Micaela inte kan förstå att hon är så oerhört vacker och unik.
* Hur G mår med allt runt omkring honom.
* På många av mina gamla klasskompisar som snart eller redan är färdiga med sina olika utbildningar.
* På Julia för att jag saknar henne.
* På min bror för att jag aldrig någonsin har varit mer stolt över honom.

Sen var det inte mycket mer som rymdes i mitt lilla huvud, haha! Men jag vill i alla fall att ni ska veta att jag tänker på er lite extra idag.



Ciao!

Ankan-nails!

Imorse gick jag upp redan kl 11.00 (ja, det är sjukt tidigt om man jobbar natt). Skulle hem till Annika för att rädda mina naglar som höll på att förfalla! Mina naglar blev jättefina och till och med mamma gillade dom. Då måste det vara bra med tanke på hur kritisk hon är mot naglar, haha! Denna gången gjorde Annika vanlig fransk manikyr med jättesöta karamellfärgade prickar på ringfingrarna. Hade sett ett par liknande på hennes blogg och jättesugen på likadana. Fick reda på att det var Fias naglar jag hade kollat på, haha! Du har bra smak Fia! Super gulligt! Nästa gång gör vi dock något mer utflippat!



Vill ni se Annikas andra "work of art" kan ni kolla in hennes sida här: Annikas world . Nu är det dags  för jobb igen. Börjar dock känna mig lite sjuk. Jättetråkigt, verkligen. Men det är väl som man brukar säga, "allt ont har något gott med sig". If you know what I mean.

Ciao!

Jag kör också med Beyonce idag...

En låt och musik i allmänhet kan verkligen förmedla en känsla. Man behöver inte ens skriva någon blogg. Folk förstår nog ändå. På ytan så glad, men på insidan så ledsen.

Du
är den sista pusselbiten! Utan den kommer jag aldrig någonsin bli hel! Jag har allt, utom dig. Fast å andra sidan, vem i hela världen kan få allt. Det kanske är meningen att det ska vara så här trots allt. Önskar att det vore annorlunda...



Ciao!

"Thåheim"

Vilken underbar kväll mamma och jag har haft på Sofiero. A real "girls night out". Vi började med att placera våra bakdelar på våra filtar under ett jättestort träd (ifall det skulle komma några små skurar). Efter det skålade vi med rosévin och tittade på den saliga blandingen av folk. Som picknick mat hade vi med oss kalkonspett med melonsallad och till "efterrätt", jordgubbar och pistagenötter. Yummi!




Anna Ternheim och Thåström var artisterna vi skulle få lyssna på under kvällen. Kan inte säga att det är min favoritmusik, men förvånande nog var det faktiskt både bra och underhållande. Hela kvällen var helt magisk på något sätt och vi hade en sån otrolig tur med vädret. Vi fick en skvätt regn som vi inte ens kände för vi satt under trädet och efter det var det hur skönt som helst! Träffade på Tobbe från Coor hans polare Patrik (också fotograf, haha) som endast hade kommit dit för att se Thåström. Jag visste knappt vem Thåström var tills dom sa något om Ebba Grön och "var är vargen", haha! Ja, den sablans låten kommer jag nog aldrig glömma. Undra vems fel det är!?

Videotime (ber om ursäkt för det dåliga ljudet och den dåliga bilden):


Denna låten är till mammas kompis i Dalarna


Kan inte sluta tänka på stackars Patrik som skulle göra nr 1 i en pissoar men som inte orkade vänta längre och såg en olåst Bajamaja. Den slet han upp samtidigt som han skrek "what's up dog", en sekund senare ser han att det sitter någon på den toaletten och gör nr 2. Hahaha!
Gud, vilken kväll. Vem hade kunnat tro att en helt vanlig onsdag skulle bli såhär bra? Och allt detta trots att jag bara sovit 3,5 timmar på snart 48 timmar. Konstigt man ser ut som död fisk! 
Tack mamma för allt ikväll!





Ciao!

Sådant som gör en glad...

Wow, vilket uppsving det har blivit med bilderna. Trodde först inte att de skulle ha någon inverkan på någon men ack så fel man kan ha. Är såklart jätteglad för det men det känns lite konstigt att lilla jag "amatören" skulle få så mycket respons.

Under kvällen fick jag ett glatt sms av fotografen Benny som sa att vi hade kommit med i utställningen. Och för att hamna där måste man ligga på topplistorna. Kan fortfarande inte fatta varför jag ens gjorde det, jag menar kolla in "the hot mama" i den silvriga bikinin!!! Detta innebär i alla fall att Benny kommer få fler jobb och fler sidvisningar på alla hans sessioner. Jag är glad för oss båda!


Om någon vecka ska jag jobba med Cris P (fotograf). Han har bland annat jobbat med King size Magazine och artisterna Trey songz och Bobby Valentino (för er som vet vilka det är). Det kommer bli spännande då jag bara har hört bra saker om Cris! Kolla gärna in hans blogg och hemsida här: http://www.crisdesign.se/ http://crisdesigns.blogspot.com/ .


Jag ska även upp till Växjö inom kort för att plåta en cool och annorlunda session med Daniel och hans upphängda oversize hylla, haha. Kronprinsessan verkar gilla hans bilder i alla fall. Så det kommer jag nog också göra, haha! Här kan ni kolla hans hemsida: http://dkj.se/


Fotograf: Daniel K Johansson

En del andra jobb har trillat in, men de berättar jag mer om så fort de blir aktuella! Tänk vad humöret kan svänga ibland!
Ciao!

Gadden!

Vill börja med att säga att jag: Älskar min nya tatuering! Den som inte förstår den eller gillar den behöver inte yttra sig. Nu har jag alltså förevigat min talang. När jag var 5 år började jag spela fiol. Då hade jag ingen aning om att jag skulle fortsätta med det tills jag fyllde 18. Det fanns perioder då jag spelade fiol som jag skämdes otroligt mycket över det. Jag minns till och med en gång när jag kom från musikskolan och skulle till stan med fiolen över axeln. Jag kunde skymta några bekanta till mig som inte visste att jag spelade. I ren panik la jag min fiol under en bil och låtsades som ingenting medans de gick förbi. Några har sagt att fiolspelandet "inte är riktgt jag", och andra tycker att det är ascoolt.
Idag tycker jag också det är ascoolt. Jag funderar till och med på att ta upp fiolen igen. Folk med talanger är det bästa jag vet.

Jag valde att tatuera in de två "f" som sitter på fiolen som två hål. De satte jag på den armen man håller fiolen i. Denna tatuering är även ett konstverk av Man Ray, där jag fick min inspiration ifrån. Jag kommer aldrig någonsin ångra den här tatueringen för den beytder så mycket för mig.
Har ni en talang, sluta aldrig med den/det. Låt folk beundra dig istället! (Och Niko, börja på gymnastik igen!)

Då kör vi:






Nu hinner jag inte mer idag. Mamma och jag ska på "impuls"-konsert på Sofiero med picknick och rosévin. Yippie! Ikväll håller jag tummarna för Benny och mig! Ha en trevlig kväll alles!


Ciao!

Blandade känslor!

Plåtningen i Tågarp har gjort mig lite förvirrad. Man ska ju alltid vara så sjukt självkritisk. Ett tag var jag ledsen för att det var någon som hade röstat och kommenterat dåligt om mina bilder, men det var ju bara en. Men ändå hakar man upp sig på just den kommentaren trots att man får många andra fina. Varför är det så? Benny (fotografen som är sjukt duktig) muntrade dock upp mig lite när han visade mig att jag låg etta på topp tio-listan idag. Och om allt går som vi vill hamnar vi på utställningen imorgon.


Visst gillar jag bilderna, men jag kommer alltid tänka på den där dumma kommentaren! Här har ni dem i alla fall!





Vackra Mickis bilder hittar ni här: Micaela
Ciao!

Svettlana!

Kom nyss hem från gymmet! Micki, mamma och jag kämpade som galningar på indoorwalking:en idag. Det var riktigt jobbigt, men vad gör man inte. Vill man vara fin får man lida pin. Gissa vems alldeles för stora shorts jag hade på mig idag, haha!?
Jag ligger just nu i megadeffning så min kropp går på högvarv dygnet runt. Jag kör en 10 dagarskur, så den 17 juli då Micki och jag ska gå catwalk i Karlshamn kommer vi vara fit for fight. Dags att börja räkna rutor, haha! Kanske inte riktigt.

Det jobbigaste med att träna och vara nyttig är såklart att stå emot alla frestelser. Som till exempel när mamma kommer hem med favoriten Oreos. Och dessutom mini-Oreoes som är så lätta att bara slänga i sig och mumsa på. Men icke sa nicke. Inget kvällsätande, inget nattätade och absolut inget smygätande! Däremot vill jag dock gärna ha den sjukt fina "oreo-ringen" från nelly.se. Någon? Jag fyller faktiskt år relativt snart, haha!


Oreo Ring SEK 299, Mi Lajki - NELLY.COM
Ciao!

Söndag, absolut söndag!

Så kom söndagen. Filmkvällsdagen, dåligt-väderdagen, mysdagen, ätardagen och vilodagen. Vi började med att gå upp ganska sent för att sen börja laga mat. Det blev min berömda "pasta a la Emily" med tigerräkor. Hade det funnits bättre förutsättningar, hade jag absolut velat bli kock. Jag har dock lite högre ambitioner. Men äta bör man, annars dör man. Så efter middagen gjorde Sanna och jag världens godaste sommartårta.


Senare på kvällen började det närma sig det bästa på hela dagen: Chips och dipp! Vi åkte till Maxi för att inhandla det sista söndagsmyset. Tråkigt var dock att vi skulle på bio, och jag tänkte inte precis ta med mig en skål med dip in i salongen. Så vi lämnade allt hemma och sparade det tills efter filmen. Japp, jättekonstigt!
Vi såg Transformers 2. Den var verkligen så sjukt bra som alla säger att den var. Tänk om man kunde få vara Optimus Prime för en dag. Eller varför inte Bumblebee, äsch who am I kidding? Jag skulle såklart vilja vara Megan Fox för en dag! Finns det någon snyggare människa? Tror inte det va!


När vi kom hem var jag helt uppspelt över att äntligen få äta mina chips. Och nu till den tråkiga delen. När jag tog min första chippedipp så hände något fruktansvärt! Jag tyckte inte om det! What?! Hur är det möjligt!? Det enda jag aldrig någonsin klarat mig utan. Helt plötsligt tycker jag inte om chips och dipp längre! Oh well, bye bye friend. Taste you later!



Vilken underbar helg dock! Tack till er som var där och förgyllde den!
Ciao!

Lördag, nästan helt säker...

På lördagmorgonen vaknade vi relativt tidigt och även sjukt pigga och fräscha. Sommarvärmen fick nog kroppen att tro att man var utomlands vilket gjorde att den eventuella baksmällan man förmodligen skulle haft om det var kallt ute, försvann. Poff! Ruskigt skönt att man bara kunde glida ner på Gröningen återigen för att lägga sig under solen och steka sig ytterligare. Nej, jag vet jag behöver inte sola och jag var förmodligen svartast på stället, men det är faktiskt sjukt skönt att bara ligga och jäsa. Och jag blir faktiskt brunare!! Träffade även Micki och Fia som låg och solade med "Pascha-maffian". Jag var inte tillräckligt cool så jag höll mig till Igge, Renny oh tysken istället, haha!

Jag tror inte någon missade det stora kryssningsfartyget som låg utanför hamnen. Hade verkligen inte varit fel att få vara ombord. Det tyckte jag åtminstone tills jag fick höra att folk som var med på båten hade fått svininfluensan. Stackars människor, det kan inte ha varit en trevlig resa för dem inte!


När solstinget började ta över var det dags att bege sig hem för lite vila och föda. Efter det blev det samma procedur som föregående kväll, nämligen: Gröningen med vin och bra sällskap. Denna gången blev det dock en hel del bar/pub-rundor. En sväng på Hampan (där man knappt fick ståplats), en sväng till Utposten (där Martin och company höll till) och även en minirunda till Bakom (där det måste ha varit 60 grader).






En kväll som fick lov att kallas duga!
Ciao!

Fredag, tror jag...

Gud, vilken helg det har varit. Måste nog till och med slå till med att säga att det var den bästa helgen på länge. Äntligen fick jag vara ledig samtidigt som det var fint väder. Nu jobbar man långvecka igen och det passar verkligen bra med dåligt väder då. Ja okej, det är lite synd om er andra som är lediga eller har semester.

Jag är helt ärligt lite förvirrad när det gäller helgen. För det kändes som att vi gjorde exakt samma sak både fredagen och lördagen. Jag började i alla fall fredagen med att gå upp jättetidigt (13.00 är tidigt för mig, om man jobbar natt). Niko ringde och väckte mig så att jag kunde komma upp i tid för att åka ner till henne, Dajana och Charlie för lite sol och bad. Japp, jag badade faktiskt (till skillnad från vissa som fortfarande inte har badat) och det var faktiskt helt ok. Tappade dock min bikiniöverdel när jag doppade mig, vilket chockade Dajana lite, haha!

Senare på kvällen åkte Poppen och jag till systemet för att inhandla lite rosévin som vi skulle ha med oss till Gröningen ännu senare. Så efter ett "kläd-besök" i Laröd kom jag hem till Igge med min nya klänning från nelly.se och började fixa till mig inför kvällens bravader. Precis innan vi skulle träffa Markus also known as "tysken" på Gröningen kom vi på att ingen av oss hade ätit något på hela dagen. Därför fick pizzeria Cleopatra sig ett snabbt besök innan vi traskade i full 90 mot "tysken".



Jag har nog aldrig sett så mycket folk på Gröningen en kväll förut. En helt sjukt fin kväll var det med massa bekanta ansikten och vänner. Lill-Ricky hade visst kommit hem från sitt kära "Napa" och det är alltid lika kul att se vilken meningslös tatuering han skaffat sig denna gången. Några av Igors lagkamrater joinade oss lite senare , och även Renato och Frida kom för lite kvällsmys. Det blev verkligen en helkväll på gräset.




Efter att ha garvat ihjäl oss (somliga nästan ordagrant) och druckit det vi skulle bestämde vi oss för att dra hem till Otto aka "UTTU". Som tur var bodde han på Kullagatan så det blev ingen lång promenad. Väl hos Uttu blev det en riktigt bra efter/för-fest (beroende på vem vi pratar om, haha). Skandaler och kostrådgivning, you name it, jag tror inte det fanns något som saknades den kvällen.





Mot slutet av kvällen splittrades vårt gäng och somliga drog sig mot Hampan medans vi andra gick till Tivoli för att leka hjältar, haha! Mycket drama den kvällen. Men den slutade väldigt bra då "the 80's" (Niko och Dajana), Igor och jag tog taxi till Mcdonalds för lite mat. Efter det gick vi alla hem, somliga med skor, och somliga utan, haha! Wow, what a night!

Här har ni årets bild 2009:



Ciao!

Oh Happy Day!

Herregud! Jag kan knappt fatta att om mindre än 3 timmar går jag hem och sussar. Efter det är jag LEDIG! Min ledighet vara dock endast i 3 dagar. Men jag ska verkligen pressa ut sista droppen av den här helgen. Kommer ha ett fullspäckat schema som heter duga. Men bäst av allt, jag ska äta! På söndag har jag min "ätardag". Som jag har längtat. Varje gång den reklamen med fredagsmys kommer på tv har jag blivit så sjukt sugen på chip och dip. "Nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmyyyyyyys" *sjunger med*.
Jag lovar och svär att jag aldrig någonsin ska jobba 7 nätter på raken igen. Det tar verkligen kol på en. Har till och med fått höra att jag verkar deppad och nere, trots att jag varit hur glad som helst. Inte likt Emily att verka down. Men nu förstår jag verkligen hur viktigt det är med sömn. 4 timmars sömn per natt är på tok för lite!
Anypoopers, ikväll blir det grillning på gröningen med trevligt sällskap samt bag in da box, sen blir det nog en runda till "fylle-rondellen" aka Hampan. Måste även en sväng till Tivoli bara för att se hur Niko och gänget skämmer ut sig i sina 80-tals kläder, haha! På lördag har Maria på jobbet partaj hemma hos sig, det blir nog hur roligt som helst. Tror dock jag gör det kloka valet att inte dricka på lördag. Men vi får se. "Jag kör försiktigt", som en klok dam en gång sa.

Man mår så bra när det är sommar, fåglarna kvittrar (även när man går och lägger sig) och man tycker det är ljuv fågelsång. Sommarkänslorna vaknar och man känner nästan för att krama ett träd. Det luktar nyklippt gräs och grillat kött. Alla är trevliga och glada, de ser till och med finare ut. Jag vill nog aldrig att hösten ska komma igen. När fåglarna kvittrar på morgonen då får man lust att bryta nacken av de irriterande flygfäna (dock hade jag aldrig gjort det, med tanke på den djurvän jag är). Känslorna är inte desamma och alla träd ser nakna och tråkiga ut. Nej, ta vara på sommaren, för i Sverige vet man verkligen aldrig hur länge den varar. Vem vet, nästa vecka får man kanske köpa sig en Canada goose-jacka!

Men just nu är det HAPPY DAY för hela slanten! Jag är så glad!




Ciao!

The hoods of Svalöv

Idag var Micki och jag i Tågarp för att träffa Benny aka Baz (som fotograferade min jeans-session). Idag blev det dock lite mer sommrigare bilder vid en pool. Är ganska trött på alla 5863 sessioner som är tagna på någon strand i alla dess former, så det fick bli the poolside istället. Både Micki och jag är sjukt nöjda. Som vanligt lyckas Benny med sitt jobb. Fick se en halvfärdig bild på Micki nyss (lägger inte ut bild, eftersom det är hennes bilder). Den var i alla fall "hot damn"-snygg. På tjejer som Micki behövs det nästan ingen retusch, haha.
Bilderna blev i alla fall smakfulla och fina. Ni får se det färdiga resultatet inom en snar framtid. Tills dess får ni en bild på en liten groda som vi hittade en bit från poolen. Stackars liten, måste dött av värmeslag. May it rest in peace! En underbar dag i Tågarp för att summera det hela!




Ciao!

Varsågod... Tack så mycket!

Jaha, då har man jobbat 6 av 7 nätter på raken. När sista passet är färdigt imorgonbitti väntar en välförtjänt ledig helg på mig. Kan inte säga att jag det har varit tråkigt att jobba alla de här nätterna, eftersom jag som sagt fått ut något av dagarna. Tror inte det har varit någon dag som jag inte har hittat på något på. Har legat och myst på Gröningen nästan varje dag. Och för att inte tala om att Micki och jag har varit duktiga och tränat. Trots denna värme. Vi var sjukt grymma igår som orkade med ett helt svettigt spinningpass (med Emelie) utan att svimma, haha. Jag börjar (nästan) känna mig fit! Vad säger du Micki? Satstar vi på Mrs Beach 2010 eller? Efter spinningen blev det jordgubbar hos Iggy. Finns det något som är så läskande som jordgubbar?

Senare idag händer det roliga grejer, men det berättar jag förmodligen om senare. Måste försöka få min skönhetssömn idag. Det är dock fruktansvärt svårt att sova i denna värmen.
Saker man längtar till just nu:

*Nästa onsdag kl 14.00, då jag ska föreviga min talang
*Den 17 juli då Micki och jag drar till Karlshamn för att jobba
*Nästa löning, för att den kommer vara "on fire"
*Magmusklerna som ska vakna och bli mer definierade
*Chips och dip-dagen
*Vintern (men endast för att vi reser till ett mycket varmt land då)
*Ett par ord som jag jättegärna vill höra

Nej, nu kör vi sista rycket här!



Ciao!

RSS 2.0