Världens bästa mamma!





GRATTIS PÅ MORS DAG!!!




 En mor finns med från början
som källan till ditt liv.
Med kärleksfulla blickar
hon följer varje kliv.

Sen livets första måltid
har hon bjudit dig att smaka.
Hon ger dig av sin omsorg
utan krav att få tillbaka.

Hon tas så lätt för given
som lindring av besvär.
Och sällan blir hon tackad
och sedd för den hon är.

I livets alla skeden
förblir hon dock densamma...
Din alldeles unika
högt älskade mamma!


Ciao!


Borat och onyttigheter!

Natten mellan fredag och lördag var lång, en minut kändes som en timme och det kändes verkligen som att jag hade en hel sandlåda i ögnen! Gurre och jag gjorde allt för att hålla oss vakna. Vi hittade till och med på nya sporter. Bland annat ciggpaketsfotboll och "snurra-dig-illamående-på-en-kontorsstol" och MMA på Gurays eget vis. Damn you kvinnomisshandlare, haha! Efter ett tag blev vi sugna på något att äta men som vanligt fanns det nada i kylen. Förutom en riktigt saftig och kladdig kladdkaka och grädde. Men eftersom vi båda bantar så var väl det kanske inte det bästa vi kunde äta. Det slutade dock ändå med att vi båda åt av den. Dock bara i små bitar för att det kändes nyttigare på det viset, haha!


Igår möttes jag av en stor surprise när jag kom hem till Laröd. Mamma hade varit modig. Mer får jag tyvärr inte lov att avslöja, kanske senare i framtiden. Tycker dock synd om mammsen nu. Efter ett snabbt klädombyte (typ som Superman) var vi påväg mot O'learys. Iggypop, tysken och jag satte oss där och kollade lite fotboll och åt lite nachos. Ytterst lite nachos dock eftersom vi nyss hade upptäckt den stora marknanden på stortorget med massa mat från olika länder. Så efter fotbollen sprang vi praktiskt taget dit för att smaka på nästan allt. Iggsy åt paella från spanien, Markus (tysken) fick såklart syn på bratwursten (och blev överlycklig) och jag nöjde mig med en riktigt onyttig crepe med nutella som fransmannen gjorde till mig. Jättekul att de som sålde maten faktiskt bara talade det språket som maten härstammade ifrån. Igor mobbade mig dock när jag skulle köpa engelsk ost från en britt och jag helt plötsligt slog på någon slags brittisk dialekt, haha!
Mitt i maten får vi syn på en stackars kille som förmodligen var på svensexa (det är vad vi hoppas på iaf). Han var iklädd endast en Boratbaddräkt. Inte alls charmigt, haha! Dock väldigt roligt! Undra om taxichauffören gillade att hans naked "hiny" skulle åka med honom?


Ännu en mycket trevlig dag/kväll som avslutades med "nattvardsfest?" på västra berga. Sen kom jobbet ivägen som vanligt!




Ciao!

I sann Niko anda!

Ja, jag gjorde det. Jag shoppade skor. Men bara för att Julie var dum nog att visa mig världens bästa sko-sida. Och ja, jag köpte likadana skor som Kenza, but I don't care. Jag såg dom före henne! Så jag är inte bitter. Dom är snygga!


Ciao!

Trajningsvörk!

Torsdag:
Fick min efterlängtade biobränsle-brasa, den är så vacker! Nu saknas det bara en lägenhet att hänga upp den i. Suck, det känns som att det är evigheter till november. Funderar på att ta med en hammare och lite spik och åka till Olympia. Ska man ha något gjort, får man för faskien göra det själv, haha! Just nu känns det som att jag kommer hinna gifta mig och skaffa barn innan det är inflyttningsdags.

Kvällen bestod utav body pump, Julie, Sambuca och träningsvärk. Som vanligt, en "helt vanlig torsdag".



Fredag:
Började med att somna jättesent, eller snarare jättetidigt. Minns att det var ljust ute, så klockan måste ha varit minst 4 eller 5 på morgonen. Vaknade dock ändå ganska tidigt och åt lite frulle i form av "kifla" som inte var alls lika god som den var i Kroatien. Spånande därefter på en idé om att Sanna skulle öppna ett bakeri med alla hennes goda bakverk plus den omtalade smörgåstårtan och såklart kifla på det riktiga viset. Det hade blivit succé!

Därefter vet jag inte hur mycket vi hann med på några timmar innan jag skulle till jobbet. Det blev i alla fall ett besök hos våra favoriter på Fuji Takeaway. Efter det hämtade vi upp Tysken (aka Markus) och Julie för att spela lite dubbelbadminton. Jag kommer inte ihåg senast jag skrattade så mycket som jag gjorde idag. Julie och jag började med att spela mot boysen, det gick väl sådär, haha! Det hade gått mycket bättre om vi hade varit lite mer seriösa. Så vi fick spela mot varandra istället. Julie var grymmare än jag trodde, men jag är fortfarande grymmast! Igge och jag var i samma lag men vi höll på att döda varandra med racken när båda skulle ta fjäderbollen. Jag kastade mig till och med på golvet ett par gånger bara för att få tag på den. Så går det när Julie kör "fult spel", haha! But "I took one for the team".


Innan jag stack till jobbet hann jag träffa lil'sis Niko som äntligen har tagit av sig peruken och klippt sig ordentligt. Så sjukt fint. Det skrek "sommar" om henne! Nikopiko har nu en ljusare päls med slingor. Jag önskar att jag kunde vara blond. Tycker det är jättefint med riktigt skandinaviskt blondt hår. Dessutom hade det passat mig bättre då jag ibland blir kallad för "blondin". När jag gick i gymnasiet och vi hade studentmiddag gick priset för "årets blondin" till ingen mindre än mig! Jag gick givetvis upp på scenen och höll ett kortare tal om hur stolt jag var. Tackade även såklart mamma och Gud, Haha!


Nix, nu ska Guray och jag fortsätta att sitta och lyssna på deprimerande låtar och tycka synd om oss själva!
Ciao!

Barca! Mes que un club!

Inte för att jag brydde mig speciellt om vem som vann CL-finalen igår, men jag höll faktiskt på Barca! Det gjorde nog alla på Pub Norrbro också. Eller ja, alla utom Julie och Iggy! Haha, Christiano kan gå och lägga sig! Valdes är så mycket finare. Ja ja, jag vet man ska inte hålla på lag bara för att killarna är snygga, men jag kan faktiskt inget om fotboll så något måste jag ju få tycka, haha. Julie å andra sidan, hon kunde verkligen sin fotbolls-historik. Hon gjorde till och med Markus (aka tysken) lite imponerad med sin fotbollsfakta. Sen dricker hon öl också. I swear, somethings wrong with that girl, haha! Anypoo, det var en trevlig kväll, med mycket god mat (som jag snart ska svettas bort på gymmet), träffade Martin och gänget också. Alltid lika roligt.

Nu väntar jag bara att en snubbe ska komma hem till mig och leverera min första inredningspryl till min lägenhet, nämligen min biobränsle-brasa. I love love love it!

Imorgon skriver Mickipicki in sig på Aktiverum. Yeay, inte en dag för sent! Jag får ju även min tredje "guld-plupp" på "The wall of fame". Kommer dela förstaplats med någon annan Emelie då. Men vänta bara, det blir denna "Emilyn" som vinner högsta priset!




Love is in the air!
Ciao!

En helt vanlig svenne som har trillat i bajs!

Gud vad jag är svensk! Inte till ytan kanske men jag känner mig så otroligt svensk. Jag är nog till och med lite mer svensk än en helt vanlig svenne. Villa, Volvo och vovve. Japp allt det där har jag. När jag blir sugen på potatis (och det är inte många gånger) så måste det vara svensk nypotatis. Om jag ska äta jordgubbar så måste de vara svenska för att jag ska gilla dem. Ger någon mig frågan om jag ska ha "mycket eller lite" så svarar jag alltid lagom. Om någon ger mig en komplimang har jag svårt att tacka och ta emot och säger hellre något i stil med "nej, jag är inte söt, du är mycket sötare". Jag är sjukt punktlig (det har lumpen i och för sig hjälpt mig lite med), men om någon säger "var där klockan 18.00" så är jag där 18.00 prick eller några minuter tidigare bara för att vara på den säkra sidan.
Tänk om Björn Söder hade läst detta, då hade hade kanske gillat mig ännu mer, höhö! Nej, skämt åsido, tycker bara att det är så lustigt att jag kan komma från ett helt annat land men ändå känna mig som en svensk. Det faktum att mamma är från Stockholm och pappa är från Göteborg har väl till och med gjort det lite mer enklare att bli svensk, haha.


Idag (eller rättare sagt igår) har jag i alla fall för första gången sovit ut. Jag sov dock bort en helt underbar dag men Gud va utvilad jag var sen. Hoppade up ur sängen och drog på mig träningskläderna och stack till gymmet. Niko, Julie och jag skulle gå på ett aerobicspass, men det visade sig vara ett Zumbapass vi hade hamnat på istället vilket inte gjorde något eftersom det var jätteroligt. Vi dansade allt från afrikansk dans till salsa. Majoriteten var väl i 40 års åldern så vi "ungdomar" ägde dansgolvet, haha! Trodde dock inte att man kunde svettas så mycket av lite dans, men det visade Julie bevis på!


Imorgon, eller ja, idag, senare ikväll är det dags för Champions league final. Vi har bokat bord på Pub Norrbro eftersom allt annat redan var uppbokat. Jag är egentligen inget "fan" av fotboll, men denna matchen måste man ju bara se. Barcelona möter Man United och jag vet en som kommer ha svårt att välja vilket lag han ska heja på eftersom det är hans två favortilag. Hoppas de har god mat på Norrbro. Annars ber jag Julie gå in i köket och kocka lite, haha!


Nix, nu tackar jag för maten och för mig och säger godnatt och godmorgon till alla er stackare som snart ska upp och jobba. Smell you later!


Ciao!

Helgen som blev lite för lyckad!

I sann Promoe-anda vill jag börja med att säga "tack som fan kap kun kap" till alla som har kommenterat bilderna. Verkligen jättefina kommentarer och det har till och med tagit mig några dagar att komma ner på Jorden igen, haha! Men nu är jag tillbaka efter en riktigt bra helg. En helg där jag inte ens intagit en droppe sprit, haha. Nej, det är sant, man kan ha kul ändå! Det har varit allt från badminton till minigolf till sushiätande och en lite lagom promenad från Fredriksdal till Laröd. Har dock även varit sjukt onyttig hela helgen, men så går det när man är i bra sällskap.


Fredagen började med att Sabina, Martin, Hampus, Robin och jag körde till Malmö för att se Rumble of the Kings. En upplevelse utöver det vanliga vill jag lova. Ännu bättre än hockey, och absolut ännu bättre än fotboll! Killar med bara överkroppar och magar som man förmodligen skulle kunna hyvla ost på, det kombinerat med blod. Kan det bli bättre?
Det var inte så många stormatcher egentligen, men alla väntade på den sista matchen då Jörgen Kruth skulle in i ringen och slåss. Jörgen Kruth är tydligen sjukt stor i Japan, de har till och med gjort en Barbiedocka av honom där. Anywho, när matchen började hann Jörgen pryla den andra snubben i ca 30 sekunder innan han gav upp och Jörgen vann. Haha, så kungligt! Det var i alla fall sjukt häftigt att se.
Här är lite bilder och videoklipp för att ni också ska förstå hur ballt det var:



Jepp, även Paolo Roberto fanns på plats. Han var alltså inte hemma och skrev kokböcker den kvällen. Uttrycket "släpp TVn" passade honom sjukt bra, så som han bröstade upp sig. Kostymen höll på att spricka. Men vi gillar honom ändå. Speciellt när han blir upphetsad över att någon halvt slår ihjäl den andre, haha!


Här har ni ett videoklipp där jag filmar Jörgen Kruths éntre och det andra är från tv4. Där är hela (långa) 30 sekundersmatchen:

 



Efter matcherna blev vi lite törstiga och somliga av oss tog en öl, andra en cider och andra Ramlösa på puben "Bar-celona". Efter det blev alla såklart även hungriga så vi traskade vidare till Max på Lilla torg. Vem finner vi (jag) inte där om inte självaste Jörgen Kruth. Klart han också måste äta. Han kom fram till oss och frågade om han fick lov att fotas med oss. Självklart ställde vi upp. Eller var det tvärtom? Haha!



Sabina lyckas dock blunda på bilden. As a matter of fact, hon lyckades blunda på två bilder. Martin som tog bilderna tog ju två stycken för säkerhets skull. Men icke sa Nicke! Sabina hade bestämt sig för att sova brevid Jörgen, haha!

Det var en mycket trevlig kväll i Malmö och Baltiska hallen. Det kommer absolut göras om i framtiden!
10 kr till den som gissar rätt på vilken del av Malmlö Sabina posar i:

Ingen gissning? Får väl berätta då.
Roooosengååård såklart!
Ciao!

Session obsession!

Nu är bilderna färdiga! Åh, vad jag gillar dom! Benny och Rikke som har tagit de olika bilderna kan verkligen sin grej! Ja, och det kommer väl inte som en överraskning att det faktiskt var Igor (mitt ex) som var min motspelare. Tack för en jättebra dag!






Ciao!

Ärligheten som Gud glömde.

Idag har det varit en helt fantastisk dag! Började med en sväng på Väla dock svek plånboken men det är inget fel på window shopping heller. Efter varuhusbesöket åkte vi vidare till K-föreningen. Där bjöds det på grillat och basket. Yummi in my tummy. Träffade på Niko och Dojan som lekte "The three wise monkeys", i detta fallet var de bara 2 dock. Vi hann till och med med en glass på Sofierokiosken och en sväng förbi min blivande lägenhet. Balkongerna börjar komma på plats, haha. Allt var så bra. Tills någon förstörde allt! Trötta mig!
Jag har bestämt mig för att ski*a i vilket nu. Ödet får mig i sina händer. Gör vad du vill med mig. Det kan nog ändå inte bli mycket värre än vad det är nu. Nehepp, dra på smilbandet och upp med humöret nu då! Det är i alla fall tur att man har så bra vänner i alla fall. Tror som sagt att jag hade gått under utan er. Jag är ganska bräcklig just nu, för er som inte förstod det.





Ciao!

Levis nästa?

Det har varit lite dött här på bloggen några dagar. Men nu är jag tillbaka med nytt material, haha! Kan börja med att berätta att jag idag har gjort min första fotosession med en person till i samma bild. Vem den personen är får ni se när bilderna är klara.

I söndags skulle jag på casting för en hälsoprodukt men det visade sig att kontaktpersonen hade blivit sjuk och sagt till alla utom stackars mig, haha. Så där stod jag som ett fån, redo att läsa manus. Men icke sa Nicke! Gick in på min mail från min iPhone i hopp om att hon kanske hade lämnat ett mail. Men inte det heller. Däremot hade jag fått ett annat mail om en session som skulle äga rum samma dag. Så det tackade jag till. Det blev en väldigt vardaglig och spontan sådan. Men fina bilder ändå. Jonas L är jätteduktig!


Och idag var *peeeep* och jag alltså på en ny fotosession som blev sjukt cool. Vi fotades i bara jeans, bara jeans. Alltså helt bara överkroppar. Det var Benny och hans syster som assisterade som gjorde en jättegrym plåtning idag. Har dock inga färdiga bilder att visa från Benny aka Baz. Men däremot så knäppte syrran "Rikkelina" några bilder med sin egen kamera eftersom hon också ska bli fotograf. Visar en liten sneak peak sen. Men om några dagar kommer alltså de riktiga bilderna upp på bloggen. Då vill jag höra vad ni tycker. Både ris och ros! Uppfattat!? Haha, nej men det var en jättebra och trevlig dag på Gåsebäck. Och min mot/medspelare skötte sig jättebra trots att det bara var hans första gång.
Nu blir det jobb igen. Men imorgon väntar löpning i Pålsjöskog! Och för att inte tala om fredag! Då är det ju för sjuttsingen Rumble of the Kings i Malmö! Fett ös!



Ciao!

The start of something good!

Idag har vi konstaterat att:

*det är jobbigt att försöka se fin ut på bild om man bara har sovit i 3 timmar
*män borde läsa bruksanvisningar, manualer och instruktionsböcker från början. Även när det gäller akvarium!
*Martin inte klarar av stark mat
*nya chanser är underskattade
*svartsjukan är den jobbigaste sjukdomen



Ciao!

My love don't cost a thing!

Slutsatserna efter nattens diskussioner:

"Jag har fan allt, underbara vänner och en underbar familj. Jag har en lägenhet, ett jobb och en bil som tar mig dit. Jag har ambitioner, mina fritidsintressen och mina prylar. Och de sakerna jag inte har, kan jag köpa själv. Jag behöver inte ha någon annan som köper saker till mig. Jag har verkligen allt! Allt, utom en man som vill ge mig kärlek. Vad är det jag begär egentligen? Inget, förutom kärlek!"


Ciao!

Poor Rhi-Rhi!

Detta är seklets tråkigaste lördag enligt mig. Men, det är väl sånt som hör till när man är singel. Man måste ha tråkigt ibland. Det finns inget mys och inget kel alls! Det suger! Sen att jag ska jobba i natt gör ju inte saken bättre.

Fastnade på perezhilton.com och jag kan bara säga att det är synd om Rihanna, men samtidigt borde hon veta bättre. Han har publicerat nakenbilder på Rihanna. Bilder som sägs ska ha kommit från hennes mobiltelefon. Den blev dock stulen, och personen som stal den såg väl bilderna som lättförtjänta pengar. Undra vem hon skulle skicka bilderna till?



Och detta var "de snälla" bilderna.

Men det kvittar egentligen vad Rihanna än gör. Hon kommer ändå alltid vara min idol!


Ciao!

I mina öron just nu...

1.   2.
3.  4.
5.  6.
7.   8.

1. Promoe - Svennebanan. Förmodligen årets sommarplåga.
2. Lmfao vs Chuck - I'm in Miami bitch. Bästa låten just nu, om man gillar den typen av musik. Spola dock gärna till ca 01.45.
3. Pitbull feat Lil Jon - Krazy. Japp, man blir helt galen av den!
4. Keri Hilson, Kanye, Ne-Yo - Knock you down. Så mysig!
5. Rihanna feat Lady Gaga - Silly boy. Helt i min smak!
6. Keri Hilson Feat Justin. Så het video!
7. Sean Kingston - Fire burning on the dancefloor. Kingan!
8. Run DMC - It's like that. Klassiker, den blir aldrig dålig!

En helt vanlig torsdag...

Oj, vilket allvarligt inlägg det blev sist. Ibland måste man faktiskt skriva av sig lite. Det kan man ju säga att jag gjorde.
Anyroad, i torsdags var vi ett gäng som festade till det lite på Ace Link. Ni vet dom nya Sundsbussarna. Martin fyllde år igår så det var bara att sätta på sig partyhatten och njuta fullt ut. Vet inte hur många gånger vi var utomlands igår. Tappade räkningen efter ett tag. Och till sist visste ingen av oss om vi var påväg mot Danmark eller Sverige.
Det bjöds på goda drinkar och pölse på båten. Men magen ville ha mer mat, så Julie och jag beställde in världens största nachotallrik. Fy sjutton, vad gott det var. Så onyttig har jag inte varit på länge.

När vi insåg att vi förmodligen var i Sverige när klockan hade börjat bli en del, hoppade vi av partybåten och satte oss på Hampan. Där stannade vi tills klockan slog 00.00 så att allt folk på Hampan fick sjunga för Martin (och Ogge). Efter det begav vi oss till Harrys där somliga dansade och andra somnade i soffan, haha! Martin var sjukt impulsiv igår måste jag säga. Kanske till och med lite för impulsiv. Några minuter innan det var dags att börja dra sig hemmåt, ja, då beställer "bestefar" in en flaska champagne för 1200:-. Haha, men å andra sidan så fyller man ju bara år en gång om året.
Det blev en helkväll som började bra och slutade ännu bättre!

Och till er som talar mumin: "Solen skiner alltid på Dalhem!"








Ciao!

What's wrong with me!?

Vad är det med mig? Är det så fel att jag tänker på framtiden? Är det konstigt att man känner sig lite pressad, när folk man känner runt omkring sig, som är i samma ålder som en själv börjar skaffa barn hejvilt, flyttar ihop med sin respektive och börjar sitt vuxna liv på riktigt? Är det då konstigt att jag känner pressen när jag står här, utan pojkvän, utan barn och utan en lägenhet som jag delar med den jag håller kär?
Jag är verkligen superglad för alla som har börjat med sitt vuxna liv, tro inget annat. Speciellt glad är jag för min brandomsvän Maria som förra veckan fick sin prinsessa Malou. Helt bedårande söt. Grattis gumman!
Men vad f*n ska det bli av mig? När är det min tur att få ha det bra? När kommer en kille vilja alla de sakerna med mig? Jag börjar bli rädd för att det är mig det är fel på, trots att jag egentligen bara vill det jag tror många kvinnor vill.

Detta vill jag: (döm mig om ni vill, jag bryr mig inte)

Jag vill ha en man som älskar mig i alla lägen. En som bara behöver se mig i ögonen för att säga att han älskar mig. Han behöver inte ha ett perfekt yttre, så länge hans själ är fin. Utsidan av en person är något som jag aldrig brytt mig om. Jag har varit tillsammans med riktigt snygga killar och killar som har sett mindre bra ut. Och för att vara helt ärlig så blir de snygga killarna fula i mina ögon för sättet de beter sig på. Och de som inte var de snyggaste på planeten från början blev istället det snyggaste jag visste.
Jag vill ha en man som sätter mig först och som vill göra allt för mig. Jag skulle aldrig utnyttja det såklart, men att få ha den känslan att han skulle kunna "ta ett skott" för mig. Jag vill också att den mannen ska kunna ge något till resten av världen. Han måste göra något som visar att han inte bara bryr sig om sitt eget liv och det som kretsar runt om det. Han måste vara smart (och smart kan man vara på många olika sätt), han ska vara omtänksam, kunna visa empati. Den mannen måste vara romantisk, men inte sådär romantiskt att det blir tramsigt. Och humor, han måste ha humor. Men framför allt, så måste han kunna se en framtid med mig. Vad är det annars för mening med ett förhållande. Jag har haft mina "fjortis"-relationer. Där man sa att man älskade varandra trots att man egentligen inte visste vad det var. Jag har inbillat mig själv att jag kanske denna gången hade hamnat rätt. Men ändå har det blivit fel. När är det dags egentligen? När är det min tur? Säg mig nu, är det något fel på detta?



Jag vill ha ett stort, fett och fint bröllop. Det har alltid varit en dröm för mig. Jag vill väldigt gärna gifta mig utomlands i något varmt land. Jag vill att alla mina vänner ska vara där och att min klänning ska glittra. Jag vill att Alicia Keys "No one" ska spelas till vår första dans som ett gift par. Jag vill att båda mina föräldrar och båda hans föräldrar ska vara där. Jag vill att det ska vara perfekt. Är det något fel med det?


I drömscenariot vill jag kunna få två barn. Helst en pojke och en flicka. Lex och Kendra är namn som jag tycker är fina. Men å andra sidan kan man aldrig veta vilket namn som kommer passa på ens barn fören man har fått se deras ansikte. Jag älskar barn, och det verkas som att barn älskar mig. Små bebisar framför allt. Kanske för att min mörka hy får dem att skratta, men förmodligen också för att jag behanldar dem så väl.
Jag vill att mina barn ska få en chans till samma uppfostran som jag själv har fått. Samma sorts utbildning och få ta del av många nya erfarenheter som jag själv har fått göra. Att gå på friskolor som jag själv har gjort, har betytt så otroligt mycket för mig. Mina lärare under åren är de som har gjort mig till den jag är idag. Jag hade förmodligen inte bloggat idag om det inte hade varit för mina svenskalärare under åren. Jag vill att mina barn ska få det bästa livet man kan tänka sig. Men en mamma och en pappa som älskar dem. Är det något fel med det?


Jag vill ha en Jeep eller en SUV. Mycket för att jag vill vara säker på att alltid få plats med en stor familj. Men också för att man vill ha någon slags lyx i sitt liv varje dag. För mig är en Lexus SUV det lyxigaste man kan ha. Men smaken är som baken. Jag vill kunna vara den där "coola mamman" som kommer till dagis för att hämta upp sina barn. I den där "coola" bilen. Det värsta jag vet är mammor som i samma sekund som bebisen ploppar ut slutar bry sig om sitt utseende. Jag kommer alltid bry mig om mitt utseende. Inte för att jag är fåfäng eller ytlig. Men för att jag vill må bra med mig själv.
Är det något fel med det?


Jag vill ha mitt drömhus i Laröd. Det jag alltid går förbi på mina promenader. Det fina huset med grönt tak och dubbelgarage. Där kan jag se mig själv i framtiden. Det är så otroligt barnvänligt. Och kastanjeträdet sen, det måste vara det finaste trädet i hela Laröd. Det ligger tre hus ifrån vårt hus. Så nära, men ändå så långt ifrån. Jag vill att min familj ska bo i ett bra område. Jag vill ha det! Är det något fel med det?



Jag kan vilja ha hur många saker som helst i mitt liv, men i slutändan så blir det nog ändå inte alls så här. Dock hoppas jag på att min tur vänder snart och jag hittar den kärleken som varar förevigt!
Nu har jag inte tid med detta mer. Dags att fira Martins födelsedag. Jag ska trotsa vädret i Helsingborg och ta på mig en klänning. Ha! In your face! Smell you later!
Ciao!

Flitiga Lisa!

Idag har jag bestämt mig för att vara jätteflitig. Ska börja med en promenad och en tur till vår livsmedelsaffär för att inhandla min bästa vän "krossade linfrön". Efter det ska jag spendera hela min dag i mitt rum för att få rätt på stöket här inne. Jag brukar kunna säga till min mamma att det är en organiserad oreda i mitt rum. Vilket innebär att jag hittar alla mina saker trots att det är jättestökigt. Jag brukar kunna veta var den minsta lilla nålen ligger trots att den är under fem högar med papper och tre lager kläder, haha. Men nu har det alltså gått för långt. Jag hittar inget längre! Fick just leta efter min iPhone i en kvart, och då är det illa. Trots att den låg under min kudde, haha!

Jag hoppas att rummet är rent igen innan 18.00 för sen blir det träning igen med systeryster. Jag tror dock att vi båda har någon slags av värk sedan träningen igår och från måndagen. Men vi biter ihop och går på ett step-svett-pass istället!

Sa jag förresten att nelly.com har fått in sina fina Wonderland-bikinis igen. Så denna gången snabbade jag mig sjukt mycket för att hinna beställa den jag ville ha innan den tog slut igen. Yippie, I love it! Nu har jag inte bara en snygg bikini, utan 2 varav en är min heta Ed Hardy. Micki och jag kommer glänsa i dem, haha! 

Nä, nu kör vi!



Ciao!

First of all...

Jag vill börja med att be om ursäkt för min otroligt dåliga uppdatering under helgen, men den har verkligen varit hektisk och fully loaded! Det har handlat om allt från Singstar till fylleceller. Nej, jag hade inte äran att hamna i den iskalla cellen, men det fanns andra som lyckades. Så går det när man trillar in i fel polisbil, haha!

Det har varit en sjukt rolig helg, (om man bortser från all mellanstadie-drama) och jag har nog verkligen tagit igen alla de helgerna som jag har varit på jobbet. Nu blir det dock lugnt ett tag igen framöver. Eller ja, ska ju fira Martin lite på torsdag, men det blir nog bara en "lugn" tura, haha! Miss Julie och jag ska nog dock se till att få födelsdagsbarnet att gunga!

Under dagarna som gått har jag även funderat väldigt mycket. Jag har kommit fram till att allt är så sjukt mycket lättare att vara i ett förhållande. När jag blev singel trodde jag att livet skulle bli så enkelt och allt bara skulle flyta på. Men nu när det gått ett tag så inser man hur otroligt jobbigt det är. Det finns såklart fördelar och nackdelar med båda sakerna, men jag är nog i slutändan endå en förhållandemänniska.
Äsch, vi får se hur det blir med det. Just nu mår jag i alla fall fantastiskt bra. Folk omkring mig gör mig så lycklig!

Här är lite bilder från fredagen då Niko, Fia, Micki och jag festade loss i Mickis lägenhet. Pegah och Denis joinade också en stund innan de körde oss ner till stan. Gud, va stökigt, haha!



Världens hetaste värdinna!






Ciao!

G & K's B - Day

På lördagen var det fest igen, denna gången hos Krister och Gezal som fyllde år. Deras lägenhet på Elineberg var packad med folk. Jag kom dit lagom sliten efter fredagens bravader, haha! Men det ordnade upp sig efter några timmar, haha. Jag var väldigt sugen på att dra till Cardinal efter festen, dock var jag den ende. Så det fick bli Tivoli igen för andra kvällen i rad. Krister jobbar själv på Tivoli och även andra på festen likaså, så jag har ingen aning om varför de vill festa på sin arbetsplats, haha! Men kul var det!

Denna veckan är det rehab för hela slanten. Gymmet och nyttigheter hela veckan! Ikväll blir det spinning med Niko, kanske till och med en solning. Efter det blir det avokado och ris. Yummi!

Bilder från ferren!





Och här är årets tribute från fredagen. Måste tillägga att vi inte beter oss så här i vanliga fall. Men det finns andra som gör det, på riktigt! But we've only got love for you!

Ciao!


Fight!

Då var Rumble of the Kings bokat! Vi fick faktiskt väldigt bra platser med tanke på att vi var så sent på det! Det kommer bli så grymt häftigt! Efter matchen blir det nog en liten krogrunda i Malmö stad. Inte favoritstaden precis, men man får väl ge det en chans till då, haha!
Just nu är jag sjukt trött, men ska som sagt klippa mig snart i Löddeköpinge så det blir kaffe för hela slanten. Kaffe i dropp, haha!
Jag börjar bli duktigt trött på vissa kvinnor som verkar vara i någon slags ålderskris. Hallå! Ni är inte fjorton längre! Ni blir inte yngre! Lär er att  acceptera att vår generation ser fräschare ut än er! Och snälla, om ni nu ska kalla er för vuxna försök att bete er som det också!



Ciao!

Herre min skapare!

Hittade precis en gammal artikel i Kvällsposten där jag blev intervjuad inför Kvällspostens Lucia. Bilden till artikeln var inte nådig vill jag lova. Nu ser man verkligen att jag har gått ner i vikt om man jämför denna bilden med nyare bilder. Jag har kommit på att jag liknade Professor Klump förr i tiden. Kolla själva och jämför. Den som skrattar får sig en snyting!





Ser ni likheten, haha?
Ciao!

Hoe eller inte?

Frågan är om man ska ha på sig klänningen från asos imorgon eller min nyaste klänning som kanske är lite för kort för min smak. Ser ju ut som att jag har världens biffarben. Varför hamnar alla mina muskler på benen?



Hoppas bara att jag är frisk till imorgon. Vaknade med feber och halsont imorse. Buhu! Nej, upp och hoppa Emily, du kan inte ligga i sängen hela dagen och tycka synd om dig själv! Någon annan som vill tycka synd om mig?

Ciao!

Love kills slowly

Om några dagar får jag hem min nya Ed Hardy bikini. Äntligen! Då tycker jag även att solen kan ta och krypa fram ur sitt skal. Annars är det ju inte lönt. Just nu känns det dock hopplöst. Regn och rusk! Var det sommaren som var här för någon vecka sen eller? I sådana fall var det nog det kortaste sommar jag någonsin upplevt. Anypoo, här är några andra människor som också använder Ed Hardy bikini:


Funderar på om jag ska ha den gröna också? Det får bli i nästa månad i sådana fall. Ja mamma, jag håller hårt i mina pengar!



Ciao!

Rumble of the Kings!

Den 22 maj är det alltså dags för Rumble of the Kings i Malmö. Tycker att det är så sjukt coolt med K-1 och Muay Thai. Kan fastna flera timmar framför tvn mitt i natten när det sänds på tv4 sport. Det är ju inte så många tjejer som gillar att kolla på sånt. Men själv älskar jag fighter där blodet stänker, haha! Inte helt fel att killarna är halvnakna heller.

Ska åka dit med Sabina från jobbet. Den bruden tränar själv thaiboxning på avancerad nivå. Det ni! Jag hade passat mig, haha! Själv tränade jag jujitsu i lite yngre ålder. Tog mig ändå upp några grader och några bälten men jag blev aldrig bättre än min pappa som hade svart bälte. Det kan man inte tro om honom, haha!
Vi vet dock inte vilka platser vi ska ha än, parkett eller läktare? Det blir ju i alla fall inte "ringside" för det slutar väl med att man kommer hem helt blodig. Det kommer i alla fall bli riktigt häftig och ytterligare en ny upplevelse. Tror till och med att detta blir mina första live kampsportsmatcher. Sen får man ju även se den gamle räven (och min facebooksvän) Paulo Roberto. Woho! Lite avundsjuka är ni allt, eller hur killar!?




Ciao!

Spinning sisters!

Då var man nyss hemkommen från ett svettigt pass på spinningcykeln. Bli inte äcklade nu, men jag var till och med tvungen att skura golvet efter mig idag, haha! Niko kämpade också på som en galning.

Innan träningen blev det en liten sväng på stan. Skulle bara in på Make up store och köpa en sak. Slutar dock alltid med att jag kommer därifrån med minst 3 saker. Fy mig. Efter det åkte man till Väla för ett besök på systembolaget. Det blir hemmagjorda turkiska shottar på fredag, haha! Skulle egentligen inte ha något annat på Väla heller, men det lyckades bli ett par örhängen och en sjukt fin klänning. Klänningen får ni inte se än, dock får ni en sneakpeak på färgen här:



På fredag ska jag hinna med mycket. Jag slutar jobba klockan 08.15 och efter det hinner jag bara äta frukost för att sedan börja köra till Löddeköpinge. Jag ber till Gud att jag inte somnar på vägen. Det får bli den kallaste ACn och hårdrock för hela slanten. Har bokat tid med min frisör klockan 10.00, och det kommer nog ta ett par timmar, men jag måste ju fixa sommarfrillan. Och det är bara hon som kan det. Dock blir det ingen lugg denna gången (eftersom mamma hatar luggar), men slingor blir det! Sen ska man hem igen och försöka/hinna sova någon timme, för att sedan börja jobba igen klockan 16.45. När jag slutar jobba blir det raka vägen hem återigen för att snabbt hoppa in i duschen. Bäst för mamma att hon vet hur man kör rally annars får jag skjutsa mig själv till Micki. Där kommer vi festa tills det är dags för utgång. Ska vi slå vad om att jag kommer somna gott efter den natten?


Ciao!

Syttonde maj!

Åh, så mycket kul som händer just nu. Måste börja med att säga att den nya engelska Wallander filmen har kommit ut nu, and I'm in it! Dock bara i typ 2 sekunder, but still! Ska försöka få en bild på det från tvn. Så skulle ni hamna på BBC's kanaler, kolla efter Wallanderfilmerna och mig i en gul klänning, hehe!

Den 17 maj ska jag på casting. Min första casting med manusläsning faktiskt. Är sjukt nervös. Man får ju inte ens en chans att öva på det. Det är något nytt företag som ska lanseras snart, även internationellt. Får jag jobbet så ser ni mig snart göra reklam för någon slags hälsoprodukt. Yippie! Inte helt fel med lite extra cash heller.

På fredag, mina damer och herrar. Då händer det grejer vill jag lova. Bland annat så blir det nog ett besök på den "hemliga" klubben, haha! Kommer bli en kväll som man sent glömmer känner jag på mig. Får definitivt inte glömma kameran. I'll see you at Mickis place!

Nu måste jag skynda mig, måste ju hinna med något annat innan träningen och jobbet.


Ciao!

Es una obsesion!

Jag tror jag har tjatat om mobilen iPhone i snart ett halvår. Har gott och väntat på att mitt 24 måndersavtal skulle gå ut. Och nu har det äntligen gått ut, och som ett brev på posten kom det ett bra erbjudande från Telenor där man kunde få en iPhone till nästan inga pengar alls. Så jag gjorde det, helt enkelt. Om några dagar sitter jag alltså och petar på min nya, fina och vita iBebis!



Något annat jag tjatar om är ju min vikt. (Förlåt mamma). Vet inte varför jag har hakat upp mig så mycket på att jag måste vara smal. Men jag vet i alla fall att jag gör det för mig själv, och ingen annan. Jag mår så otroligt bra de gångerna när jag står och "spänner" mig framför spegeln och man ser smal ut eller om vågen visar att man har gått ner lite. Det går dock verkligen segt att gå ner i vikt nu, ligger på samma kg och hg varje dag. Tror kanske att min kropp har satt stopp för mig nu. Jag antar att det räcker nu, men jag vill verkligen inte gå upp i vikt i alla fall.


Igår fick jag använda mitt nya Visakort för första gången. Köpte en klänning som heter "Motel wild lily dress". En sekund efter att jag hade beställt den såg jag dock att det fanns en liknande klänning som hette "Motel Emily wild lily dress". Vet inte om den var finare, men den kändes lite bar i och med att jag bara ska ha den till vardags. Eller skulle man kanske till och med kunna ha den till fest? Jag är kluven!


Nu ska jag strax iväg, måste bara sätta på mig ett hyffsat ansikte. Senare ikväll blir det Sandras spinningpass med Nikolina. Känner mig grymt peppad idag. Hoppas Niko pallar ta ett body pump pass efteråt också. Men nu måste jag som sagt gå.



Paparazzibild, hehe.
Ciao!

En helkväll!



Kvällen inleddes med sushi på Fuji som vanligt. Efter det blev det en snabb fika på Waynes. Sen inhandlades det nötter i alla dess former på Tasty house. And then, movie time!
Wolverine, som vi såg var bra, men inte över mina förväntningar. Ironman sitter fortfarande hårt runt mitt hjärta. Det ska krävas mycket för att en film ska bli bättre än den. Det var en riktigt trevlig kväll som slutade mycket bra.

Och för er som undrar så såg jag ut så här igår:

Jag har verkligen fastnat för grönt. Älskar den färgen, damn it!
Ciao!

Är slutet nära?

Varnar känsliga och nojiga läsare, med risk för att bli ännu mer nojiga!

Alla har väl märkt att det här med naturkatastrofer och influensor dyker upp allt mer frekvent på nyheterna. Men nu har alltså svininfluensan tagit sig till Sverige. Det första fallet upptäcktes för någon dag sedan. Det sägs att kvinnan i fråga redan ska vara frisk, men efter lite mer efterforskning som jag gjorde i natt tror jag att det kan komma att bli ännu större än bara en insjukning.

Så här är det:
När en influensa som denna bryter ut så är den oftast inte så farlig första gången. Den "känner liksom av" människorna en gång för att sedan komma tillbaka en andra gång, och då ännu starkare. När influensaviruset sedan har muterat och kommer tillbaka en tredje gång kan detta leda till en pandemi. En pandemi kan innebära att stora delar av hela världen kan bli drabbad.
Ni som vet något om Spanska sjukan år 1918, vet också att även denna influensa var väldigt mild till en början, men slutade med att mellan 50-100 miljoner människor dog i hela världen. Det låter så sjukt. Och tänk då även på att på den tiden fanns det inte ens i närheten av så många människor på Jorden som det finns idag.

Jag tror:
Jag tror att folk kanske tar lite för lätt på den här influensan. Det kan mycket väl ha med att göra att fågelinfluensan inte blev så stor som folk trodde att den skulle bli. Så nu när svininfluensan är på tapeten, så känns det lite som "vargen kommer". Jag tror också att detta är ett sätt för naturen och miljön att återhämta sig. Rensa bort lite människor. Vi får egentligen skylla oss själva. Så som vi har betett oss mot naturen.
 Det brukar i vanliga fall komma en sådan här influensa en gång vart 30 år, men nu har vi inte haft något liknande på evigheter. Kan det betyda att "this is it"? Eller är detta ytterligare ett fall av "the boy who cried wolf"? Only time will tell.



Ciao!

Nattens minst klockrena!

Efter att ha smällt i mig 1 clementin, 2 bananer och 3 äpplen får jag syn på denna artikeln i Aftonbladet. "An apple a day, keeps the doctor away." Jadaajadaasmushsmush! Ingen mer frukt för min del!


Ciao!

I heart Jordan

Hittade lite bilder på min mobil från Jordanien. Trots solen är framme i Helsingborg så saknar man ändå det extremt varma klimatet där nere. Önskar man vore ekonimiskt oberoende så man kunde åka var man ville, när som helst.





1. - Jag ligger och jäser vid poolen och Röda havet
2. - I jeepen, mitt ute i ingenstans. Jeepen höll på att inte ta oss hem igen
3. - Ringen som jag köpte av beduinerna
4. - På väg ut mot marknaden
5. - Högst uppe på ett berg
6. - Fotade medans jag red på kamelen
7. - Middag på hotellet. Skål
8. - Stekning pågår
9. - Ett par sådana här kunde slinka in under frukosten. Fy skäms
10 . - Jag i en utav sofforna på Mariott. Ni ser bara en tredjedel av den, haha!
11. - Ja, det fanns gott om öken i Jordanien.
Ciao!

Bästa dagen på länge!

Har haft en helt underbar dag idag. Den susade förbi, men så går det när man har trevligt. Började med ett besök på Sofierokiosken. Det blev en Alp Olle för omväxlings skull, haha. Min kropp fick sig en riktig sockerchock. Men gott var det. Efter det blev det en sväng till Norra hamnen, på "det vanliga stället", haha. Gud va Helsingborg är vackert, om man bortser från alla tråkiga vägarbeten just nu. När man kom hem blev det grillning igen. Måste ju ätas god mat om man har fint besök, blink smiley, haha!
Tråkigt att jag var tvungen att gå till jobbet sen. Alla jag känner är ju ute och festar mer eller mindre idag. Men jag får som sagt tänka på att jag är på jobbet och tjänar pengar, medans de är ute och slösar bort sina pengar. Hade dock varit roligt att gå på någon av de fester som jag var bjuden på. Suck! Nåväl, nästa helg är jag helt ledig. Hoppas bara vädergudarna är med mig då.



Ciao!

Sommar, sommar och sol!

Minns ni Sommar-hajk? Jag minns i alla fall låten i slutet av programmet. Jag må ha varit ung, men texten sitter fortfarande som berget inne i mitt lilla äggahuvud, haha! Men bara som en liten parentes, idag gick vår skrivare på jobbet sönder. Det var hur många som helst som försökte laga den, men inte ens männen i huset klarade av det. Gissa vem som fixade den till slut dock? Just det, det finns nog allt något i det där äggahuvudet, haha!

Vilken dag det har varit. Jag har inte rört mig många meter idag. Hann dock göra ca 100 situps. Ibland får jag flipp! Men annars har jag mest bara legat på gräsmattan i trädgården under världens finaste träd som blommar. Kände mig lite som Ferdinand under sin korkek, hehe.
När klockan slog 17.00 var hela familjen samlad för lite mat. Vi grillade kotletter och åt (svensk) nypotatis. Jättegott! Till efterrätt hade mamma gjort panacotta och vid sidan om det fanns en stor skål med smarriga jordgubbar. Tror ni jag njöt eller?


Igår var jag som sagt på Hampan. Först med Linda och någon fjortis och sen med min älskade Julie-bulie! Andra nära och kära var också där såklart. Men det märktes att vi inte hade träffats på ett tag för vi höll på att avbryta varandra hela tiden med nya spännande saker som vi inte hade berättat. Och när vi väl börjar prata, då finns det inget stopp på oss. Tror det finns folk som jag intyga det. Anypoo, det blev en hel del intag av flytande substanser i glas, stora som små. Så när klockan blev 01.30 kände vi att det var dags att stänga för kvällen. Så vi drog oss hem. Go och glada, haha!
Vårkänslorna börjar verkligen titta fram nu. Vad gör solen med en egentligen? Jag har så mycket kärlek som vill ut!


Ciao!

Waisten

Man märker ganska lätt på kläderna när man går ner eller upp i vikt. Antingen känns allt som ett korvskinn eller så börjar allt hänga. För några månader sig brukade jag ha på mig ett par jeans som satt alldeles för tajt. Jag var såklart optimist och trodde att jag någon dag kanske skulle komma i dom på riktigt. Det roliga är att jag faktiskt gör det nu. De sitter jättefint på mig. Det var ännu mer roligt att se vilken storlek det var på dem. Hade ingen aning om att jag hade gått och köpt ett par 25:or. Snacka om optimist va? Chockad, men glad på samma gång.

Suck, ännu ett ytligt inlägg. Ja, men jag är i en sådan period just nu. Jag bryr mig om mitt yttre.
Det är bara konstigt att när jag själv ser mig i spegeln så känner jag mig pluffsig och tung. Men när jag sen ställer mig på vågen så visar den egentligen alldeles för lite. Jätteskumt. Jag vet att många andra tjejer har samma problem. Och kanske är det väl så att andra som ser oss, ser oss på ett helt annat sätt. Man är kanske lite väl kritisk mot sig själv. Men sedan är det nog ändå (som Micaela och jag kom fram till idag) att man aldrig blir nöjd. Det finns alltid något som kan bli bättre. Men jag hojtar till den dagen jag inte har något mer att klaga på! Okej, vi säger så!


Ciao!

RSS 2.0