Början till något bra

Blev precis intervjuad av en kvinna från Helsingborgshems nyhetsblad. En jättetrevlig människa som fick en att skratta sig igenom hela intervjun. Hon berättade att just detta nummer av tidningen skulle inte bara gå ut till de som bor i ett Helsingborgshemshus utan även till alla invånare i hela Helsingborg, haha! Så håll ögonen öppna för en stolt dam i sina bästa år, haha!
Alla verkar säga likadant, något i stil med: "Det är ingen dålig förstalägenhet, min första var en gammal skrubb på 18 kvm". Hehe ja, jag är väldigt nöjd måste jag säga.
 Jag inser verkligen hur bra jag har det. Jag har kanske inte allt jag vill ha i livet, men huvudsaken är att det jag väl har är jag grymt stolt och glad över. Bil, lägenhet, föräldrar, vänner, jobb och mat på bordet. Det är faktiskt inte en självklarhet för alla. Och så går man och klagar över att man inte har någon pojkvän eller kärlek. Usch, hur har jag mage till det?

Idag ska jag till gymmet igen och när jag kommer hem ska jag påbörja ett stort projekt. Nämligen att packa ner alla mina kläder i flyttlådor. Med tanke på hur mycket kläder jag har så kommer det väl ta mig ca 1 till 2..... månader, haha! Nej, det får det inte göra, jag flyttar ju faktiskt in om ca 2 veckor!

Nu ska jag äta lite kornköttbullar med couscous. Mickimus har fått mig beroende av korn! Man kanske skulle ta och bli vegeterian när man ändå håller på? Eller inte, för jag skulle aldrig kunna klara mig utan Thai corners oxfilé!


Ciao!


Var tog mitt flyt vägen?

Givetvis blir det alltid höglarm ammoniakutsläpp på mitt skift. Det går verkligen inte att beskriva den doften. Men idag var jag och min "kollega" i alla fall förberedda med sådana där snygga skyddsmasker så att man kan andas utan att svimma.

Vad är det som händer med mitt liv? Jag talar inte bara om nattens incident utan även allt annat. Jag har haft så bra flyt fram tills nu. Hade det funnits statistik på mitt liv så hade kurvan gjort en flygplanskrasch rakt ner i botten!

En sak oroar mig otroligt mycket och kommer förmodligen skapa sömnlösa nätter. Borde inte tänka på det så mycket, men det handlar ändå om min framtid. Ser ut som att jag måste börja spåna på B-planer för den kommande tiden, bara "ifall att".

Nä, gubben i lådan eller Gubben där uppe, eller bara vilken gubbe som helst. Jag behöver hjälp! Nu får det faktiskt ta och vända!


Ciao!


Ensam är (eller blir kanske någon gång) Stark

Jag kanske inte är en människa som alltid är lycklig och glad. As a matter of fact har det faktiskt känts lite deppigt på senaste. Men helt plötsligt upptäcker man andra faktorer i livet som spelar roll. Jag har varit väldigt inbiten på senaste att allt måste handla om kärlek. Att man måste ha en pojkvän annars så är det ingen som verkligen älskar dig. Men så är det ju inte alls!

Vad som är viktigt för mig är en relation, och vad som har blivit tydligt är att det inte handlar om en kärleksrelation. Jag måste bara helt enkelt ha en relation till andra människor i allmänhet. En positiv relationEn vänskapsrelation är minst lika viktig för mig som en kärleksrelation. Jag vill ju aldrig någonsin "göra slut" med mina vänner. Inte heller hade jag kunnat se mig utan familj. Varför tar man alltid dom förgivet?
Något som också spelar en stor roll i mitt liv är mitt jobb. För trivs jag inte på jobbet så kan jag märka på mig själv hur dagen kan svänga och helt plötsligt bli jobbig att ha och göra med.

Jag skulle nog kunna hålla på och skrapa Triss-lotter varje dag för att hoppas på att vinna den där miljonen, men om jag sen gjorde det, så visst hade jag köpt mina prylar, handlat mina kläder och rest litegrann. Men inte f*n tror jag att jag hade blivit lyckligare för det om jag inte hade de här livsviktiga faktorerna i mitt liv. Vänner, familj, jobb och fritid! Det är ju viktigare än något annat!

Detta är såklart bara vad jag känner, jag talar inte för någon annan. Visst kommer jag bli lycklig den dagen en kärleksrelation kollar åt mitt håll, men tills dess är jag ändå min alldeles egen lyckas smed!


Ciao!


Pirret!

Även om min måndag har varit väldigt bra så har jag gått med en oro i kroppen hela tiden. Lördagen närmar sig och även om jag kanske inte borde ta det på så stort allvar så är jag ändå väldigt nervös. Drömde om det inatt och då var det inget positivt. Men jag hoppas att jag blir lite klokare på mig själv efter lördagen!
Den som lever få se.


Ciao!


Oh, come oooon!

Fick just världens töntigaste samtal!
Och jag säger bara: Väx upp! Du måste vara sjukt osäker på dig själv!
Och snälla, när ska du börja fatta pikar!?!?!?

Här har du en du kan se upp till i framtiden:


Ciao!


Alldeles förträffligt bra!

Gårdagen var verkligen superbra! Började dagen med en ganska tidig rendezvous på Väla med Julie! Där blev vi fast i flera timmar. Man, did we shop until we dropped? Vet inte hur många påsar jag kom hem med, och alla var verkligen riktiga kap! Måste passa på att tacka Gurre och Nico för presentkortet som gjorde att jag kunde köpa/få mig ett par nya jeans. Köpte lite hårprodukter och smink då allt håller på att ta slut. Passade även på att köpa den "nya" mascaran Fiberwig som måste vara den bästa hittills! Den trollar verkligen fram 1 meter ögonfransar, haha!
Några toppar och tröjor senare bestämde vi oss för att gå in på HM, men inte vilken avdelning som helst, nope, vi testade kläder på barnavdelningen, haha! Det sjuka är att kläderna där satt perfekt. Så det slutade med att jag köpte en jättemysig kofta. Har inte handlat på den avdelningen sen jag gick i mellanstadiet. Vid sådana tillfällen får man verkligen det bevisat för en själv att man har gått ner i vikt. Jag trivs så mycket bättre med min kropp nu!

Anypoo, senare på kvällen tog Julie and me en promenad, och eftersom vi ändå var i närheten av min lägenhet så gick vi förbi för att kolla hur det såg ut och om de hade satt upp min fondtapet ännu. Både Julie och jag hoppade upp på muren som omringar byggnaden. Där stod vi som två inbrottstjuvar och kollade in i mitt vardagsrum. Plötsligt så säger Julie: "Men det där är väl inte den tapeten du valde?". Och mycket riktigt så var det inte det. Jag hade fått en tapet (i samma färg som jag valde dock) med tulpaner! Oh no!!!
Så idag har jag ringt rundor och åkt rundor till diverse ställen för att få rätt på allt. Men det visar sig att jag måste betala för en ny tapet. Suck! Men jag bryr mig inte, för jag vill så gärna ha den tapeten jag valde. Detta var helt mitt fel eftersom jag sagt fel artikelnr till dom, men jag lyckades ändå får ner priset något. Och inte nog med det så undrade kvinnan som ordnade lägenheten till mig om jag skulle kunna ställa upp i en intervju om inflyttningen för Helsningborgshems nyhetsblad som de skickar ut varje månad. Haha, klart jag gör (linslus som man är).
Så nu känns allt bra igen, även om jag har varit riktigt bitter hela förmiddagen. Det kommer svida lite i min ekoniomi nu, men vill man att lägenheten ska vara fin så får man lida pin.

Söndagkväll spenderades även den med Miss J. Det blev en biokväll för hela slanten! Vi såg "Flickan som lekte med elden". Grymt bra film måste jag säga. Är egentligen inget fan av svenska filmer men denna var väldigt sevärd. Till och med bättre än ettan "Män som hatar kvinnor". Tänk om man kunde fightas som bruden i filmen, då hade jag aldrig varit rädd för att gå på södergatan, haha!

Kom nyss hem, återigen från Väla. Nej, jag är inte där varje dag, men både Julie och jag var tvunga att lämna tillbaka de sakerna som inte passade. Dock kom jag väl kanske hem med en eller två påsar extra idag också. Men bara sådant som man måste ha, haha. Gissa om vi åt sushi efter Välatrippen? Japp!

Who's up for picture time?


Hittade mina gamla Björn Borgskor, kan nog bli rätt användbara i vinter.


Min nya kofta från barnavdelningen. Mina nya mörkblåa jeans och ny "kökshanduks"-skjorta.


Smått och gott från Väla. Mina fina tapet (och utfyllnadsbilder) hahaha!


Jag då och jag nu.

Ciao!


20 dagar kvar...

Igår såg jag filmen "He's just not that into you" med Micki! Så sjukt bra film! Man satt och kände igen sig igenom hela filmen. Den filmen säger allt! Vill en kille ha dig, så visar han dig det! Punkt slut!



Denna helgen har varit otroligt lugn och skön. Det behövs verkligen ibland. There's more to life liksom.
Idag blir det lite mer packning inför flytten. Det är verkligen bara 20 dagar kvar tills jag inte bor i Laröd mer. Istället kommer jag på i min otroligt läckra lägenhet på Olympia. Micki och jag åkte förbi den igår, och nu har dom satt upp min fina fondtapet. Jag ska snart på slutbesiktning av lägenheten. Det ska bli så kul eftersom senast jag såg den höll de fortfarande å att renovera och ha sig. Men nästa gång jag ser den är den fääädig!

Nej, om man skulle ta sig en långpromenix med Nato!
Ha en trevlig söndag alles!


Ciao!


Fy Frasse va roligt!

Mickimus fick en tidig julklapp av sin mamma Lotta. Guess what!? En Sensation Whitebiljett! Woho!!! Gissa och vi kommer kicka där tillsammans, all night long! Och jag som inte ens trodde att det skulle bli av detta året heller! Me so happy!

Nu väntar duschen, känner mig ganska äcklig i och med att jag har varit sjuk några dagar. Allt pekade på att jag hade fått svininfluensan, men icke sa nicke. Den pågår i nästan 8 dagar, och jag blev frisk på 2. Eller ja, typ frisk!
Efter duschen bär det av till Mickimus för lite sushi sen vidare till Sunlux. Jag är b.l.e.k (på mitt eget lilla vis).

Smell you.. eller var det jag som luktade?



"Det kommer bli den bedste dag i hele vores liv"
Ciao!


Breezy!

Bara för att det var så längesen! 

Det han gjorde mot Rihanna var inte okej. Det är aldrig okej att en man ska misshandla en kvinna! Eller är det kanske också vårt eget fel? Vi kanske ska lära oss "livet stora gåta, älska glömma och förlåta"? Haha, jag hoppas att alla inser min ironi!

Om man bortser från det som hände så måste jag fortfarande säga att Chris Browns musik äger. Jag får fortfarande rysningar genom hela kroppen när jag hör de här låtarna!




Ciao!

Ibland måste man...

Idag har verkligen varit en slappardag för mig. Har tränat måndag, tisdag och onsdag så idag bestämde jag mig för att jag behövde ett litet break. Man behöver faktiskt inte hitta på något varje dag (även fast vardagen blev lite tråkigare nu när festet är över).
Dags för sista natten på jobbet för den här veckan. Resten av veckan innebär mer träning och mer mys. Festen lägger jag på hyllan ett tag nu. Man kanske helt enkelt skulle bli nunna, ett tag i alla fall, haha! Får man fortfarande gymma då? Snurrig? Ja lite!


Rihanna checkar ut
Ciao!


I got sunshine... and rain!

Okej? Just nu är det stålande sol och ösregn i Laröd! Hur är det möjligt? (Förväntar mig inga utförliga biologiska svar nu, haha.) Varför kunde sommaren bara hållt i sig lite längre. Jag menar, hur länge var den här egentligen. Två, max tre veckor eller? Folk mår inte bra av mörker och kyla. Kolla bara så deppiga många är just nu. Jag vet i alla fall att mitt humör kan svänga totalt beroende på vädret.

Hursomhaver, jag har ett stort (rundt) problem. Hur i hela Helsinki ska jag göra med mitt blivande sovrum? Det är ganska litet men jättefint, men sen kommer kruxet. Mitt sovrum är rundt! Jag kan ju inte ställa en vanlig säng intill någon av väggarna för den kommer ju ta alla kvadratmetrarna. Kan man ha en rund säng eller blir det lite för "pornstar"-aktigt?
Jag har börjat gilla tanken av en rund säng mer och mer, men jag vet inte, det kommer ju alltid bara få plats en människa (som kan ligga raklång) i sängen. Ja, det eller tre dvägar, hahaha!


Ciao!


It wasn't me!

Haha, mina föräldrar och jag pratade precis om rånet i Stockholm. Folk spekulerar ju om huruvida det skulle kunna vara ett insidejobb från G4S sida eller om som det också sägs, att det skulle vara några ex-soldater. Då frågar min pappa mig: Okej, men vem är en ex-soldat som jobbar på G4S!?
Hahahahaha
JAG!!
Men nej, ännu är jag inte så rik så att jag tar med mig alla mina vänner och flyttar till Bahamas.


Ciao!


Barnkalas!

Så ja mina vänner och ovänner, nu ligger bilderna från festen ute på Facebook! Micki och jag valde ut de bästa bilderna då det fanns över 600 stycken! Men skulle ni känna ett behov av att ni måste ha alla bilder så har jag en cd-skiva som ni kan låna!

Nu kallar maten, gymmet och jobbet på mig!


Klipp klipp..
Ciao!


Micki the love guru!

På senaste har det blivit en del snack om killar och förhållanden. Speciellt på Mickis balkong som numera kallas för "psykologballen". Konstigt nog har saker och ting blivit klarare där ute. Jag säger inte att jag förstår allt, men saker som jag inte såg så självklart förut har nu blivit väldigt självklara. Detta mycket tack vare Micki (och Sophia på ett hörn, haha).

Det jag har lärt mig är att: Killar är väldigt simpla! De är så fruktansvärt lättlästa. I samma sekund som man börjar analysera dom har man förlorat, för man behöver inte grubbla.
Jag har alltid tänkt att killar var krångliga och var svåra att förstå sig på. Men så är det verkligen inte. Lättare än så här blir det inte. Vill killen vara med dig så är han beredd att göra nästintill allt för dig! Det är just detta som är skillnaden mellan en bra och en mindre bra kille. Killen som är beredd att göra saker för dig vill vara med dig. Killen som däremot bara pratar om att göra saker för dig eller säger sådana saker som han vet att du vill höra är helt enkelt inte redo för ett förhållande.

Förut gick jag på det här som vi alla har hört någon gång:

"Tro mig, jag är speciell. Du kommer få se att jag inte är som alla andra killar" - Men i själva verket är han bara som alla andra, kanske till och med lite sämre. Man ska inte behöva säga det man ska bara bevisa det!
"Jag vill ta det lugnt för att jag har varit i ett förhållande där jag blev sårad" - Men i själva bryr han sig inte ett skit om sitt förra förhållande. Han vill helt enkelt bara inte ha ett förhållande. Iaf inte med dig.
"Jag tycker inte om att gå ut och festa, jag är trött på det" - Men i själva verket älskar han att gå ut och roa sig med sina vänner och vill helst inte att du ska vara där ifall det skulle finnas någon annan tjej som ger honom uppmärksamhet.
"Jag ringer dig imorgon" - Men i själva verket ringer han dig kanske, men i sådana fall sent på kvällen efter han har gjort allt han ska och tycker är kul.
"Du och jag har så mycket gemensamt" - Men i själva verket så får han bara det att verka som vi har det eftersom han säger just det jag vill höra.
"Du är den enda tjejen jag bryr mig om och du är den finaste tjejen jag någonsin har sett" - Men i själva verket så vet vi alla att det inte stämmer. För hur många har han inte sagt det till?

Jag säger inte att alla killar är så här, men jag har själv stött på dom. Men jag tänker verkligen vara försiktig i fortsättningen. Jag tänker inte bli sårad en gång till. Ingen är perfekt, men man kan i alla fall hoppas på att man stöter på en som innerligt visar dig att han vill vara med dig och är villig att ge dig allt. Kan man även lära sig att leva med dennes eventuella nackdelar, då har man nog hittat rätt!

"Man kommer aldrig att få sin "drömkille", det man däremot kan få är sin "verklighetskille"." 

Läs även Mickis blogg: The Love guru


Ciao!


Party pics!

Just nu sitter jag med en dvd-skiva fylld med bilder från festen! Jag kan lova er många skratt, haha! Bilderna kommer även hamna på en hemsida senare idag. Där kan ni själva hämta de bilderna som ni vill ha, då där är väldigt många! Adressen till hemsidan lägger jag ut på bloggen så fort jag får tassarna på den!
Tills de bilderna kommer ut får ni här några små smakprov från Paschas kamera! Jackie har varit i farten, haha!





Hahahahahahahaha!
Ciao!

 


Mamma pikar!

Vet ni vad detta innebär?
Jag kan inte fatta att detta är mina första flyttlådor någonsin!
Jag kan inte fatta att jag ska bo ensam!

Inom en månad sitter jag i min alldeles egna nya soffa och kollar på Efterlyst. Helt själv! Eller ja, man kan ju hoppas att mina trogna vänner ställer upp ibland och kommer på besök, hihi!

Slutet är nära...


Ciao!


YEEHAAA!!

Tack som f*n till alla som kom till vår fest i lördags! Ni var helt underbara. Skrattar fortfarande åt hur vissa kom klädda! Och grattis igen till Mikaela Elfsberg (Lady Gaga) och Henke Persson (Jack Sparrow) till förstapriset för bäst utklädda! Ni var sjukt grymma!!! Fast egentligen borde alla fått ett första pris! Älskar att alla verkligen hade gått in för det!
Bilder från festen kommer senast på tisdag! Vill ni ha dom då så är dom inte alls fixade utan bara direkt från kameran, annars väljer Micki och jag ut dom bästa och får dom fixade så har ni dom i slutet av denna veckan! Bara att höra av sig!

Det var en helt galen kväll med galet bra musik blandat med nära och kära. Vill även passa på att tacka hemskt mycket för alla fina presenter. Undrar dock vem som gav en present från Make up store och till vem av oss, haha!? Undrar det samma om ett par jättefina bling bling örhägen?
Ännu en gång: TACK SÅ SJUKT MYCKET FÖR ATT NI VAR MED OCH GJORDE MICKIS OCH MIN KVÄLL TILL DEN BÄSTA PÅ LÄNGE!
STORA KRAMAR TILL PASCHA AND THE CREW




Ciao!


Positiva tankar!

Bara en känsla jag snällt skulle vilja förmedla:


"So sick of your games"

Morgondagen kommer bli AWESOME! Årets ballaste fest väntar! Vem är med mig och kicka hela natten?!?!?!
Party up in here!
Ciao!

Jag hjärta Micki!

Kolla, jag tyckte om Mickimus redan som liten, haha!



Nu blir det ca en mils powerwalk med just henne, Mickimus!
Ciao!


Whoop whoop!

Imorgon smäller det mina damer och herrar!
Låt festen börja!!!


Ciao!


Vad tusan hände med tryckaren?

Jag pratar inte om fjärrkontorllen, utan den tryckaren som man dansar. Varför har den försvunnit? Det var ju många gånger just den dansen man längtade efter när man var på skoldiscot. Det var också den enda gången det var OK för killarna att ha sina händer på tjejernas gumpar (utan att få sig en smäll). När tiden började rinna ut och det inte var många minuter kvar av skoldiscot spelades alla möjliga ballader för att man skulle få dansa just tryckare.

Nej, jag ska inte föra in det till vår fest, men visst är/var det allt bra mysigt med tryckare, åtminstone när man fick dansa med den killen man tyckte var sötast på hela skolan, haha! Which reminds me om Ludvig, min första pojkvän någonsin. Haha, han var allt bra söt. Tänk att jag redan på den tiden trodde att vårt förhållande skulle vara förevigt. Så mycket klokare man är nuförtiden.

Slänger in en modern "tryckarlåt". Jag vet att alla tjejer älskar denna!


Ciao!


Efterlysning!

Var med och bestäm vad som kommer spelas på vår fest på lördag. Gammal som nytt, house som RnB!
Vi ger en lista till DJ'n som måste spelas under kvällen. Snabba snabba, alla tips är välkomna (eller ja hårdrock och dansband, not so much).

Kom igen Niko och Dojje, jag vet att ni kan briljera här!
Ciao!


Grus i ögonen

Första natten på jobbet var verkligen inte att leka med. Och vad är det som har hänt? Under de två korta veckorna då jag varit borta från jobbet har det hunnit bli jättemörkt. Vid denna tiden brukar jag kunna ana en sol borta vid horisonten. Men icke, nu är allt bara svart. Inte konstigt att man blir extra trött.

Folk på jobbet har undrat om jag har varit på semester. Och ja, det skulle man nästan kunna säga. Det har faktiskt varit otroligt avkopplande att få bo på Falsterbo kursgård. Nästa gång jag ska dit är i November. Undra om några av mina gamla kurskamrater hamnar på samma utbildning då. Hade varit roligt.
Får verkligen inte glömma min bikini eftersom dom invigde deras jacuzzi, pool och ångbastu samma vecka som jag åkte hem. Så sjukt lyxigt. Gissa om jag kommer hänga där varje kväll?

När jag vaknar senare idag, blir det nya äventyr med Mickimus (den lilla gnagaren). Mycket att fixa med de här sista dagarna innan det smäller. Blir även en snabb sväng förbi Pascha för lite fix och trix. Sen avslutas väl dagen med träning. Hade ju mitt första träningspass på nästan två veckor igår. Så otroligt skönt att kicka igång igen. Träffade även Emma pemma klämma som också var jätteduktig!

Nej, nu ska jag göra saker som man absolut inte få lov att prata om. Jag ska bli den bästa och mest paragrafryttande väktaren i världen,  haha!


Ciao!


Graow!

"Brudar med klös"
Hahaha!



Ciao!


<3 till mina vänner!

Gårdagen var jättemysig! Började med att åka till Julie för att kolla in hennes nya ride. Sötnosen har tagit moppe-körkort som en liten fjortis, men helt ärligt skulle jag också vilja ha det. Så mycket smidigare och billigare om man ändå bara ska köra runt i Helsingborg. Fast nu har jag iofs min cykel, så den får duga!
Kan verkligen föreställa mig Julie på hennes lilla "mini-mc" på väg till jobbet med pennkjol och högklackat, hahaha! Vilken syn!
Vi tog en mysig promenad för lite skvaller och "catching up". Sedan letade vi igenom 500 tidigingar för inspiration till vem Julie ska klä ut sig till på lördag. Haha, tror vi kom fram till något bra iaf!
Senare på kvällen blev det sushi med Mickimus. Blev lite besviken på Fuji då dom glömde den magiska såsen. Buhu! Men sushi som suhi, ner gick det iaf!
Sophia joinade efter ett tag och efter en repris av Idol åkte vi ut på nya äventyr, haha! Vi roadtrippade till bland annat McDonken och Laröd. Vilken upplevelse! Jag känner mig så berest!

Nej, nu måste jag ta tag i saker. Gymmet och jobbet väntar. Gud, jag kan inte fatta att jag inte har jobbat på över 2 veckor! Första natten börjar idag och sista natten börjar imorgon. Så det blir en väldigt lugn första vecka! Men helgen blir icke lugn vill jag lova! Det är som bäddat för skandaler och intriger, men mest av allt bäddat för en massa FEST!




Ciao!


Breathe!

Jag vet inte hur jag ska göra för att saker och ting ska blir rätt. Allt jag gör får ju konsekvenser. Ärlighet varar längst, men min ärlighet gör ont. Jag måste få andas, jag måste tänka. Vad är rätt och vad är fel?
Ska man behöva göra fel för att inse vad som är rätt? Kan någon lära mig!??

Jag hoppas innerligt att den 3de oktober ger mig svar på mina frågor! Det kommer bli intressant och spännande. Men tänk så är det inget av det jag någonsin hoppats på? Vad gör jag då? Vem är jag då?


Ciao!


Twilight vs Kyle xy

Många tjejer verkar ha fastnat för Edward Cullen i Twilight. Jag kan hålla med om att filmen är bra och att har en fin peronlighet, men seriöst, han är då inte snygg i mina ögon, haha!
Däremot kan jag verkligen vila mina ögon på Matt Dallas also known as Kyle xy. Han har ju hela paketet! Eller ja, han är ju utomjording, men ingen är ju perfekt, hehe!

Senast var han ju med i Katy Perrys video "thinking of you". Den låten går på repeat hemma hos mig. Jag somnar till den och jag vaknar till den. Därför kör vi den ännu en gång, hihi:


Ciao!


HAPPY BIRTHDAY TO YA!

Idag fyller finaste Micki mus, bus, myspys år!!! 24 hela år har hon glittrat och fått folk att skratta, haha!

På lördag firar vi OSS

Love you babyboooooo!


Ciao!


Plåt-musik!

När vi plåtades igår, kickade Lulle igång hela discot med värsta musiken. Både Micki och jag blev helt vilda när vi hörde denna:

FLASH!! WOOHOOO!!!

Ciao!


Giftys!

Måste ju berätta att mamma och pappa har varit världens snällaste och köpt hushållsgrejer till mig. Ni vet sånt som man behöver men inte vill slänga ut massa pengar på. Och det bästa av allt är att de har köpt allt i svart! Kommer matcha köket perfekt!
Fick även en riktigt bra och intressant bok av mamma. Den handlar om stjärntecken och vem som passar ihop med vem. Det står även hur man är som person, och jag måste säga att mycket verkligen stämmer. Men sen är jag ju en sådan där som tror på sånt, haha!

Fick även min efterlängtade Oreo-ring (tack sötis). Den ser så mumsig ut. Blir sugen varje gång jag tittar på den. Men det får räcka med det paketet jag krängde i mig igår, haha!

Nu måste jag hoppa in i duschen för att sedan åka till Malmö. En hel kväll med humor väntar! Middag på Jensen's innan, jadå! Ha en trevlig kväll alles!



Ciao!


Emily - Nu med soffa!

Igår var jag och mamma som sagt i Hyllinge på EM-möbler. Skulle egentligen bara kika på den soffan som jag hade fattat tycke för, hihi. Det slutade dock med att jag beställde den eftersom att det är så satans lång leveranstid. Jag älskar den! Det är verkligen hög "sovfaktor" på den eftersom den är så mjuk. Kommer nog sova mer i den än min säng om jag känner mig själv rätt, haha. Innan vi körde hem var jag tvungen att skvallra lite med Micki ett tag, så jag placerade mamma i dom där massagestolarna så länge, hahahaha! Mamma tyckte dom var så roliga att hon skrattade tills hon grät. Personalen kollade konstigt på oss. Men kul var det! Vi hann även sitta i vår älskade "åskboll" also know as äggstolen. På EM kostar den 50 tusen! Fattar ni 50.000!!! Tur att jag har hittat en budgetvariant för 8000.

Dagen spenderades med Nato. Det blev en lång strandrunda och björnbärsplocking. Och givetvis ska Nato alltid bada! Min fina lilla guldfisk!

På kvällen blev det plåting på Pascha. Haha, det var faktiskt riktigt skoj. Micki och jag är kanske inte några exakta kopior av Victoria och Rihanna, men lite coolt blev det ändå. Bilder kommer så fort Lulle och gänget får tummarna ur, hehe. Idag är det sista anmälningdagen till vår fest. So hurry people. Ni vill inte missa detta! Hihi! Glöm för bövelen inte att ni ska klä ut er!




Ciao!


Pabbe in Malmoe!

Gissa vem jag ska se i Malmö imorgon??????
Pablo Francisco!!!!
Fick det av Igge i Födelsedagspresent. Så imorgon sitter vi och flabbar ihjäl oss på Konserthuset. Han är så sjukt rolig. Minns första gången jag hörde honom. Måste ha varit 2004 eller något. Sen började hysterin om honom. Alla skulle imitera honom och hans "One man, one disire"-skämt, haha! Men ingen gör det lika bra som Pablo, och nu är han alltså i Sverige!

Gud vad jag längtar!!! Tack Iggepigge!!!



Ciao!


There is no place like Home!

Det är skönt att vara hemma igen, men varför känns det som att något saknas? Jag trodde aldrig att det skulle bli så sentimentalt att lämna mina kurskamrater. Ni minns väl hur jag gnällde första dagen av utbildningen? Vem trodde att det skulle bli så här?
Efter att vi hade skrivit vårt teoriprov igår (som alla såklart klarade) sa vi hej då till varandra, men det slutade ändå med att många stod kvar och pratade ett bra tag. Det var ingen som ville åka hem riktigt. Det kändes konstigt att vi inte skulle ses nästa vecka på måndagmorgon. Usch, det var lite jobbigt att lämna dom. Men jag satt ändå och log hela vägen hem, kände knappt av bilköerna. Jag har ju så himla många bra minnen från kursen. Och är jag någon gång ledsen så är det bara att tänka tillbaka på alla roliga människor som fick en att skratta så att man nästan kissade på sig, haha! Man kunde inte heller ha bett om en bättre kursledare. Stor applåd till Jörgen för sitt sätt att lära ut och för att han stod ut med oss och allt skämtande, haha!

Nu är det tillbaka till verkligeheten igen. Den är inte heller så dålig faktiskt, haha. Den är faktiskt jättebra. Jag hann bara sätta foten innanför dörren så blev jag ompysslad. Maten var serverad och födelsedagspresenterna stod uppradade, haha. Nej, jag är inte alls bortskämd.

Berättar mer om det lite senare. Nu måste jag fixa facet för att sen åka och kolla på min soffa i Hyllinge! Lägger in lite mobiltrams från tiden i Falsterbo, bland annat från min födelsedag då alla verkligen kröp ur sina skal "om man säger". Det blev fest på mitt rum. En riktigt bra födelsedag!







Ja herregud, hahaha! Jag lovar härmed att lära ut "gräsklippardansen" till alla jag känner! "Vi schteeker"!
Ciao!


22 i några timmar till...

Jaha, då var man snart 23 år. Känns som jag redan har varit det ett år dock. Ni vet när det har gått ett halvår efter att man fyllt år, så börjar man helt plötsligt istället säga att man är ett år äldre. Why egentligen!? Man borde ju vilja vara ung så länge som möjligt. Detta är ju mina "glansdagar", haha! Vet vem, om ett år eller två är man kanske gråhårig och rynkig som tant Agda på 96 bast!

Shit, jag har verkligen blivit skadad på den här utbildningen. Jag kommer att komma hem med en hel låda fylld med nya uttryck och fula ord och hemska vitsar, haha! Nivån bland kursmedlemmarna ligger ju ibland på samma nivå som en 12 åring.

Tänkte plugga in de sista viktiga lagarna nu sen hoppar jag in i duschen. När jag kommer ut är det förmodligen min födelsedag. Haha sjukt! Jag går in i duschen som en 22 åring och kommer ut som en 23 årig! Sjukt ballt. Tänk om man kunde se in i framtiden också!
Nä nu får jag sluta innan det här rinner över totalt. Bjuder på lite bilder på mina kära kurskamrater istället. Måste poängtera att vi är 12 stycken i min grupp. 12 stycken, varav två av dom tolv heter Mathias Brandt, med exakt samma stavning! Vad är oddsen!? Haha!


Mathias och Christer & Mathias och Robban!


Det skadade gänget!
Ciao!


MSN-IDOL!

Micki och jag sitter som två nördar och kollar på Idol på två olika håll. Samtidigt sitter vi på msn och kommenterar alla som är duktiga och ja, alla som är mindre duktiga och så pinsamma att man skäms för deras skull, haha!
Det var iaf en tjej som sjöng en jättebra låt. Dock gick hon inte vidare. Men här har ni låten som får håret att resa sig på armarna.


Ciao!


Party people!

SE HIT!

Ni glömmer väl inte Mickis och min födelsedagsfest den 19 september? Och ni glömmer väl inte heller att alla måste komma utklädda till någon man har sett på TV. Och nej, du kan inte komma som dig själv om du har varit med på Efterlyst för inbrott, haha! Kommer man inte utklädd, får man inte njuta av det som är gratis, haha!

Vilket ställe var det nu på då??? - PASCHA såklart!
Vilken tid??? - 20.00, och inte en minut försent!
Ska ni ha med er presenter? - Vi säger nej, men vi menar ja, hahahaha!
Får ni ta med er vänner? - Givetvis, men dom måste också vara utklädda!
Blir det grym musik under kvällen? - Har påven rolig hatt?



Ciao!


"Det é najs"

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min urusla uppdatering, men helt ärligt har jag varken haft tid eller lust för att ens sitta vid datorn. Men nu fick jag en liten extra energikick, så jag passar på innan det är dags att sätta sig med plugget.

Som jag nämnde så är det riktigt roligt här i Falsterbo. Utbildningen visade sig vara intressant och lärorik, och detta trots att jag redan gått den en gång i lumpen. Dagarna flyger förbi och träningsvärken i magen bättras på varje dag pga allt skratt. Måste säga att jag hamnat i en riktigt ball grupp, med många snälla (och somliga sjuka i huvudet, haha) människor.
Förra veckan hade vi som sagt batongutbildning. Nu förstår jag varför långa naglar och mitt yrke inte funkar ihop. Min tumme fick sig en rejäl smäll och *tjoff* så låg nageln på golvet, haha! Kan inte beskriva smärtan, men det ligger nog i höjd med en förlossning, haha!

Då är det tur att nagelhjälpen bara är ett samtal ifrån mig. Under helgen när jag var hemma i Helsingborg hann jag fixa mina naglar hos Annika. Tack Gud, för det. Jag hann även få den kortaste förkylningen någonsin. Jag var förkyld i exakt 3 dagar, med snuva, feber, halsont och hela köret. På en helg! Nu är jag helt frisk, (eller ja, helt frisk blir jag väl aldrig) kul va!?

Jag tycker verkligen om att vara här nu. Hade kunnat gå på utbildning i resten av mitt liv om det inte vore för dom hemska bilköerna från Helsingborg till Malmö. Det måste vara det tråkigaste någonsin. Man rullar 2 meter, sen måste man stanna igen, sen rullar man 2 meter, sen måste man stanna igen, sen rullar man 2 meter sen måste man stanna igen, sen rullar man 2 meter, sen måste man stanna igen. Någon som inte förstod? Haha!
Men jag säger som dom gör här nere i Malmö. "Det är bara att peta ner två kugg och ge dom kaffet!" Haha, och detta måste man säga på den bredaste malmöitiskan som finns. Jag hade ingen aning om vad det skulle betyda fören jag fick förklarat för mig att det betyder: växla ner till 2:an och gasa förbi. Hahahaha!
Jag tror vi alla kan vara överens om att skånska överlag inte är en jättesmickrande dialekt.


 Bild tagen förra helgen på båten Harmony. Inget jag kan rek.!
Love my Julie though!
Ciao!


No more depp!

Det visade sig att jag var tvungen att ge utbildningen några dagar för att inse hur roligt det faktiskt är. Trevliga människor och framtida kollegor och bra kursledare!
Dagen har bestått utav juridik på förmiddagen och självskydd den resterande tiden. Jag älskar den fysiska biten. När man får slänga ner folk på marken, slåss och sparkas, men framför allt när man får lära sig nya grepp och tekniker. Man behöver faktiskt inte vara stor och stark för att få ner någon större människa på marken och lyda, haha! Dock är jag mer eller mindre blåslagen (haha, en riktig blån*ger) och öm, men det ska ju inte vara skönt att bli nerplockad när man har varit busig.
Imorgon kör vi sista biten av juridiken och sen blir det mer fys, nämligen batong och handklovsutbildning. Can't wait. Även om jag redan gått den utbildningen en gång. Men som sagt, repetition är alltid bra! På kvällen blir det nog en sväng in till Malmö för att kolla läget. Kanske lite roligare än att bara sitta ensam på rummet och tråka!

Här är lite bilder från fredagen då vi firade My's födelsdag hemma hos henne. Sjukt mysig etagelägenhet! Måste även poängtera Dajanas look för kvällen. Ser hon inte ovanligt "VOUGE":ig ut? Hihi!
Hade kunnat prata om den här kvällen hur länge som helst med tanke på allt drama och alla skandaler men jag sparar det till en annan dag. Mohaha! Låt oss säga syskonkärlek gör ont!




Ciao!


RSS 2.0