Grus i ögonen

Första natten på jobbet var verkligen inte att leka med. Och vad är det som har hänt? Under de två korta veckorna då jag varit borta från jobbet har det hunnit bli jättemörkt. Vid denna tiden brukar jag kunna ana en sol borta vid horisonten. Men icke, nu är allt bara svart. Inte konstigt att man blir extra trött.

Folk på jobbet har undrat om jag har varit på semester. Och ja, det skulle man nästan kunna säga. Det har faktiskt varit otroligt avkopplande att få bo på Falsterbo kursgård. Nästa gång jag ska dit är i November. Undra om några av mina gamla kurskamrater hamnar på samma utbildning då. Hade varit roligt.
Får verkligen inte glömma min bikini eftersom dom invigde deras jacuzzi, pool och ångbastu samma vecka som jag åkte hem. Så sjukt lyxigt. Gissa om jag kommer hänga där varje kväll?

När jag vaknar senare idag, blir det nya äventyr med Mickimus (den lilla gnagaren). Mycket att fixa med de här sista dagarna innan det smäller. Blir även en snabb sväng förbi Pascha för lite fix och trix. Sen avslutas väl dagen med träning. Hade ju mitt första träningspass på nästan två veckor igår. Så otroligt skönt att kicka igång igen. Träffade även Emma pemma klämma som också var jätteduktig!

Nej, nu ska jag göra saker som man absolut inte få lov att prata om. Jag ska bli den bästa och mest paragrafryttande väktaren i världen,  haha!


Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0