Det är inte ens lönt...

Något som är lite jobbigt med att ha smal midja och smala ben är att jag aldrig eller väldigt sällan lyckas hitta byxor som sitter fint på mig. En vän tipsade om riktigt fina jeans på Cubus (billigt och bra). De var verkligen jättefina så jag plockade på mig ett par svarta i storlek 32 (den minsta storleken) och ett par gråa i storlek 32 för att testa i provrummet. Det blev som vanligt en besvikelse när jag tog på mig de svarta paret. I ren frustration provade jag ändå de gråa för att se om det var färger det var fel på, haha! Who am I kidding?! Ska jag seriöst behöva handla på H&Ms barnavdelning?



Det slutade med att jag hittade ett par jättesköna jeans som passade perfekt på Gina Tricot! Well well Gina, vi kanske ses igen, haha. Jag menar, så billig och så skön, det passar en student som mig perfekt!

Ciao!


Hair you go (så dålig, haha)

Imorse var jag som sagt i Löddeköpinge och fixade min päls. Troode att det skulle bli ett omöjligt projekt för stackars Therese som alltid får svåra uppgifter av mig. But guess what? Jag lyckades gå från sönderblekt, frissigt, ovårdat hår till nytt och fräscht kolsvart hår. Kolla denna förvandlingen:



LOVES IT!

Therese är så sjukt duktig! Och även en av de få personer som vet varför jag en dag kommer klippa mitt hår kort, haha! Härmed lovar jag att ta hand om mitt hår som om det vore mitt barn.

Ciao!


Morgonrutin med Mr Lin

Guttenmorgen!
Idag vaknade jag av att jag skrattade, haha! Det är så härligt när man minns vad man drömt om. Sen att skadeglädje är något av det bästa jag vet är kanske något jag borde söka hjälp för, haha!
Nu är det dags för standardfrulle a la Emily: Fil, Kellogs och självklart krossade linfrön och kanel. Linfröna har alltid varit min trogna vän. Speciellt när jag förlorade vikt som mest. Kombinera det med kanel och man får en riktigt bra ämnesomsättning och rullians på magen.

Nu ska jag till Löddeköpinge och bli svarthårig igen, äntligen! Mitt stackars hår har gråtit i flera veckor nu och inget har hjälpt. Jag har tröstat det med både baslam, inpackning och något turkiskt trams som skulle vara "bäst på marknaden". Men, inget har hjälpt.

Kommer en före/efter-bild lite senare, yeeeay!


Ciao!


My last (celebrated) b-day!



Idag skickade jag ut inbjudan till min födelsedagsfest via ett av våra morderna sociala verktyg (alltså inte flaskpost). Jag har bestämt mig för att ha en mindre tillställning hemma hos mig då jag egentligen inte ens vill fira min 25 årsdag. Det låter kanske jättedumt i mångas öron, men jag har faktiskt lite panik över min ålder. Visst, jag vet nu äntligen vilket yrke jag ska satsa på, men det är så mycket mer som jag inte ha gjort ännu. Jag har ju precis börjat leva mitt liv på riktigt. Många har en "bucket list" som ska vara avklarad innan man trillar av pinnen. Men jag har en som jag vill ha gjort innan jag fyller 27. Är inte så säker på att jag kommer hinna med allt. En dag ska jag publicera min Bucket list på bloggen, haha! Woho!

Nä, nu ska jag iväg och träffa damerna! Ha det riktigt riktigt gott!
Ciao!


Dress up or dress down?

Vad tror ni om denna till lördagens festligheter?



För er som inte vet så ska Jessi och jag (och 4000 andra personer) till Slagthuset i Malmö på lördag för att se Avicii. Kommer bli en asgrym kväll. I feel it in my fingers, I feel it in my toes! Ni som inte vet vem Avicii (Tim berg) är, take a look at this:


Ciao!


Double trouble!

Är man en dubbel plugghäst för att man använder sig av sina två datorer när man pluggar eller är man rent av en riktigt dålig plugghäst för att man bloggar mitt i studierna?


Haha!

Ciao!


Commit to be fit!

Gissa var jag kommer att befinna mig den närmaste timmen? Just precis, på löpbandet i källaren. Usch, va tråkig jag är med mina inlägg om träning, men hard work is a two-way street, you get back exactly what you put in!


Jaaa, det kliar jättemycket bakom mitt öra.

Ciao!


Jag lider pin, alltså är jag fin.

Goderafton medmänniskor!

Kom hem från gymmet för ett tag sedan. Det har varit en grym träningsdag, känner redan träningsvärken komma smygandes. Mamma och jag var på ett sjukt jobbigt IW-pass och innan dess klättrade jag lite på bandet med incline:en. Mitt mål är att nå min favoritvikt (47 kg) till min födelsedag. Väger just nu 50 kg så det ska nog gå vägen. Kan inte fatta att jag fyller 25 år. Känner mig inte en dag äldre än 20. En sak är iaf säker: Min 25års fest ska göras oförglömlig (även om jag tenderar att glömma stora delar av riktigt bra kvällar, haha).



Ciao!


Havssalt VS Kroppssvettsalt

Idag började jag dagen med en semilugn springtur på chefredaktörens springband i källaren. Sprang 5 km och varvade ner 1 km. Riktigt lagom. Min kondition är dock sjukt mycket sämre än vad den varit på länge. Jag skyller allt på mitt sommarjobb, haha! Hade behövt en PT igen som kickade igång mig, fast under åren har jag märkt att jag själv är min bästa PT. I Miami "stötte jag på" en snubbe som jobbade som just Personal Traniner åt en rad olika kändisar. Tänk om man hade den lyxen varje dag. Inte konstigt att många av dem har så ofantligt vackra kroppar!

I eftermiddag blir det plugg inför helgens tenta som jag missade eftersom jag satt på flyget till Miami. Men det ska bli skönt att ha den gjort innan skolan drar igång på riktigt igen (vilket är riktigt snart). Senare ikväll blir det ett Indoor Walkingpass med mor min. Nu jävlar, beach 2012? Nä men X-mas 2011!




Ciao!


Det händer!

Antingen har en myra lagt tusentals ägg i mina händer eller så blev jag av någon anledning plötsligt väldigt sugen på att blogga igen. Det kittlar sådär störtskönt i mina fingrar när fingertopparna når tangenterna, haha!
Jag hade kunnat nystarta bloggen med att berätta om mina underbara resor med mina ascoola vänner i sommras, men det hade tagit all evighet att gå igenom. Men för att summera det hela:
 Miami, New Jersey, New York, och resten av hela USA i mitt hjärta!
Min "nya" blogg kommer hädanefter bestå utav mindre text och mer bilder. Jag svävar lätt iväg när jag väl börjar skriva och kan nog bli ganska långrandig. No more, cross my heart and hope to die, haha!

Nu håller jag mina hästar och säger: På återseende, tomollooow (med kinesiskt uttal).


Ciao!


RSS 2.0