HUGS!

Idag är det tydligen Kram-Dagen, haha! Röda Korset samlar in pengar för de ensamma genom att sälja kramar. Jag ska nog minsan ge Igor en eller annan extra kram idag. Bara för att han är så söt!
Ciao!


Flitiga Lisa!

Idag har jag verkligen sovit ut. Vaknade vid 14.20 för att Igor kom hem till mig i Laröd efter att han hade slutat jobba. Jag var fortfarande ganska trött och han var nog ännu tröttare, så vi gick och la oss ett tag till, haha. Efter ett tag kom odjuret Nato in och ville vara med och mysa. Så då blev det ingen mer sömn för oss i alla fall. "Hunnajävel"! Nä, han är faktiskt ganska söt när han lägger sig raklång över både Igor och mig. Observera att han endast får lov att vara i min säng när jag tillåter honom. Han är riktigt duktig, och riktigt bra tränad. I samma sekund som man säger till honom att det räcker så slutar han. Och när man säger att han ska gå och lägga sig någon annanstans så gör han det omedelbart. Min fina lilla Nato-pato! Han är minsan alltid bara en vissling ifrån mig, haha!



Och nu till något helt annat! Okej, så Igor är ju som alla vet en sko-fantast. I alla fall när det gäller fotbollsskor. Men nu har han verkligen gått för långt. Han har hittat ett par nya skor, (som han redan har, fast i en annan färg) och det verkar som att han tyvärr kommer att köpa dem. Tydligen så ska Zlatan springa runt med likadana. Jag hade förstått om en tjej som spelade fotboll hade köpt dem, men killar, seriöst, fotboll må vara en fjollig sport men rosa skor på vuxna män!?!?

Nåväl, alla män har ju en kvinnlig sida någonstans, antar att detta är Igors, haha!

I natt har jag varit jätteflitig, och det märks, för tiden har gått snabbt som tusan. Om ca två timmar redan måste ju jättemånga gå upp för att göra sig redo att gå till jobbet, och när de sedan har kommit är det inte många timmar kvar tills jag och min "halvkollega" Emma får lov att gå hem och sussa! Nu ska jag gå och äta min natta-mat!

Ciao!


All I want for Christmas is YOU!

Jag tror att jag har råkat ut för någon slags idétorka när det gäller julklappar! Jag brukar ju vid det här laget ha inhandlat minst hälften av alla klapparna! Det som stör mig mest är att jag inte har en blekaste aning om vad jag ska ge Igor! Han å andra sidan säger att han vet exakt vad jag ska få och det har han vetat i evigheter nu. Suck! Jag som alltid brukar ha så bra idéer när det gäller min käraste! Får väl rådfråga mamma som vanligt då!


Hej Emma-pemma-klämma, haha!
Ciao!

Hej mitt vinterland!

Började dagen med att sova ut, riktigt länge! Efter det gick jag och min bättre hälft ut och sprang på Heden, i snön! Måste bara säga att så som min kära pojkvän pushade mig idag när vi var ute och sprang, har ingen någonsin pushat mig sedan lumpen-tiden. Blev nästan förbannad, haha. Men jag vet att han endast gör det för att hjälpa mig. Så efter många jobbiga varv på Heden blev det istället mys och kärlek. Gick en runda på Väla för att hitta gardiner till hans "nya" lägenhet och sen lagade vi mat. Är fortfarande jättmätt, vilket jag tror att två personer till är eller åtminstone törstiga, haha!

Känns som att denna natten kommer att gå snabbt, klockan är ju redan 01.30! Imorgon blir det gymmet igen och sen får vi se. Verkar även som att en rolig session är på G, men det berätta jag mer om senare!

Nu ska jag kolla jotex.se!

Ciao!

Go shorty!

Congratz Dajanaaa, och tack för senast! Rynk-kämen står här och väntar på dig! Mohahaha!

Ciao!

Herregud!

Trodde inte jag kunde påverkas så sjukt mycket av en film, en svensk film! Men ack så fel man kan ha! Såg precis en film som heter "Se upp för dårarna", den handlar om två tjejer som båda två söker till polishögskolan. Jag har så otroligt lätt för att relatera till den här filmen eftersom allt de gick igenom är det jag går igenom just nu. OjOjOj, säger jag bara. Kan väl säga att man fick lite ångest blandat med panik ett tag. Men det går nog bort snart. Jag är bara så orolig och rädd just nu, för det känns som att jag har så mycket press på mig. Jag vill ju bara lyckas, och börja mitt liv på riktigt!
Den dagen det är jag som står vid brevlådan och väntar (en hel dag) på besked om jag har kommit in eller inte är jag säker på att jag antigen kräks, svimmar eller kissar på mig!
Så alla ni som också söker till PHS, se denna filmen, eller inte, men om ni gör det, glöm inte att andas, för det gjorde nog jag ett tag, haha! Roligt att det fanns människor i filmen som man har träffat på riktigt också!


Ciao!

Lips!

Jajamensan, imorgon är dagen med stort D kommen! Då kommer nämligen spelet Lips ut till Xbox 360. Igor fick ju det av mig i julklapp förra året (Xbox 360 Halo för att vara mer exakt), och sedan dess har jag inte hittat något spel som jag verkligen har velat ha. Men nu, mina vänner, har det alltså äntligen kommit!

"Det här är ett karaoke-spel, inte helt olikt Singstar, som har utvecklats av Inis (Osu! Tatakae! Ouendan! och Elite Beat Agents).
Men det är lite mer än karaoke. Mikrofonerna är rörelsekänsliga (och trådlösa) vilket gör att poängbedömningen i spelet inte bara kommer från hur bra man träffar toner, utan också hur man rör sig.
De som inte vill sjunga kan lägga komp i spelet på trummor eller andra instrument via de vanliga handkontrollerna. Upp till 2 personer kan sjunga samtidigt, med 4 andra på komp i bakgrunden.
Man kan koppla ihop sin mp3-spelare med Xbox 360 och sjunga med till sina egna favoritlåtar. Med i spelet är 40 låtar (med fler som ska komma som nedladdningsbart material senare)."

Här är låtarna som följer med spelet. Fram med hårborsten och börja öva flickor, för på Nikolinas B-day-party blir det premiär!
1 The Sign - Ace of Base
2 Take On Me - a-ha
3 No One - Alicia Keys
4 Complicated - Avril Lavigne
5 Stand By Me - Ben E. King
6 Call Me - Blondie
7 No Promises - Bryan Rice
8 It's Not The Fall That Hurts - Caesars
9 With You - Chris Brown
10 Yellow - Coldplay
11 Personal Jesus - Depeche Mode
12 White Flag - Dido
13 Mercy - Duffy
14 Hungry Like The Wolf - Duran Duran
15 Let's Groove - Earth, Wind & Fire
16 Ring Of Fire - Johnny Cash
17 Can I Get Get Get - Junior Senior
18 Ruby - Kaiser Chiefs
19 Love At First Sight - Kylie Minogue
20 Bleeding Love - Leona Lewis
21 Himlen Runt Hörnet - Lisa Nilsson
22 Makes Me Wonder - Maroon 5
23 Special - Mew
24 Rome Wasn't Built In A Day - Morcheeba
25 In Bloom - Nirvana
26 Young Folks - Peter Bjorn And John
27 Another One Bites The Dust - Queen
28 Fake Plastic Trees - Radiohead
29 I Wanna Be Sedated - Ramones
30 Umbrella - Rihanna
31 Listen To Your Heart - Roxette
32 Amazing - Seal
33 Walk Like An Egyptian - The Bangles
34 Erase/Rewind - The Cardigans
35 Hate To Say I Told You So - The Hives
36 ABC - The Jackson 5
37 Every Little Thing She Does Is Magic - The Police
38 Love In A Trashcan - The Raveonettes
39 Eg Vil Ha Deg - Valkyrien Allstars
40 Bust A Move - Young MC

Grymt coola mickar, beat that Singstar!
Ciao!

Hoe hoe hoe!

Gårdagens roligaste:
Niko och jag går utanför Väla på väg mot bilen. En väldigt skäggig gubbe kommer cyklandes mot oss, varpå vi samtidigt säger:
"Ja, jultomten kommer tidigt i år."
Hahahahaha, tro mig det var roligare vid tillfället!

Ciao!

So fresh and so clean!

Idag har jag varit riktigt duktig. Började med att köra Igge till sitt jobb, sen knöt jag på mig löparskorna och sprang några varv i Pålsjöskog, riktigt skönt. När jag kom hem hade jag fortfarande en massa energi kvar, så jag tog Nato och gick på en långpromenix. I mitten av vår promenad (halvägs på stranden) börjar det hagla så mycket att det gjorde ont på mitt stackars huvud. Och Nato tyckte inte heller att det var speciellt kul. Sjukt söt vovve! Han drog tillbaka sina öron jättemycket och la sig nästan ner på marken samtidigt som han ålade sig fram. Vet inte om han trodde att haglet skulle missa honom då. Men sött var det i alla fall!
Och nu har jag nästan precis kommit ur min långa dusch (ca 40 min), ibland måste man faktiskt unna sig en längre dusch. Må tro att jag luktar namnam nu. Känner mig sjukt fräsch, haha! Nu ska jag gå och äta något gott!


Ciao!

It's raining cats and dogs!

Jävla pissväder! Varför bor man inte någonstans där solen alltid skiner? Jag är så trött på Sverige. Det ska sannerligen bli mäktigt skönt att komma iväg på resan nästa år. Det är i och för sig inte förrens i April, men det är bättre än inget. Jag har i alla fall något att längta efter. Jag älskar att ha saker att längta efter!
Detta står säkert på alla bloggar i hela norden nu, men Chris Brown kommer som sagt till Hovet den 23 januari. Jag har velat se honom i evigheter nu, och alla mina tjejkompisar ska definitivt dit och se honom. Men det verkar som att jag inte kommer se honom denna gången heller av olika anledningar. Nåväl, vad är väl en bal på slottet? Han kanske kommer till Köpenhamn en vacker dag istället. Drömma går ju.

Igår blev det återigen spänning på jobbet, verkar nästan som att idioterna och busarna dras till mig haha! Nä men skämt åsido, rasisterna i Helsingborg må gömma sig bra, men då och då dyker det upp ett rötägg här och var som måste yttra sig med sina dumma kommentarer! Då är det skönt att man har tillräckligt mycket befogenheter att slänga ut fanskapet!

Utöver de punkter som diskuterades på mötet igår, sades en sak som man nästan aldrig tänker på. Företaget Entek fick stora eloger, med all rätt. Har ni någon gång tänkt på hur det kommer sig att Helsingborg ser så fint och städat ut på morgonen när man kör till jobbet? Eller de gånger man lämnar stan efter en "helkväll" och hela Helsingborg ser ut som ett slagfält. Tänker ni då någon gång när ni handlar er "bakis-mat" dagen efter, hur städat det ser ut igen?
Det är på grund av Enteks arbetsstyrka. Under småtimmarna, när vi andra sover, är de ute och städar upp allt som vi har stökat ner. Tänk på det nästa gång ni kastar något på marken när det egentligen bara är en meter kvar till nästa papperskorg.
Tycker att det är grymt bra att nedskräpning ska ge påföljder, polisen kan alltså ge böter för detta! Och nej, jag har inte helt plötsligt gått och blivit politiskt aktiv, tycker bara att detta är något man borde tänka på lite oftare.

Idag har jag varit ute och sprungit på löparbanan på Heden, i regn och rusk. Satans kallt alltså! Men det är bara att bita ihop. Utav detta kan det bara komma bra saker. Kanske redan nästa augusti!?
Snart blir det Väla med Niko-piko, ska bara få tummen ur och fixa till mig lite. På fredag får jag ju chansen att fixa till mig på riktigt, Dajana fyller 20 och ska fira det hemma hos sig. Jag har som vanligt inte varit ute på evigheter på grund av ett visst jobb, men nu blir det andra bullar! Party up at D's, woho!

Ciao!


White!

Somliga var där, och vissa var verkligen inte där, hahahaha!
Jag avundar verkligen alla er som var på Sensation white! Vilken känsla det måste ha varit. Pegah och Fia, ni måste berätta allt i detalj sen! Nästa gång ska jag mos def gå! Med eller utan Igge (helst med), men absolut med Micki, hihi!

Ciao!

Impossible is nothing!

Imorgon ska Igge och jag ut och springa igen. Vi får se hur det går. Jag har så mycket motivation som vill ut, så jag det känns som att jag springer på ren vilja. Min kondition har dock blivit mycket bättre sen för några månader sedan. Då orkade jag knappt springa i 10 minuter utan att få blodsmak i munnen, haha.

Jag önskar dock att jag hade det lika lätt att springa som friidrottarna på tv, typ Marion Jones (innan hon blev dömd till fängelse för doping) och alla de andra sjukt snabba kvinnorna. Speciellt de från USA. De har så grymma kroppar och de ser alltid så sablans snygga ut på löpbanan! En dag, då j'vlar, ska jag vara lika snabb och ha lika vältränade armar som dem! 
Marion Jones

Allyson Felix

Ciao!

Trams!

Nope, nu är det slut på deppandet! Är piggare nu, av någon konstig anledning så blir jag alltid det vid denna tiden. Idag har jag varit väckarklocka till några stycken som skulle upp tidigt på morgonen. Haha, kul jobb faktiskt. "Vad vill du bli när du blir stor?" Personlig väckarklocka! Hahaha! Okej, jag är väl kanske lite övertött nu då. Menmen.
HAPPY TIME!

Ciao!

Förstår inte!

Jag känner mig sjukt deprimerad, kanske beror det på att jag är trött och jobbar natt eller för att jag inte har ätit något. Men förmodligen mest för att jag har massa konstiga tankar som flyger runt i huvudet på mig. Efter ett samtal med en riktigt bra vän ikväll, är allt helt plötsligt suddigt. Om ett förhållande på 4 år med ett gift par tar slut på grund av kulturkrockar, kan väl egentligen vad som helst hända. Jag gillar verkligen inte de där satans kulturkrockarna. De får mig att vilja säga att jag har rätt, jag vet bäst, för att jag är svensk, men så måste ju även folk från andra länder och kulturer tänka. Så vem har rätt?!
Om man bestämmer sig för at bilda familj med någon från en annan kultur där jag har ett sätt som jag vill uppfostra våra barn med, och den andra parten har en helt annan syn på uppfostran, vilken väg väljer man då. Vem sätt är rätt? Och när kommer krocken? Har den skett när jag vill ha mycket ensamtid med min nyskapta familj ifred, eller sker den när den andra parten vill spendera mertiden den nya familjemedlemmen hos morföräldrarna eller annan släkt? Kanske har krocken redan skett i samma sekund man fattade tycke för varandra. Är det fel av mig att tycka att vissa saker i andra kulturer känns onormalt och onaturligt?

"Om man är av den uppfattningen att människor skall vara på ett visst sätt - rimligen i enlighet med de normer som finns inom den egna kulturen - så kommer man, varje gång man möter något som avviker från de normerna, att betrakta det annorlunda som primitivt, barbariskt, dekadent, ociviliserat, omoraliskt eller onaturligt. Listan över alternativa sätt att uppfatta den andra kulturen kan göras praktiskt taget hur lång som helst, men det är inte det som är poängen."

Nu för tiden i det morderna Sverige, är det många kvinnor som vill arbeta, de vill såga, hammra, bära och framför allt skaffa sig en bra utbildning som ger en trygg ekonomi. Och utan att låta som en feminist, så kan jag verkligen säga at jag är en av dem. Jag gillar förvisso att laga mat, men aldrig i hela mitt liv kommer jag ställa mig vid spisen varje dag för att laga mat för att "det är det ni kvinnor ska göra". I andra kulturer tycker man fortfarande att kvinnorna ska städa och laga mat. Det blir väl så automatiskt, även i svenska hushåll, men jag kommer i alla fall se till att allt i mitt liv blir jämlikt.


Låter allt detta enbart som svammel, eller är det någon som förstår mig? Om inget annat så är det detta jag menar med "den nakna sanningen". Folk tror att jag bara är en helt vanlig tjej utan bekymmer och vilsna tankar. Men jag är nog, trots allt ganska vilsen.

Det är så många förhållanden som har tagit slut den senaste tiden, har det något med årstiden att göra? Jag känner mig lite orolig och rädd för framtiden för den ser så suddig ut ,men jag hoppas att det klarnar och att jag väljer rätt vägar.
Mina tankar idag går till en riktigt stark människa som har varit med om allt dåligt, och då menar jag allt! Varför ska dåliga saker hända bra folk. Jag kan inte smälta att de man minst tror kommer att gå skilda vägar, nu inte är tillsammans mer. Vad som helst kan verkligen hända när som helst.

Story of my life

Ciao!

Nattsudd

Ja, då slutar man jobba om lite mer än en timme. Natten har gått snabbt, det gillar vi! Har hunnit med både det ena och det andra. Har läst ca 5 tidningar, Illustrerad vetenskap (känner mig snarare dummare än smartare av att läsa dem) och jag har även hunnit med att cyklat en runda. Ja Niko, jag har cyklat, mitt i natten! Haha!
Snart väntar bingen med andra ord, och sedan hoppas jag på en riktigt gedigen frulle av mami, hehe.

Natti natti
        

Ciao!

Fredag

Dagen har varit sjukt lugn, har inte blivit många knop vill jag lova. Vaknade ganska sent, hjälpte "alfahanarna/bessarna" med att sätta ihop skåp till köket i ca 5 minuter, sen blev det filmtittande med Nikopiko. Det blev Clueless från 1995, riktigt längesen jag såg den sist. När jag gick i sjuan kunde jag se den filmen 2 gånger om dagen med en kompis som också avgudade den. Riktigt roligt att se hur skådespelarna ser ut idag. Brittany Murphy har ju en av huvudrollerna i filmen och jag måste säga att hon har piffat upp sig rejält sen Clueless, Stacey Dash är dock lika sjukt snygg som hon alltid har varit!



Annars har jag endast degat idag, har till och med sovit några timmar nu innan jobbet (vilket jag aldrig brukar kunna göra). Det var riktigt skönt, känner mig faktiskt hyffsat pigg. Har dock märkt att jag endast kan somna "bara sådär" mitt på eftermiddagen, med hjälp av Igor. Han måste sova brevid mig annars kan jag inte somna. He's my lobster, haha!

Vet inte om folk har märkt det, men jag shoppar riktigt lite nu för tiden. Om inget annat så märks det i alla fall på mitt konto. Förstår inte riktigt hur jag kan vara så välbärgad, haha. Kanske lite överdrivet, men nedskärningen av mitt shoppande får mig att känna mig rik. Vill dock köpa en klänning som är jättefin, kanske till nyår, eller till Nikos födelsedag, eller till Dajanas födelsedag, eller till Dajanas "jul-kul", eller till... i can go on and on, haha! Det finns alltid en anledning att shoppa! Niko har köpt en mega-finklänning som hon ska ha på sin b-day. Sitter som en smäck på henne! Hon har dessutom blivit anmäld på en modellsida (av mig) för att hennes vackare face kommer göra succsé en dag! Här är hon dock utklädd till en handduk/trasa, inget vet varför, haha!



Nu kommer min kära man med mat till mig.
Ciao!

Torsdag

Haha, hade nyss ett pinsamt/roligt samtal med en ordningsvakt på jobbet. Han hängde verkligen ut mig inför mina "halvkollegor". Det låg väl lite sanning i det han berättade, men jag är absolut inte den typen som går ut och festar bara för att slåss, haha! Det är dock skönt att man känner en del ordningsvakter i Helsingborg. De ställer verkligen upp och framför allt så har man dem på sin sida om det skulle hända något.

Igår blev det myspys på Mezzo med Julia och Martin. Alltid lika roligt att höra allt nytt skvaller. Det är verkligen sjukt så liten världen är ibland. Det kvittar egentligen vilken stad man är i, det är alltid någon som känner någon som du känner. Hur som helst, att fika är underskattat. Det är så mysigt att bara sitta och dricka kaffe med folk man tycker om.


Har aldrig varit ett 50 cent fan, den delen har Igor skött ganska bra. Men för några dagar sedan hörde jag denna låten, och helt plötsligt är 50 cent ett geni. Spela sönder denna!

Djurisk eller vad?

Och när vi ändå håller på så kommer här nya singeln från Maskinen, Segertåget heter den. De lyckas alltid få till så sjuka beats!

Pumpas ständigt i bilen!

Ciao!

Yöpp!

Mitt jobb gör att jag: får rynkor, får påsar under ögonen, inte får sova ordentligt, knappt får se dagsljus, blir sugen på snabbmat mitt i natten och att 100-tals anställda får se mig i det tillståndet jag är i!
Så därför säger jag, precis som min vän här nere...


Dagen...

Imorse vaknade jag ganska tidigt, jag var dock fortfarande sjukt trött!? I vanliga fall somnar man ju om då, men nej då det gick inte. Mina ögon sa "sov din galning" men min kropp ville upp och studsa. Så det fick bli lite tv-tittande (Rachel Ray, love her) tills husbie vaknade. Lite senare körde jag Igge till jobbet och efter det blev det ett intensivt träningspass på Aktiverum, svettades som en galning. Kunde nästa vrida ur mina träningskläder, haha! Efter en dusch och lite vila försökte Martin och jag bestämma oss vad vi skulle hitta på idag. Riktigt roligt samtal, eller inte, haha!

Jag: - Vad ska vi göra då? Det finns INGET att göra!
Martin: - Men va f'n, vi kan ju gå på bio!
Jag: - Men ÅH, bio, det är ju så j'vla osocialt!
Martin: - Men, va f'n, jag har ändå inte så j'vla mycket att säga!
(förlåt mamma, vi svär inte så mycket egentligen)


Hahaha! Det slutade iaf med att vi stack och åt mat och Martin hade trots allt en hel del att säga, hehe. Och efter lite "youtube:ande" hemma hos mig var det dags att hämta Igge från jobbet igen. Var tog dagen vägen!? *Poff*
Måste bara visa den absolut bästa bilden på Martin när han skulle på maskerad, utklädd till min biologiska bror, haha!

Martin Obama eller vad?

Och på tal om Obama, här är en låt som jag fick syn på idag. En hyllning till Barack Obama när han fortfarande var presidentkandidat. Ett flertal olika kända ansikten dyker upp i videon, bland annat Nicole Scherzinger. IGOR, din favvo!

Ciao!

¿Habla Español?

Vill bara säga att jag är sjukt grym på språk! Jag suger verkligen på allt som har med matte att göra, men språk är något som jag verkligen har lätt för. För några minuter sedan på jobbet var den en tjej som kom och frågade mig om jag kunde någon spanska för hon behövde prata med en lastbilschaufför som hade gjort helt fel. Det var visserligen längesen jag läste spanska men konstigt nog kunde jag be honom att inte köra igenom, att komma tillbaka, att läsa upp sitt referensnr och översätta all info som jag fick till svenska. Inte mycket för världen kanske, but I got to say, jag låter riktigt het när jag pratar spanska, hahaha! Kanske testar det på Igor någon dag, (LOL blink-smiley) hehe!


Ciao!

Tick Tack!

Igår när jag kom hem var det som sagt redan uppdukat till mini-kräftskiva. Riktigt gott faktiskt. Jag älskar skaldjur i alla sorter, Igor on the other hand är inte lika mycket "fan", så det passade ju bra att vi tog detta nu då han ändå är i Hamburg! Nästa gång blir det krabba! Dyrt, but oh so good!



Då var det snart dags att gå hem från jobbet igen! Ska bli riktigt skönt att komma ur uniformen och slänga på sig myskläder. Dagen har konstigt nog gått riktigt snabbt ändå. Mycket tack vare min "halv-kollega" som har stått för underhållningen nästan hela dagen med bland annat Elvis och Michael Bolton låtar, haha!



Jag hoppas att vi börjar med Igors kök nästa vecka, jag älskar pyssel! Nu ser allt mest ut som en stor röra. Igor är inte ett stort "fan" av det heller, haha. Skönt att vi iaf är klara med målningen och tapetseringen. Nu ska vi bara bygga en rumsavdelare. Får se om Josip kanske kan snickra ihop något. Igor och jag var på EM möbler för någon dag sedan och såg tusentals rumsavdelare i butiken. Precis i det stuket som vi vill ha. Här är rumsavdelaren och även Igges "kök", hans nya  golv i "köket" och även fondväggen:




Ciao!

Kräftor & Glögg = Great combo!

Denna helgen är min älskling i Hamburg med sina "pojk-kompisar" från laget för att se fotboll. Kan bara se det framför mig: öl, nakenshockar, strippklubbar och allmänt svineri. Haha, nä kanske inte riktigt så, men de två första är jag 100% säker på att det blir mycket av. Igor har en lagkamrat, (nämner inga namn) som alltid tenderar att klä av sig naken när han är berusad. Varför? Ingen vet! Igor kommer säkerligen hem med någon rolig video från mobilen som man egentligen inte vill se sen.
Kommer sakna min boobiboo denna helgen, tur att jag jobbar 13 timmar om dagen. Ska krama sönder honom när han kommer hem istället! Tänkte även överraska honom (om jag hinner) med hans favoriträtt, pasta med räkor a la Emily!

Kolla så fin min Iggy Sparrow är!


Och även som "whiggah"


Jag längtar som tusan tills jag slutar jobba nu, för när jag kommer hem så har mami dukat fram en kräftskiva till oss. Ska bli så mumsigt. Och lite senare på kvällen blir det till och med årets första kopp med varm glögg framför brasan.
Men just nu har jag inte tid med detta mer. Bjuder på lite "kändisbilder" haha!





Ciao!

Jag & Bollar = Bad combo!

Jaha, då var helgen här igen! Känns inte som det var längesen man var och bowlade med Igors och Renatos familj. Det var ju förra lördagen för sjuttsingen! Var tar dagarna vägen egentligen? Har iofs varit ganska upptagen med allt pyssel med Igors lägenheten och även med jobbet och träningen. Vi har till och med inhandlat Igors nya kök, som kommer bli askalas, så det står och väntar på att bli uppbyggt nu. Men förutom det har det inte hänt så mycket nytt.

Här är lite bilder från bowlingen förra lördagen:




Jag hatar egentligen bowling så det var ju knappast "top notch" för min del, men ju senare det blev och ju mer dricka folk hade fått desto roligare samtal och diskussioner blev det, haha. Kommer aldrig glömma den kvällen. Det är roligt att man kan tycka så olika om saker bara för att man är från olika kulturer. Tur är väl det, för hur kul hade det varit om alla tänkte samma?

Ciao!

Bye bye Bush!

Jag säger bara som Gert Fylking brukar säga: "ÄNTLIGEN!"



Ciao!

Ibland...

Ibland händer det saker på jobbet när man jobbar natt, och ibland är mamma världens bästa mami och ger mig frulle på sängen när jag vaknar. Mums-mys! Nu ska hon tända en brasa i vår öppna spis. Det är kaaaaallt ute, brrr!



Ciao!

RSS 2.0