Fjollor!

Igor OCH Nikolina sitter och spelar Dead Space på vårt nya Playstation 3! Igor vet inte hur man spelar så Nikolina sitter med instruktionsboken i handen och skriker "L1, R1, Reload:a, Fyrkant" and so on and so on. Ibland skriker hon till som en liten flicka för att det kommer monster som äter upp Igor haha! Dagens nöje!Ciao

Kurre Kurt!

Min mage låter just nu som en torktumlare. Blev hungrig i samma sekund som jag bokstaverade M.c.d.o.n.a.l.d.s! Har ingen mat med mig till jobbet. BUHU! Jag är säker på att någon kommer skälla på mig för detta, men här har ni nattens föda:
I sann Homer Simpson anda


Bilder från julfirandet hos mormor och morfar i Vejbystrand:

Ciao!


Pssst...

Om allt går enligt planerna, så inhalndlar Igor och jag ett Playstation 3 på måndag. Yippie! Dajana och jag har redan bestämt att vi ska stänga in oss en hel helg och spela, precis som alla finniga tonårskillar gör. Ni vet "LAN". Fast vi kommer varken spela WOW, CS eller nåt av de andra "prata-i-mick-med-tönt-kompis"-spelen. LOL!
Och för att leva oss in i deras värld till fullo, kommer vi inte heller äta något under denna helgen, vår föda består endast utav Red Bull.
Oroa dig inte mamma, det är bara ett skämt, så ring mig inte och säg att jag måste äta! Niko har högkostnadsrabatt på Mcdonalds, så det är lugna puckar, haha!

Ciao!

tomtenfinnsinte.se

Nä, ingen tomte kom och besökte vårat hus detta året, pappa åkte inte ens och tankade bilen, kan det ha något samband månne? Däremot, fick jag oerhört bra julklappar av mina kära familj (Igor och Niko inkluderade). Har jag verkligen varit så snäll så att jag förtjänade allt det?
En riktigt mysig jul var det hur som helst, god mat, underbara människor ( och hundar), äckliga snapsar och VÄRLDENS GODASTE efterrätt! Mammas pepparkaksglass made from scratch!
Ciao!

Pistolhot!

Känns som att jag bloggar idag för att vissa människor får snedtänding annars haha! Det var ett tag sedan nu, så jag får väl gottgöra det idag genom att slänga upp några inlägg! Det kommer inte alls bli krystat!
Det har ju blivit en del sjuka fester på senaste, och i för någon dag sedan var det dags för ytterligare en. Det blev förfest hos Nikolina med "tha gang-members" från Vatos Locos, haha!


 Efter festen blev det utgång för alla utom Bella och hennes hund "Sambuca". Riktigt rolig kväll, trots att någon (nämner inga namn) sprayade cider i mina ögon, haha! The Tivoli är väl kanske inte "my cup of tea" om man säger så, men konstigt nog har jag haft hilskottas roliga kvällar där på senaste. Cardan-bojkott till max!

Här är lite fler bilder från kvällen ingen glömmer men kanske också, kvällen ingen minns:

Och vi avslutar med en liten tribute till Bella, som inte håller det hon lovar, mohaha!


Ciao!

Julbord!

Jaha, då har man ätit julbord klockan 02.00 på natten! Inte varje dag man får tillfälle att göra det, haha! Tiden har gått jättefort i natt, kanske på grund av julbordet, men även pga det goda sällskapet som består utav Lisa och hennes bebis i magen som heter Väinö (för tillfället), ett väldigt finskt namn. Har till och med lärt mig lite finska idag, haha. En finsk låt har lyckats fastna på mitt huvud, den heter typ: Missä es Väinö on? Som betyder något i stil med : Var är Väinö?

Och just det ja, jag fick lägga handen på Lisas mage när bebisen sparkade jättemycket, läskigt som tusan först, men egentligen sjukt häftigt! Tänk att det bor någon där inne, haha!

Här är lite coolingar från jobbet:
OBS! Lisa har fortfrande 2 månder kvar innan Väinö kommer, hon kommer ju för sjuttsingen sprängas innan dess!

Ciao!

Jordbävning!!!

Herre min Gud! Jag har då aldrig varit med om något liknande, tror många kan säga samma sak idag. Jag sover konstigt nog inte på nätterna längre (på grund av allt nattjobb), men när jag precis hade gått och lagt mig ( ca 06.00 ) tar det inte lång tid fören jag känner att min säng börjar vibrera.
 Dum som jag är så tidigt på morgonen så tror jag att det är någon som har gömt sig nedanför sängen och skakar den för att skrämma mig. Men nej då, då börjar sängen skaka ännu mer, och jag dyker ner och håller fast mig i den så hårt jag kan! Efter det trillar en lampa och fjärrkontollen ner från sängbordet. Riktigt läbbigt måste jag säga.
Ringde direkt Nikolina för att se om hon var ok och om hon hade känt det. Knäppisen hade känt det men trott att hon inbillade sig i sömnen, haha!
Ringde även polisen bara för att få det bekräftat att inte bara jag har känt det. Polisen jag pratade med var också livrädd, hon satt i Hässleholm och trodde att huset skulle falla!
Nu är det på nyheterna överallt!

Det är Sverige vi pratar om!!!! Vad händer???

Ciao!

Bättre sent än aldrig!

Passande vore kanske påpeka att mycket av innehållet är internt! Var ni inte där, får ni helt enkelt skylla er själva!


Se och skäms, eller njut!

Ciao!

Freshlook colors!

Nu kan man skaffa sig ett par balla färglinser, som jag skrev om för något inlägg sedan. De landar i din brevlåda helt kostnadsfritt om du som bloggar också går in på www.fargadelinser.com och klickar dig vidare till sidan där det står att du som bloggar kan få gratis linser.

I picked these:


Enjoy!

Ciao!


MIN BEBIS!

♥LOVE♥


Och bilderna från helgen kommer så fort jag har hittat min sladd till kameran...

Ciao!

Vill ha!!

Alla ni som tappat glimten i ögat (Daj*host*ana) och folk som bara tycker det är sjukt fint med glittrande ögon, här kommer nog nästa års mest sålda lins.
Brukar ju själv då och då gå runt med färgade linser i olika färger, helst blåa, för jag älskar blåa ögon. Men detta är så häftigt! Linser med Swarovski-stenar. Tanken slår ju en direkt att det förmodligen gör skitont på ögat, men när de går att köpa är jag först i kön, haha!


Ciao!

Tankeställare!

Livet är verkligen för kort för onödiga bråk

Ciao!

Pigg som en mört!

Jag har verkligen kommit in i nattjobbslivet nu! När klockan är 07.00 på morgonen är jag fortfarande pigg. Börjar faktiskt bli riktigt skönt, att känna sig och se pigg ut hela natten. Är också glad för många saker just nu, känns som att allt flyter på riktigt bra. Well, allt utom en sak. Och till det kan jag bara säga: Lägg ner nu, du kan inte alltid få din vilja igenom! Och det gäller allt, inte bara detta. Sluta vara så j'vla envis!

Som sagt, idag är jag bara allmänt happy happy happy. På fredag blir det födelsedagspartaj för Nikolina. Ska bli riktigt roligt, speciellt den delen när vi fyller Dajana så att hon knappt kan gå.


Ciao!

SRETAN RODJENDAN BRATE!!!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN GUMMAN!!!!

I LOVE YOU!

Ciao!

RSS 2.0