Värvning på gång!

Lovar att lägga in lite bilder och filmer från det "exklusiva genrepet" igår då vi var på Melodifestivalen. Men nu är det helg, och jag orkar inte sitta framför datorn och få huvudvärk.
Var nyss och kollade på min man som spelade träningsmatch mot något "hunna-lag". Ikväll ska Igge och jag först äta sushi och sen spela och biljard för att sedan gå på bio och se en efterlängtad film, hihi!

På måndag blir det minsan multi-inskrivning på Aktiverum, inte bara Julie utan nu även Niko ska skriva in sig. Woho! det kommer flöda svett! Julie behöver man ju inte precis tvinga sig med till gymmet, men Niko blir nog en lite svårare utmaning! Får lägga ner lite mer energi på henne, hehe! Hon vill ju gå ner i vikt till sommaren och vänta bara! Hon är i mina händer nu! Mohaha!
Så här kommer hon se ut till sommaren!

Ciao!

"Den som söker han finner"

Hittade denna sidan/bloggen som jag gjorde med lite hjälp av Jay år 2006, haha! Visste dock inte att den var kvar. Det var verkligen "the good old days". Kolla gärna, måste dock varna att den är lite intern men sjukt rolig!
Kenny-mannen som tyvärr inte finns längre har ju till och med kommenterat den, han var lite smygkär i Julie. R.I.P!

Klicka här:
HBGs finest! 


Ciao!

Blå som en smurf!

Nähe he he! Ni kan glömma att ni får några intressanta inlägg i bloggen idag. Med tanke på alla de inlägg jag skrev igår så har jag ju nästan täckt en hel månad. Tar semester inatt. Det har ändå inte hänt så speciellt mycket idag.
Jag vaknade och sen åkte Igor och jag och solade. Japp, ni hörde rätt, jag solade! Jag blir faktiskt mycket mörkare. Fråga Igor! Han tyckte att jag blev svart, haha!
Efter det åkte vi och smygkollade på mitt blivande hem på östra vallgatan. Det höll på att renoveras för fullt, yippie!
När vi kom hem så var vi sjukt trötta så istället för att sitta i soffan och kolla massa tv så gick vi och la oss i sängen och sov någon timme (förutom att Igors telefon ringde precis när jag hade somnat, typiskt).
Natten kommer bli sjukt jobbig eftersom jag endast lyckats få 3 timmars sömn. Men men, sista natten sen är man ju ledig ett tag!

Nä, men vi säger väl så då!

Ciao!

Virveltrummor tack...

Och nu till det bästa! Jag kan knappt tro det själv, men det visar sig att jag idag har fått min allra första lägenhet! Wow, jag känner mig så vuxen, haha! Och det är ju inte vilken lägenhet som helst! Nope, det är nämligen min "Linn", som jag fick välja helt själv. Kan inte fatta att de valde mig som en utav de 10 personer till de 10 lägenheterna i Villa Skansen. Av alla dessa människor som sökte! Jag borde ta och köpa mig en lott eller något idag. I feel lucky!
Det är dock inte inflyttning fören i november, men det är nästa bara bra för då har jag mer tid till att planera och samla på mig lite mer cash!

Fattar ni? Diskmaskin, tvättmaskin, stort kök som jag älskar och jag får välja tapeter och detaljer! Det kan inte bli bättre!

Här bor jag! Välkommen på "housewarming-party" i november, haha!
Ciao!

Minus en massage...

På fredag var tanken egentligen att jag skulle till Njuta Spa för massage. Men kära Nikolina har tydligen "bestämt" att hon, Igor och jag ska åka till Malmö ganska tidigt på dagen gå runt och shoppa lite och sedan äta middag. Vi har ju biljetter till Melodifestivalen som vi fick av min snälla mamma i julklapp. Så vid 19.00-tiden ska vi vara på den nya Arenan i Malmö för att se bland annat Agnes. Woho! Hot stuff!
Den kan nog bli en kanonkul dag/kväll. Bra tänkt Nikopiko! Får väll helt enkelt be snällt med "puppy eyes" så att min man ger mig en massage senare på kvällen.


Ciao!

This one goes out to...

Känns som att det har varit lite mycket katter i de senaste inläggen. Är ju egentligen inte ens en "katt-människa" (don't hate me). Älskar ju hundar, och speciellt min stora bebis Nato. Så detta inlägget dedikerar jag enbart till honom. Varsågod faggetdog!


Han ville nog innerst inne ändå vara en väktarhund. Lägg gärna märke till att vi nästan är lika stora/små när vi sitter ner, haha!

Möjligt att han har fått tag på en lite för stor pinne, bara lite!

Så här gör han alltid med sin tass när man klappar honom. Som ett slags "jag-gillar-dig-också-tecken".
Ciao!

Inte så "fetisdagit"

Idag har jag gjort allt annat utom att äta semlor. Trots att folk har erbjudit mig minst 10 gånger. Jag har inte ens nuddat en semla, haha! And frankly, jag är inte speciellt sugen heller.
Imorse när jag vaknade hos Iggy pop (som Julia kallar honom) så klädde jag på mig och körde till Jules för frulle. Hon hade dock ingen frukost hemma, så vi körde till Konsum för att handla lite smått och gott. Det roliga i det hela: Julie och jag kommer fram till kassan, Julie betalar och jag står och kollar olika skvallertidningar:

Jag - "Suck, BlondinBella är i Veckorevyn."
Julie - "Man måste nästan köpa den bara för att."
Jag kollar i nästa tidning
Jag - "Tom Cruise ska bli pappa igen."
Julie . "Va!!! Är det sant!?"
Julie (i chocktillstånd) har betalat så vi lämnar affären. Snart hör vi dock en röst som ropar:
"Glöm inte era varor!!"

Hahaha! Tänk att lite skvaller kan få en att tappa allt (även huvudet) i några sekunder, hehe! Oj oj, vad Julie skämdes sen!

Efter frukosten, då vi konstaterat att jag har ketchup på mina ägg (så, nu vet alla det) ,Julia skär av kanterna från sina mackor (som en gammal tant) och att Julies katt Masse är en "attention whoreåkte vi sen hem till mig i Laröd. Tog Nato på en långrunda och därefter åkte vi en sväng till Väla. Sen var det snabba ryck igen. En snabb bit mat samt ett väldigt roligt samtal senare var vi på Aktiverum i sal 5, sittandes på våra yogamattor. Ytterligare 75 min yoga väntade oss. I love it!
En mycket bra dag, åtminstone tills man var tvungen att gå och jobba igen. Suck!




Seriöst, jag måste skaffa mig en mobil med bättre kamera!

Måste bara visa hur gullig Julia är mot sin pojkvän Tim. Miss housewife lägger inte bara in "the left-overs" i små söta skålar i kylskåpet, nej utan hon skriver även små söta meddelanden på dem, haha! Toffel!


Oh and yeah, jag ska definitivt skaffa mig en sådan här mössa. Kvittar om Igor tycker att den är tantig. I like it!

That's all!
Ciao!

Ensamt på jobbet...

Trött är väl bara förnamnet. Känns som att jag har nålar i ögonen! Mitt företag har faktiskt bloggen att tacka för att jag fortfarande är vaken. Utan bloggen och Hanna som jag nyss har haft ett långt samtal med, hade jag somnat för längesen! Tiden går faktiskt fortare när man har någon att prata med. Vilket påminner mig om 3 amigos som kom på besök för någon vecka sen. Kom igen vetja!



Behöver jag ens skriva deras namn, hehe?!

Hanna får också vara med på ett hörn!
Ciao!

Måndagsgossip!

I måndags efter yogapasset åkte jag hem till Micki smakade lite palačinka (pannkaka) som hennes pojkväns mor hade gjort, hehe. Måste nog ändå säga att det kvittar vilken kroat som har gjort dem, men de är så underbart goda! Jag lovar att svenska pannkakor inte ens är hälften så goda! Efter det åkte vi ner till Waynes och Micaela bjöd mig på en fika (thanx babe). Sen fick Micki "cravings" för inget mindre än sushi. Så vi stack till Fuji take away för att handla. Hade lite "stamkundssnack" med ägaren som tyckte att Igor (pojkvännen som han sa) var flitig att handla mat där men inte jag, hihi!
När vi kom hem till Micki igen tog det inte lång tid fören lägenheten var full med människor och katter. Det var Micki, Ashanti, Fia, Ramses, Sara och jag! Vad vi pratade om den kvällen vågar jag inte gå in på, men kul var det! Let's do it again sometime soon!



Och "high tech"-bilderna är lånade från mickimus.blogg.se
Ciao!

Känsla!

Här har vi en som parkerar på ren "känsla", som han så fint uttryckte sig! Jag skulle nog mer vilja kalla det "tur". Mamma Antolovic hade inte blivit glad om bilen hade fått rulla några cm längre bak, haha!


Ciao!

Cribs!

Har ju helt glömt bort att visa hur fint Igors kök blev efter blod, svett och tårar, hehe! Det är så otroligt fräscht och det blev framför allt en väldigt stor förändring mot hur det såg ut från början. Nu ska vi bara få Igor att börja laga lite mat till sin fruga också! Hihi, *blink smiley*!
Före:

Efter:


Man får ju inte lov att glömma den sjukt balla tvättsvampen!
Och när vi endå håller på så passar jag på att visa hur ett duschdraperi och nårga mattor kan förändra ett helt badrum. Och även skåpet som Iggy fick av min mamma i julklapp. Numera fylld med "saft".

Ciao!

Jobbiga toabesök!

Ibland när man går på toaletten hemma hos Igor så upptäcker man märkliga saker. Har försökt att förklara för flera stycken vem det är som stirrar på mig när jag sitter där, haha! Låset på toaletten är sönder (av någon anledning, haha) och i samband med att det gick sönder så skrapades även ett ansikte fram.
Jag ska ge er två (väldigt suddiga) bilder som tagna med mobilen. Är jag bara helt vrängd i huvudet eller ser någon annan vad jag ser? Titta noga!


Visst liknar det väl ändå Adolf? Nej usch, det blir spackel nästa gång annars känner man sig nästan nerstirrad!
Ciao!

Let's go!

Ja, kan ju börja med att säga att det förmodligen kommer bli en del inlägg här under natten! Men ni klagar inte, eller hur!? Synd bara att detta inlägget förmodligen blir det sista ni läser, haha! Blir ju en lite sen "varning" kanske. Passar även på att varna om att 97% av bilderna som kommer upp i natt är tagna med min mobilkamera, därav den usla kvalitén!

Måste börja med att kommentera där här Love & Light "fenomenet" som alla pratar om. Det var verkligen sjukt mysigt med alla lampor i olika färger och sådant (jag var ju tuvungen att ha en bild på alla färger, hehe). Men är det verkligen ingen mer än jag som minns det som arrangerades varje år (för några år sedan) i Helsingborg. Det kallades "midvinterljus" och det var väl en slags variant av Love & Light med enda skillnaden att de använde sig av eld i hela staden. Också sjukt mysigt må jag säga. Och eftersom alla andra har lagt upp supercoola bilder från "kärleksveckan" så ska jag absolut inte vara sämre. Here you go!




Yepp, lite (mer) snurrig blev man nog allt!
Ciao!

Probably the best workout in the world!

Morgonen inleds:
Jag
- "Örnen har landat!"
Julie - "Roger det!"

Poweryoga alltså, det måste vara den bästa träningen som finns. Julie och jag kom först in som två små fjortisar och kunda knappt hålla oss för skratt när ledaren började med sin lugna röst. "Aaandaas iiin geenom näsaaan", och alla konstiga uttryck som sades under passet som till exempel "krigare 1" och "solgud A". I början satt vi jättekaxiga på mattan och trodde att detta skulle bli lätt som en plätt. Ack så fel man kan ha. Det rann svett från mig och jag kände mig verkligen sjukt otränad. Poweryogan tränade muskler som jag inte ens visste att jag hade. Gud, vad viga vi kommer bli! Får se om det blir ett yogapass till imorgon eller om vi håller oss till schemat och kör boxning.

Snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag bege mig till Mickimus. Det får nog bli en riktig budget/softarkväll. Längesen man såg Micki-facet nu ju, får nog kanske till och med ta med mig kameran, hehe!
Senare ikväll ska jag träffa baby igen, längtar! Han ska ju vara (nästan) lika duktiga som jag är med träningen. Ikväll ska han ut och springa sina 1,2 mil med sitt fotbollslag. Tänk om man hade hans kondition!
Mkay, smell you later!




Ciao!

Min hummer!

Igår tränade jag med Miss Julie igen. Vi var nog på gymmet i ca 2 timmar, haha. Men tiden går så fort när man har roligt. Har äntligen gått igenom alla mina träningsscheman med henne. De som min personliga tränare skrev till mig. Måste dock säga att Julie är "a tadd" bättre än mig. Hon kämpar i alla fall som en galning.
Senare på kvällen åkte jag hem till babesson. Det är så skönt att bara få ha honom i mina armar. Min lilla Iggy Pop, hehe!
Idag om ca en timme ska Yolie och yag på Yoga. Jag är ju vig som ett kassaskåp så vi får väl se hur det går. Måste snabba mig om jag ska hinna nu.
Höres snare!


Yepp, han är absolut min "lobster"!


Ciao!

Jag har vunnit den högsta vinsten!

Jag är så otroligt lycklig idag. Ingen kan nog förstå mig. Du är det bästa och finaste i mitt liv. Ingen annan är bättre för mig. Visst är vi lite som Mr and Mrs Smith, men det är struntsamma, vi älskar varandra. Det är huvudsaken. Inget kommer emellan detta nu!
Unstoppable!
Jag älskar dig Igor!




Ciao!

Jag klarar inte det!

Det gör så ont i hela mig!

Jag är halv...

Let there be light!

Detta blir kanske århundradets mest onödiga inlägg, men whataheck! Ville bara säga att världens jobbigaste ljus har funnit mig. Varje kväll när jag ska sova så söker den upp mig och förstör min sömn! Ljuset jag pratar om är placerad utanför vårt hus och till och med på andra sidan gatan, men ändå letar den sig in i mitt rum!
Damn you gatubelysning!

Hej! Vi är två utfyllnadsbilder som tvingades hit. Vi har inget med inlägget att göra but yet here we are. Mkay, Hej då!

Yepp, you've guessed it, det är broshan och jag!
Ciao!

i-landsproblem

Det här med uttal och dialekter är faktiskt ganska roligt beroende på var i Sverige man kommer ifrån. Själv blir jag ofta "mobbad" för att jag har så konstig dialekt då och då. Vet inte riktigt var den kommer ifrån men jag antar jag har en blanding av mammas stockholmska, pappas göteborgska och min egen skånska. Jag kan till exempel inte säga orden bord, förstår, torn eller örn som alla ni riktiga skåningar gör. När jag säger detta så låter det så här: "Bod", "ton", "föshtåh och "ön", haha!
Men nu, har jag hittat folk som låter ännu roligare än mig! På mitt jobb arbetar det ganska många Växjöbor, de "invandrade" väl till Skåne för att få jobb eller något. Hur som helst så har de världens roligaste uttal när de ska säga 40.

För att få en uppfattning om hur det låter, sätter vi in det i en dialog och trycker in en Kalle:
-Hej Kalle!
-Hej hej!
-Hur gammal är du då?
-Jag är FÖTTI år!

HAHA! Fötti, fötti, fötti!
Förlåt!

Ciao!

The riddle!

Okej, vi kör en gåta till folket:
Vem är det som går upp klockan 07.00 för att gå och gymma? Trots att träningsvärken sen dagen innan gör så ont att gångstilen man har, får Ozzy Osbourne att se ut som en normal människa?
Ledtråd:
Kortväxta, mörkhåriga och klena som få (och nej, det är inte rumpnissarna).
Svar: Ingen mindre än de här två idioterna

I should get some kind of reward for this! Det kändes seriöst som att jag hade sovit en kvart när väckarklockan ringde! Och här är ett råd till er som gillar musik. Använd aldrig en låt som ni gillar som alarmsignal, för tro mig, ni kommer börja hata den förr eller senare. Imorse tänkte jag "fan ta dig Kanye West, jag vill sova mer ju", men nej då var det "good morning" för hela slanten! Lyssna och, bestäm du!


 
Fick även sms av Julie (bara som grädde på moset liksom):
Julie - "Är hon vaken? Fan vad trött jag är"
Jag - Jag vill dö
Julie - Jag vill dö mer

Ciao!

Njuta!

Nu har jag bokat tid på Njuta i Helsingborg. Fick ju ett presentkort i julas av en kompis. Det känns verkligen som att jag kan behöva lite massage. Valde "avkopplande spa-massage" för jag gillar inte sådana djupgående muskulära massager, tycker bara att dom gör ont. Lite klen, ja! Så den 27 feb blir det total avkoppling.

Något som också är bra är att Julie fick (som så många andra har fått) ett kort från Aktiverum som gör att hon kan träna en hel vecka. När den är slut ska hon "signa" upp sig för 12 månader på gymmet. Woho, äntligen någon som vill träna med mig på "snobb-aktiverum", haha! Ännu bättre att det är Ms Flädie i egen hög person!

Mycket på G nu känner jag:
20 feb
- Träning med Jules kl 08.00
20 feb - Ta en öl (rosé för min del) med Lina och Anna!
22 feb - Cardioträning med Jules kl 12.00
23 feb - Yoga med Jules kl 10.30
24 feb - Boxning med Jules 18.15
27 feb - SPA
Och såklart jobb emellan detta!

Ciao!

Physical education

Jepp, i förmiddags var det "biffning" för hela slanten. Jag har nog redan träningsvärk om jag känner efter, haha. Men sen å andra sidan är jag ju inte en sådan människa som känner efter så mycket. Jag älskar att träna vare sig om jag tränar själv eller om jag är ute och springer med någon. Men Gud så mycket roligare det är att vara på gymmet med en kompis. Mycket bättre när man pushar varandra! Fast man behöver knappt peppa eller pusha Julia, hon är ju för sjuttsingen helt galen. Vill till och med göra extra övningar trots att man är helt död, hehe!
Tvingade dock Julia att träna med mina vikter, haha. Så går det om man vill ha köttiga ben! But no more ice-cream young lady! Men annars var det i alla fall ett riktigt bra träningspass.  Hög femma - High five!

Och dagens faktum: Vinkelhaken - Den gillar vi inte, men det är sjukt bra magträning!

Och så lite "pose" i gymmet när ingen ser *fnitter*. Hihi!

Ciao!

Offentliga dagboken på internet!

WOW, det var väldans vad populär min blogg blev helt plötsligt på bara någon dag. Men jag klagar inte, lustigt bara att så många fick för sig att läsa just nu. Vad kan det ha med och göra månne?

Anywho, idag är jag lite extra glad. Fick nyligen ett samtal från en kvinna på Helsingborgshem som ringde angående en lottning jag har varit med i. Och om allt går som jag vill så kommer jag snart ha världens finaste (helt nyrenoverad) lägenhet på Olymipa i Villa Skansen (mini-slottet). Kan inte fatta att just jag blev en av de tio. Nu måste jag bara bestämma mig för vilken av lägenheterna som passar mig bäst. Alla lägenheterna är ju så fina, de har till och med namn! Tror i alla fall att det blir någon utav "Hedda" eller "Linn". Åh, nu hoppas jag verkligen!


Ciao!

Activate your energy!

Jajamensan, imorgon blir det träning igen! Igår var ju Nikolina och jag ute i kylan och sprang. Niko visade sig faktiskt vara en riktig kämpe tills hon började gnälla om att hon hade ont i fötterna haha! Bra jobbat Niko, över all förväntning i alla fall! Nästa gång pallar du hela rundan!

Imorgon ska jag leka personlig tränare till Julie (Mrs Flädie). Vi ska till Aktiverum för att gymma lite. Hon ringde mig i ett "cry-for-help"-samtal och sa: "Alltså, när jag kom ur duschen nyss och kollade på mina ben, så såg det ut som att jag stod på ett par armar." Haha, stackars pinne! Så nu blir det raka vägen till gymmet för att "biffa". Hon vill ju ha Beyonces köttben, so we got work to do! Mycket Beyonce idag, hehe! Men hon har ju faktiskt en låt till varje tillfälle känns det som.

Måste bara föra vidare Julies "nya". Bad ass Julie - Dålig röv Julie. Hahaha!



Och för att liva upp stämningen ännu mer så följer här några bilder som man kan skratta länge åt, om man var där dvs:


Bild nr 1. - Mr Maric har somnat till på en soptunna någonstans i Allerum
Bild nr 2. - Foto taget 1 sekund efter att Julie haft kebabkrig med en tjej som inte visste vad hon gav sig in på, haha!
Bild nr 3. - Så kan det gå!
Bild nr 4. - Jag har precis vaknat och äter fukost med Julies katt Whiskey, på tu man hand. Gud så mycket hår man hade på den tiden. Tror till och med att detta var morgonen då detta citatet yttrades av Julie för första gången: "Alltså, jag önskar att jag var en katt, så att jag slapp gå till skolan, fast sen å andra sidan så hade jag ju inte kunnat gå och handla chips och dip när jag ville." Ja, Herre Gud säger jag bara. Alla de här uttrycken!
Bild nr 5. - Morgonpigg Julia, nä hon sover alltid med ett leende. Helt ärligt så sover hon faktiskt med ögonen halvt öppna. Jättecreepy. Hoppas att hon inte dödar mig nu. That's all!

Ciao!

G-shock

Och det var typ sjunde gången som någon har frågat mig om min klocka från teknikmagasinet (typ 170 kr) är en Casio G-shock. De kostar väl ca 1900 kr i vanliga fall. Bra att den ser dyr ut i all fall!

Biffen!

Ok, jag erkänner, jag börjar bli riktigt hungrig nu. Skulle kunna äta en hel ko just nu. Är sjukt sugen på kött! Typ Thai corners oxfilé i gjutjärnstallrik med thailändska grönsaker. Smarrigt!
Eller varför inte lite spareribs!?

Ciao!

Grandad Iggy!

Jag älskar asos.com och det faktum att deras kläder alltid är precis som man tänkt sig när de landar i brevlådan. Har blivit beroende av ett par toppar som heter "grandad", varför just det namnet har jag ingen aning om. Men de sitter så otroligt fint och de är sjukt sköna. Har ju även inhandlat ett par jeans från asos.com som satt gjutet på mig. Dock lyckades jag ta sönder dem redan vid första "mötet". Lagade dock dem efter det, men klantarsel som jag är så har jag sönder dem på samma sätt igen. Efter det orkade jag inte laga dem igen. Lämnar nu istället över projektet till min mormor. Hoppas hon kan "heal:a" dem. Ska köpa ett par jeans till nästa månad, med samma namn som de jag redan köpt, nämligen "Iggy". Haha, tycker att det är sjukt roligt att de heter just det! Men jag är å andra sidan ganska lättroad.



Nu är det inte många timmar kvar tills jag ska hem och äta frulle hos Niko. Om hon har tur får hon kanske till och med peta på mina påsar under ögonen, haha!
Igår när jag kom hem till henne för att äta frulle så plingade jag på dörren och höll sen sedan för "titt-ögat" (som jag alltid gör). Niko vågade inte öppna, haha! När hon väl såg att det var jag efter många minuters väntetid fick jag äntligen komma in. Stackaren hade nästan tårar i ögonen. Trodde det var av rädsla först, men sen sa hon att hon hade haft ögonen öppna så länge medans hon tittade genom titt-hålet att ögonen började tåras, haha! Söte-göte!

Nä, nu har jag inte tid med detta längre, måste gå och prata med en vägg. Jag älskar mitt jobb, jag älskar mitt jobb, jag älskar mitt jobb!

Ciao!

Tips!

Har börjat använda en ny tandkräm. Pepsondent "white now" heter den. Sjukt bra, både för munnen och för tänderna! Så alla ni med "kaffe-tänder" och frätande andedräkt, börja borsta! Jag lovar att ni märker resultat efter några gånger!

Ett annat tips är att ni inte skriver detta till er käraste på alla hjärtans dag-kortet:
"Älskling, dina tänder är som stjärnorna, gula och långt ifrån varandra"


Ciao!

Fridfull helg!

Helgen då:
Det har verkligen varit en lugn och framför allt en vit helg. Jag har ju varit sjukt nyttig den senaste tiden (gått ner till ca 51-52 kg, inte långt kvar nu) så lördagen kom inte en dag för sent så att jag kunde äta precis vad jag ville. Blev kanske lite för mycket av det goda. Åt till och med en cheeseburgare på Mcdonalds (bara för att) trots att jag inte var hungrig.
På förmiddagen kollade Nikopiko, Dojjan och jag läget på Väla. Köpte inget för en gångs skull. Shoppingen stod Niko för. Blev väl kanske en eller annan sko för mycket. Så är det att vara tjej och beroende av skor. Efter en Chailatte, smoothie, is-te och en varm macka drog vi till Maxi och "storhandlade" haha! Sen blev det film-tittande i form av Gran Torino starring Clint "Clintan" Eastwood och sedan spelade Iggy, Niko, Dojjan, Korni och jag Buzz.

I söndags mådde jag lite dåligt utav allt jag hade ätit så det blev en riktigt lång promenad med Nato och Iggs. Vi vände när vi började närma oss Domsten, haha! Nu är jag back on track igen! As a matter of fact, det är dags för en Leksand med lax nu. So, smell you later!


Dojjan kan ringa samtidigt som hon dricker smoothie!

Jag och Nato som går "fot", duktig! & Niko "Miss linslus" ville inte vara med på bild så här är hennes macka istället haha!

Ciao!

Breezy & Rhi Rhi

Citerar min mammas sms:
"Tur att du inte slösade massa pengar på att åka och se Chris Brown, han verkar ju vara en riktig skitstövel."

 Helt ärligt, jag hoppas verkligen att vad som står i aftonbladet inte stämmer till fullo. Gör det det så sjönk Chris Brown kraftigt i mina ögon! Han var ju den mest perfekta skapelse i hela världen tills jag fick reda på att han skall ha misshandlat sin flickvän och min idol (haha) Rihanna. Shame on you!
Jag tror att allt kändisskapet har stigit honom åt huvudet! Man tänker inte heller på att han endast är 19 år. Alltså bara en liten pojkspoling. Nä, nu styker jag ett stort streck över Chris Brown!


Mycket tråkigt...

Ciao!

Min nutida dagbok!

Jag är ledsen kompisar, men jag orkar faktiskt inte blogga i natt. Way too tired! Men här kommer en skitunge som vill hälsa på er:

Större näsa får man leta länge efter!
Stackars tös.
Ciao!

Vårkänsla var det ja!

Skrev ju om hur jag kom hem från jobbet på morgonen och fick syn på snödropparna. Well, nästa morgon var det inte så mycket vårkänsla längre. Perkele satanens snö!!! Det var dock en liten sötis som vaknade och sprang ut för att hälsa på mig och fick syn på alla snöflingor and went wild, wild I tell you! Sen blev han jättenannig och jag med för den delen, så vi gick och la oss istället. Myspys!




Och nu till roliga timmen:
Julie och jag har varit i farten (fisen) igen och kommit på nya helt meningslösa direktöversatta meningar. Jag vet inte vem av oss som är sjukast egentligen.
*Nära skjuter ingen hare - Near shoots no hare
*Do not if it! - Gör inte om det!
*Sure thing chickenwing - Visst sak, kycklingvinge
*Hajar du? - Do you shark?
*Shot around yoursel! - Sköt om dig!
*What goes around comes around - Vad som går runt, kommer runt (låter som en könssjukdom, haha)


Och så lite "roliga" historier utan poäng (sjukt kul, om man är en sjuk människa):
*Vad är det för skillnad på en häst? Alla benen är lika långa, särskilt det högra
*Två älgar var ute och flög, så sa den ena: "Älgar kan väl inte flyga?" "Nä, men jag har röda kalsonger."

*Det var två älgar som satt i en tall och dinglade med klövarna. Då kom det en ubåt och landade i en tall bredvid, varpå den ena älgen sa till den andar: "Han bor nog där!"


Jepp, nu är saken biff eller the thing is beaf som vi hade sagt, vi har bestämt oss för att göra en Julie&Emilys Dassabok!


Ciao!

Utamanad igen!

Dåså, dags för ytterligare en otroligt spännande utmaning, haha! Denna är väl kanske dock lite mer finurlig än den förra. 
Micaela - www.mickimus.blogg.se har utmanat mig att "posta" den 6:e bilden från mitt 6:e album från min dator (tänk om man inte hade alla dessa bilder) haha!

Bilden kommer från mappen som heter "kvällspostens lucior", en tid i mitt liv då jag man nästan kände sig som en kändis med all uppvaktning, ompyssling och inslag i Kvällspostens tidning varje dag. Vi bodde på hotell under hela lucia-tiden och varje dag var det något spännande vi skulle hitta på. Var det inte någon kändis vi skulle träffa så skulle vi uppträda på olika stora evenemang. Just denna bilden kommer från kvällen då vi uppträdde på Nöjesteatern i Malmö, där musikalen Grease rullade för fullt. "Cara mia"- Måns hade ju huvudrollen, så det va ju klart att alla tjejer (utom jag, haha) höll på att svimma när han kom och hälsade på oss. Vet inte riktigt vad de ser i honom. Men men, smaken är som baken.



Då var det min tur att utamana 6 nya deltagare:

Nikolina - www.nikolinaaa.blogg.se (lillasyster såklart haha!)
Dajana - www.dajanaaa.blogg.se (för att du älskar utmaningar)
Fia - www.fialovegobbi.blogg.se (för att du bloggar för lite)
Charlie - www.chaarliiie.blogg.se (för att 99% av dina bilder är på negrar)
Lilla Frida - www.lillafridas.blogg.se (do it for Giganten)
Ekberg - www.classyfied.blogg.se (for old times sake)
Ciao!

Flowerpower!

Idag känner jag mig lite som en räddare i nöden. Mamma hade lovat att väcka mig kl 15.00 men glömde givetivis att göra det. Så det slutade med att jag vaknade av mig själv kl 17.30. Det var verkligen tur att jag vaknade då och inte en halvtimme senare, and I tell you why.
Som jag skrev igår så skulle ju gubbarna komma idag för att tapetsera. Mycket riktigt så gjorde dom det. I samma sekund som jag steg upp från sängen, satte de upp första tapetlängden dock med ett "litet" fel. De hade satt upp tapeten upp-och-ner! Killar alltså! Och sen försökte de komma på olika teorier om varför det såg bättre ut med tapeten upp-och-ner, att man inte skulle lägga märke till det osv. Tro mig, både mamma och jag hade stört oss på det i evigheternas evighet om jag inte hade fått dem till att börja om jag sätta den på rätt håll. Tror ni mamma var glad att jag stoppade dem i tid? Gissa vilken bild som är rätt:
Igår när jag kom hem och gick igenom trädgården upptäckte jag årets första vårtecken. Älskar när jag får syn snödropparna, för då vet jag att det bara är några blomstersorter som ska blomstra och sen börjar det bli sommar. När krokusen kommer kan man ju nästan gå utan jacka. Woho, kom igen sommaren!
Och på tal om inget alls så måste jag bara visa en kompis sjukt "söt-fula" och otroligt goa hund. Khila heter hon, kelgalen till max och låter som en gris. Hon ska snart bli morsa by the way, om allt går som planerat. Happy humping, haha!
Nope, middagsdags! Vindruvor och knäckebröd. Ha! Vadå flygvärdinnedieten!?

Ciao!

Tick tack...

Seg är bara förnamnet till denna natt! Så blir det alltid när det har varit en relativt spännande dag innan, så blir det helt plötsligt "torka" i flera månader. Känns som att jag sitter och räknar minuter nu, och det gör ju inte saken bättre. Den enda glädjen jag känner nu är förmodligen min hemska skadeglädje till att Gurre måste gå upp om en timme för att börja jobba, mohaha! Nej, men det är väl kanske det enda som är bra med att jobba natt, när folket kommer på morgonen och man vet at de har en hel arbetsdag framför sig medans jag själv får gå hem och lägga mig, haha!

Tänkte hinna med en snabb runda på gymmet också innan jag går hem och nannar. Mamma har också tagit tag i sin träning nu. Bravo! Vi har slagit vad (om vad vet jag inte än) att hon ska ha gått ner 10 kg tills april då vi ska åka på vår resa. Idag var hon på "indoor walking" som ska vara sjukt bra. Man tränar på en maskin liknande "crosstrainern" fast i grupp. Hon kom hem helt svettig och stolt över att hon hade bränt bort en halv pizza, haha! Duktigt gangsta!

Imorgon kommer målar-gubbarna för att tapetsera köket med vår fina fondtapet. Nog bäst att Nato hänger på mitt rum då så att de inte blir rädda för stora stygga vargen! Älskar när Nato precis har vaknat, för då kan man mysa riktigt mycket med honom. Jag inte låta bli att ta upp honom i min säng då. Han hoppar som sagt bara upp när jag ber honom, och så lägger han sitt huvud på min mage och nannar vidare. I love my faggetdog!

Nej, nu blir det en Cambridge-soppa med smak av banan, yummi! Smell you later!

Ciao!

Fest i magen!

Här är ett klipp som handlar om något som jag vet att folk har upplevt. Somliga fler gånger än andra, nämner inga namn.
Söt liten historia va!?
Ciao!

Nattens "bravader"!

I natt har jag:
Gymmat, klarade bänkpressen helt själv, haha!
Sprungit på bandet
Druckit min Proviva
Ätit mina Leksand Knäcke *beroende*
Tagit del av några spännande saker på jobb som man inte får lova att skriva om i bloggen
Löst korsord
Lärt mig att ordet typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet

Och vips så var klockan 05.00, tre snabba timmar kvar sen får jag åka hem och sova! Woho! Jag älskar mitt jobb, jag älskar mitt jobb, jag älskar mitt jobb, jag älskar mitt jobb! *Intalar mig själv*
Snart frulle!

Ciao!

RSS 2.0