Äntligen ny bil!!!

Gud va jag älskar min nya bil! Den är så fin både på utsidan och på insidan. Det är sjukt bra ljud i stereon och den är så skön att sitta i. Jag är så glad! Tack så mycket för bilen pappa!!!! Och tack för alla dagar som du har kört runt mig i halva Sverige.
Hann inte ta några bra bilder med kameran för jag hade så bråttom till jobbet så fort vi kom hem från Staffanstorp, men här är iaf två som jag tog med mobilen:
 Multi-funktionssratt, fjärrstyrt c-lås, stereo och AC. Kan inte bli mer bekvämt.
 Min red-hot-chili-pepper-car!

Ikväll är det misann valborgsmässoafton, men jag jobbar. Imorgon är alla normala människor lediga, och gissa vem som jobbar 13 timmar? Jo, MOI! Men, det är ju som sagt glömt när lönen kommer. Kan verkligen inte klaga på den lönen jag fick denna månaden! Gangster uttrycket: "I'm rich b'tch", passar mäktigt bra får jag säga! Jag kommer bli en rik pensionär, när den tiden kommer dvs. Kan glädja mig med att jag har en riktigt bra helg framför mig.

  Det där ska likna en Majbrasa, men det ser mer ut som en pyroman som bränner upp sitt hus, Haha!

Senare ikväll blir det väl lite vår-cruise i hbg, kanske något gott och äta. Sen ska jag vänta på att bebbe kommer hem från jobbet. Nu ska jag gå och prata med världens snällaste mat-tant eller restaurang-biträde som de gärna vill kalla sig själva, hehe.

Over and out!
image153

Oh happy day!

Dagen började med att Igor och jag var ute på en långpromenix med Nato. Filmade lite när vi var på stranden, önskar att jag visste hur man la in filmerna. Får lägga in dom någon annan dag. Efter promenaden blev det lite brunch som jag lagade till Igor och mig sedan bar det av till Staffanstorp med pappa.
Wow, av alla de Ford focusarna vi har kollat på, var denna verkligen den bästa, snyggaste och dessutom billigaste. Om alltid funkar som det ska, så får vi komma och hämta den imorgon efter kl 11. Snacka om att jag är glad nu!
Inget med bil-letande och inget mer känna sig handikappad för att man inte har en bil. Det som däremot har varit bra under den här tiden då man inte har haft bil är att man inte har behövt betala någon besin och att jag har promenerat mer.
Så här ser mitt nya åk ut:

Idag gymmade jag först en timme och det tog verkligen kål på mig. Mamma skulle plocka upp mig som vanligt, men hon var inte klar när jag var klar så jag sa till henne att jag började gå hem från Aktiverm på Berga istället. Gissa var hon plockade upp mig någonstans? Sofieros entré! Ca 500 m från mitt hus, haha. Kunde ju lika väl gått sista biten också, men jag hade lite bråttom hem för jag måste hinna hem och duscha och äta innan jag ska på fotbollsmatch. Igor och hans lag möter Förslöv idag på hemmaplan. Det är ju så fint väder så då är det kul att stå och kolla på pojkar som springer efter en boll.
Ska fråga Igge om han vill ta en fika efter det, är riktigt sugen på en chai-latte idag! Men vi får se, han är ju inte riktigt en "fika-person".

Nu blir det lax och couscous!
image149

Meget godt!

Det här med vädret alltså, att det kan påverka människor så ofantligt mycket. Idag har jag endast mött folk som har skrattat, skojat och varit allmänt mega-glada! Det känns som, vem behöver droger när det finns sol?
En lite äldre dam som jag möter nästan dagligen har under ca ett års tid aldrig sagt ett ord till mig, men idag sa hon både "hej och trevlig kväll", sedan skuttade hon nästan ut från sin arbetsplats. Ganska roligt faktiskt. Jag å andra sidan blev så chockad av den här damens beteende att jag svarade "trevlig helg". Menmen, jag skyller på att det är måndag plus att jag är lite småtrött.

image144

Jag känner på mig att denna veckan kommer att bli väldigt bra. Faktum är att jag är ledig ganska mycket hela nästa månad. Eller rättare sagt, jag är är ledig rätt många helger den kommande månaden. Lyckades dock få den helgen då min käre vän Johannes aka Stekarn, har sin inflyttningsfest. Men, han har lovat mig en till inflyttningsfest någon annan helg. Så för er som är sugna på att gå på årets fest är det bara att dyka upp i Maria Park den 17 Maj så kommer Johannes och plockar upp er med sin traktor.

Det blir en ganska bokad helg för min del denna helgen som kommer. På torsdag är det bastubad, grillning och utgång på företaget. Får se om jag orkar i och med att jag slutar ganska sent den dagen. På fredag Ska mamma, pappa, Igor och jag gå på Wallmans salonger och äta en svår middag och kolla på underhållning. Har för övrigt själv stått på Wallmans scenen i Malmö och sjungt när jag medverkade i Kvällspostens luciatåg. Det var kul!
         
På lördag blir ytterligare en middag, denna gången med Marina och Stefan. Vi ska nattbowla och äta middag där. Efter det blir det utgång i HBG-city! Blir väl sovmorgon efter den natten kan jag tänka mig, men på söndag har Igor och jag planerat att gå och se "Step up 2" på bio. Blir förmodligen någon slags middag ute den kvällen också. Så ser min helg ut iaf! Vad hittar ni på? Och vilka är ni som läser min blogg egentligen? Vet ju att min mamma står för en stor del av alla sidvisningar, men vem är alla unika personer som orkar läsa om mitt otroligt intressanta liv?

Ikväll ska mitt hjärta hämta mig från jobbet, eftersom jag FORTFARNDE INTE har någon egen bil. Imorgon blir det en tur till Staffanstorp med pappa för att kolla på ytterligare en Ford Focus (en peppar röd) som jag tycker är väldigt fin. Hoppas verkligen inte att jag kommer hem utan bil imorgon! Håll tummarna!

Måste också gratulera Nadja --> www.sweetladysoul.blogg.se som ska gifta sig med sin Noak i augusti. GRATTIS! Blir alltid så glad när jag får höra att folk ska gifta sig eller när folk får barn. Hoppas bara att jag också blir gift och mamma någon dag i mitt liv. Men ja, allt har ju som sagt sin tid och plats.

Nu är det hemlisar på gång, så vi hörs.

Later!
image147

Tattoo!

Den senaste tiden har jag gått och blivit sjukt sugen på att tatuera mig igen.
Marina och Stefan var ju i Thailand nyligen och där tatuerade de varandras namn på sidan av magen. Så Marina går alltså runt med Stafens namn på thailändska på sidan av magen. Jättefint! Vet inte riktigt om jag hade vågat det med min pojkvän än iaf, tänk så ångrar man sig någon dag. I sådana fall vill jag nog hellre ha mina eventella barns namn någonstans.
Hur som helst, jag har ju en tatuering sen innan. Gjorde den när jag var ganska ung, vilket jag fortfarande anser att jag är, hehe. Kan inte säga att jag ångrar den, men idag hade nog kanske tänkt igenom vad jag ville ha lite mer innan jag gjorde den. Min mamma tycker att den är jättefin, men den hade kunnat vara finare. Så alla 15-16 åringar som har tänkt att tatuera er, vänta!! Åtminstone tills ni fyller 18 år och har lite mer vett i huvudet och kött på benen.
Så här ser min tattoo ut:


Min pojkvän har två ganska stora tatueringar på ryggen, de är rätt fina. Han har pratat ett tag om att åka ända till Miami och till Miami Ink, (för alla er som följer det på TV) för att tatuera sig hos den väldigt duktiga och häftiga Kat Von D. Vi får väl se om han tar sig i kragen någon gång. Så här ser hon ut, för er som inte vet:


Har kollat runt på alla möjliga tatueringar för att få insperation. Har bland annat kollat på Angelina Jolies, Victoria Beckham och även ganska många tatueringar som Ami (också från Miami Ink på Tv) har gjort. Föll dock pladask för en kanske inte så speciell men väldigt häftig tatuering om man hittar rätt text som betyder mycket för en. Just den här tatueringen sitter på Megan Fox, som för övrigt blev utsedd til världens sexigaste kvinna för ett tag sen. Hon har texten, "there once was a little girl who never knew love until a boy broke her HEART". Vet inte riktigt vad det kan betyda för henne, men det är säkerligen något väldigt speciellt.
Så här ser den ut:
 Coolt ställe att sätta sin tatuering på, måste jag säga. Vi får se hur det blir för mig och tatueringarna. Väntar kanske tills den dagen jag är klar med alla studier i Växjö. För då jäklar, ska det firas. Kommer förmodligen ha en hel del att skriva om ovanpå mina revben då också, hehe.

Nu ska jag gå en sväng, en riktig hemlig sväng som ingen mer än jag har tillgång till, haha! Så tråkigt att man inte får berätta om sitt jobb.

Två grymt bra låtar:
David Guetta - Don't be afraid -  www.miloop.se/film_view.aspx?movie=5289
Chris Brown - Fallen angel - www.miloop.se/film_view.aspx?mm=5&movie=11215

Ciao

No one!






Heldag med papi!

Gud, jag är verkligen helt slut nu. Jag har varit igång sen väldigt tidigt i morse för att först gå ut med Nato och sen åka runt i halva Sverige känns det som för att leta efter en bil till mig.
Först blev det ett besök i påarps-bilhall som hade stängt (suck) sen åkte vi vidare till en bilfirma i Ängelholm för att provköra en Ford focus som iofs var fin men lite dyr. Jag ville ju väldigt gärna ha en Ford focus för dom ser så stilrena och fina ut inuti. Efter det åkte vi till en privatperson i Skälderviken, men mannen i huset var inte hemma, så vi åkte hem igen. Varför kan aldrig kvinnor sköta papper och bilar?? Anywho, jag träffade Igor en liten stund efter det. Vi tog en glass på Sofierokiosken och sen åkte vi en sväng till Väla, trots det fina vädret. Och tur var det för vi hittade massa skoj. När vi kom hem igen åkte både Igor, pappa och jag återigen till Påarps-bilhall som nu äntligen hade öppnat för sina kära kunder. Vi provkörde en del bilar, bla två renault megane coupé och en Ford focus. Har alltid gillat meganen till utseendet med usch och fy vad hemska de var att köra. Det kändes som att köra en gräsklippare för alla er som någon gång har gjort det. Det är verkligen mer klass på Ford Focusen.
Efter detta var Igge tvungen att åka till sin fotbollsträning så då åkte pappa och jag till Skälderviken, igen. Nu var mannen i huset hemma. Gissa om det blev den bilen??? Jaaaa!! Ska hämta den imorgon vilket också innebär att jag har inte har någon fin bild på den ännu, men jag lägger in den bilden som finns på annonsen på blocket:
 Mmmm, får fixa lite finare fälgar dock men annars är den skitfin och riktigt modern innuti.

Detta blir ett snabbt och informativt inlägg för jag ska åka hem till Igor snart. Men jag måste bara klappa mig lite själv på axeln. Igår var jag nämligen så duktigt att jag blev avsläppt på gymmet, gymmade ca 1 timme. Men när jag ringde efter skjuts så hade mami inte riktigt tid att hämta mig. Så jag gick från Aktiverum på Berga och hem till Laröd i väldigt fort takt. Kan ju säga att träningvärken idag gör mig smått illamående men det är väl förhoppningsvis över imorgon. Det måste den vara för efter bilköpet ska jag till gymmet igen för ett riktigt maraton på löpbandet! Yippie, ser verkligen fram emot det, hehe.

En annan väldigt trevlig sak hände mig igår på jobbet. En kollega som jag jobbade med berättade att folk är väldigt nöjda med mig på min arbetsplats och att de tycker att jag gör mer än vad som egentligen behövs. Det är alltid kul att höra sånt ibland. Det värmer i kroppen, haha. Ja, det är helt OK att skryta lite ibland. Även om man egentligen inte enligt "lagom svensken" får lov att skryta. Men skryter, det gör dom i USA. Så idag är jag amerikanare!

Vi hörs och ses, kanske... om du har tur.

Ciao

Edit:
Det blev inte den röda bilen jag skrev om för det visade sig på servicen vi ville göra innan vi köpte bilen att den hade många fel som hade kunnat kosta mycket att laga. Tur i oturen. Är så trött på det här j'vla bil-letandet nu så att jag snart skiter i att skaffa någon bil och tar cykeln till jobbet!
Är på mitt sämsta humör idag, av många anledningar.
Hej!


In need of a car!


Idag har jag verkligen inte gjort något annat än att leta efter en ny bil till mig. Blir tokig snart.
Sålde ju min bil till en kollega igår, så nu kör jag runt i mammas bil.
Vet inte ens vad jag vill ha för typ av bil, mer än att det ska vara liten och helst svart eller gul. Man blir faktiskt lite sugen på att köpa en cabbe nu när det är så fint väder, men det är väl knappast lönt. Det kommer väl börja regna vilken dag som helst igen (peppar peppar).

Satt precis och pratade med en tjej som jobbar i Helsingborg men har bestämt sig för att flytta tillbaka till den stad hon är född och uppvuxen i, nämligen Väjxö. Hon berättade allt positivt och allt negativt om staden, och jag måste säga att allt det positiva verkligen väger över. Hon hade inte hållt till så mycket på "campus-sidan" i Växjö, men hon sa att det var som ett eget litet samhälle där alla har sjukt roligt och pluggar. Man kan tydligen få hyra jättefina studentlägenheter som är mycket större än de i Helsingborg. Studentkorridorerna är dock som "staden som aldrig sover", en hel del fest dvs haha.
Ikväll blir det träning efter jobbet, sen häller jag nog i mig en sådan här:
Vet inte om den är god, men det återstår ju att se. Ska sova i Laröd i natt för att kunna gå upp i tid och komma till Aktiverum. Sen kan jag tänka mig att det blir en del turer runt om i Skåne imorgon för att hitta mitt nya ÅK!

Hoppas ni njuter av solen!

Ciao

Das weekend

Helgen som gick var bra och händelserik, har dock inte riktigt någon motivation till att skriva så mycket idag. Kommer kanske vid ett senare tillfälle. Festen hos Marina och Stefan var riktigt rolig, blev en ganska tidig hemgång av olika anledningar, men kul var det! Nästa helg jag är ledig blir det nog en fest-runda med bara tjejerna. Männen får stanna hemma och kolla fotboll eller nåt.
Nu väntar en hel veckas jobb. Suck!
Lägger in lite bilder från festen:

                          

Gud, vad jag vill till Växjö nu, och bort från Helsingborg! Ska bli så skönt att få vara med folk som tänker likadant som jag och som förstår mig. Ska verkligen göra allt för att komma dit så fort som möjligt.

We ride together, we die together!

Min dag har varit ganska ointressant. Vaknade, åt frukost, försökte tvinga Igor att inte gå till jobbet (lyckades dock inte), och åkte hem till Laröd, hehe!
Kom hem och åt lite spaghetti med köttfärssås och bytte om till jobbkläderna. Sen var det nästan dags att börja dra sig till jobbet. Men alldeles precis innan jag skulle gå, när jag höll på att packa ihop mina saker fick jag ett samtal av min kära fästman.
Vi hade ju nästan precis sagt hej då på hans parkering. Så ringer han bara för att säga: "Jag älskar dig baby!". Är han inte världens sötaste!?
Sen pratade vi lite om vad vi skulle hitta på imorgon, eftersom vi båda är lediga hela dagen och även HELA helgen. Imorgon ska Igor följa med mig och träna på Aktiverum. Ska bli kul! Sen ska vi åka runt i Helsingborg och kolla på begagnade bilar till mig. Säljer min bil till en kollega på måndag, så nu måste jag verkligen börja leta bil på allvar. Det blir väl lite "window-shopping" för Igor också. Han ska ju inom en snar framtid sälja sin Mazda 6 för att köpa en lite mindre bil. Blir kanske en och annan provtur i en lyxigare bil bara för skojs skull, hehe.

Det blir en sen träning ikväll efter jobbet. Skulle egentligen ha paus från träningen idag, men jag blev så motiverad att träna idag också efter ett samtal med Igge. Han är så snäll och "pushar" mig.
Efter träningen blir det nog en sådan här som jag köpte idag:
 Ett säkert val. Naturdiets produkter är alltid goda!
 Åt denna innan  ett tips till alla som hade tänkt att smaka den: DON'T! Smakade pecka!

Nu ska jag kolla rundor på blocket.se och leta lite bilar. Någon som har förslag på bil?

Ciao bellas y bellos

Älskar dig husbie!

Lyfta skrot

Igge var sjukt mysig imorse när vi vaknade, vi skulle ju gå ut med Nato ganska tidigt men vi låg kvar i sängen rätt länge efter att vi hade vaknat, hehe. Klockan började bli mycket så vi gick upp och gjorde lite scrambled eggs och några mackor! Efter det gick vi en långpromenad med Nato och som vanligt skulle han bada i havet. Jättekul när Igor kastar stenar i vattnet och Nato simmar ut och förtvivlat letar efter den försvunna stenen, haha.

Vid 12 tiden stod jag på löpbandet på Aktiverum. Mamma stod på löpbandet brevid. Försökte lära henne hur man tränar med hantlar efter det, det gick väl sisådär. Det blev en ca en timmes träning sen var jag helt slut.
Köpte en proteinbar efteråt, en riktigt mättande sådan, orkade bara halva så jag tänkte äta resten nu. En av de godaste proteienbarerna jag ätit. Rekommenderar denna:



När vi kom hem igen efter träning kollade mamma i brevlådan och sa "tadaaaa", som att hon trollat fram ett paket från asos till mig. Gissa vad som finns i påsen!?
 Klänningen som jag visade i ett tidigare inlägg. Den satt jättefint på. Ska ha den sen på lördag när jag ska på fest hos Marina och Stefan. Tar väl bilder under kvällen då. Så de kommer väl upp under söndagen någon gång kan jag tänka mig.

Ska jobba över idag. Men bara till ca 23.30. Tänkte ju åka till Marina en sväng efter jobbet, men det får bli en annan dag. Igor jobbar ju till 23.00 idag ändå, så jag åker hem till honom och nannar sen.
Nu ska jag gå och göra hemliga saker, som man absolut inte får lov att skriva i sin blogg. Hoppas alla har en bra dag!

Ciao Tutti!


Myskväll i rent rum

Har städat  lite i mitt rum, eller ja, mest plockat undan alla de 1000 plagg som låg överallt och damtorkat lite. Jag känner mig dock inte helt skyldig till att mitt rum alltid är stökigt, Nato får faktiskt ta lite av skulden också. Han bäddar ju inte ens sin säng. När ska han lära sig egentligen? Hihi!
Nu kom hjärtat hem till mig, så jag ska göra en varm macka till honom sen ska vi ligga i min säng och kolla på film.
Imorgon ska vi gå upp hyffsat tidigt och gå ut med Nato, hoppas på fint väder men jag har hört att det ska regna tyvärr. Menmen, vatten är ju iaf det sista Nato är rädd för. Han älskar att simma och vara i vatten. Sist jag var ute med honom fick jag tvinga honom att komma upp. Han skulle givetvis jaga alla svanar han fick syn på. Filmade det med mobilen, kanske lägger ut det är på bloggen sen när jag får tid och fattar hur man gör, hehe.

Nu säger jag och laptoppen godnatt till alla som ska sova och en fortsatt trevlig kväll för alla uppesittare.

Ciao
image106

Fika med Lindiz

Var på Väla och träffade Linda idag, Jättetrevligt. Gick en runda och shoppade lite småsaker. Bland annat en liten hemlis till Nikolina (du får se sen gumman), och GRATTIS TILL JOBBET NIKO!!! Är så stolt över dig!
Efter våra inköp satte vi oss på Robban och fikade i ca 2½ timme. Vi hade som sagt en hel del att ta igen. Haha! Verkligen kul att snacka gamla minnen, galna minnen måste jag säga!
Skönt att du är tillbaka i mitt liv igen Lindiz. Men nu har vi väl lärt oss av våra misstag får vi hoppas, hehe!
Ska ju träffas snart igen så att Linda får träffa min Nato och jag får träffa hennes chihuahua Jupiter igen. Hoppas han kommer ihåg mig.
 Linda på Roberts  Duktiga Nikopiko!

Nu ska jag gå ut med Nato sen ska jag äta cous cous och lax efter det blir det nog lite Tv-tittande. Igor kommer till mig vid 23.00 efter hans jobb. Han ringde och mådde inte så bra förut, min lilla sjukling. Får väl pyssla om honom ikväll. Men det gör jag så gärna så!

Puss och kram, ses på stan!

Igår var det måndag och imorgon är det onsdag.

Vilket gör denna dagen till en relativt solig tisdag. Det är fortfarande ganska tidigt i veckan för att börja hurra över att helgen snart är här. Men, jag är som sagt LEDIG och är även ledig hela helgen så jag hurrar lite tyst för mig själv i mitt huvud så att ni andra dödliga vanliga männskor som jobbar eller går i skolan hela veckan inte tar illa upp.

Gissa om jag blev glad imorse när Igge och jag vaknade och fick syn på alla "fattiga riddare" som Igors mamma hade lagat till oss. Lite sirap på det så är det "Happy Days" som Jamie Oliver brukar säga. För er som inte vet vad en fattig riddare är så kan man väl lite enkelt säga att det är en helt vanliga macka som man steker i ägg. Mumma!
Inte världens nyttigaste kanske men vem bryr sig!? Ska dessutom ändå iväg till gymmet nu om ca 6 och en halv minut. Det blir väl löpbandet i 30 min sen lite styrketräning. Snart kan ni börja kalla mig för Emily McBiffberg.

Ska ju träffa Lindiz efter jag har gymmat och duschat och sådant. Blir nog en sväng till Väla. Jag skriver nog lite mer ikväll, men nu har jag absolut inte tid!


En fråga bara till alla som läser, om det nu är någon som har ett svar på detta. Hur kommer det sig att så många förhållanden tar slut på våren?? Inte mitt och Igors såklart. Men, jag som är en trogen Facebookare kommer in på nyhetsbladet och ser alla nya händelser på facebook varje dag. Den senaste tiden har det nog varit minst  två förhållande om dagen som har tagit slut. Har hört många som säger: "Nej, jag vill inte ha förhållande på sommaren." Varför inte liksom? Jag tycker att det ska bli helt fantistiskt att få spendera en hel sommar med Igor.
Men sådana människor som man verkligen trodde skulle vara tillsammans för alltid gör slut! Hur är det möjligt? Det är verkligen något speciellt med våren och alla känslor.
Jag kan å andra sidan känna att mina känslor för Igor blir allt starkare för varje dag. Och idag fick jag min semesterbekräftelse. Yippie! Jag och Igor åker till Kroatien i sommar för att stanna i nästan 3 veckor. Men det berättar jag mer om vid ett senare tillfälle.
Nu har nog mina 6 och en halv minut nog passerat. 
Gotta go!

puss och hej leverpastej!


 

Gud vilket härligt väder!

Imorse efter jag och boobiboo vaknade åkte jag och mamma och tränade som vanligt på Aktiverum. Har verkligen fått toppkondition på den senaste tiden. Det känns så himla bra!
Efter träningen gick vi och solade på Aktiverums SPA-anläggningen där jag förresten var på helkroppsmassage för någon vecka sen. Solade, tänker ni!? Japp, jag solade och blev ännu svartare än jag brukar vara, haha!
När vi var klara med det satte vi oss i Aktiverums matsal och åt en dagens, tror att min magsäck har krympt de senaste dagarna så jag kunde tyvärr inte få ner så mycket även fast det var väldigt gott. Blev mest sallad.
De har ju medlemsvecka på Aktiverum denna veckan, vilket innebär en massa roliga aktiviteter. På fredag får man ta med sig en kompis som får träna helt kostnadsfritt. Tar såklart med mig Igge dels för att han kan behöva lite styrketräning och dels för att han är väldigt bra sällskap.
När vi kom hem var det ju så fint väder att jag satte mig i trädgården en liten stund, och solade lite till, hehe. Men till sist blev det så varmt så jag va tvungen att gå in och dricka 2 liter vatten. Kände nästan för ett dopp i det blå!

Får se vad jag ska hitta på idag, har en del att välja mellan, men det lutar väl åt att jag drar hem till Marina och hittar på något med henne. Är ju ledig hela veckan förutom onsdag och torsdag, och det mina vänner är jag absolut inte sen med att säga att jag verkligen förtjänar!

Imorgon ska jag träffa en tjejkompis till mig som jag nog inte träffat på 1½ år. Vi slutade träffas för olika anledningar, men jag tror vi båda kom fram till att livet är för kort för att gå runt och sura på varandra. Linda heter hon. Jättego tjej! Vi har verkligen haft sjukt kul ihop när vi umgicks, och vi umgicks verkligen mycket och ofta.
 Linda till vänster, Titty i mitten och Moi till höger. Året var väl 2004 eller något.

Nu har jag fixat fram några bilder från middagen i fredags. Och jag vill inte ha några sura miner från någon. Bilderna kommer vara där, jag tar inte bort dom. Hör du det, mamma!?
    
Det var som sagt en mycket lyckad kväll. Nikolina var med oss en liten stund när vi åt middag, men sen skulle minsann hon ut och festa till det. Kolla så söt hon är! Och kolla speciellt på den bilden där min mamma har hittat After Eight "sticksen", trots hennes hårda bantning. Busted mami!

Här är förresten låten jag pratade om i något inlägg. Chris Brown - Forever. Det är ingen video till, men jag tänkte att ni ville lyssna på den ändå. För jag är så ofantligt omtänksam.




Och även Igors och min låt Chris Brown Feat Jordin Sparks - No air

Nu ska jag hoppa in i duschen!

See you when I see you!

Sommar.nu


Vet inte hur länge jag har kollat runt på olika sidor på internet efter den perfekta bikinin och jag måste verkligen ha en ny! Senast jag köpte en bikini var nog när jag och min famlj åkte till Thailand första gången, tror att det var 2004. Vi var där två år senare också, och då hade jag fortfarade samma bikini. Den var gul när jag köpte den men nu kan jag utan att överdriva säga att den har blivit såpass solblekt att det nästan är vit.
Har som sagt kollat runt en del och börjar äntligen hitta det jag letar efter. Har hittat tre olika som jag väljer mellan:
Denna från Diesel
   denna från La redoute  
och denna sjukt söta från Morgan.
   Vad tycker ni? Tidig födelsedagspresent, mamma?

Nu på helgen när jag jobbar så mycket som jag gör, hinner jag inte träffa min vovvsing Nato så speciellt mycket. Det är tur att mamma och pappa tar hand om honom då.
När jag kommer hem från jobbet är jag alltid så trött att jag går och lägger mig direkt. Han blir ju så glad när jag kommer hem att han vill leka och busa hela tiden, men då måste jag vara så tråkig och sova direkt. Sedan på morgonen när jag vaknar tidigt och ska gå till jobbet igen vill han ju att man ska klappa honom och mysa, men då måste jag skynda iväg till jobbet och vara borta hela dagen. Han förstår ju inte varför. Får alltid lite ont i hjärtat när jag stänger ytterdörren och han sitter innanför med världens sötaste min, och huvudet på sne, typ "vadå ska du gå nu igen?"
1.2. 3. 4.  
1. Så ser Nato ut när jag säger "kssksss", som att det var en katt i närheten.
2. Nato inne på Sofiero, mitt i något slags konstverk.
3. Nato efter mycket bus.
4. Kungen på Sofiero.

Igor är ju inte så mycket för stora hundar, han skulle nog helst vilja ha en liten hund som en dvärgspets eller en katt, han är faktiskt, när jag tänker efter mer en katt-människa. Men Igor och nato kommer jättebra överens. Ibland lyssnar nato nästan mer på Igor än på mig. Vet att Nato bara gör det för att jag ska störa mig. Hehe!
  Igor och min brors katt.   Dvärgspets

Har ju glömt att visa mina sjukt fina Reebokskor som jag köpte nyligen. Gud va jag älskar dom. Dom är inte bara otroligt snygga och vita, de är även sköna att ha på sig. Känns som att man promenerar på moln. Har fått någon slags mani på skor på sistone. Igor har väl förmodligen smittat mig, han har trots allt bara 325 par, och då räknar vi inte med hans fotbollsskor.
   till och med lådan var fin för sjuttsingen!

Var även tvungen att härma Marina-sötisen genom att köpa likadana skor som faktiskt både hon och Stefan har. Men de var ju så fina, hur kan man inte köpa dom?
Och nej, jag brukar inte ha mina skor på min säng i vanliga fall.


Nej, nu väntar jag ivrigt på ett samtal från min husbie!
 


Over and out!


Carwash!

Idag kan man verkligen säga att jag glömde huvudet hemma! Jag och mamma hade ju pratat om att jag skulle ta hennes bil till jobbet så att hon kunde städa min bil under dagen. Tog jag hennes bil eller? Nej, jag kör som vanligt iväg med min egen. Inte nog med det så glömde jag min mobil, som ligger under kudden så att jag definitivt vaknar när alarmet går igång! Och där ligger den fortfarande. Gud vad man känner sig handikappad utan sin mobil, eller hur?
Anywho, jag ska sälja min bil nästa vecka, till en kollega, nämner inga namn. Pappa tycker egentligen inte alls att jag ska sälja den för att den går så bra. Och det gör den ju förvisso, men jag tycker att den är alldeles för stor och klumpig, plus att den drar så mycket bensin. Vill ju ha en mindre bil igen.
Så här ser den ut (inte min bil på bilden men det är precis en sådan):
 En Opel Astra Kombi (automat)

Min förstabil, som jag fick av mamma och pappa var ju betydligt mindre. Den hade dock bara två platser att sitta på, en till mig och en till en eventuell passagerare, hehe! Vill ha en liten bil igen, men med lite mer plats.
Så här såg min första bil ut:
  En Honda CRX Del Sol

Pappa har hittat en ganska snygg bil till mig på blocket, hyffsat billig, liten, tuff och svart. Ha! Det låter ju nästan som en beskrivning av MIG, kanske inte billig dock!
Här är den den:
  En Opel Tigra

Men helst av allt vill jag ha en sådan här, men det blir kanske min nästa bil igen:
  En Ford Puma

Nej usch, vad mycket snack det blev om bilar helt plötsligt. Tråkigt va?
Ni vill säkert veta vad jag har ätit idag, hehe:
En tallrik mannagrynsgröt, en bulle från bakeoff:en med riktigt god makrill och ett glas juice. Namnam i magen!

Nu har jag inte träffat min man Igor på 24 timmar och lite till, kan inte säga att det är jobbigt men det hade varit trevligt att få se hans lovely face och få nypa honom i kinderna lite, hehe! Han var ju med sina polare igår och spelade poker, känner jag honom rätt så har han iaf inte gått med vinst. Får höra med honom sen när han vaknar. Fick ett lite yrt samtal från honom igårkväll precis när jag hade somnat. Verkar ha blivit en och annan öl. Men det är ju trevligt att någon av oss kan roa sig på helgen. Har verkligen en del att ta igen eftersom jag har jobbat 5 helger i rad. Nästa helg är jag äntligen ledig. Får nog lämna visa-kortet hemma känns det som, haha!

Chris Brown
"It's like I waited my whole life, for this one night
Its gonna be me, you, and the dance floor
Cause we only got one night..."

Snokade lite på Dajanas blogg, som är en av Nikolinas vänner. Och mycket riktigt som hon skriver är Chris Browns nya låt Forever den bästa låten i världen just nu! Jag älskar alla hans låtar! Det slår aldrig fel, hans låtar är alltid bra! Chris Brown feat Jordin Sparks låt No air är ju en låt som verkligen representerar Igor och mig.

Kolla in Dajanas och Nikolinas bloggar här:
http://dajanaaa.blogg.se/
http://nikolinaaa.blogg.se

Smell ya later!


27 dresses

Nästa lördag, om en vecka alltså, ska Stefan och Marina ha fest, igen! Denna gången ska vi fira deras födelsedagar och att de nyligen har förlovat sig. Som vanligt vet jag inte vad jag ska ha på mig. Hittar ALDRIG något i min proppfulla garderob, trots att jag vet att jag har hur mycket fint som helst. Har så otroligt många klänningar. Men ni vet hur tjejer är, man kan ju inte ha samma klänning på sig två gånger, så efter lite rådgivning från min mamma köpte jag den här klänningen idag:
 
Klänningen kommer från Asos.se där jag de senaste åren handlat en stor del av alla kläder jag shoppar.
Blir alltid nöjd med kläderna därifrån, de sitter helt perfekt, varje gång. Blir alltid lika förvånad.
Har bara varit en gång då jag blev riktigt missnöjd med mitt köp, och det var när jag köpte den här toppen :
 Den såg fin ut på bild, men när jag väl fick hem den så visade det sig att det bara var en scarf som man själv skulle försöka få ihop att likna en topp. Stackars Igor fick stå ut med min ilska. Han försökte med allt, säkerhetsnålar, olika slags knutar, ja allt. Till sist fick jag nog, så jag bytte om till något helt annat som iofs blev riktigt fint. Förlåt Igor! haha!

Har ni förresten inte sett filmen 27 dresses kan jag rekomendera den. Ingen höjdarfilm, men väldigt bra tidsfördriv.

Nu är det lunch!
Ciao

Lyckat!

Igår var mamma, pappa och jag som sagt hemma hos Igor och hans föräldrar. Det var första gången våra föräldrar träffade varandra och det gick jättebra. Vi åt VÄLDIGT god mat, pappa kommer inte behöva äta något mer på minst en vecka.
Igor och jag höll oss lite i bakgrunden i början för att våra föräldrar skulle få chans att prata på ordentligt. Det var väldigt kul, vi kände oss nästan som åskådare på någon slags teater för nervösa amatörer, haha! Nej men skämt åsido, de var väl lite spända i början men två-tre drinkar senare var det som att de känt varandra hur länge som helst. En mycket lyckad kväll helt enkelt!
Tog lite bilder igår (eftersom mamma tvingade mig, haha) men jag lägger in dem lite senare ikväll.
 
Nu till något helt annat:
Gjorde ju lumpen 2006, många av mina gamla läsare har förmodligen sett många bilder från den tiden. För några veckor sen fick jag se nya bilder från lumpen som jag själv aldrig hade sett. Kan ju säga att mina minnen från lumpen verkligen kom igång igen efter att ha sett de här:

                   

Bilder:
1 Min insats grupp har skjutövning med pisto, Glock.
2 Båten som vi tog varje gång vi skulle hem på permission.
3 Sjöholm, tror att han är mästare på att skjuta med glocken. Där trodde han fel!
4 Brandövning med Napalm, som brinner sjukt bra!
5 Morgonövningar, VARJE morgon. B.R.A.K - Ben, rygg, armar, knän.
6 Jag ser mycket förvirrad ut, efter en kall lunch ute i fält.
7 Tuffe-gänget
8 Vapen-vård, allt ska ha in plats. Har nog putsat vapen sammanlagt i flere dygn.
9 Dan-banan, socker-kick, kanske!?
10 Vårt fina hotell. Nä, våra logement på ön Kungsholmen.
11 Min insatsgrupp, knästående skjutövningar.
12 Jag, insats/fordonsförare, och en HELT vanlig soldat, Tadjerbashi!
13 En del av vår packning när vi skulle ut i fält.
14 En krockskadad Jarnesjö, som vi snabbt tog hand om.
15 Närkampsutbildning, med Kapten Nilsson. Han bröt mitt båtben i tummen, för er som vill veta, hehe!
16 Karlskrona Marinbas, by night
17 Ute i fält, och på något sätt har jag lyckats få tag i en telefon, haha! pratar nog med mamma.
18 Alla skulle raka av sitt hår, men jag fick inte, för mamma! haha.
19 MUCK-dagen! Alla var lyckliga! Vi fick så fina medaljer för att vi hade tjänat vårt rike, hehe!

Kommer aldrig ångra att jag gjorde lumpen. Skulle nästan kunna göra om det. Stor tumme upp. Det borde vara obligatoriskt för ALLA tjejer att åtminstone mönstra.
Väck tigern i dig! haha!

Ha en bra dag!
Kram


Welcome back!

Tack så mycket, det är trevligt att vara tillbaka. Det blev tragiskt nog ett ganska hastigt slut på min förra blogg. Fick förklarat för mig vad man bör och inte bör skriva om i sin blogg. Och mycket riktigt så lär man sig av sina misstag.
Det kommer skrivas mycket om mig själv, min vardag, min fästman Igor, mina vänner och min hund Nato. Däremot kommer det skrivas mindre om mitt jobb, för att bespara folks ilska. Haha!

Sedan det senaste inlägget i min förra blogg har det faktiskt hunnit hända en hel del i mitt liv.
Kan börja med att snabbt klämma in att jag har fått fast jobb som väktare och det är verkligen skönt, speciellt eftersom jag trivs så bra där jag är nu.
Ni som läste min förra blogg vet vilket företag jag jobbar för så det nämner jag inte här. Rätt tråkigt faktiskt, att inte kunna skriva om sitt jobb eftersom det känns som att jag spenderar 70% av min vardag på mitt jobb just nu. Det händer väldigt roliga saker där ibland. Men, för säkerthets skull, var detta det sista jag skrev om mitt jobb, vill inte ta några risker.
Jag hoppas dock på en flytt så snart som möjligt till Växjö och PHS (polishögskolan). Kommer bli skönt att att flytta också, att få se en annan stad och träffa nytt folk och inte bara vara i Helsingborg hela tiden, som iofs är väldigt fint. Speciellt nu på våren!

Tillbaka till vad som här hänt sedan sist nu då!
Jag har som sagt gått och kärat ner mig totalt i en pojke-kille-man (beroende på vilket humör han är på) som heter Igor Antolovic. Jag vet, världens sötaste namn eller hur! Så sött att den 1/1-2008 på tolvslaget förlovade vi oss.
Kan helt ärligt säga att detta är första gången jag känner att jag har hittat, inte bara den rätte utan min bästa vän och själsfrände. Vi hade varit vänner i flera år innan vi blev tillsammans, men det kändes verkligen som att ödet ville att det skulle vara vi två. And here we are! Väldigt lyckliga och väldigt förlovade!

 Bild tagen den 1/1 - 2008. Idag har vi varit tillsammans i 7 månader. Måste lägga till att jag fick världens finaste Tomas Sabo av honom när vi firade 6 månder. Lägger in bild sen.

Vem är nu den här oemåtståndliga Igor?
Han kommer från Kroatien, kom till Sverige när det hemska kriget började ta över, tillsammans med sin mamma Sanna, pappa Josip och syster Nikolina.
Han är jungfru, precis som jag, och detta året i augusti fyller han 24 år, men det pratar vi inte högt om för då får han en sådan hemsk åldersnoja, haha! 
Han jobbar på McNeil i Helsingborg, där de tillverkar nikotintuggumin. På fritiden spelar han fotboll i Kullavägens BK, ett division 5 lag. Men hade jag fått bestämma hade han spelat i något lag som betalar honom rikligt med pengar eftersom han är egentligen är alldeles för bra för KBK. Måste skryta lite och skriva att han faktiskt har spelat i HIF för en tid sen, men tyvärr så skadade han sitt knä väldigt illa och kunde inte fortsätta där.

Igor kan alltid få mig att skratta, och han är verkligen snäll som en björn. En mer underbar person med ett större hjärta går inte att hitta! Kommer inte på en enda gång som han inte har tänkt på någon annan innan han tänkt på sig själv. Han är så fantastiskt omtänksam, och het!
Visste ni förresten att Gunvald i serien Beck, also known as Mikael Persbrandt, son heter Igor. Bara en liten parentes, hehe!

Det var i alla fall lite info om vem som kommer vara vid min sida de nästkommande 78 åren. Ja, jag planerar att leva tills jag blir minst 100 år...
Är så lycklig och stolt över att jag hittade rätt, inte bara med Igor men också med hela hans familj. Hans mamma och pappa är så underbart snälla, och de tog verkligen emot mig med otroligt öppna armar när vi blev tillsammans. Hans syster är också sjukt snäll. Hon påminner mig så mycket om mig själv när jag var 18. Kan nästan förstå min egen mamma nu, att hon kunde vara arg på mig ibland, haha! Nikolina är minsann en riktig liten donna som vet vad hon vill. Hade jag fått välja en syster som jag var tvungen att leva med i resten av mitt liv hade jag definitiv valt henne!

Tillbaka till MOI!
För några dagar sen var jag på en plåtning på E-studio i Helsingborg. De ringde och frågade om jag ville ställa upp. Och det ville jag såklart. Måste bara påpeka att jag endast gör detta för att jag tycker det är kul. Inte för att jag tänker satsa på en karriär som modell. För modell är det sista jag anser mig själv att vara.
Ni minns väl den senaste plåtningen för Noble House:

Här är en av bilderna från den nya plåtningen:
 Känns sjukt konstigt att se sig själv sådär, fick ju inte ens lov att le. Och le är ju nästan det enda jag kan och gör. Men fotografen blev nöjd!

Festande:
Har inte blivit så mycket på ca 5 veckor eftersom jag har jobbat varje helg, men innan dess har det blivit en del. Har till och med lyckats hamna i lokaltidningen 2 gånger  på mindre än 2 månaders tid när man har varit ute och svängt på de lurviga. Fråga mig inte hur, haha!
Har festat till det en del med Stefan och Marina som är två väldigt bra vänner till mig och Igor. Igor och Stefan har ju känt varandra sen 19-hundrafrösihjäl, och jag och Marina har känt varandra ett  mindre tag. Har lyckats bli väldigt bra vänner på så kort tid dock. Och det är så bra, för Stefan och Marina är också ett par. De förlovade sig förresten för bara några dagar sen, i Thailand, så mysigt! De var även med Igor och mig när vi förlovade oss på nyår.

Resor:
Har väl inte blivit så överdrivet mycket resande mer än resvägen till jobbet då. Men jag och mamma var på en lite kortis till Paris iaf, jätte trevligt var det. Jag hälsade på Mona Lisa. Hon hälsar tillbaka till alla er här hemma!
Hittade mina drömstövlar där också. Men de får vänta tills den dagen min man blir fotbollsproffs och kan köpa dom till mig. 10.000 kr för ett par LV-stövlar är ganska saftigt! Shoppade iofs som en dåre där nere, så jag var inte mindre glad bara för att stövlarna inte följde med hem.

Har egentligen inte tid att blogga så mycket mer. Jag och mina föräldrar ska nämligen hem till Igor och hans föräldrar på middag. Det blir ett första möte för dem. Blir nog trevligt och intressant, haha!
Slänger in ett par blider på lite allt möjligt som har hänt på senaste. Har inte tid att skriva var och när bilderna togs, så jag låter er läsare gissa. Som en tävling, kul va?

           
                     

Update:
Har lite tid nu, så jag tänkte underlätta era liv och skriva på bilderna trots allt.

1 Louis Vuitton stövlarna som inte ville följa med hem från Paris.
2 Jag utanför världens största museum, Louvren, i Paris.
3 Mamma på samma place.
4 Jag framför en random båge, ej triumfbågen.
5 Ett armband som jag köpte i Paris.
6 En riktigt fin och stor julgran inne i gallerian, Les Galeries Lafayette.
7 Utanför en sjukt stor Louis Vuitton-store på Champs-Élysées.
8 Min lycka var stor när jag fann denna kiosk/bar. Ben&Jerry, fins ingen godare glass.
9 Shopping-galningen.
10 På hotell-rummet innan middag med mammsingen. Vi åt moules à la marinère, Underbara musslor.
11 Jag och min vän Mona Lisa, på museumet Louvren.
12 Triumfbågen i Paris.
13 Min älskade man.
14 Han och Jag på fest hos Stefan och Marina.
15 Stefan och vackra Marina.
16 Vi fyra.
17 Älsklingen och jag på Le Cardinal, som alltid. Bild från lokaltidningen i Helsingborg.
18 Baby och jag på ännu en fest hos Stefan och Marina.
19 Guess who?
20 Stefan och Jag, partyhumör.
21 Pusskalas.
22 Marina, jag och Igor på Cardinal.
23 Marina och jag.
24 Stefan, som alltid ligger inne med balla miner och Igor, min lilla heting.
25 Igge och jag på juldagen hemma hos mamma och pappa.
26 Älsko och jag i Malmö hos hans kusiner.
27 Vackra Nikolina.
28 Min 40-kilos- buse Nato på stranden.
29 Älsklingen och jag på nyårsafton hemma hos Stiffe och Marina.
30 PUSS.
31 Dyra raketen som ingen av oss såg, jag, Igor och Stefan.
32 Nyförlovade.
33 Mitt vackra Tomas Sabo armband som jag fick av hjärtat på vår 6-månadersdag.



En hyffasad uppdatering för alla er som trodde jag hade svikit bloggvärlden föralltid...

Förväntar mig minst 23 kommentarer, hehe!
 


RSS 2.0