Property of Igor and the infamous Julia!

Det slår aldrig fel, en utekväll med Julia blir helt enkelt bara bäst! Jag finner nästan inga ord för det. Jag vet inte vad det är som gör att vi två passar så bra ihop! Jag har självklart sjukt kul med mina andra kompisar också, vet inte hur jag skulle klarat mig utan er, men ni vet den där extra känslan man bara har för väldigt få människor. Det känns nästan som att man delar en och samma själ. Man avslutar varandras meningar och delar extakt samma åsikter om nästan allt. Det gör man inte med alla. Det finns två speciella människor i mitt liv som jag känner så för, den ena är min alldeles egna Igor och den andra är Julia.

I lördags var Julia och jag som sagt ute och röjde på stan. Innan dess hade vi förfest hemma hos henne, en förfest med två inbjudna, Julia och jag. Precis som the good old days, dock i en mycket uppdaterad lägenhet, haha. Vi exprimenterade med att göra olika drinkar i mixern, kan ju säga att vissa blev godare än andra, haha. Vi har dock lätt uppfunnit en ny drink som slår alla drinkar. Måste nog till och med fixa ett namn på drinken. Men vi har i alla fall patent på den än så länge. Kan avslöja att isglassen Calippo ingår, mer avslöjar jag inte *blink-smiley-face*, haha.

Denna helgen har varit helt underbar. Lite konstig på något vis också, but in a good way. Jag har en helt fantastisk pojkvän. Igår kunde jag inte slita min ögon från honom. Det var som att vi var nykära igen. Vi är ju såklart alltid kära i varandra, men ni vet när man precis har träffats och det känns som att man svävar på moln. Så är det nu igen. Helt underbart! Jag känner mig samtidigt lite dum, jag vet inte varför men inte förens igår har verkligen öppnat ögonen och insett hur otroligt mycket han bryr sig om mig och älskar mig. Alla småsaker han gör för mig, alla pussar han vill ge mig bara för att han älskar mig så mycket och all omtänksamhet han visar, helt plötsligt ser jag allt mycket tydligare! Varför har jag inte sett detta tidigare!?
Jag har vetat hela tiden att jag vill vara med dig för alltid, men nu vet jag att verkligen kommer vara du och jag för alltid!

Nu slutar vi vara så God damn känslosamma ioch visar lite avtryck från kameran istället:















Och den absolut mest klockrena bilden för kvällen kommer här:

Hahahahaha!

Ciao!

Skönt med helg!

Det ska verkligen bli en fröjd att vara ledig i helgen. Det här nattjobbet tar musten ur mig! Kommer hem 08.30 på morgonen somnar vid 09.30 och sover till max 14.00 och sen börjar man jobba igen 16.30. Har man mycket liv då eller?
Det positiva är dock att nästa lön kommer att göra mig glad. Nu har jag bara två timmar kvar på jobbet sen ska jag hem till Igge och byta om. Han och jag ska sätta oss på Waynes och mysa lite, hihi. Igor som avskyr och aldrig någonsin dricker kaffe har nu helt plötsligt insett att han tycker om Kaffelatte med vanilj. Dock blir han helt speedad av några klunkar, haha. Bildbevis på att Igor dricke kaffe på Roberts:

Och så till något helt annat. Min vovve och pappa var på läger förra veckan. Samma läger jag var på, med Nato ner han var valp. Alla tycker att han är så fin och så ovanligt duktigt. Han är lätt bäst i klassen!  De tog pappas bil upp till Ronneby och så här såg pappas volvo ut bakifrån:

 

Haha, så fint! Natos uppfödare fick sig i alla fall ett gott skratt!

Imorgon ska Julia och jag äntligen ut och festa!!! Ska bli så sjukt roligt! Goda drinkar, massa skvaller, och fest som förr i tiden, true Peacock-Happyfacey-style!! PARTY UP! Givetvis måste vi avsluta kvällen på Kebab King, dock med mindre salladskrig med småtjejer. Känns som att vi kanske har växt ifrån det nu tyvärr, men man vet aldrig, haha.

(La Familla - Ricky, Tila Tequila och Julia för några år sedan)



Ha en trevlig helg!



Ciao!

P7

Har glömt att berätta att jag nu äntligen har hämtat ut min utrustning till insatsstyrkan. Fick verkligen flashbacks ner jag satte på mig uniformen. Det till och med luktade lumpen om kläderna, typ skog, blod, svett och tårar. Måste verkligen ta en bild när jag har på mig gasmasken, den är sjukt het!
Så nästa månad  bär det av till Revingehed för förnyelse av skyddsvaktbeviset samt uthämtning av min "fete-gun" Mr AK4 och även vapenutbildning som jag tyvärr måste gå igenom igen!



En del av min utrustning:


Ciao!

Puma donation!

För några dagar sedan fick Igor och jag ett väldigt trevligt erbjudande. Kallade VIP eler vad ni vill, men det var faktiskt endast han och jag på stället. Nämligen Puma. Kan ju säga att jag har uppdaterar min träningsgarderob ordentligt.
Igor fick ännu mer kläder och skor med sig, allt var jättefint! Längtar till nästa "VIP-halvtimme", haha. Då ska Niko-piko också med eftersom hon missade denna gången. Donerade en av mina tröjor till henne som plåster på såren, haha.
Detta fick jag med mig hem, till priset av nästan inga pengar alls, haha!




Och på tal om donera kan jag stolt meddela att jag idag har blivit en organdonator. Vilket innebär att om jag skulle avlida av någon anledning, ("peppar peppar ta i trä") kan någon annan som behöver ett nytt organ få ett av mina friska. På så sätt lever man ju nästan vidare i någon annans kropp. Jag tycker verkligen att alla ska kryssa i det lilla kortet. Man vet trots aldrig när det är dags. Gud så deppigt det blev nu, haha!
Här är mitt organkort:

 

Ciao!




Små liv!

Och nu när vi ändå snackar "knattar" måste jag ju visa er resultatet av Igor och mitt foto på www.makemebabies.com .
Sidan där önskan om att få barn med sin partner minskar kraftigt! Kan ju dock säga att jag är glad att de inte såg lika läskiga ut som till exempel Nikolinas. Kolla in hennes på www.nikolinaaa.blogg.se .
Måste även säga att sannoliheten att Igor och jag skulle få en afroamerikan till unge är nog lika stor som att jag helt plötsligt lyckas slicka mig själv på armbågen!

 

Ganska kul ändå!

Ciao!

Ja, jag ska uppdatera!

Först av allt måste jag bara säga WOW!
Att en liten människa kan utvecklas så snabbt och bli så stor. Jaja, jag vet att Igor sitter där hemma och säger till sig själv "vadå han är inte stor, vad snackar du om!?", blablabla. Men det är stort för MIG i alla fall när man får syn på, vad man trodde var en liten knatte fortfarande. Martin Olsson är det jag pratar om. Killen är född 1988 och redan stjärna i det engelska laget Blackburn Rovers!
Hur är det möjligt!? För några år sedan sprang han ju runt på min skola och busade med sin tvillingbror och alla andra knattar. Hans bror Marcus spelar för övrigt i Halmstads BK som är i Allsvenskan. Jag blir så glad att se människor med talang!

Detta fick jag syn på nyss, när jag av misstag hamnade på fotbollskanalen.se's hemsida:





 Så här skriver de om honom:

"Svenskdoldisen i Blackburn Rovers - Martin Olsson - spelar från start mot Everton i ligacupen. Han tackar för Paul Inces förtroende direkt och efter bara tio minuter finns namnet i målprotokollet, matchens hittills enda."'

Här är bröderna:

Martin

Marcus


Lika som bär? Jepp, jag har då aldrig lyckats fatta skillnaden!

Ciao!


Mange mannen!

Klockan nitton noll noll ser Igor och jag denna sjukt balla snubbe!!!!:



Jag längtar!

Ciao!

Som en ko!

Jag orkar egentligen inte uppdatera min blogg. Har nog hamnat i en "anit-blogg-fas". Känns som att det är roligare att läsa andras bloggar än att själv skriva. Har iofs varit ganska busy på sistone. Tränar, jobbar och äter som en som en galning. Men allt rullar i alla fall på jättebra! Har dock lyckats skaffa mig någon slags sträckning i vadmuskeln som vägrar ge med sig. Vad? hahaha!

För att gå tillbaka några dagar i kalendern så fyllde ju Micaela ( www.mickimus.blogg.se ) 23 år i lördags! Det blev fest hemma hos henne efter att Igor och jag hade ätit en sjukt god middag på Bonaserbonasera för alldeles för mycket pengar, haha. Vi fick ett jättemysigt bord mitt i smeten omringade av massa "brats".
Hemma hos Micaela var det riktigt god stämmning. Stämmningen blir ju så mycket bättre när sällskapet är så bra!
Här är lite klicks:





Denna veckan har gått otroligt snabbt känns det som. Det är ju snart lördag igen för sjuttsingen! Det blir dock inget partaj men lite stand-up komik blir det åtminstone. Igor och jag ska nämligen gå och se Magnus Betnér på Konserthuset på lördag, det kommer bli fett skoj!
Gud vad jag är sugen på pizza nu, why lord why!? Imorgon ska jag lämna in min matdagbok till Annika och jag har starka aningar om att hon kommer börja tvinga mig att äta mer grönsaker. Jag hatar grönsaker, varför måste jag äta kaninmat!? Det är som att tvinga mig att äta Natos hundmat, ieeeooow! Räcker det inte med att jag äter människomat!?

Nej nu måste jag hoppa in i duschen, det börjar ju nästan lukta datanörd i mitt rum nu.

Ajvar and out

Ciao

Mr biceps!

Utan att låta gnällig vill jag bara meddela hela världen om att jag har ont i exakt varenda liten muskel i hela kroppen idag! Min mat-dagbok är nu igång, och jag vet att min tränare sa att jag skulle äta som jag har gjort alla andra veckor. Trots att jag gärna vill göra det så vill man ju ändå verka duktig på pappret. Så helt plötsligt är jag jättenyttig. Får väl kanske slänga i mig en kaka då och då så att det verkar mer trovärdigt, haha.

Igår var det ju den 11 september, dagen alla fruktar. Varför måste något dåligt alltid hända den dagen!? 9/11, Anna Lindh och igår dog en av mammas kollega i cancer. Det var verkligen helt overkligt och oväntat. För några veckor sedan stod vi ju på Väla och pratade med henne och nu helt plötsligt finns hon inte mer. Så synd och så hemskt. Hon har en son, Kenny och hans pappa dog för några år sedan också. Så nu har han varken mamma eller pappa. Kan inte ens tänka mig in i hans situation. Hur klarar man sig utan en mamma och en pappa!?

Idag har jag inte gjort något speciellt alls. Har varit en ganska tråkigt dag rätt ut sagt. Har bara jobbat och ätit känns det som. Igor å andra sidan har varit jätteaktiv idag, har knappt hunnit prata med honom alls idag. Han har varit och klippt sig och solat och gjort "hemliga ärenden" som jag absolut inte får lov att höra något om förens imorgon. Hm, undra vad det kan vara?Just nu är han är på firmafest på Sundspärlan och använder sina drinkbiljetter flitigt. Hann tala med honom i några sekunder och då ebrättade han bara hur missnöjd han var med sitt hår. Så farligt kan det väl inte vara? Tänk om han hade haft Adrian Greniers (från tv-serien Entourage) ruffs till hår, eller kanske Leonadro Di Caprios backslick:


Haha, fint va!?

Och här är jag med Rihannas frilla:


Gå in på http://kandisfrissan.veckorevyn.com/ och kolla om ni passar i någon kändis frisyr. Himla bra tidsfördiv om inget annat. Nu ska jag gå och äta ett äpple.

Ciao!

Att kräkas eller inte kräkas, det är frågan!



Idag hade jag mitt första pass med min personliga tränare Annika Johnsson. Boy oh boy, jag är helt slutkörd. Det kändes som att man var tillbaka i lumpen igen. Fast den stora skillnaden var att Annika var mycket trevligare än något befäl i lumpen. Men hon var dock hårdare än vårt hårdaste befäl Sergeant Björklund (hör soundtracket till "Hajen.")
Usch, jag får rysningar i kroppen varje gång jag hör hans namn. Kan nästan fortfarande höra hans skrikande "KOLLBERG, ÖKA!!!" Haha, och så fick man lite av hans spott i ansiktet eftersom han var tvuungen att stå en centimeter framför mig och skrika. Yummi!
Måste säga att dagens pass var det bästa träningspasset jag någonsin genomgått, även fast jag ville spy ca 3 gånger under en timmes tid. Min "PT" är så otroligt duktig och hon visade mig precis allt jag behöver för att bli starkast i världen! Ja, och för er som inte fattar så är nu Annika min nya förebild. Tyvärr Rihanna, du har blivit lite för "disturbed".
När jag kom hem från träningen var jag så slut att jag däckade på mammas säng med benen utanför och med väskan på ryggen i nästan samma stuk som den här söta isbjörnen. Så olika men ack så lika!
Imorgon måste jag börja skriva mat-dagbok i en vecka. Tidpunkter, extakt antal köttbullar, exakt mängd pasta och ja, ni förstår. Detta ska jag sedan ge till Annika som kommer att granska det och ändra mina matvanor. Antar att detta är min sista dag i friheten nu då, no more chippy to the dippy! Nä, men det känns faktiskt bra med en nystart, leva lite sundare och få ett starkt hjärta som klarar av precis allt!
Jepp, jag tror till och med att jag ser en liten "beach-2009-award" med mitt namn på! Emily Mcbiffin var namnet!


Johnsson
V.S
Björklund

Måste även påpeka att jag var skiträdd när jag tog detta fotot på sergeanten, såg ut som att han ville döda mig först men sedan fick jag till och med ett litet leende. Där ser man, hård på ytan men absolut en liten linslus!

Jag tror att jag måste gå och äta lite smärtstillande nu. Träningsvärken börjar sätta igång och den är inte nådig vill jag lova. Sen bär det av till Igges crib. Bara en sak till, vad hände med världens undergång? Skulle det inte hända typ idag? Well, I'm still here, are you!? Haha, folk tror på så mycket trams nu för tiden. Det var ett experiment folk, inte ett terrordåd för att förinta världen!

Bjussar på lite bilder från lumpen. Lite sugen på vapen igen känner jag:



Ciao!

Ge tillbaka min födelsedag!

Jag måste bara återigen tacka alla som ringde och sms:ade och skrev till mig på min födelsedag. Det gjorde verkligen min dag SÅ mycket bättre! Men Gaaash, så tråkigt det är när dagen tar slut. Då går det ju över till en helt vanlig och tråkig dag. "Yey, jag är 22 men känner mig fortfarande som 16 år och nu måste jag vänta ett helt år tills jag fyller år igen!" Blä, varför kan inte alla dagar vara ens födelsedag!?
Anyway en av presenterna från mamma och pappa var verkligen SUPERBRA! De har fixat en personlig tränare till mig på Aktiverum som jag ska träffa första gången imorgon för att gå igenom allt gällande hälsa, träning och kost! Sen kommer Annika, som hon heter, göra ett schema till mig och gå med mig under träningen så att jag gör allt som skall göras. Och att det görs rätt! Perfekt present! Annika ringde till och med mig på min födelsedag för att gratta mig. Jättesnäll människa! Tror ni att jag fick ångest samtidigt som jag satt och åt prinsesstårta och läste vad jag hade fått!? Det får nog vara slut på sådana godbitar nu!
Här har vi Annika och min tårta:


Och av supersnälla "systern som jag aldrig fick" Nikolina, Sanna och Josip fick jag en datorväska. Har velat köpa det i en evighet men aldrig fått tummarna loss. Nu slipper min stackars dator bli repig. Fick även något som jag älskar. Smink från makeup store!!! Eller rättare sagt presentkort på makeup store! I love love love that store! Tack så mycket översnälla människor! Fick även ett jättefint halsband av Igors faster. Och för att inte glömma den utsökta smörgåstårtan som Igors mamma gjorde bara till mig.


Och av Igor fick jag en parfym och en ny berlock till mitt TS-armband.

Och även liljor, som är mina favortiblommor.


Igor och jag firade 1års "jubileum" på min födelsedag, men eftersom att man är kind of broke denna månaden fick det bli en "goodie-bag" till honom i ett-års-present.
Den innehöll:
Slitz tidning
Jättestor trisslott
Asti cinzano skumpa
Oreos och Ballerina kakor
Ahlgrens bilar
Och påsen är ju nästan det bästa!


Senare på kvällen blev jag tvungen att jobba, tyvärr. Och när jag slutade jobbet hände inget speciellt. Jag satt väl mest och räknade ner hur många minuter det var kvar av min födelsedag. Så sorglig jag är. Filmkväll blev det i alla fall, med mina två bästa vänner Chips & Dip! Såg en bra film också, Love Guru. Se den. Humor till max.


Nu händer det grejer här, eller inte!

Vi ses i dimman!


Ciao


Hönsagård!

Idag:
Vaknat sent
Varit på väla
Glömt att köpa det viktigaste men kom hem med en keps
Varit hemma hos Nikolinas "kumo" (gudmor), firat hennes födelsedag. Grattis!
Kollat på den "amerikanska pajen" tilsammans med cirkus 10 andra tjejer. Giggle giggle!
Åkt till jobbet för att slava hela natten, medans normala människor får sova! Suck!

MEN, detta fick mig att skratta ordentligt idag:



Dajana har fått körkort, och helt ärligt, det går INTE att se snygg ut på den bilden. Det är nu bevisat! Haha!

Och dagens "goda gärning" går idag till ingen mindre än MIG. Eftersom jag pantar burkar och skänker pengarna, som jag egentligen kunde köpt Hubba-Bubba för, till "Kooperation utan gränser". No, it aint much. Men ni vet vad de säger, "många bäckar små..."


Yeeey!

Ciao!


B DAY and THE day!

Så var dagen kommen då jag fyller hela 22 år. Och nej, jag har faktiskt ingen ångest över min ålder än så länge, haha. Har fått jätte fina presenter redan. Fick de några minuter efter 00.00 slaget igår av min älskade pojkvän. Men roligheterna tar aldrig slut verkar det som. Fick fina sakar av mammsen och pappsen också.
Känner att jag har alldeles för bråttom nu för att blogga tyvärr men jag var tvungen att hinna med några snabba rader iaf!
Ikväll blir det mer firande och smörgåstårta, haha! YIPPIE!
Måste klämma in en GRATTIS till Najda, www.sweetladysoul.blogg.se som också fyller år idag och som även gifte sg förra veckan. GRATTIS! Och Grattis till min "gudmor" Veronica Sjöland som också fyller år.

Men mest av allt GRATTIS till DIG och MIG baby! För idag har vi varit tillsammans i 1 år!!!!!!!!

Updaterar lite senare om vad jag har fått och vad som händer.

Tack alla för alla fina sms och alla fina samtal!!

LOVE YOU ALL!!!




Puss och Ciao!


Alla fyller år!

Ja, just nu känns det som att alla fyller år på en och samma gång. I lördags fyllde ju min älskling år och idag fyller hans mamma år. Sretan rodendan moja svekrva (grattis på födelsedagen svärmor)!!!
Igor, Nikolina och jag grattade henne redan kl 00.00 (fast jag var dock först med att skicka sms,haha). Hon fick en jättefin mixer från OBH nordica av Niko och av Igor fick hon ett presentkort så att hon kan gå och köpa sig ett par riktigt dyra skor, hehe. Av mig fick hon en svart väska som hon önskade sig och även ett armband.
Man ska väl egentligen inte tala om en kvinnas ålder, men nästa år fyller Sanna 45 år och Igor fyller dessutom 25 år, snacka om att det blir stor fest då!


På tisdag fyller jag 22 år. Men det känns som att jag fyller år nästa lördag för då har Igor planerat något till mig. Så jag går och väntar ivrigt på att det ska bli lördag! Någon som faktiskt fyller år nästa lördag är MickiBUS! Då fyller hon 23, gammal kärring, haha! Känns som att det blir mycket fest den kommande framtiden!


På tisdag är det till och med lite extra speciellt i och med att det inte bara är min födelsedag. Nixpix, det är extra speciellt eftersom det för exakt ett år sedan var den dagen då Igor och jag blev ett par! Känns verkligen som att det bara har gått några månader. Tiden har gått så sjukt snabbt. Känns inte som att det var längesen vi stod på dansgolvet på Cardinal och dansade tillsammans till David Guetta, haha. Jag älskar mitt förhållande! Jag är nog faktiskt kär i mitt förhållande! Men mest av allt är jag kär i Igor!

Nu måste jag tyvärr gå och göra viktiga saker!



Ciao!

Gårdagen

Igår vaknade jag hos hjärtat eller rättare sagt, jag blev väckt för omväxlings skull. Det är nog en av de få gångerna Igor har varit uppe och hoppat före mig. Och jag menar verkligen "hoppat" för han var så pigg! Jag var å andra sidan jättetrött. Ombytta roller, javisst!
Efter att jag äntligen tog mig ur sängen åt vi lite snabb frulle och sedan begav vi oss till Väla, börjar bli lite utav en rutin det där, vakna-frulle-Väla. Men så är det när Igor börjar jobba 14.00 och slutar 23.00. Man vill ju gärna få ut något av dagen innan man måste ta sig till sitt arbete. Och då är Väla faktiskt det ultimata stället för att gå runt och "lalla" och döda tid på. Igår blev extra bra i och med att jag till och med fick med mig ett köp. Köpte en höstjacka från H&M. Ingen speciell jacka men den satt bra och den var billig så varför inte. Om det är något jag har dåligt med så är det absolut jackor.
Efter Väla åkte vi till Kyoto Sushi där Igor bjöd på lunch. Som vanligt blev vi sjukt mätta. Tänk vad lite rå fisk kan göra. Och nyttig är det! Efter sushin gick vi en liten sväng på bruksgatan. Vi gick in på Tretton för att Igor ville kolla på skor, de har verkligen de häftigaste sneakersen där. Jag hittade dessutom en lite varmare jacka som jag absolut ska köpa när nästa lön kommer, den var trots allt lite dyrare jackorna på H&M, hehe.


När Igor åkte till jobbet snörade jag på mig löparskorna och stack till gymmet. Har blivit väldigt duktigt på det tycker jag. Tränar nästan varje dag och försöker verkligen att dra ner på alla onyttigheter. Nej, Niko jag vill inte synda med dig längre, haha.
Det blev ett riktigt bra pass, kanske till och med bättre för att Dajanas pappa sprang på löparbandet brevid. By the way Dajana, hela din familj är ju på Aktiverum men var är du!? Anyway, var ju tvungen att "vinna" (i mitt huvud) över honom, haha. Sådana konstigheter har jag alltid för mig på gymmet. Det kan komma en helt okänd människa och ställa sig brevid mig på löparbandet brevid och helt plötsligt blir den personen min motståndare. Har märkt att det faktiskt ger bättre resultat (för mig iaf) när man tävlar. Efter en halvtimme på bandet blev det rygg och ben. När jag gick från Aktiverum kände jag mig sjukt duktig eftersom till och med maskinen jag sprang på avslutade mitt pass genom att skriva "bra jobbat!" och "fint pass", haha. Mina ben var dock som spaghetti! Har en ganska läskig bild på min svettiga rygg som jag bara måste lägga in så jag varnar känsligare läsare! Efter träningen kokade jag en "kukuruz", majskolv på svenska. Finns det något godare!?



Efter en dusch och lite tillputsning av ansiktet såg man definitivt 100 gånger fräschare ut. Hämtade Nikolina och Dajana och åkte ner till stan för att fika. Vi parkerade vid Tivoli eftersom det inte fanns några andra parkeringsplatser i hela stan! Knappts ens vid Tivoli. Inte så konstigt kanske i och med det här fina pirat-skeppet! Strike a pose ladies!

Efter ett långt samtal med Captain Jack Sparrow var han tvungen att lämna oss för att åka vidare till Medelhavet. Men vi brydde oss inte så mycket eftersom vi skulle till asballa Bagatelle! Där satt vi och fikade ett tag sedan kom Charlotte och My och höll oss sällskap. En kanna chai-te senare åkte vi hem till Charlotte och kollade motvilligt på "So you think you can dance" för att Nikolina bara måste se alla negr, jag menar mörkhyade killar! Mycket trevlig kväll faktiskt. Efter det åkte jag hem till min man och kollade på film. Det blev "You don't mess with the Zohan". Skulle verkligen vilja rekommendera den för att jag tror att det är en bra film. Somnade dock halvvägs in i filmen. Men Igor gillade i alla fall den.

Nope, nu har jag inte tid med sådant här trams längre. Somliga har faktiskt ett jobb att gå till, tro det eller ej. Har dock varit väldigt skönt med lite ledighet de senaste dagarna. Nu väntar många intensiva dagar för mig igen. SUCK!
Mina tankar går till min älskling just nu. Hoppas allt går bra! Kan egentligen bara säga, been there, done that. Vet precis vad du går igenom! Bara att tänka positivt. Typ, "disco disco, good good". Älskar dig!



Ciao!

My babys B-day!

I lördags fyllde som sagt min älskade Igor hela 24 år, men oroa dig inte älskling du ser inte en dag äldre ut än 15, hehe. Hans födelsedag började med att han får ett sms av min mamma, sneaky bastard, som fick gratta honom innan jag hann fatta att klockar var över tolvslaget. Men jag var i alla fall först med att ge honom en grattis-puss-och-kram. När vi vaknade nästa morgon var det fortfarande Igors födelsedag, haha. En hel dag till, sicken lyx. Vi gick upp och åt lite frukost, sedan begav vi oss till Väla för att kolla rundor lite. Där bjöd jag även baby på fika på Roberts Coffe, mumma! Måste även klämma in att de har världens godaste chai-latte där. Efter Väla var jag tvungen att lämna Igor ett tag eftersom han skulle spela fotbollsmatch.
Lite pics från förmiddagen:

Igor och jag i hissen. Igors mamma håller på att förbereda vad som skulle komma att bli världens godaste smörgåstårta. Maxi, släng er i väggen! We got a new star!

Igor och jag på Väla, Roberts coffe.

Under tiden grabbarna i Kullavägens BK värmde upp åkte jag hem och duschade och fixade det sista med Igors present. Efter det bar det av till Hittarps IK (som enligt mig ligger i Laröd) för att se matchen mellan Hittarp och Kullavägen. Lite extra kul eftersom jag själv spelade fotboll i Hittarps Ik när jag var mindre. Inte för att jag hade någon som helst bollkänsla, but still. Och för er som är lite mer intresserade kan jag också berätta att Hittarp leder serien, de har inte förlorat en enda match. Medans det för Kullavägen å andra sidan går sämre. Hur som helst, jag tycker verkligen att Kullavägen spelade bra första halvlek. Speciellt Igor, som fick en hel hejarklack för sig själv denna gången. Jag var där med min mamma och pappa och Igors mamma och pappa var också där till och med Nikolina följde med för en gångs skull. Jag lovar att vi hade passat som cheerleaders, haha.

Tyvärr slutade matchen 1-0 till Hittarps IK vilket innebär att de fortfarande är obesegrade. Men denna gången fick de i alla fall ordentligt motstånd.
Lite bilder från matchen:

Kungen!

Konstigt att du alltid skadar dig på matcherna baby!


Efter matchen åkte Nikolina och jag till Maxi för att köpa lite blommor till en vän till henne som också fyllde år. Sedan var det snabba ryck hem för att få in min present i lägenheten innan Igor kom hem från matchen. Den vägde trots allt en hel del. And i'll tell you why.
Jag hade skrivit ut en del papper med bilder och text på som representerade varje steg i födelsedagspresenten. De här papperna slog jag sedan in. Efter det tog jag en större låda, slog in den och lade massa tunga stenar i. Där lade jag sedan de inslagna papperna som var själva presenten. Så här såg det ut:



Innehållet:
Flyg från Malmö, Sturup till Stockholm, Arlanda. Bo två nätter på 5 stjärniga Radisson Sas Royal Viking.
Två biljetter till VM kvalet Sverige - Portugal på Råsunda. Vilket innebär att jag får se Cristiano Ronaldo som enligt mig är den snyggaste fotbollsspelaren i världen.
Ja, efter Igor såklart, hehe. Även Zlatan joinar oss på Råsunda. Och när vår weekend är slut tar vi flyget hem igen.

Vad tycker ni? Är jag den bästa flickvännen i världen eller, haha?

Här är en video på Igor när han öppnar presenten:
Things to keep in mind
1. Igor HATAR när jag filmar och/eller fotar honom.
2. Han hade nyss förlorat en match.
3. Extra mycket uppmärksamhet på att Nikolina äter och att hon svär på kroatiska!
4. Igor kan egentligen säga "promenera".
5. Kolla så glad han blir för näst sista sidan med fotbollsbiljetterna,haha.
6. Presentöpnning mitt i all förberedelse för att gästerna ska komma och fira Igor.
7. Videon är filmad på sne.


Efter presentöppningen åt vi lite smörgåstårta. Sen fixade Igor och jag mig. Efter ett tag kom gästerna och världens sötaste kusin till Igor. Karla heter hon. Det finns en jättesöt bild på henne på Nikolinas blogg: www.nikolinaaa.blogg.se som ni bara måste se. Igor och jag hann dock inte stanna så länge för 20.45 kom min mamma och hämtade oss för att köra till Thai Corner där vi hade beställt bord till 21.00. Där bjöd jag Igor på middag och som vanligt var det sjukt gott. Jag tar alltid samma rätt när vi äter där för det känns som att man kommer till himlen och vänder när man sätter sina tänder i den sjukt möra oxfilén i thailändska kryddor på gjutjärnstallrik. Dyrt, javisst, men varje liten tugga är värd de där 229:-, haha.


Efter middagen mötte vi upp Renato och Frida. Därefter gick vi till pianobaren (med live musik) och drack mindre goda och mycket goda drinkar. Min Cosmopolitan var bäst, helt klart. Där fick vi även sällskap av tre killar i Igors lag tillsammans med deras respektive. Igor blev bjuden på en del dricka av dem eftersom han fyllde år men fick också en present inslagen i hushållspapper av en av killarna, Mange. I "paketet" låg där en nypotatis. Igor kollade på Mange med en förvirrad blick och Mange svarade, "Hårda tider vet du", haha.  Det blev en mycket lyckad kväll som nådde sitt slut inne på Utposten vid 02.00 tiden. Väldigt lagom!

Hoppas verkligen födelsedagsgrisen kände sig nöjd också. Jag var mer än nöjd och det var inte ens min födelsedag. Den är dock väldigt snart. Den 9de September då även Igor och jag firar att vi har varit tillsammans i 1 år. Yippie! Han vägrar ge mig någon ledtråd till vad som kommer hända då han säger bara att jag måste gå med på allt. Hmm, what could it be!?


Jag älskar dig så mycket Igor. Jag är så otroligt glad för att du vill vara min!
GRATTIS  GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!


RSS 2.0