Guray = Joey

Just det jag! Glömde ju visa vad Gurre fick i födelsedagspresent!
FUSSBAAALL!!!

Yeay!

Ciao!

Kvällsbabbel!

Lite snack om bilar på kvällen kan låta såhär:

Jag - "Erkänn att du bara köpte en PT cruiser för att din fru ville ha den? För dom är ju sjukt fula!"
Roman - "Nja, jag tycker dom är helt ok"
Jag - "Okej, de är väl ganska coola framifrån, men bakifrån är de ju stora som engelska taxibilar!"
Roman - "Det är precis som alla kvinnor ser ut, ganska coola framifrån, men bakifrån är de stora som en engelsk taxi!"

Hahaha!

Ciao!

Kvällen alla pratar om!

Jag känner att jag egentligen inte borde skriva ett ord om festen i lördags, men jag måste bara förklara mig lite. Jag hade inte ätit mer än en macka på hela dagen. Jag hade stressat hela dagen och hade nog förmodligen en puls på 7892. Jag kände att kvällen var förstörd redan innan den hade börjat men att jag skulle göra det bästa utav situationen. Well, situationen blev kanske inte den bästa. Men jag hade en sjukt rolig kväll, så länge den varade i alla fall, haha!
Guray's lägenhet (en etta) var fylld med folk. Fanns nästan inte plats för folk att sitta, haha!
Anypoo, slänger in lite bilder för det är trots allt så man förstår bäst hur vi hade det!










Resten av bilderna hittar ni på ansiktsboken.
Ciao!

Jokk tjock!

Jag nämnde väl att jag fick skicka tillbaka den turkosa klänningen som jag köpte från stylebystars.se!? Köpet var mer än onödigt. Och jag la ner så mycket energi på att få hem den i tid också. Fick till och med ljuga och säga att jag skulle på bröllop för att de skulle snabba sig med leveransen. Och så passar inte fanskapet. Den var alldeles för stor och rent ut sagt skitful!
Får väl köpa mig en finare klänning när jag hittar någon. Borde nog även passa på att köpa mig ett par nya jeans för alla mina byxor hänger på mig. Får plats med en halv Emily till i mina jeans. Och de sitter verkligen inte fint på rumpan längre. Tror det var Dajana som sa "det ser ut som att du har b*jsat på dig". Haha! Elak är hon! Men det ligger någon sanning i det.



Och så dagens goda gärning. Ibland har man bara alldeles för snälla människor runt omkring sig! Jag kände att min kropp behövde Jokk tranbärsjuice idag, och två minuter senare hade jag det på bordet framför mig. Haha, sjukt bra! Sen att andra väljer att äta Ben&Jerry's till lunch är en helt annan femma.

Ciao!

Earth hour!

Förutom att det var hyffsat svårt att sminka sig och locka håret i mörker så var det faktiskt ganska mysigt med levande ljus i lördags då nästan alla släckte sina lampor. Rätt häftigt att så många faktiskt gjorde det!



Ciao!

Down with brown!

Gjort i dagarna:
Tränat med Julie och Niko - check
Gett en sko-sparbössa till Niko - check
Varit på Väla med Dajana och Niko - check
Handlat lite på Gina i samma veva som man växlade några ord med söte-Fia - check
Konstaterat att Dajana blir till en 5 åring på Bolagret - check
Kollat filmer, bland annat "Patrik 1,5" som är en sjukt bra (halv-gay) svensk film - check
Petat på Kenzy då sömnen tagit över, haha - check
Fått  min älskling (datorn). Behövde inte betala ett smack för ett nytt moderkort - check
Sparkat på en viss matta - check
Lämnat tillbaka en styck (sjukt ful) turkos klänning - check
Köpt en present till Gurre som gör att han kommer att få lite mer "Joey"-status - check
Gått ner ytterligare i vikt - check
Sovit gott och vaknat glad - check

Varför säger man egentligen "check" och inte istället typ "turk"?


Imorgon blir det ferre (fest)! Men innan dess blir det solarium och Väla. Drar som vanligt till Julie för att fixa face:t. Sen är Kenny a doll som hämtar oss och kör oss till Gurreburres fest. Hela gänget är samlat igen. Julie, Amanda, Martina (Martin), jag. Och K, du bestämmer helt själv, hehe!





Ciao!

Inte helt fel!

Lundberg och jag skulle ju bara ut och ta en drink. Men det slutade med tre-rätters på Ida's! Yumm-i! Blev nog till och med en aningens berusad, haha! Tack ännu en gång! Nästa gång kör vi 9-rätters, hehe!




Ciao!

Laughter!

Är det bara Julie och jag som älskar "Charlie The Unicorn"!? Haha! Jag bytte ut Kanye West och satte denna som alarmsignal istället! You gotta love it! Eller så är vi bara födda på snedden! För några år sen var vi helt sålda på denna i alla fall. Tror att folk ville ha ihjäl oss ibland när vi började. "Chaaarliieee, wake up Chaaarlie, yeah Charlie wake up". Gud så omoget. Japp, that's us!

Ciao!

Kokar ihop ett snabbt inlägg!

Idag: Åkte till Julies crib med riktigt god frukost. Åt oss mätta för en gångs skull! Gick ut med Masse, Julias katt!? Han ville nog rymma, haha! Efter lite party i bilen (som vanligt) landade vi återigen på Aktiverum. Gjorde oss av med lite kalorier och slipade lite på våra muskler. Konstaterade även att mina vrister är lika smala som Julias handleder. Ser ganska sjukt ut. Testade vår vighet och såg mina skor blinga väldigt mycket! That's that, that!



Igår: Träffade mina old school kompisar, haha! Så sjukt kul att se dem igen. Vi var i Matildas nya lägenhet på Elineberg, som btw är jättefin! Hade ingen aning om att de bodde i samma trappuppgång som Gurreburre! Där satt vi i alla fall ett bra tag, Tilda, Anna, Lina, André, hundarna Charlie och Otto och så jag, haha! Vi pratade om allt mellan himmel och jord, eller ja, Matilda pratade om allt mellan himmel och jord. Inget har förändrats! Förutom att nästa år är Tilda färdigutbildad lärare och Anna är färdig sjuksköterska och Lina gör sig ännu smartare med massa klok utbildning. Älskar folk med ambitioner! Ni är så goa tjejer! Vi ses ju snart igen. På lördag till och med för att då ska vi till "modell för en dag" på J.H Hus. Tack Pegah för att du skrev upp mig!
Senare på kvällen blev det äggmackor och sista delen av Hitlerfilmen "Förintelsen". Kan inte fatta hur folk överhuvudtaget kan få för sig att säga att det aldrig har hänt! Jag menar, har påven en rolig hatt eller!?



Ikväll: After work på Dahlbergs (trots att man inte har jobbat, haha). Men andra har ju det! Sjukt goda drinkar. Ses där!

Ciao!

Skynda skynda!

Kom nyss hem från ytterligare ett träningspass. Julia och jag var på gymmet i nästan två timmar. Tro mig när jag säger att somliga nästan dog på vissa övningar, haha! Nu har jag by the way 2 stycken "guldpluppar" vid mitt namn på the wall of fame på aktiverum. Kan ju redan få jättemånga fina priser. Men jag sparar som sagt till att värva 10 st så att man får en resa till Stockholm. Inte långt kvar nu, höhö! Hade förresten mina nya sneakers idag. De jag köpte på Entré. Sjukt sköna och sjukt bling:iga!

Nu måste jag snabbt hoppa in i duschen, för sen är det nog dags att hämta min bil från servicen och sen är det raka vägen hem till Tilda där även Anna "the twin" kommer att vara. Ska bli så sjukt kul att träffa dem igen. Var ju typ flera år sen sist! Kanske tar med mig Natopato också! Som sagt nu måste jag faktiskt springa. Hoppas alla har det bra i detta myskoväder vi har fått. Sol, snö, sol, snö, sol... come on already, haha!


Jepp, alla är där någonstans!
Ciao!

Sushande!

Igår hämtade jag systrarna Wawer, Ugglan och Flädie (Amanda och Julie) från jobbet och sen stack vi till Fuji take away för alldeles för god sushi. Sushi minst 3 gånger i veckan är vad vi satsar på. Därför är det lika bra att ni lär er att när man ska gå och äta sushi, då sushar man. När vi var mätta rullade vi därifrån och körde till Amandas "nya" lägenhet. En skrämmande upplevelse måste jag säga. Men optimisten Amanda ser tydligen potential i lyan! Vi stod i alla fall och rev bort tapeter i några timmar. Blev en massa snack om snusk, haha! Och för att inte glömma citatet "roliga killar är skitroliga". Nä, allvar!? Haha! Spelade in en liten video också. Vi körde en MTV cribs "and this is where the magic happens", haha! Lägger in den någon dag.

Senare på kvällen blev alla sugna på att träna. Så det slutade med att Julie skrev in sig på riktigt och Amanda fick träna en gratisvecka på Aktiverum. Sen kom Niko-piko också! Vi gick på ett pass step basic. Wawers var dock yra som höns i början men till slut hajade dom hur man skulle göra, haha! Det är svårt att vara bäst när man tränar med en elit som Nikolina och mig, haha nä skämt åsido! Det var riktigt skönt att träna igår. Jag blev dock som vanligt svettigast av alla.

Efter träningen när jag hade lämnat "hönsen" i respektive gård stack jag och åt en sen middag hos en kompis. Mycket gott måste jag säga. Inte Thai Corner, men mycket gott, haha!



Ciao!

Tant Kollberg!

Jag kommer snart hamna i en ålderkris! Igår när jag stod och borstade mitt hår, så såg jag att något glänste till lite extra mycket. Vad finner jag? Inget mindre än ett styck grått hårstrå!!! Fattar ni! Mitt första gråa hårstrå och jag är endast 22 år! Hur ska detta sluta. Rynkor och gårhårig i min ljuva ungdom. Jag var tvungen att spara hårstrået, haha! Så det ligger i min ficka i mina byxor nu, så att jag alltid kan påminna mig om hur kort tid av min ungdom jag har kvar, haha! Nä nu ska vi inte överdriva. Tror ni inte mig så kan ni ju ta er en titt på denna bilden. Hälften svart och hälften grått!


Ciao!

Yrväder!

I natt när jag var ute och gick höll jag på att flyga iväg. Jag överdriver inte, det blåser så sjukt mycket ute att min kropp nästan lyfte från marken. Borde kanske äta lite mer då, som mamma säger. Haha!

Denna helgen har gått så otroligt fort förbi, men så är det när man har kul. Nästa vecka blir det ju ännu mer roligheter. En fullspäckad vecka med bland annat träning med Niko, hang och shusha med Julie, träff med Anna "the twin", kvällsdrink, Köpenhamntur och även en utgång på lördag då Gurreburre ska firas.

Något som också är roligt är att jag har blivit medbjuden på hockey. Jag ska se min första riktiga hockey match, och det är inte vilken hockeymatch som helst, no no, det är nämligen Tre Kronor VS Schwiez. Ska bli grymt roligt eftersom det även är i den nya arenan i Malmö där jag redan har varit en gång och kollat på melodifestivalen. Rikigt fin arena! Får se till att ha kameran med mig då! Stort tack till dig!

Nej, nu är frågan om man kanske skulle ta och sparka på en viss matta när man ändå kanske svänger förbi Eneborg senare idag, haha! Det börjar ju bli lite utav en tradition, haha!



Ciao!

Mr Wright!

Det som är roligt med att jobba natt är att man kan prata med de som är födda i "fel" tidzon haha. Som till exempel min mammas bästa kompis Dotty och hennes son Adam Wright som jag bodde hos i New Jersey. Han är alltid lika flippig och rolig. Och nu har han även gått och blivit polis. Sist jag såg honom var han fortfarande en liten finnig mes som bara bråkade med mig hela tiden, haha! Men hör och häpna, vissa killar kan faktiskt mogna även om det tar j'vligt lång tid för vissa, haha!
Adam kommer kanske till Sverige i sommar. Vem är att visa honom att vi "swedes" festar bättre än alla jänkare!? Här är i alla fall ett litet utdrag från vårt samtal idag. Slutade dock med att han fick ett "call" och skulle ut och jaga busar. Vem vet, kanske hamnar han i MTV's Busted någon dag, haha!

Adam - Hey you!

Emily - Well hello there!

Adam - I'm bored

Emily - So am I

Adam - You're not sitting in a patrol car on the side of the road.

Emily - No, I'm actually in a warehouse guarding nothing but crap!

Adam - That's fun! There got to be something you can do in there!? Take up roller hockey and skate around! So how about I come to Sweden this summer?

Emily - You really wanna come, cause you should! I'm getting my own apartment soon!

Adam - Oh really, is it going to be the ladies pimp pad?

Emily - It sure will be!

Adam - I'm sleeping on your couch!

Emily - No no no, VIP's like you get the master bed!

Adam - Are you coming onto me?

Emily - I don't know... am I?

Adam - Well, knowing that you're about 4000 miles away, it would be the best booty call in history! Also the most expensive!

Emily - Hahaha, you make me laugh so hard! Let's meet halfway.

Adam - The middle of the ocean?

Emily -Yeah, I'll be there in my canoe!


Goofy himself!

Hoppas han kommer!
Ciao!

Hej Bullen!

Idag flög jag upp ur sängen när klockan ringde. Känner dock nu att jag kanske vaknade lite för tidigt eftersom jag hade jobbat natt och för att jag jobbar natt nu igen. Mina ögon hänger inte riktigt med känner jag nu. Mycket jobb denna veckan, men det innebär också stålar som somliga brukar säga. Nästa vecka är jag dock ledig alla dagar utom fredag. Så sjukt skönt! Då Blir det massa gym-tid och tid för vännerna.
Efter frukosten som jag varken åt eller såg till så gick en kompis, Nato och jag en promenad ner till stranden. Jag måste ha gått den rundan minst 10000 gånger, men jag blir ändå alltid lika fascinerad av alla sjukt fina hus i Laröd! Jag ska definitivt flytta till ett sådant den dagen jag blir rik, och kanske även vuxen. Dubbelgarage är ju ett måste, haha!

Efter promenaden handlade jag sushi till en som verkar ha blivit beroende och till mig själv. Som vanligt på Fuji Take away för att de älskar mig där, hehe. Ska dit imorgon igen fast då tar jag med mig Little Miss Julie! Saknar din nuna!
När magen var fylld började vi med ett projekt som vi aldrig trodde att vi skulle lyckas med från början. Nämligen kanelsnäcksbakning! I början var det väl lite "rookie-varning" men efter lite mat-beredar-hjälp så var vi back on track igen. Slutade med att vi gjorde världens godaste kanelbullar. Åt dock way too many. Men sen är det också lördag!
Kolla på de här bilderna och försök säga att ni inte blir sugna!




Yummie!
Ciao!

Lonely!

Ja, idag var det inte så mycket att hurra för på jobbet! Ganska ensamt idag. Min bil fick knappt något sällskap alls. I alla fall på ett tag, haha! Sjukt tråkigt att sitta på jobbet när man vet att alla andra festar. Men nästa helg är det min tur! Och då har det även varit löning! Fett ös hemma hos födelsedagsgrisen Gurre då! Be there or be square!
Anypoo, så här ensam var min bil idag. Fällde en tår för honom.


Och när vi ändå pratar om att vara ledsna så kan ni få ta en titt på Nato när han surar för att han inte får hänga med mig i badrummet när jag sminkar mig på morgonen. Haha, han är så sjukt söt. Man säger till honom att gå ut. Ut går han i alla fall. Men han är smart, han lägger sig precis utanför. Min bebis!

Ciao!

Slurp!

Om någon timme är det du och jag, öga mot öga eller ska jag säga sugrörshål.


Ciao!

"Fenomenet" Entré!

Idag var en kompis och jag alltså på det nyöppnade varuhuset Entré! Jag måste verkligen säga att det var en upplevelse utöver det vanliga. Det var väl fyra eller fem olika våningar, packat med allt möjligt. Där fanns till exempel, butiker i alla dess former, restauranger, biosalong, gym, konstutställning, massage, nagelfixning, en stor scen (där kevin Borg upträdde) och mycket mycket mer. Jag hade kunnat gå runt på varuhuset i flera dagar utan att ha sett allt. Hade faktiskt inte tid till att gå i alla butiker idag, but man did I shop until I dropped!? Bokstavligt talat, ja! Kom nog hem med kanske 10 olika påsar.

Shoppade bland annat:
Massa häftiga prylar från Lagehaus till min bliviande Linn (inte min nya flickvän utan min nya lägenhet). Plus a little something something till Niko-piko som hon kan behöva, haha.
Nya svarta sneakers med massa bling på sidorna
En jättefin 80's hoodietröja i väldigt glada färger
Två plagg från Mango
Ett plagg från Vila
Två par solisar
Hårprodukter

Här är lite "klick" från mobilkameran:



(Dina Topecostrumpor mamma!)



Den här dagen gick så sjukt fort förbi. Tråkigt för sen var man tvungen att dra sig till jobbet igen. På vägen hem blev det lite Maxishopping i Löddeköpinge. Imorgon ska det banne mig bakas kanelbullar!
Ciao!

The bite!

Det här är ett litet inlägg om en macka och en tjej som alltid vill åt det godaste

Haha, nej men seriöst! Tog en fika på Entré idag och somliga tyckte att jag var tvungen att ta en bild av min macka. Just för att den såg så otroligt dum ut. Jag blir ganska mätt på ganska lite nu för tiden, och efter en halv macka orkade jag verkligen inte mer. Men jag var ändå otroligt sugen på det där godaste i mitten ni vet. Så jag tog helt enkelt bara en bit av det godaste. De som plockade disk måste ha undrat sen. But then again, why bother!?


Och lägg märke till att den biten som inte blev uppäten på den andra tallriken hade passat typ perfekt i min lilla håla, haha! Jag vet, jag är störd!
Ciao!

Då kör vi!

Igår tog jag och Nato en riktigt mysig promenad. Han skulle givetvis bade i det sjukt varma vattnet!

Efter det tog jag mitt pick och pack och stack till Aktiverum. Träffade Nikkan och gick in på ett pass (riktigt hårt) Body Pump. Jag kan knappt röra mig idag. Måste nog stretcha lite innan jag gör något annat.
Efter träningen åkte jag till en kompis, fortfarande helt genomsvettig. Vill man ha mig som vän så kommer det tyvärr som ett paketpris, men får svetten också, haha! Fick riktigt god mat och sen spelade vi en runda "Geni" som är ett frågesportsspel. Jag ägde, konstigt nog kunde jag mest om sport och fritid, haha, hjärntvätt eller?
Nu ska jag hoppa in i duschen (snabbt som f'n) för sen bär det av till Malmö och det nya varuhuset Entré. Ska bli riktigt roligt.

Ciao!

Lovely day!

Gud, vilken underbar dag att vakna till! Blev i och för sig väckt, men det var lika bra! Hoppade upp ur sängen och slängde på mig kläder. Stack och åt frukost med en kompis, sen åkte vi en sväng till en kyrkogård för att tända ett ljus. Jag blir alltid lika sentimental när jag är på en sådan plats.
Jag är nog kär i solen, så fort den tittar fram så blir allt mycket finare! Är det inte så? Folk blir till och med trevligare!
Så här såg det ut idag:

I freaking love it!
Nu är jag hemma igen, ska gå en långpromenix med Nato och senare ikväll blir det träning med Nikopiko-päron-pung! I helgen jobbar jag natt, ganska trist. Men dagarna är helt uppbokade med Julie-time, sushi-time, Malmö-time, Mölle-time och baknings-time. Får se till och inte sova så länge då! Är det helt fel att jag mår bra eller?
Gotta run!

Ciao!

Så att ni slipper undra...

Som några av er kanske vet så har Igor och jag gått skilda vägar. Ett gemensamt beslut och vi skildes som vänner. Anledningen till varför det tog slut var bland annat för att vi var just detta, vänner.
Ångrar inget med Igor, vi hade många bra stunder ihop, men ibland måste man face the facts. Även om det gör ont.

Jag citerar min vän:
"Du gav kärleken en chans, det måste man, ibland funkar det och ibland funkar det inte"
"Tänk så här Emily, livet handlar till 10 % om vad som händer med dig och till 90 % hur du väljer att hantera det... "

Det är sant, jag försökte få det att funka, men går det inte så går det inte. Världen går inte under och livet går vidare.
Jag önskar honom allt gott och all lycka i framtiden. Jag kommer finnas här för dig precis när du vill!

Är sjukt glad för mina vänner just nu. Vet inte riktigt hur jag skulle klara mig utan er. Och tack för alla värmande ord.
Ciao!

Things could be worse!

Jag kan till 100% säga att idag var en sådan dag då man skulle ha sjukat sig från jobbet. Under de två åren jag har jobbat på företaget så har jag aldrig sjukat mig! Om man räknar bort den gången då jag blev tvungen att åka in till sjukhuset med ambulans för att jag hade fått gallstensanfall (aj aj). Fast jag envisades dock ett tag med att jag inte ville ha någon ambulans för att jag trodde att jag skulle gå och jobba istället.
Men som sagt, idag borde jag inte gått till jobbet. För det första så är jag för sjuk för att jobba en hel natt. För det andra så brände jag mig otroligt mycket på tungan, damn you varma koppen. För det tredje så gick det ett ammoniak höglarm på jobbet som man fick ta tag i. För det fjärde så hade jag faktiskt plattat mitt hår men eftersom jag var tvungen att springa ut i regnet när larmet kom så såg jag ut som en torktumlad blåsfisk! Önskar att alla visste hur mycket och hur illa ammoniak kan lukta. Och klantarsel som jag är så tar jag givetvis på mig en skyddsmask som inte funkar. Ni vet när man färgar håret och det ibland svider till i ögonen lite och det känns lite kallt. Ta den känslan och multiplicera det med 100 så är ni i närheten av doften på jobbet. Tacka vet jag Tobbe och Anders som hjälpte mig idag!


Fira!

Borde nästan köpa något fint till mig själv idag. Är otroligt glad! Min chef ringde mig med väldigt bra besked idag. Det kom väldigt lägligt och inte en dag för sent heller. Äntligen kan man börja leva som en normal människa. Och äntligen kan jag börja planera saker i mitt liv.
Idag har jag även kommit på att jag måste ta saker för vad de är. Varken göra en stor eller liten grej utav det. Har även insett att det förmodligen är lättare at vara en realist än att vara optimist, som egentligen är mitt mitten-namn. Jag tror man mår bättre av det i slutändan. Jag börjar bli så trött på att bara ge, utan att få något tillbaka. Jag är jag, take it or leave it! Det går faktiskt inte att tvinga någon till något.

Men idag är jag som sagt glad för många saker, men jag passar mig för att glädjas för mycket. För helt plötsligt står man där igen, krossad och förtvivlad.

Ciao!

Jag är kass i dubbel bemärkelse!

Jepp, jag vet att det har varit usel uppdatering här på senaste. Dels för att jag inte har haft något att skriva om eftersom jag bara har jobbat och tränat. (Det har i och för sig varit ganska rolig och varierande träning på senaste i form av bland annat badminton, step och yoga såklart!) Och dels för att jag nu gått och blivit riktigt sjuk! Jag hatar att vara sjuk! Speciellt nu när det går så bra med träningen! Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon så ska jag i alla fall tvinga mig själv att gå på ett yoga-pass med Niko-piko. Miss you dude!

Pratade nyss med Mickimus i telen. Vi får se om min magiska sida funkar för henne, haha! Håller tummarna för dig gumman! Vill verkligen ha dig där!
Kolla förresten vilken modell hon har gått och blivit:

Daaamn! Hihi!

Idag är det exakt 1 månad kvar tills mamma och jag beger oss på vår fantastiska resa till Jordanien! Det ska bli så underbart, verkligen! Kommer bli skönt att få åka till värmen och de platserna som alla pratar om. Staden Petra ska bli extra intressant då det som sagt är ett av världens 7 under.
Visste ni förresten att Jordaniens drottning är sjukt vacker? Nä, hur skulle ni kunna veta det? Men kolla här:
Vacka skapelse!

Jordaniens drottning!? Tja, det hade kanske kunnat vara ett yrke för mig. Hon kanske vill byta med mig. Jobba som väktare är faktiskt väldigt givande och roligt. Vi drar till hennes crib och frågar vet jag! Haha!



Jag kommer känna mig som Indiana Jones, dock med en gnutta mer kvinnlighet. Frågan är dock vad man ska packa med sig för kläder. Det kommer vara ganska varmt så man vill ju knapast ha med sig jeans, men visar man benen i ett sådant land blir man kanske halshuggen eller stenad. Nej usch, vilka fördommar du har Emily! Ja, men hellre det säkra före det osäkra. Glömmer aldrig när jag var i Thailand och jag fick värsta utskällningen av någon slags munk eller var han kan ha varit. Bara för att jag var tvungen att klia mig på foten. Haha!

Ciao!

Lördagskarate

Jag säger som alla andra brukar säga i sina bloggar när de inte orkar skriva något: "En bild säger mer än 1000 ord".
Fast vissa av de här bilderna hade nog i och för sig behövt sig en rejäl beskrivning, haha! Sjukt bra kväll som vanligt! Och stort tack till Elle-Belle för att vi fick komma till din lya!









Och så ett eget litet avsnitt om ett par fötter:
Det finns en väldigt vacker tjej i vår stad. Det ingen vet är att det vilar en förbannelse över hennes fötter. På lördagskvällar byter hon fötter med ingen mindre än Shrek!

Nej, men seriöst Julie råkade tappa ett bord sin tå, hur hon lyckas är en annan femma. Söta fötter dock! Ehm!?
Ciao!

Kök och överraskning!

Har ju helt och hållet glömt att visa bilder på köket i Laröd som är färdigt. I love it! Saknas lite stolar, men annars är allt på plats nu. Dock är enländet inte över. Nästa projekt sätter igång inom kort, och då blir man utkastad ur sitt rum. Ingen vill ha mig, haha!

Blev sjukt överraskad innan idag då Iggy knackade på dörren i Laröd. Trodde han hade glömt datumet helt och hållet. Men icke! Den mannen kan sina datum. Glad blev man! Älskar mina liljor. Tack hjärtat!




Ciao!

Veckan som gått...

Det har inte blivit mycket bloggade på ett par dagar nu. Anledningen till detta är förmodligen att jag är en väldigt "busy woman" haha.
Denna veckan har jag köpt min efterlängtade Dior mascara, värvat Niko till Aktiverum, tränat ca varje dag, ätit rätt, kommit upp på Aktiverums "wall of fame" (har alltid velat vara på en sådan haha) och hållt koll på Nikolinas träning.
Igår tvingade jag henne att gå upp tidigt (på sin lediga dag) för att först gå på ett yoga-pass och sedan ett pass inne i gymmet. Mohaha, I'm pure evil!
Det är så skönt att äntligen börja känna sig smal igen, inte för att jag någonsin var fet, men för jag kan trivas med min kropp nu. Ännu roligare är det när folk på jobbet börjar kommentera att jag har gått ner i vikt. Och det mest chockerande hände igår, när vår nya yoga-lärare kom fram till mig och sa "du är väldigt flexibel, du ska nog testa denna övningen istället". Ha! Jag, flexibel!? Ne! Tacka vet jag Nikolina som fortfarande kommer ner helt i spagat. Sjukt vig den där!


Har blivit en och annan date med Miss Julie på senaste också, av någon anledning har jag alltid träningsvärk i magen efter varje gång vi har umgåtts. Som jag nämnt tidigare så är vi lika på många sätt, det är dock lite störigt att vi har nästan precis samma smak vad det gäller kläder, så vi får börja fundera ut ett system så att vi aldrig kommer med likadana kläder på oss.
Imorgon ska Julie och jag till en öresundskrafts-kompis-kollega på fest. Ryktet säger att det kommer finnas chips och dip där, frågan är om jag kommer kunna hålla mig?! Efter det blir det vad Helsingborg har att erbjuda. Det slutar väl med stämplar över hela armen kan jag tänka mig.
Ciao!

KOLLA SNABBT!

Om man kollar riktigt snabbt så ser det faktiskt ut som att mina överarmar blivit lite smalare! Kommer nog dock alltid få kämpa med dom!

KOLLA SNABBT!

KOLLA SNABBT!

KOLLA SNABBT!

Äsch, ingen är perfekt, eller jo kanske de här kvinnorna förresten:


Mendes, Fox, Lima och Alba. Närmre perfektion än så här kommer man inte!
Ciao!


MVG!

Har ju som sagt börjat tappa sjukt mycket hår, och man vill ju inte gå och bli Skalle-Pär vid 23 års ålder. Så min mamma var världens ängel och köpte detta till mig:
De omtalade Priorin. Vi ses om 2 månader igen håret mitt!

Och en annan rolig sak som hände för några dagar sen, som jag absolut inte fick lov att skriva om i min blogg. Men jag måste, för jag har nog Universums ballaste mamma. Förlåt på förhand till alla som tänkte ta illa upp.

Jag går förbi min mamma
Mamma - "Emily!?"
Jag - "Ja!??"
Mamma - "Hur stavar man till Nig*erdigg?"
Jag - "Haha, varför undrar du och vem ska du skriva det till!?"
Mamma - "Jag ska skriva till en kompis och berätta vad ni lyssnar på för musik"
Hahahaha!
Ciao!

En ritning...

Fick en ritning av dom på Helsingborgshem idag, på inget mindre än mitt fina Myresjökök. Jag vill dit nu och laga mat!
Så stort och fint. Jag älskar stora kök! Sen kommer ju det stora svarta kaklet upp över bänkskivan också. Pricken över i:et!


I love it!
Ciao!

Kvinnor och deras komplex!

Många talar om att gå ner i vikt nu såhär när våren är påväg och sommaren närmar sig. Men jag tycker inte att vikten ska spela någon roll. För det handlar ju trots allt att man ska trivas med sin kropp. Så vågen borde egentligen förbjudas. Jag fastnade dock för vågen några dagar när jag märkte att jag hade gått ner i vikt. Kunde nästan inte förstå att jag verkligen hade gått ner de där kilona, var till och med tvungen att testa olika vågar. För några månader sedan vägde jag nästan 56 kg. Då trivdes jag inte alls i min kropp. Nu väger jag 50-51 kg och mår mycket bättre. Träning ger faktiskt resultat, det händer inte på en vecka bara.

Besatt av vågen (fy på mig):
Varning: Testa inte detta hemma!


Mitt största komplex är och har alltid varit mina överarmar. De passar liksom inte in med resten av min kropp. Det kvittar hur jag gör, har försökt med alla möjliga metoder, men de vill helt enkelt inte bli smalare. Men nu verkar det faktiskt som att de blivit lite (ytterst lite) smalare. Och jag tror jag vet vad det beror på. Svaret är: Power Yoga!
I power yogan tränar man ju med sin egen kroppsvikt och belastar ofta sina armar. Har även märkt att min uthållighet har ökat. Jag har alltid varit väldigt osmidig och ovig, men nu kan jag till och med röra föttera med mina händer när jag böjer mig ner med raka ben. Det har jag aldrig kunnat förut!

Nikolina och jag var på Aktiverum idag. Hon skrev in sig och jag fick en guldpeng för att jag värvade henne. Värvar man fler kan man få otroligt fina priser. Niko och jag siktar på att värva 10 pers tillsammans, då får vi en resa för två till Stockholm och får bo på Elite hotels en helg. Jag hamnade även på Aktiverums "wall of fame" idag. Mitt namn i guldpenna, finfint!
Efter att Niko hade dragit sitt Visa-kort körde vi igång med träningen direkt. Ett 75-min-pass power yoga blev det såklart! Damn, det märks att Niko har varit gymnast. Snacka om vig!
Blev dock lite sur på henne i lördags då hon hade varit och handlat frukostbrullar till oss på morgonen. Vita, jättemjuka, jätteonyttiga bullar. Och så en Pucko på det! Men så var det trots allt lördag, och då får man lov att äta lite onyttigt. Gullig Niko som tänker på mig när hon handlar.


Den här natten har gått riktigt snabbt. Ska hem och lägga mig om någon timme. Ikväll blir det träning med Nikkan igen.
Ciao!


Melodifestivalen... typ

I fredags åkte Igor, Nikolina och jag till Malmö. Tanken var ju att vi skulle åka dit tidigare så att vi kunde shoppa lite och äta någon god mat. God mat blev det i alla fall inte. Vi hann inte mycket på de få timmarna vi hade på oss innan genrepet började. Det slutade med att Nikolina stress-shoppade och nästan slog sig fram i kön till provhytterna. Jag köpte bara en fin sommarkjol, utan att ens ha testat den först. Satt dock jättefint på när jag kom hem.

Ja, och Julie du får låna den när du vill, hehe!

Efter snabbshoppingen hade vi knappt tid till att äta innan vi skulle befinna oss på Malmö Arena för att se genrepet av melodifestivalen. Så det blev en cheeseburgare var. Lyxmiddag, haha!
Väl på Malmö Arena satt vi och beundrade den sjukt fina, stora och nybyggda arenan. Globen kan gå i pension!
Schlager är kanske inte riktigt min kopp te, men det var faktiskt en mycket bra och underhållande kväll. Roligt också att Darin kom som "överraskningsartist", synd att han inte tog med sig Kat deLuna bara. Hade dock Nikolina brevid mig och hon är ju nästan en kopia utav henne. Här är lite suddiga bilder:


På väg till arenan

Här satt vi. Förbandet. Föredetta Wallmans-artist, såg helt besatt ut!

Petra Mede, lätt bäst! Älskar henne i "morgonsoffan".

Agnes och hennes guldiga och övertajta dräkt + fluffet!

Någon tafsar på Agnes. Sara D F. Lammköttet från Next 3 som Niko diggade. Darin, smågay!

Ciao!

Brunt feat Turkos = great success

Jag var tvungen! Förlåt på förhand till alla som tycker att jag shoppar för mycket. Men jag har faktiskt inte köpt en klänning på evigheter. Jag unnar mig detta! Alla som känner mig vet att jag älskar klänningar. Och om ni tycker att jag shoppar mycket, kan jag tipsa om en blogg där det shoppas alldeles för många par skor: Skoberoende


Ciao!

Queen of my castle!

I måndags var jag som sagt och skrev på kontraktet till min lägenhet. Vad jag inte visste var att jag och min mamma skulle behöva vara kvar i ca 2 timmar för att välja ut min egna personliga prägel. Trots att det är en hyresrätt så fick jag välja nästan precis exakt hur jag vill att det ska se ut. Jag fick välja kakel till köket, färger på väggarna, handtag till alla lådor, duschdetaljer, fondtapet och mycket mycket mer. Och bara för att alla ska bli sjukt avundsjuka på mig och "Linn" så måste jag bara dra en kort lista på allt lyxigt som kommer finnas till min lägenhet, hihi:

*Electrolux-paket med inbyggd ugn och micro. Kyl och frys
*Inbyggd diskmaskin
*Inbyggd spishäll
*Fläktkåpa i rostfritt stål
*Stort svart kakel i köket
*Granitbänkskiva i köket. Kommer ni ihåg inlägget där jag sa att jag skulle ha granit i mitt kök en vacker dag. Well, now I do! Ha, mammas kök kan slänga sig i väggen!
*Golvvärme i badrummet
*Dusch i klarglas
*Helkaklat badrum
*Dubbelt duschset där vattnet kommer från ett stort duschmunstycke och även från ett vanligt mindre.
*Tvättmaskin
*Torktumlare
*Fint trägolv i hela lägenheten (förutom badrummet)
*Fondtapet på den största väggen, som jag själv valt ut. Det stod mellan tre olika. Men jag hade nog bestämt mig ganska tidigt för vilken det skulle bli. Mamma och pappa älskar den också.
*Takrosetter (älskar)
*Carport (förmodligen)

Och mycket mer som jag säkert glömt...
Sa jag förresten att det är en drottning som ska bo där? Hihi!

  2
 3  4
Jag valde såklart tapeten på bild 2! Så sjukt fin!



Fattar ni att jag längtar!?
Ciao!

Njaäe...

Jag tar nog och bloggar imorgon istället. Har haft fullt upp hela natten och nu börjar ögonen bli lite sömniga. Måste dock visa en riktigt tuff brud som går i Nikolinas fotspår. Ordagrant! Så ung och redan så påverkad!



Det är Favorit-Karla såklart!


Men när vi ändå håller på så kan jag ju berätta att jag är med lägenhet! Linn är MIN! Skrev på kontraktet idag. I nästa blogginlägg kommer allt skryt om hur fin och lyxig den är, haha!

Ciao!

RSS 2.0