Dared!

Micki Picki Päron Pung (www.mickimus.blogg.se) har utmanat mig i en riktigt svår utmaning

De som senare blir utmanade av mig MÅSTE alltså länka till min blogg i sitt inlägg, ballt va!? Haha!


Favoritstad:
New York
Favoritdrink: Mojito
Det galnaste du gjort: Kastat handgranat i lumpen (spränghandgranat 90), trodde att jag skulle kissa på mig!
Inom 10 år: Säkerhetschef på något stort företag, villa, volvo (xc60) och vovve. 2 friska barn, gift, nöjd med min kropp och inom 10 år är jag även riktigt nöjd med mitt liv. Jag kanske har fått träffa Chris Brown ca 10 gånger och blivit bästa kompis med Rihanna, men det är nog bara önsketänkande, hehe!
Favoritplagg: Klänning
Sjukaste drömmen: Kommer inte ihåg så många av mina drömmar, men i den senaste jag kommer ihåg skulle jag äta pizza ända tills min kompis la en riktigt stor loska i den! Haha!

Nu utmanar jag: Fia, Nikolina och Dajana!


Ciao!


Halo


Så bra låt! Och killen i videon, Michael Ealy, WOW! Han har bland annat varit med i filmen "Barbershop". Minns när jag gick i gymnasiet och fick syn på honom för första gången, yummi! Hur föds man till att bli så söt, mörkhyad och blåa ögon!?
Ännu en bra låt från Beyonce, bra jobbat Beyyan! Kan dock fortfarande inte sluta "kicka" till hennes låt "Single ladies" även om den är en aning uttjatad efter Malmöresan, haha!


Ciao!

Biffigt värre!

Dagen började inte så värst bra but then again that's the story of my life. Men sen gjorde min dag en 180-graders-vändning, nu är det helt plötsligt mycket bättre.
Ikväll ska jag äta middag hos en kompis som är sjukt bra på att laga mat. Älskar det, utan att lyfta ett finger så får jag mat. Det är ju nästan som magi, haha! Ska verkligen bli gott med riktig lagad mat för omväxlings skull, spisen och ugnen är ju fortfarande inte installerade så vi kan inte laga någon riktig mat hemma i Laröd. Tror det kommer dröja ett bra tag även efter allt är installerat, för att mamma kommer inte våga använda allt för att det ser så nytt och fint ut, hehe.

Mamma är förresten så snäll, tar min sida och förstår mig till 100% i alla lägen. High five!

Nu blir det lite gossip med Julie, en något dampig Julie som har stora problem med sina nya jeans, haha!

"I did it! Jag klippte öglan ha! Julia 1- byxan 0. Victory."

Ciao!

Nyttoman

Så här på morgonkvisten har jag gått och blivit sjukt sugen på knäckebröd. Försöker äta så nyttigt som möjligt, vill verkligen gå ner de där 2 extra kg jag lagt på mig för olika anledningar, måste ju komma i mina "uk 8"-klänningar igen.
I tisdags testade jag en påse av mammas Cambridge-soppor, förbluffande gott faktiskt! Så det har blivit några stycken de senaste dagarna, istället för vanlig mat. Låter sjukt, men redan igår på morgonen kände jag mig smalare, haha. Kvinnor och deras komplex!
Nu är jag som sagt hungrig igen och riktigt sugen på Leksand Knäcke, som för övrigt min mormor alltid bjöd mig på när jag var yngre. Yummi in my tummy. Hörde rykten om att det går att inhandla för endast 9 kr på Maxi, hehe!

Nu slutar jag snart jobba, kommer väl hem vid 09.30, måste dock gå upp vid 12.30 för att ställa om kroppen till dagtid igen. Suck! Men jag är i alla fall jätteledig resten av dagen, hurray!

Idag fick jag hem mina kläder från asos.com, måste dock byta lite av det men det va finfina plagg. Köpte bland annat ett par jeans till som var superbilliga och en asball korsett-topp samt lite basic tröjor.

Och här har vi en ny fras, made by Julie: Cut the crap - Klipp skiten. Kan nog inte bli roligare än så, haha!

Nä, nu är det dags att säga godmorgon till folket!



Ciao!

Sleepy eyes!

Såja, då har man varit vaken i 24 timmar igen! Men, ni vet vad dom säger, "det som inte dödar, härdar" och lämnar åtminstone nya fina linjer under ögonen i form av rynkor! Nä, nu skiter jag ett stort stycke i detta!
Godnatt och godmorgon!

Ciao!

That's that, that - Det var det, det!

"Julies and Emilys Day Of Fun!" (Med Janice röst, från Vänner). Kollar man inte på v.ä.n.n.e.r. så fattar man förmodligen inget av den meningen, couldn't care less though, haha!

Helgalen dag i Malmö. Började med att vakna sjukt tidigt (tidigt för Emily), var ju tvungen att agera "personal trainer" för vissa, hehe! Slängde därefter på mig kläder och körde för att hämta Julie. To Malmoe we must go (Yoda)!
Efter några dumma "Julie-kommentarer" och lite party i bilen parkerade vi sen på Triangeln. Det blev riktigt mycket shopping och många fynd, men framför allt, sjukt många skratt. Jag kommer nog ha träningsvärk i magen imorgon, haha! And I'll tell you why!
Grejen med Julia och mig är att vi är så sjukt lika i vårt tänk, och vår humor är det typ ingen som förstår sig på. För några år sen gick det så långt att folk började kalla oss för "paret", men whataheck, vi skrattar i alla fall åt våra "skämt".
Det vi kan underhålla oss med en hel dag är framför allt att hitta på nya "rakt-över-översättningar". Här är några smakprov som vi kommit på bara för att ge er en inblick hur lame:a vi är:

I feel you dawg - Jag känner dig hunden
Stop jerking around - Sluta runka runt
Hold your horses - Håll dina hästar
I hate your guts - Jag hatar dina inälvor
Du är ute och cyklar - You're out biking
Skratta, eller inte! Jag vet att DU MAMMA tycker att det är hilarious!

Anywho, det slutade i alla fall med att vi köpte likadana skor (fast i olika färger) och även likadana jeans (fast i olika färger), haha! Och nej, vi kommer inte ha det på oss samtidigt. Skorna är så grymt snygga, jag är helt förälskad (mamma också). Sedan köpte jag även en jacka. Tanken var från början att jag skulle till Malmö endast för att köpa en varm längre vinterjacka. Men, jag kom istället hem med en kort GRYMT SNYGG skinnjacka, hihi! Det blev även en hel del underkläder, bara som pricken över i:et! Bilder kommer senare när jag slipper ta bilder med min urusla kamera på mobilen. Och på tal om mobiler, kan någon snälla vara snäll att ge mig Sony Ericssons X1!?



Mmm, chai latte med laktosfri mjölk...haha

Hittade världens ballaste ring i Tomas Sabo-butiken, dock lite dyr för min plånka. Kanske nästa månad, eller nästa år, eller någon gång när jag blir rik...
Den blingade ungefär lika mycket som en discokula på mitt lilla finger. I want it so bad!


Ciao!

Två st röda öron!

Idag har jag "brunchat" med två kompisar och somliga fastnade även i The Akinator, vilket faktiskt är ganska kul. Testa det här: http://en.akinator.com/ , tänkte till och med på BlondinBella, and what do you know, there she was!
Efter "brunchen" kände alla sig feta, så det blev en långpromenad i Laröd med sällskap av Nato. Jag tror jag talar för alla när jag säger att det var Nato som var ute och gick med oss inte tvärtom, haha! Skönt att göra sig av med några kalorier i alla fall.

Ikväll blir det nog film igen, och sedan läggdags tidigt eftersom jag ska hämta Julie innan tuppen vaknar, haha! Vi drar till Malmö!
Ciao!

Mmm, noodle soup!

Kollade nyss på film, det blev filmen BOLT, (som förövrigt verkar vara populär att se just idag) haha! Så rolig och sjukt gullig film. Började nästan gråta 2 gånger, men sen är jag också lite överdrivet mycket djurvän. Bolt påminde mig så mycket om Nato när han var en liten valp.
Efter filmen blev det riktigt god middag i form av 5 kronors- nudelsoppa, riktigt underskattat, haha!

Här är min lilla knodd när han var liten i ett försök att fånga vattenstrålen, haha:


Nu ska jag nanna kudde. Natti!
Ciao!

Yes we can!


Ciao!

Ny dag och nya tag!

På schemat:
Träna
Ut med Nato
Duscha
Fylla i en ansökan
Skriva inköpslista för Malmoe-trippen på onsdag
Bränna ny skiva till min bil!
Träffa en kompis
Vara glad för att jag inte jobbar!


Ciao!


Gbg it is!

Detta årets absolut tråkigaste helg börjar äntligen ta slut! Kalla mig negativ, men det finns verkligen inget kul i Hbg! Helsingborg är ruttet! Tacka vet jag Göteborg där alla är goa och glada.
Känns inte som att jag har så speciellt mycket att vara glad för nu för tiden. Det är mest tråkigheter och jobb som dyker upp regelbundet i mitt liv. När blir det min tur att få lite av det goda? Jag är väl ingen dålig människa, förtjänar jag inte att ha det bra? Vet inte vem jag frågar eller pratar med just nu.

Milstolpar:
April - Vår resa
September - Min lampa

Nej, nu blir det natt-picknick!

Little Miss Sunshine and me 2006


Ciao!

GRÖN!

Jag har nog aldrig i mitt liv varit så avundsjuk som jag är nu. Pratade nyss med Micki i telefon. Gissa om hon var på Chris Browns efterfest och stod så nära honom att hon nästan kunde röra vid honom. GAAHH! Why oh why! Jag hatar mig själv för att jag inte åkte till Hovet och såg honom. Men ännu mer hatar jag Rihanna (som egentligen är min sanna idol) för att hon är tillsammans med honom. Nästa gång finns det inget som kommer stoppa mig, om jag så ska åka själv.
Jag lovar att om jag hade fått träffa honom en gång i mitt liv, hade jag kunnat dö lycklig.

Jag är fortfarande riktigt sur för att otroligt tröga JAG lyckas att prata i telefon under den perioden då Nikolina ringer mig från Hovet och vill spela upp "Take you down". Kill me!



 
Bild lånad och tagen av Micki: www.mickimus.blogg.se

Nu ska jag gå tillbaka till mitt oroligt förpestade och Chris-Brown-lösa liv!
Ciao!

Like a zombie!

(Det här inlägget tänkte jag posta i morse ca 10.00, precis innan jag skulle somna. Dock kom jag aldrig så långt utan somnade istället på datorn. Satans varma laptops kan bli!)

Allt jag har kvar att göra nu är att ta tag i att sova. Har varit trött sedan 03.30 i natt, och det kan somliga intyga. Blev ju knappast bättre av alla ballader som spelades. Men men, nu får jag i alla fall äntligen gå och sova, och jag vet precis vad jag ska drömma om.

Senare ska jag träffa Julie igen, har blivit en del fika och lite cruise på senaste med fröken Julie, haha! Får väl se om hon slavar med personalen på Mezo idag också med sitt lilla "go-do-that-finger", haha!

Nä, nu är det sweet dreams för hela slanten. Klämmer även en gammal goding till. Jag vet att alla tjejer var störtkära i den här killen:


..........

Ciao!

Morgonstund har...

Grus i ögat! Så kändes det i alla fall när jag vaknade i morse (14.30). Efter att jag hade ätit lite microvågsmat åkte jag och Nato en sväng till Nikolina för att lämna en väska som hon ska ha med sig till huvudstaden. Jag är så avundsjuk på henne, hon ska få se Chris Brown, helt verklig och helt fantastisk! Jag vill också! Bäst för dig att du ringer mig när han sjunger "take you down".
Medans Niko satt och funderade på vad hon skulle ha på sig (vilket alltid är hennes största problem), satt Nato och gjorde något helt annat. Man blir verkligen som man umgås. Här har ni honom, helt inne i ett avsnitt av inget mindre än Cops:

Ciao!

Hitlistan!

Är det bara jag som tycker att de här gamla godingarna fortfarande är sjukt bra?


Ciao!

Who are you wearing?

Måste bara säga att jag luktar helt fab idag! Tack vare BrunettNiko som gav mig en riktigt bra julklapp. Nämligen Calvin Kleins - Euphoria blossom. Både lotion och parfym har jag på mig idag! Försök lukta godare än mig!

Ciao!

2009.01.10

Den lördagen var det minsan fart på. Haha, jag kan inte skriva "fart" utan att tänka på vad alla engelsk-talande människor måste ha roligt åt oss svenskar. Hur som helst, träffade the one and only Ms Julie Peacock. Kom som vanligt hem till henne helt ofixad utan att skämmas eftersom Julie själv vandrade rundor i sin myströja. Vi började nog göra oss iordning när det var en timme kvar tills vi skulle åka till stan. Drinkarna blandades och pimplades alltså i myskläder.

Daqus och Piggelinus




Klämmer in en liten incident, då jag och Jules äter chips, varpå jag tappar några på golvet. Normala människor, typ jag, plockar upp chipsen och slänger dem. Men onormala människor, typ Julie, sätter sig på golvet och äter upp allt. Hon slutade dock när hon insåg att jag såg vad hon gjorde och när hon fattade hur fel det såg ut, haha!

Busted!


Sen var det dags att bege sig till le city. Gick först till Harrys och tog stämpel sen till Cardinal och tog en stämpel och en mindre god drink. Vidare till Hampan för lite överskattat rosé och sedan tillbaka till Cardan för att aldrig komma till Harrys mer den kvällen, haha! Tur att vi betalada inträde där,not *blink-smiley*!









Som vanligt en grymt rolig och spännande kväll för "paret", haha! När det är vi, finns det inga dåliga kvällar!

Ciao!


Natten...

Natten har faktiskt gått ganska snabbt, Och så är det alltid när man har bra sällskap. Gurre aka G-force hittar alltid på något spännande på natten, haha!
Det är snart bara 3 timmar kvar tills jag ska hem och försöka sova trots byggarbetarna. Får väl skaffa mig ett par öronproppar, haha.
Idag har jag verkligen bevisat för mig själv att jag är sann djurvän. Jag får alltid ont i hjärtat när jag ser ett dött djur på vägen. Kvittar om det är en kråka eller en igelkott. Jag blir alltid lika ledsen, Men idag när jag på väg till jobbet i snöstormen, körde jag väldigt försiktigt men ändå lyckas jag köra på en stackars mus. Jag fick panik och körde till sidan av vägen och gick ut i snöstormen för att se om den klarade sig. Bryr man sig om djur då eller, haha!?

Bjuder på två bilder på två idioter på/utanför AROM, det århundradet det fanns till:

Satan va man såg ut! Det gäller dig också G!
Ciao!


Huset uppochner!

Som jag tidigare nämnt håller vårt hus i Laröd på att renoveras. Man blir helt yr av att vara hemma. Ska man ha smör och ost på mackan får man gå ut i vardagsrummet för där står kylskåpet. Ska man ha vatten till sitt te får man hämta det i badrummet.
Huset kryllar av folk från tidig morgon till sen eftermiddag. Något annat som gör en yr är doften av alla byggarbetare, tänk er ett gäng män som svettas i sina arbetskläder en hel dag. Det är ingen ljuvlig doft, om man får lov att säga så. Det enda rummet i huset som luktar gott är mitt eget. Så där inne hänger jag och Nato.

Nu börjar man i alla fall se alla fina resultat. Golvet är helt sjukt fint och köket i sin helhet kommer att bli great! Jag har valt ut ganska mycket till köket, tydligen vet inte den "äldre generationen" vad som är fint längre. Så då får man ju passa på att vara smakråd. Dock har mamma ändrat sig, säkert 10 gånger, om vilken slags bänkskiva hon ska ha. Antingen den betydligt mycket dyrare och lyxigare granitskivan eller den lite billigare och klassiska valnötskivan. Personligen är dyrast alltid finast i mina ögon. Men valnöt blir nog också bra. Lutar väl åt det nu. Vilket innbär att bilturerena fram och tillbaka till Helsingborgs Sten har varit helt onödiga. Men men, en dag ska jag i alla fall ha en granitbänkskiva i mitt kök! Så det så!




Ciao!

One of those days!

Kanske är det för att den 19 januari är en internationell "deppar-dag" och kanske är det för att jag har kommit till en punkt i mitt liv då det får vara nog. Hur som helst så är det i alla fall sjukt deppigt att jobba i natt!



Innan jag gick till jobbet idag var jag riktigt positiv:
Jag - "Jag hatar mitt liv!"
Mamma - "Det blir bättre, vi går mot ljusare tider."

Jag hoppas verkligen att vi går mot ljusare tider, på sin sikt verkar det i alla fall bli ljusare för mig. Äntligen har en liten lampa tänts för mig. I see the light, haha! Kan inte berätta så mycket om min "lampa" eftersom det finns människor som snokar på min blogg för helt fel anledning. Men när  den dagen kommer berättar jag allt.

Idag var verkligen en sådan dag då jag bara borde fått stanna hemma och tagit ett långt, varmt bad ( i vår dusch?).
Ciao!

Kär i dagtid!

Har inte varit så aktiv här på några dagar, den ena anledningen till det är väl att jag inte har jobbat på ett tag, och alla som känner mig vet att jag alltid har tid för bloggen på mitt jobb. Den andra anledningen är att jag äntligen har tid att hitta på saker, DAGTID! Jag vaknar 09.00 och får se dagsljus, (kanske inte det bästa vädret dock) ni anar inte hur underskattat dagsljus är. I freakin' love it! Är långledig från jobbet, börjar inte igen fören på tisdag. Tar verkligen vara på all ledig tid. Kändes nästan som att jag skulle gå in i väggen där ett tag och jag är bara 22 år! Hur är det möjligt?

Hur som helst, under de här dagarna har jag verkligen haft kvalitetstid med vänner och Iggy. Det känns så skönt att inte behöva vakna 17.00 och inte hinna göra något. Inte bara sitta inne och kolla på film.
Lördagen med Julie var sjukt kul, som alltid. Don't know how we do it, men kvällarna blir alltid så spännande! Bilder kommer så fort jag har lagat kameran som jag nog hällde en drink på och tappade i golvet, haha!

Igår vaknade jag tidigt sen kom mor och hämtade mig. Vi körde till IKEA för att köpa kök. Vårt hus i Laröd genomgår just nu en "total makeover" med början i köket. Så jag hjälpte mamma att rita upp det nya köket (som btw blir sjukt snyggt) och satte in lådor, glas-skåp, diskmaskin, ny spishäll och allt det andra som behövs i ett kök. Ritningen blev riktigt bra. Jag längtar efter det färdiga resultatet. När vi var färdiga åt vi lite god hederlig svensk IKEA-mat. Yummi, 10 köttbullar rakt ner i lådan! Fick ett jättefint överkast av mami också. Passar jättebra i Igors lägenhet.

(Pappa och byggjobbarna)

("Muren" mitt i köket kommer fram på ett helt annat sätt nu, finfint!)

(Igors lägenhet börjar förresten sakta men säkert bli klar. Köket är helt klart om några dagar, då blir det picture-time)

När Igor kom hem från jobbet åkte vi hem til Laröd för att se röran och får att lämna lite grejer. Sen åkte vi vidare till Din Bil på Berga för att hälsa på en ex-kollega till Igor men mest för att få provåka lite bilar. Sicket flipp! Vi testade Volkswagen Tiguan och Volkswagen Touareg, gotta love the SUV's! Finns inget mäktigare än en stor bil! Om några år, då jäklar!


Efter provåkningen tog vi min egna fattiga Ford till Väla och tog en fika på Roberts, fick kompisrabatt som vanligt av snälla Danni. Sen satt vi där i evigheter och pratade om allt mellan himmel och jord. Framtidsplanerna känns lite klarare nu. Visst pratar man ofta i sitt förhållande, men det är sällan man verkligen tar sig tid till att sätta sig ner och verkligen PRATA. Kände mig helt lättad sen. Lite lättare på axlarna på något vis.
För att inte bryta rutinen så gick vi till Intersport för att Igor har fått någon fix-idé om att han alltid måste kolla fotbollsskorna där inne. Lika tråkigt varje gång, så för att liva upp stämmningen lite satte jag också på mig ett par i min storlek, i sann Igor-anda! Igors citat: "hade jag haft en blogg nu, så hade jag absolut skrivit om detta". Haha!


Nu måste jag duscha, för sen kommer Iggy hem och då blir det arbete i lägenheten och sen TV-letande. Ikväll blir det fika med vänner! Jalla jalla!

Ciao!

Puh!

Oh Lord vad skönt det är att vara igång med träningen igen! Tror till och med att personalen på Aktiverum satte på takfläktarna för min skull idag, haha! Jag älskar att svettas! Byebye jul-kilon and hello beach 2009!
Visst har man alltid ställen på kroppen där fettet sätter sig extra mycket? Jag har 3 ställen: Överarmarna, magen och den sista är riktigt rolig, för jag märker det varje gång jag lägger på mig några kilon, nämligen min näsa. Haha! Min näsa blir större och köttigare. Jepp, jag hör hur roligt det låter. Men kolla här på denna bilden jag tog idag på gymmet:
Afro-nose

(And for the record, jag har inte vax i mitt hår, det är inte heller vattenkammat utan bara väldigt svettslickat, haha)
Jag är så mysig!

Ciao!

The end is near...

Ja, då slutar man jobba snart igen då. När den här kvällen/natten/morgonen är över, väntar nästan 10 dagars ledighet. Det förtjänar jag verkligen. Jag ska leva på dagtid, få se dagsljus och träna men framför allt bara njuta!
Nu väntar dock pina nr 3, min ständiga insomnia. Det är så sjukt svårt att försök somna när rummet man sover i är ljusare än en albinos hudfärg. Trots persiennerna är nerdragna och alla lampor är släckta tränger alltid ljuset in på något sablans vis. Här har ni en bild som jag tog för någon dag sen från sängen. Snacka om att solen försökte kompensera alla de dagarna jag hade missat den. Suck! Visst kan man knappt tro att persiennerna är nerdragna?


Imorgon (fast egentligen är det idag, men eftersom jag ska sova innan så räknar jag det som imorgon) ska Julie och jag festa till det igen. Det finns inget som Peacocks och Happys utgångar! Måste inhandla Calippo, så vi kan göra riktigt goda drinkar, haha! Sen blir det nog en sväng till det nya place:t Helsing och efter det vidare till Cardinal. Men mer om det får ni reda på när och om det faktiskt händer, haha!

Älsklings Julie!

Ciao!

Take a hike!

Nej, men om man skulle följa Dajanas goda idé och ta och bege sig iväg i sisådär 6 månader. Det hade verkligen varit det bästa för mig nu. Har funderat ett tag på att åka på en volontärresa, finns ju hur mycket som helst att välja mellan där. Så underbart det hade varit att få åka till ett varmt land bara för att få hjälpa till. Små barn som bara behöver sällskap eller djur som är sjuka. Awe!
Jag är (som många andra också verkar vara just nu) så sjukt trött på mitt liv i Sverige! Jag får inte ut något av det. Står och trampar på ett och samma ställe. Jag behöver nya och fräscha saker i mitt liv.
Nej, nu blir det consideration, big time!


Ciao!

Housekeeping

Idag har Niko och jag varit sjukt flitiga! Vi började med att väcka Dajana med sjukt hög musik. Hon sneade och stack hem. Efter det städade vi hela lägenheten. Nu luktar det som ett badhus här för att Niko har använt nästan hela klorflaskan till att rengöra badrummet, haha!
Igor SKA bjuda oss på middag idag för att han slapp all städning!

Ciao!

Grodorna fortsätter...

"Asså, jag vill vara BlondinBella! Fast man skulle kalla mig BrunettNiko"

Okej Niko, från och men nu är du BrunettNiko!
"HEJ ALLIHOPA!!"

'
Ciao!

Jag förtjänar det!

Har faktiskt inte shoppat på länge!


Beställd!
Ciao!

Brämmen och jag!

Ja, nu har jag varit vaken i ca 27 timmar. Börjar se hallucinationer känns det som. Små små prickar som flyger framför ögonen på mig. Det känns som att någon petar mig i ögat med en nål då och då, och helt plötsligt hör jag allt jättetydligt. Sådana små ljud som man inte lägger märke till i vanliga fall är nu riktigt jobbiga att lyssna på.




Men jag klagar inte. Jag sitter ju trots allt här med världens godaste juice!

Ciao!

En helt vanlig svenne som har trillat i bajs!

Har börjat få upp ett intresse av att hitta mina rötter, känns dock som att mina rötter är så långt nergrävda i Sverige som det går. Men det hade varit kul att se var jag kommer ifrån. Som jag har sagt förut så är det bara spegeln som påminner mig om att jag inte är svensk. Åtminstone inte till utseendet. Men jag känner mig oerhört svensk, jag kan nästa bli lite arg när folk inte tror mig när jag säger att jag är svensk. Men jag förstår dom, hur många "svennar" är mörkbruna, har sneda ögon och har hårstrån som är tjockare än en hästs svans? Enligt mig är jag bara en lite annorlunda svenne!

För någon dag sen sökte jag på mitt barnhem i Sri lanka på google.se, testade massor med olika söknamn för att försöka hitta något om var jag kom ifrån. Till sist hittade jag en ynka liten sida, som var just från mitt barnhem. The Haven, Colombo, Sri lanka. Ett endaste pdf-dokument på hela nätet. World Wide Web, jovisst!
Men det var så otroligt kul att få se bilderna, och läsa om barnhemmet. Jag fick en väldigt konstig känsla efter det, som att jag kände igen mig och att jag kunde känna hur det luktade på barnhemmet, förmodligen bara en fet inbillning. Efter det pdf-dokumentet fick jag i alla fall blodad tand. Jag vill se mer!

Vi får se vad som händer i framtiden. Kanske blir det en Sri lanka-resa. Undra om jag känner mig som en utomjording där också, eller om jag äntligen kommer vara en i mängden.


Ciao!

DEXTER

Jaha, då sitter folket hemma hos Antolovic och spelar Buzz tv Quiz, utan mig! Återigen kommer mitt sjukt roliga, omväxlande, underhållande och intressanta jobb ivägen. Jag vill också spela! Spelade två snabba rundor med Igor innan jag begav mig till jobbet dock, varav jag vann en runda och Igor en. Grymt roligt spel.

Som straff för att Igor spelar utan mig, ska jag istället kolla vidare på nya avsnitt av en serie som vi båda följer. DEXTER! Så sjukt bra serie, där huvudrollen är serimödare, men ingen vanlig sådan. Han dödar bara de som har gjort riktigt hemska saker. Inte för att det ger honom rätt att mörda, men på något konstigt sätt så gillar man ändå Dexter riktigt mycket. Och som att det inte var nog med att han är seriemödare så jobbar han även som kriminaltekniker på en polisstation där hans kollegor försöker komma på vem som ligger bakom alla mord. De skulle bara veta!

Inatt har jag ingen aning om hur jag ska lyckas hålla mig vaken, får sätta dropp i armen med kaffe. Har varit vaken från 05.00 och jag jobbar till 08.15 imorgon. Räknar man lite snabb matte där så förstår ni nog att när klockan slår 05.00 igen, har jag alltså varit vaken 24 timmar. Och då har jag fortfarande 3 timmar kvar att jobba! SUCK! Konstig att jag börjar bli skallig och får rynkor.
Jag minns när man drömde om att få ta studenten och få slippa allt plugg och börja jobba och tjäna egna pengar! Nu tjänar jag egna pengar förvisso, men på helt fel tid på dygnet. Min dröm är att få ha ett jobb på dagen. 07.00-16.00 eller 08.00-17.00, ledig alla helger. Jag avundar alla med ett sådant jobb!

Nä nu ska jag gå och lösa korsord med folket!


Ciao!

Geografi!

En vis människa sa en gång:
"Men hallå, ligger inte Canada i Europa?"
Minns dock ej namnet på den här personen *blink smiley*.

Ciao!

The princess!

Idag var vi (Niko, Igor och jag) i Åstorp för att fira Karla som fyllde 6 sjukt stora år, trots att hon förmodligen är världens minsta människa. Sötare unge får man leta länge efter. Vi hade köpt ett "Fiffi-tält" till henne, (motsvarigheten till Pippi-långstrump-tältet)  Fiffi är tydligen den nya"inne" figuren när man är 6 år, haha!Åt riktigt god mat som vanligt hos "tetka", och Karlas tårta var ju något av det finaste jag skådat. Varför fick inte jag en sådan när jag var liten? Jag ska ha en nästa gång jag fyller år. Hör du mamma!?

 Blev tyvärr lite stressigt på grund av mitt dumma jobb som kommer ivägen när det gäller allt i mitt liv. Jaja, jag vet att jag inte klagar när lönen kommer, men jag är verkligen less på detta, känns som att det behövs nya utmaningar nu. Jag vill göra något annat! Vi får se vad 2009 har att bjuda på.
Världens sötaste Karla


Ciao!

It's not fair!!!

Ibland är saker och ting helt enkelt orättvist! Rihanna, Miss Freakville, får detta... OFTA!


Ciao!

Nyår, en lugn sådan!

HAPPY 2009!



Så var det dags att sparka igång det nya året. Hoppas 2008 har varit ett bra år för alla och att 2009 blir ännu bättre!
Igår var Igor och jag hemma hos mina föräldrar i Laröd för att fira in det nya året. Det blev en väldigt lugn kväll i och med att jag är på jobbet idag och var tvungen att gå upp med tuppen i morse. Vi åt i alla fall riktigt god mat!
Här är en del av menyn:




Och kvällen avslutades såklart dessert nr 2, mammas goda pepparkaks-parfait.

Efter maten, ca 21.30, blev alla helt plötsligt jättetrötta (utom mamma som var överpigg). Jag ville bara gå och lägga mig och sova, pappa också, Igor hade nog fått lite för mycket rödvin så han hade också kunnat sova en stund. Så det slutade med att alla utom mamma gick och la sig en halvtimme, haha! Sjukt! Det behövdes verkligen, annars hade jag aldrig klarat mig kvällen ut.

Fagget-dogs!

Sen blev vi pigga och fräscha igen!





Det var den kvällen, kort och gott!
Ciao!


RSS 2.0