Turn of events

Är det galet att ha 12 st på sin Facebook som fyller år idag eller? Det betyder alltså att väldigt många föräldrar hade "älskog" ca 9 månader innan de här personerna föddes (dah). Men ändå, det betyder att folk generellt är extra kärleksfulla och glada i juli månad.

Anypoo, dagen till ära så tog vi sovmorgon till 11.30 för att sedan gå och köpa oss varsin big ass cappucino. Efter det satte vi oss som sagt på vår numera claim:ade spot: Kärnantrappan. Boy oh boy om det var varmt idag! Och dagen blev bara bättre och bättre. HIF skulle spela match senare på eftermiddagen vilket också innbar att Helsingborg svärmades av the po-po. Män i uniform, yummi!

Efter lite schtekande i solen dök min papi upp i "sina" coola pilotbrillor, hehe! Efter många roliga samtal och en HIF-klack senare begav vi oss ner till staden för att äta en vrålgod middag och dricka bira. Gratis är gott! Men det slutade inte där. När vi sagt ba-bye till papi gick vi upp till Olympia för att kolla läget. Matchen var i full gång och vi blev ganska sugna på att gå in och kolla resten från läktaren med tanke på det fina vädret och allt. Och som en blixt från ovan dök en snäll själ upp med biljetter. And yet again, gratis är gott!

 
Min pappa och hans "upp med tummarna nu", så söt haha!

 


Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0