Ironik

Imorse gick vi upp tidigt för att vara på IKEA när de öppnade. Vi håller på att planera köket, hur det ska se ut, vilka hyllor ska placeras var and so on and so on. Det är verkligen krångligt det där! Hoppas bara allt hinner bli klart innan jul. Kan bli ganska tråkigt att "julmysa" i en halvfärdig lägenhet! Men det löser sig nog. Efter det var jag och mami först på Colorama (där vi gjorde ett köp som var helt onödigt) och sen på Beckers och inhandlade den superfina fondtapeten och lite annat smått och gott! Så nu är den äntligen hemma och vi har till och med bestämt vilken dag vi ska börja måla. WOHO, på fredag blir det bye bye blueblue and hello cappucino. Försökte få en bra bild på tapeten men kameran får inte riktigt till färgerna:



Hur som helst blir det lättare att förstå hur lägenheten kommer se ut. Färgen till väggarna som vi valde har samma färg som blommorna på tapeten och kommer därför klicka med varandra sjukt bra! Det roliga med denna tapeten är också att den inte bara är som vanligt papper, nope den är till och med mjuk och len när man rör vid den, hihi!

Mysmusik på temat idag, så här får ni en till skön låt:


Ciao!

Kommentarer
Postat av: Husbie

Ja, d blir alltid något problem lr krångel när något ska göras hos oss. Fattar inte d. Men men, jag tror d löser sig o att d kommer bli jättefint när vi blir klara. =)

Bye bye blue...snyft hehehe

Puss

2008-10-28 @ 18:50:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0