Sola och bada i ...

Imorgon åker Igge och jag! Can't wait. Har egentligen inte så mycket mer att skriva här mer än:
Ha det så bra ALLA vi hörs om cirkus 3 veckor!


En stor puss till Niko också som tyvärr måste stanna i tråk-Sverige! Hade varit mycket roligare om du också följde med! We love you and we gon' miss you!
Bye bye people!



Ciao!

Sista dagen @ work!

Idag jobbar jag för sista gången innan semestern. Känns nästan som att jag vill fira det på något sätt. Men jag håller mig tills vi kommer ner till Kroatien. Vi kommer säkert ha tillräckligt med anledningar att festa till det där, haha. 

I morse vaknade vi tidigt (tidigt i Igges och Emilys värld iaf) och åkte ut till Familia i Hyllinge. Skulle fixa mina naglar och Igor skulle göra ett sista desperat försök att hitta ett par shorts som han kan ha på semestern. Han har iofs redan tillräckligt med shorts, tycker jag. Men innerst inne tror jag att han är en lika stor shoppoholic som jag.
Hur som helst, jag fick mina naglar gjorda men Igor hittade inga shorts. Oväntat, han har alltid otur med kläder. Är det inte storleken så är det färgen och är det inte färgen så är det fickorna eller något annat. Jag (eller Igor) hittade dock ett par jättefina Nike mjukisbyxor som jag ska ha på bussresan, den långa bussresan måste jag tillägga. Träffade även Fia på Familia som var mitt uppe i att färga håret hos frisören. Kan inte sluta tänka på dig, hoppas allt blir bra.

Senare när vi kom hem gick Igor in på Stayhard.se och hittade ett par shorts som han direkt köpte. Yey! Efter det Åkte Igge jag och hämtade inget mindre än en sprillans ny toalettstol, haha. Såg jätteroligt ut när Igor kom bärandes på den. Anledningen till detta är att hela Igors badrum kommer bli renoverat under tiden vi är i Kroatien. Så det ska bli kul att se resultatet sen.

Det var allt för idag!



Ciao!

Kanske det sista på 3 veckor?

Har inte varit allt för aktiv här nu igen. Anledningen är väl att jag har haft mycket att göra.
Igår åkte Igge och jag hem till mig i Laröd för att äta riktigt god mat. Grillat, mums. Efter maten stack vi och spelade lite basket. Måste faktiskt säga att jag är hyffsat grym, ibland, när jag har flyt i alla fall haha. Igor är ju för sjuttsingen bra på alla sporter verkar det som.
På tal om sportig, alla ni som känner till Laröd någorlunda vet säkert att där finns en otroligt lång och brant trappa ner till Larödbaden. Hur som helst, just DEN trappan springer Igor upp för tillsammans med Nato. Springer upp för!! På ca 15 sekunder. Och människan är inte ens anfådd när han kommer upp!? He has got to be supernatural! Gud, jag har ju nästan problem att ta mig uppför den och då går jag bara långsamt, hehe.

Anyway, nu har jag äntligen fixat det sista inför resan till Kroatien. Baby och jag var på Väla idag och fyndade, åtminstone jag. Kom hem med massa påsar med nödvändiga saker och allt under tusenlappen.

*En strandkjol
*Rakhyvel
*En fin väska (eller "strössel-väskan" som Igor kallar den)
*Smink
*En Reeboktröja (guld och vit, som matchar mina Reebok skor)
*Ett par flip-flops
*Jättefina underkläder
*Och sist men inte minst, medicin från Apoteket.

Kan knappt fatta att vi åker nu på fredag. Ska bli så kul! Jag är så lycklig. Inte bara för resan men för att jag har världens bästa pojkvän! Ingen får mig att skratta så mycket och må så bra som du gör! Jag vet att detta kommer bli den bästa resan någonsin eftersom jag får spendera den med dig. Vi är så perfekta ihop. Jepp, jag tror till och med att vi måste vara de nya Bonnie and Clyde, haha.



Partners in crime, ha ha


Ja vem vet, detta blir kanske det sista inlägget på tre veckor i alla fall. Kommer definitivt inte sätta mig vid någon dator i Kroatien. Nix, då kommer jag vara för upptagen med att dricka goda drinkar, glassa på stranden och pussa på min älskling haha. Men jag lovar att blogga någon mer gång om det hinner hända något utav intresse. Det gör det säkerligen!

Tills dess: "Asta la proximas imana" - På återseende. Typ det enda som satte sig på huvudet från spanska lektionerna, hehe. Och konstigt nog kom jag nu även att tänka på det här ordet som jag lärde mig av min klasskompis Lisa när jag gick på Internationella skolan i HBG: Supercalifragilisticexpialidocious. Ett ord som som för första gången introducerades i filmen Mary Poppins. Betyder typ Superhärligfraggelistighäxlikhalledosen. Haha, bara en liten parentes.


Ciao

1 vecka kvar!

För att vara mer exakt så är det 1 vecka och en dag kvar tills Igor och jag åker till Kroatien. Men tiden bara rusar iväg ju. Igge är på sitt jobb just nu och jobbar de sista timmarna han har kvar innan han går på sin semester, som börjar imorgon! Yippie!
Själv har dock några dagar kvar innan min semester, men det börjar verkligen närma sig nu och jag har fortfarande massa saker som jag måste fixa innan vi åker.
Redan idag åkte Igors föräldrar ner till Kroatien. De tog även med sig Bojana (Igors och Nikos kusin) i bilen eftersom hennes föräldrar redan är där nere.
Det kommer kännas ganska konstigt nu när Igors föräldrar inte är hemma, men vi träffar ju dem som sagt om en vecka igen när vi kommer ner.
Vad som kommer kännas ännu mer konstigt är att Nikolina inte ska med till Kroatien. Kommer ju kännas som att något saknas hela tiden. Hon har ju åkt dit flera år i rad nu så jag kan tänka mig att det känns skumt för henne också.
Vi kommer sakna dig söte-göte!

Niko & Bojana

 




Har ju helt glömt bort att berätta att jag var på årets första hemmamatch (för mig) på Olympia. HIF mötte GAIS. Det var faktiskt trevligt speciellt eftersom att det var en sådan fin kväll. Igor, hans föräldrar och jag gick dit tillsammans. I halvlek blev det till och med en korv med bröd, hehe.
HIF's hejarklack brukar ju alltid gapa och skrika och köra sina heja-ramsor, men denna gången började matchen faktiskt annorlunda. I 5 hela minuter var det helt tyst inne på Olympia för att hedra två HIF-fans som nyligen dött. En av dem var Kenny som jag skrev om tidigare. Det var fint av GAIS att även de höll tyst i 5 minuter och visade respekt.
Efter de precisa 5 minuterna blev det en helt annan stämmning. GAIS hade inget att komma med och kvällen slutade med att HIF vann!

Lite pics:





Ciao

Då var det gjort!

För drygt en timme sedan låg jag och led under nålen. Gud, jag har aldrig varit med om någon liknande smärta. Jag trodde jag skulle tuppa av ett tag där. Alla som har en tatuering kan föreställa sig den smärtan fast tio gånger värre.
Men, ni vet vad de säger: "Vill man vara fin så får man lida pin". Det gjorde jag verkligen men nu är jag också så otroligt nöjd och glad. Aldrig mer behöver jag oroa mig och aldrig mer tid som spills i onödan.

Så här ser jag ut nu, någon som vågar gissa på vad jag har gjort? Och nej, ni som redan vet får inte gissa!


Girls night out!

Club Monday
En riktigt bra kväll, från början till slut. Måste nog till och med säga att Club Monday var lite bättre än Tisdagsklubben.
Kom hem till Micki (först som vanligt), satt och pratade om lite djupa grejer som jag fortfarande inte förstår så mycket av, haha. Måste nog verkligen se den sär filmen alla snackar om, "the secret".
Sedan började tjejerna rulla in. Efter lite go musik (bland annat de här som blev kvällens låtar : 
http://www.youtube.com/watch?v=tMwdryVNCx0&feature=related
 http://www.youtube.com/watch?v=I17kAGzTluE )
satte vi på SingStar på Playstation 2. Det var faktiskt kul. Hoppas det kommer ut på Xbox någon gång.
Kan ju verkligen säga att det inte fanns några talanger i Mickis lägenhet igår, haha. I alla fall inte när vi pratar sång.

Alla dansade som galningar inne på Tempel, vilket resulterade i att mina fötter svek mig ganska tidigt. Jag må då säga att det inte är lätt att dansa "penta-dans" (ni vet, plocka äpplen och in i ugnen) till "Ovderdose" i högklackat, haha.

Hade sjukt bra sällskap igår. Ni är bäst tjejer! Detta gör vi om SOON!
"Brunetter is the shit", haha.

Pics













Festliga (suddiga) bilder från Mickis mobil:





Ciao!

Det går bra nu!

Jisses, allt känns verkligen bra nu, och då är det ändå riktigt kasst väder utanför fönstret. Kommer säkert få äta upp att jag sa så, för oftast när man gör det så händer det värsta! Men jag tar mina chanser.
Det känns som att det mesta ordnar upp sig nu.
Det jag skrev om i ett tidigare inlägg blir av!!!! Vi hade bokat att åka till en stad i Kroatien som Igors och hans familj har varit i 10 år innan. Men så har vi fått höra hur bra det är i en annan stad. Och vi alla tänkte att det skulle vara roligt att komma till ett ställe ingen av oss har sett. Det ska vara riktigt fint har jag hört. Makarska heter det. Fina stränder, bra nattliv och bra folk. Dajana och hennes familj ska också dit, så vi lär ju ses "and do some damage" så att säga, hehe.
Gud vad jag längtar nu. Ska bli så kul att få åka på semster med någon man älskar så mycket!
Makarska here we come!



Igårkväll när jag kom hem från jobbet lagade baby och jag tacos hemma i Laröd. Mina föräldrar är ju på semester någonstans i något slott, haha?! Jaja, de rike de kan. Anyway, sedan kollade vi massa vänneravsnitt (som vi alltid gör) och åt massa godis och popcorn som Igge hade inhandlat. Myspys. Somnade dock mitt i allt, haha. Och imorse när vi vaknade gick vi en långpromenad med vovvarna. Hyffsat tidigt på morgonen och jag gick i linne. Det var verkligen sjukt varmt. Älskar att gå vid stranden när det är så varmt. Får lite utomlandskänsla av det. Synd att vädret inte höll i sig bara.

Idag (nyss) bokade jag något som jag har velat göra så länge. Ok, lite dyrt men jag sparar i alla fall mycket tid av mitt liv när detta är klart. På onsdag händer det, hoppas att det inte gör mega-ont bara. Och nej, det är inget "plastic-fantastic"-ingrepp, bara något jag har velat fixa så länge. Visar resultatet sen kanske.

Ikväll ska jag ut med Micaela och tjejerna till premiären av Club Monday. Ska bli så kul. Känns dock som att jag måste ha lockigt hår ikväll i och med att det regnar som det gör. Blir lite "pre-party" hos Micki först sedan ner till Tempel och röja! Hoppas Club Monday är lika bra som Tisdagsklubben. Mer om det imorgon.

Ciao



Otippat!

Satt och pratade med en av Nikolinas vänner här på jobbet, och helt plötsligt kom det fram att han sysslade med musik. Det visade sig att han var riktigt grym på att sjunga, pch då menar jag riktigt grym. Så grym att det verkligen är värt att göra lite reklam för honom här i bloggen.
Han ville visa mig en ljudfil på datan där han sjöng, men så fungerade det inte. Vad tror ni männskan gör då?
Han bara: "Ok jag ska visa dig live istället". Och så började han sjunga Ne-Yo - So sick.
Alltså människor med talang, ger mig rysningar. Det kvittar vad det är, sång, dans eller fotboll. Jag tycker det är så coolt när man är bra på något.

Ska berätta en sak för er nu som jag inte tror att många av er vet. För 3-4 år sedan la ja av med musiken. Då hade jag spelat i 13 år. Inget mindre än fiol. Otippat eller? Känner nu att det var kanske ett stort misstag att lägga av.
Men jag var fortfarande ung och dum när jag slutade spela. "Nä, men fiol är så mesigt".
Det är inte mesigt någonstans. Jag var för sjuttsingen skitgrym. Spelade på många konserter, bland annat på konserthuset.
Såja, nu fick jag det ur mig.

Tillbaka till Abbe.
Till slut hittade jag en ljudfil med honom:

http://soundclick.com/share?songid=4826007 :Play hi.fi - Lyssna och njut!
Här kan ni ser mer av honom:
www.myspace.com/abdulln



Neyo - So Sick

Ciao

YippieYay!!

Åh, jag fick precis reda på en riktigt rolig grej! Vill inte ta ut något i förskott så jag väntar med att berätta vad eftersom det fortfarande inte är säkert. Men Gud vad jag hoppas nu!
I samma sekund som Igor berättade det för mig såg jag framför mig hur underbart och roligt vi kommer ha det på semestern!

Hoppas hoppas hoppas!
Happy happy happy!



Lördag

I onsdags blev jag kontaktad av en fotograf som heter Kim, han jobbar för Studio-E där jag har livit plåtad förut. Han undrade om jag hade lust att göra ett litet jobb för Helsingborgs Stad för en slant, en väldigt bra slant enligt mig. Självklart ville jag det. Fick även ta med mig en tjejkompis (som var snygg haha) och vem passar då inte bättre än snyggot Micaela, hehe!
Det skulle bli bilder som visade turister som tänkt besöka vår vackra stad vad vi har att erbjuda.
En bild där vi ligger och "glassar" på den ny-uppbyggda standen precis utanför Dunkers Kulturhus, på Sundstorget (alltså inte Tropical beach). Och en "här-kan-man-shoppa-bild" vid affären Vila. Vi fick låna kläder och shopping-bags av Vila. Helt ok kläder måste jag säga. Kanke ingen favorit-butik dock.
Det var faktiskt riktigt kul. Var dock sjukt varmt att stå där med massa skärmar och hela kittet, plus att det blev ännu varmare när man fick massa publik som undrade vad som pågick, haha.

Efter plåtningen var klar frågade fotografen oss om vi kunde ställa upp på ett mini-jobb till. Klart! Men det skriver jag om vid ett senare tillfälle. Men jag kan säga att mina och Mickis fingrar är kändisar nu för att krydda lite, hehe.

Har inga färdiga bilder än. Men de kommer nog nästa vecka någon gång.
Här är dock lite "fjant" bilder från Mickis mobil:






Så var det fredag!

Sjukt taskigt av mig att inte blogga på så många dagar!
Menmen, var som sagt ute och svirade i tisdags med Nikolina och Dajana. Det är verkligen svårt att skriva Dajana utan att stava det med 3 a:n på slutet, fråga mig inte varför.
Anywho, det var riktigt kul i tisdags. Blev en helt perkfekt kväll. Kände mig faktiskt inte alls som en tant. Kan ha och göra med att vi förfestade med GUBBAR haha.
Här är lite bilder:

OLD BOYS


'





PARET ♥




Gurre och födelsedagsgrisen NicoKick









Idag har jag och Micaela varit i stan hela förmiddagen och blivit plåtade för Helsingborgs Stad. Det var riktigt kul! Men mer om det i helgen eller kanske nästa vecka. För tro det eller ej så har jag inte tid nu.

Skål och Ciao!


Hur gör man!?

Utan att låta överdriven så kan jag säga att jag inte har varit ute och svängt på "de lurviga" på flera månader!
Idag ska jag och Nikolina ut och partaja lite. Vi ska tydligen först till Steak House och sen till "mitt" Le Cardinal. Men frågan/frågorna är:
Kommer jag känna mig gammal på Steak house, kommer jag ihåg hur man dansar och kommer jag verkligen i min klänning som jag köpte för ett bra tag sen nu???
Hahahaha, Niko får väl säga till sina vänner att hon är ute med "Tant-Emily". Usch, vad det lät hemskt.
Nåväl, jag känner mig åtminstone duktig för att jag har tagit tag i träning igen och även plus-poäng till mig för att jag släpade med mig en riktigt negativ Niko till gymmet idag. Inte så negativ längre va? Kändes riktigt skönt efter träningspasset idag. Hur kommer det sig att man alltid är så nöjd med sig själv när man har svettats lite?

Anyway, det ska i alla fall bli riktigt roligt att gå ut med Niko idag. Får väl se hur "det går till" nu för tiden. Haha, nej nu överdriver jag.
Förresten, jag fick höra att det var någon som tyckte att Niko liknar ingen mindre än Kat De Luna. Och helt ärligt så kan jag se vissa likheter. Coolt, jag ska ut och festa med "run-the-show-NIKO".
Kolla själva och se vad ni tycker:



Och här är en grymt bra låt med henne och Busta Rhymes som vi hoppas dyker upp ikväll, annars ber jag Niko sjunga:


Ciao!

RSS 2.0