På återseende.. kanske!

Det har varit ett par underbara dagar och flera ska det bli. Och när livet är så bra så ska man absolut inte ifrågasätta det. KBK = Kör bah kör! Tror alla förstår hur mycket jag längtar till både Miami-resan och New Jersey-resan några veckor senare. Och eftersom jag vet hur dålig jag är på att blogga när schemat är späckat så säger jag over and out redan nu. Det kanske kommer någon liten instickare om ni har tur, haha!


Ciao!


Busfrö!

Någon försökte fjäska för sin mor för många år sedan!

"Till mamma

Mama får jag se på Airwolf så får du det här"

 

Haha! Airwolf liksom, hur längesen var inte det?!
Ciao!


Alltså.... yum!

I fredags var jag hemma hos Rickard Persson aka Bamse och såg filmen Limitless. Inte nog med att filmen i sig var kungligt bra, men männens man spelade huvudrollen. Bradley Cooper är hans namn och är något av det finaste jag sett på väldigt länge. Detta är ett praktexempel på vad manligthet står för (enligt mitt tycke)!

Ska nog skriva upp honom på min lista för "undantag på folk som man får lov att...". Ni vet en sådan lista som Ross och Rachel har i Vänner. Haha, nä men skämt å sido, se filmen Limitless! Sjukt snygg film!


Mums!
Ciao!


Nominerad till årets...

Sämsta bloggerska!

Haha, jag vet! Det där med att uppdatera är tydligen inte min grej. Speciellt inte när dagarna är så fullproppade med saker att göra som de har varit de senaste dagarna och kommer att vara veckan ut! Har lite tid över idag då jag blev tvungen att avboka en träff med en vän för att göra lite skoluppgifter. Skolan går alltid först, därefter kommer träningen och den resterande tiden går till vännerna.

På tal om vänner... Gissa vem som ska med Niko, Isabella och moi till Miami!?!?

Ingen mindre än min sambo: JULIE! Helt sjukt att hon lyckades få plats på samma plan och plats i samma hotellrum! Kommer inte bli en lugn resa vill jag lova. Om vi nu kommer dit dvs. Tycker att den satans vulkanen kan lugna ner sig ett par goa hekton! Inte vara så arg..


Snart där <3
Ciao!


Taajgoor snooze

Jag älskar att Julie och jag fick en hel kingsize säng för oss själva på Strandvägen men skulle ändå tvunget sova på varandra. Sjukt mysig den där Julia! Finns bara en låt som passar till just detta tillfälle:





Min sambo och jag firar snart 2 månader, haha! Ska man göra som alla andra par då och gå ut och äta eller åka på SPA i Båstad? Ska jag tända levande ljus? Vill hon ligga med mig då? Jag köper iaf inte underkläder till henne, hahaha!


Ciao!


Hufudstaden!

Det finns mycket man kan säga (och inte säga) om vår helg i Stockholm. Händelserik och är ett ord för var den var och tråkig är ett annat för var den inte var. Här kommer den iaf i punktform följt av ett bildregn:

Fredag
*
Ponny skjutsar oss till Sturup
*Inviger kvällen med en skvätt alkohol m.m
*Slog oss ner på flyget brevid en hemlig miljonär
*Blir hämtade på Arlanda
*Uppfräschning kortspel och förfest på Strandvägen
*Mer förfest på Bingo Rimers kontor
*Yrade runt i hela Stockholm för att till sist hamna på Solidaritet
*Hade en kick ass-kväll!
*Däckade på Strandvägen

Lördag
*
Fick inte sova ut = trötta tjejer!
*Vackert väder
*Åt mat i flera timmar
*Shopping
*Hemlösa
*Julie och jag tar in på Hotell Riddargatan
*Somnar och vaknar igen vid 22.00
*Fix och trix
*Stureplans nattliv - där vi borde ha stannat!
*Mat och hat
*Somnar i en riktigt skön säng!

Söndag
*
Köttade hotellfrullen
*Vandrade i city
*Stöter på flera Stockholmare som tydligen har ett stort behov av att prata med oss.
*Beger oss mot Arlanda
*Tappar bort biljetterna på flygplatsen
*Håller på att missa flyget
*Blir efter många om och men hämtade på Sturup av världens snällaste!
*Julia snear på livet och lägger sig ner på golvet innanför dörren för lite skrattgråt - inga konstigheter!







Cheers to the freakin weekend - I drink to that!
Ciao!


Alltså...?

Vi har en fråga

WHO FARTED!?!?!



Hahaha!
Ciao!


Jag ger Helsinghåla en time out!

Man kanske skulle ta tag i och börja packa inför helgen? Frugan var riktigt duktig och fick det gjort igår medans jag satt i soffan och tittade på, haha! På tal om frugan. Fick mig precis en riktig uppläxning om hur viktigt det är att äta vitaminer och proteiner. Jag vaknade nämligen och skulle ta mig till badrummet i morse. Det var lättare sagt än gjort. Min hjärna spelade ett spratt med mig och satte igång någon slags åkattraktion i huvudet på mig (tror att det var Taggara på Axels Tivoli). Jag vinglade mig själv in i badummet i alla fall och satte mig ner tills det skulle sluta snurra, vilket det dock inte gjorde.
Så jag bestämde mig för att gå och lägga mig igen. Två sekunder senare märkte jag hur illa jag började må som i sin tur ledde att jag fick springa till toaletten och göra det man gör när man mår illa. Vill inte skriva kräka i min blogg, (men nu gjorde jag det ändå så ni får äcklas om ni vill). Vad hände liksom? Trodde först att det var något fel på mitt balanssinne men Julie var inte sen med att sätta mig både under hot och under den stora skarpa förhörslampan, haha!

Får väl kanske börja äta lite bättre då. Men jag kommer aldrig sluta träna. Man måste faktiskt lida lite pin om man vill vara fin. Jag kom till och med äntligen i min klänning som jag köpte för några månader sen. Den ska helt klart med i bagaget.


(Ursäkta rörar i bakgrunden - vi bygger om.. tydligen)
Här är morgonformen och nu blir det löpträning på chefredaktörens löpband! Ska kötta sönder program 9 idag!


Ciao!


Miss Ceylon

I juli ska jag som sagt på bröllop i New Jersey. Och igår när jag var hemma hos min mor fick jag se bröllopsinbjudningen. Jag har nu tydligen officiellt bytt mitt efternamn till Ceylon, haha! Men helt ärligt, det klingar så mycket bättre än: Kollberg.
Kommer bli ett helt fantastiskt bröllop, USA-style. Hoppas bara att Adam (som jag ska bo hos) och jag inte mår allt för dåligt den dagen då vi ska festa i New York kvällen innan, haha! Dagarna därpå åker vi till Atlantic City och kollar nattlivet där! Jag längtar så mycket! Men först ska en resa till Miami avklaras, haha!




 Och denna klänningen tänkte jag ha på bröllopet (med en kavaj över). Funkar?


Kameran ger klänningen inte rättvisa dock. Mycket finare färger i verkligenheten!
Ciao!


Plugghäst!

Idag har jag verkligen låst in mig (ordagrant) i lägenheten. Nerrullade gardiner, stängd dörr, lap top och litteratur i sängen och tvingat mig själv att bli klar med dokumentationen. And guess what, jag är färdig! Vilket engagemang! Jag är färdig med en uppgift en vecka tidigare än den ska lämnas in. Jag minns inte sist det hände, haha! Jag ger mig själv en fet klapp på axeln och går och kollar i kylskåpet. Vem vet, något magiskt under har kanske fyllt den med mat.
Vilket påminner mig om en incident igårkväll då jag hittade en perfekt mogen avokado som låg gömd i kylen. Både Julie och jag älskar "avves", så min första tanke var att jag skulle vara riiiktigt tyst och inte nämna att jag sett den för att snabbt äta upp den. Men, vilken vän hade jag då varit. Hon fick till slut hälften, efter lite klösningar och svordomar. Kände mig som Smeagol/Gollum och hans "precious" när jag satt och klappade min avokado på diskbänken.



Nu ska jag gå ut och se vad omvärlden gör en dag som denna. Hörde rykten om att det var sol. Ikväll är det träning och rocka rockring på schemat som vanligt. Sen är det torsdag och då äter man ärtsoppa. Dagen efter det sätter Julie och jag oss på ett flyg till en roligare stad!

Ciao!


Förenar nytta med nöje!

Gud vad jag önskar att vädret håller i sig hela veckan. Speciellt till helgen! Ser inte ljust ut på väderleken just nu dock. But boy oh boy vad varmt det har varit idag. Johanna och jag har varit sjukt flitiga och pluggat ett par timmar om dagen på biblioteket för att sedan lägga oss i Kärnanparken för lite litteraturläsning. Det kallar jag förena nytta med nöje! Önskar dock ibland att jag var vit. Ni bah: VARFÖR!? Jo, för att jag vill också ha en chans att kunna bli brun. Inte som nu, BRUN goes BLÅSVART! Får färg så otroligt snabbt! Om jag kunnat hade jag donerat lite av min färg till något spöke där ute, haha!



Var förresten på Lager 157 för några dagar sen med Nikolina och Jessi. Förväntade inget egentligen men kom ändå hem med ett par plagg. Jag har förälskat mig i ett av plaggen. Ett par marinblåa shorts. Lite stora, men jag älskar att de är så "båtiga" och sköna! Om jag fått hade jag haft dom på mig varje dag. Men mina vänner hade nog inte börjat störa sig till slut, haha!


Ciao!


Anar ugglor i mossen

Okej?! Vad är det med folk nuförtiden? Har ni något att säga om mina vänner eller om mig själv, säg det till oss! Eller öppna inte munnen överhuvudtaget! Jag vet att några av er "falsies" där ute läser min blogg, så varsågod och kliv fram och börja prata. Tills dess är det silent treatment som gäller!
Så ofantligt trött på denna staden och kräken som bor här. Gör något med era egna liv istället för att snacka så mycket skit om andras. Har ni verkligen inget bättre för er? 

Så här arg är på er just nu! And don't make me bring out the wrinkle of anger again! Haha!



Detta gör bara att jag längtar ännu mer till helgen! Up up and awaaaaay! Älskar mina spontanresor!
Ciao!


That's that that, (det var det det)

Något säger mig att min blogg kommer bli en träningsblogg igen. Men ni blir inte jättearga för det? Miami kryper närmre och närmre och sommarkroppen är snart på plats. Rockrockingen håller verkligen vad den lovar, man börjar nästan ana konturerna på magen nu. Ska fortsätta använda den så flitigt tills vi åker!

Nu ska Johanna och jag gå ner till bibblan och skriva vår dokumentation. Känner mig så sjukt intelektuell när jag sitter där med min laptop. Det blir på något sätt till och med lättare att plugga, haha!


"Se inte på livet genom backspegeln, använd framrutan istället."
Ciao!


Lika goda kålsupare...

Wow, gårdagen var verkligen en turbulent dag, känslomässigt. Trodde inte att jag hade dom känslorna inom mig. Men tji fick jag. Skönt att mina underbara vänner var där för mig hela dagen och stöttade mig. Känns som att ni ibland känner mig bättre än vad jag själv gör.
Det blev en väldigt lugn lördag som vanligt. Nikolina, Dajana, Jessi, Amajla och jag satte oss på Viva ett tag i solen (som dock försvann på två röda). Om några helger blir det dock andra bullar hemma i Jessis nya lägenhet (om hon nu tar sig i kragen och faktiskt flyttar in på riktigt, haha). Då har vi en massa saker att fira:

* Tjejerna avslutar sin rena Cambridgekur.
* Ett fåtal dagar tills några av oss åker till Miami!
* Skolan slutar för sommaren.
* Avslutar min ruaccotanbehandling (no more dry lips!)
* Sommaren och livet börjar på riktigt igen!

Det blir nog en sådan där kväll då man vaknar dagen efter och önskar att man kunde trycka Ctrl Alt Del på sig själv, haha! Anyway, den senare delen av gårdagen spenderades dels hos Jessi och dels på Skansen. Blev dock en räd ner om Hampan, haha! Men nä, då blir man inlåst i bilen!

Nu blir det rockring och sen minst 8 km på bandet. Snabbt och lätt! Mig och resten av gänget finner ni under solen den resterande delen av dagen. Schteeek!



Ciao!


The day the thunder was stolen, haha!

* Började dagen med att rocka rockring med Julie (alldeles för länge för vårt eget bästa).
* Sprang 8 km på bandet i källaren, tackar vi chefredaktören på HD för!
* Trotsade Gina Topan och solade fast jag inte får.
* Fick mig ett gott skratt eller två när jag fick höra dagens uppdateringar!
* Senare blir det nog ett pass i Pålsjö och eventuellt lite kvällsmys med flickorna.
* Ännu senare - hemligt. Låter ödet bestämma, haha!

Det blir en bra dag idag!


Happy sunbathing!
Ciao!


Önskar mig en ämnesomstättning!

Kom nyss hem från en mysig fika med de finaste tjejerna. Så sjukt sköna brudar, haha! Fick mig dock en utskällning av mamma Dajana nyss som försöker tvinga mig att äta mer. Tro mig, hade jag haft Julies ämnesomsättning så hade jag moffat i mig allt varje dag. Eller nä, jag hade ätit chips och dip till frukost, lunch och middag! Äsch, när jag går i pension i framtiden ska jag äta vad jag vill och inte bry mig. Men nu vill jag bara trivas med min kropp. Inte för någon annans än min egen skull.

Imorgon blir det jobb igen på skolan i Mörarp. Ska bli intressant och se hur mina fyror sköter sig denna gången. Meeeen, med min pondus kommer det vara tyst i klassen, haha! Nä skämt åsido, imorgon ska dom få lära sig lite om el och om hur en lampa är konstuerad.

Nu ska jag kolla kylskåpet för att se om det fortfarande ekar där inne, sen blir det bingen för hela slanten!


Ciao!


Foody Mcfoodster



Sms från Julia:

"Heeej...igen...kan vi inte ha kräftskiva snart, typ ikväll? Det är 0,00% fett så kom inte med att du inte äter! Okej, då är det spikat! Ses ikväll på kräftskivan! Pöss"

Haha, man bah: Tack för att jag fick vara med och bestämma!

Härlig människa den där Julie. Kan inte fatta att vi har varit sambos i över en månad. Tur att jag är så diciplinerad som jag är, annars hade jag förmodligen slutat som flubber! Julia äter verkligen konstant men går aldrig upp i vikt, snarare tvärtom! Hur mycket fusk är inte det?!

Well well, skulle fota mig själv i spegeln. Vad får jag syn på? En ätande Julie, vad annars? Haha!



Ciao!


Party rock!



Kan inte fatta att det bara är 25 dagar kvar tills vi åker till Miami! Vilket dream team! Frågan är om vi fortfarande är människor när vi kommer hem igen, haha! Nästan två veckor av intensivt partajande, solande och badande! Kan inte bli annat än top notch!

Det är inte lugnt att vi ska gå och se Axwell den 4 juni på en av Miamis fetaste nattklubbar. Eller ja, vi kommer nog tycka att det mesta är fett med tanke på att vi kommer från Helsingborgs usla utbud av nattklubbar, haha!
Är det möjligt att ha resfeber så här långt innan? I så fall så har jag det! Detta kommer bli en resa som går till historien! Lovar att dokumentera väl på plats!


Axwell och nattklubben LIV

Ciao!


Solen stiger upp även idag - Correction

En låt som har gått på högvarv i Villa Skansen är låten som eleverna på Mörarps skola sjöng. Jag trodde dock att den hette "Det blir en bra dag idag" när jag letade förbrilt efter den. Det visade sig att den hette "Solen stiger upp även idag" och det är Jumper som gör den. Vårt mål är nu att alla ska lära sig låten utantill och de som inte gör det hjärtvättar vi med hjälp av "Heytell".
Heytell som by the way är den bästa appen till mobilen på länge. Fungerar som en walkie talkie och är enligt mig en app som alla borde ha. Skaparen visste nog inte av Julie och jag skulle lägga tassarna på appen. Misstänker att det är ett antal personer där ute som är ganska trötta på oss just nu, haha!


Candy mountain Charlie. Yeah Candy mountain....
Ciao!


Ring ring..

Julie och jag köpte som sagt våra efterlängtade rockringar för ett par dagar sen. Vi har varit jätteduktiga och rockat varje dag. Enligt anvisningarna får man bara rocka 3 min om dagen i början och sedan successivt öka. Trodde inte riktigt på att det skulle vara så farligt, men efter våra första 3 minuter under vår första dag märkte vi att de menade allvar! Oh the pain! Vårt andra pass var något av det mest smärtfulla jag varit med om. Julia har fått blåmärken och jag har ont i nästan hela torson haha. Men envis som jag är rockar jag ändå alltid mer än tre minuter flera gånger om dagen. Har lärt mig att gilla smärtan? Haha!

Det är i alla fall sjukt roligt och vi väntar med spänning på reslutat på våra små kroppar.



Ciao!


RSS 2.0