Gårdagen

Igår vaknade jag hos hjärtat eller rättare sagt, jag blev väckt för omväxlings skull. Det är nog en av de få gångerna Igor har varit uppe och hoppat före mig. Och jag menar verkligen "hoppat" för han var så pigg! Jag var å andra sidan jättetrött. Ombytta roller, javisst!
Efter att jag äntligen tog mig ur sängen åt vi lite snabb frulle och sedan begav vi oss till Väla, börjar bli lite utav en rutin det där, vakna-frulle-Väla. Men så är det när Igor börjar jobba 14.00 och slutar 23.00. Man vill ju gärna få ut något av dagen innan man måste ta sig till sitt arbete. Och då är Väla faktiskt det ultimata stället för att gå runt och "lalla" och döda tid på. Igår blev extra bra i och med att jag till och med fick med mig ett köp. Köpte en höstjacka från H&M. Ingen speciell jacka men den satt bra och den var billig så varför inte. Om det är något jag har dåligt med så är det absolut jackor.
Efter Väla åkte vi till Kyoto Sushi där Igor bjöd på lunch. Som vanligt blev vi sjukt mätta. Tänk vad lite rå fisk kan göra. Och nyttig är det! Efter sushin gick vi en liten sväng på bruksgatan. Vi gick in på Tretton för att Igor ville kolla på skor, de har verkligen de häftigaste sneakersen där. Jag hittade dessutom en lite varmare jacka som jag absolut ska köpa när nästa lön kommer, den var trots allt lite dyrare jackorna på H&M, hehe.


När Igor åkte till jobbet snörade jag på mig löparskorna och stack till gymmet. Har blivit väldigt duktigt på det tycker jag. Tränar nästan varje dag och försöker verkligen att dra ner på alla onyttigheter. Nej, Niko jag vill inte synda med dig längre, haha.
Det blev ett riktigt bra pass, kanske till och med bättre för att Dajanas pappa sprang på löparbandet brevid. By the way Dajana, hela din familj är ju på Aktiverum men var är du!? Anyway, var ju tvungen att "vinna" (i mitt huvud) över honom, haha. Sådana konstigheter har jag alltid för mig på gymmet. Det kan komma en helt okänd människa och ställa sig brevid mig på löparbandet brevid och helt plötsligt blir den personen min motståndare. Har märkt att det faktiskt ger bättre resultat (för mig iaf) när man tävlar. Efter en halvtimme på bandet blev det rygg och ben. När jag gick från Aktiverum kände jag mig sjukt duktig eftersom till och med maskinen jag sprang på avslutade mitt pass genom att skriva "bra jobbat!" och "fint pass", haha. Mina ben var dock som spaghetti! Har en ganska läskig bild på min svettiga rygg som jag bara måste lägga in så jag varnar känsligare läsare! Efter träningen kokade jag en "kukuruz", majskolv på svenska. Finns det något godare!?



Efter en dusch och lite tillputsning av ansiktet såg man definitivt 100 gånger fräschare ut. Hämtade Nikolina och Dajana och åkte ner till stan för att fika. Vi parkerade vid Tivoli eftersom det inte fanns några andra parkeringsplatser i hela stan! Knappts ens vid Tivoli. Inte så konstigt kanske i och med det här fina pirat-skeppet! Strike a pose ladies!

Efter ett långt samtal med Captain Jack Sparrow var han tvungen att lämna oss för att åka vidare till Medelhavet. Men vi brydde oss inte så mycket eftersom vi skulle till asballa Bagatelle! Där satt vi och fikade ett tag sedan kom Charlotte och My och höll oss sällskap. En kanna chai-te senare åkte vi hem till Charlotte och kollade motvilligt på "So you think you can dance" för att Nikolina bara måste se alla negr, jag menar mörkhyade killar! Mycket trevlig kväll faktiskt. Efter det åkte jag hem till min man och kollade på film. Det blev "You don't mess with the Zohan". Skulle verkligen vilja rekommendera den för att jag tror att det är en bra film. Somnade dock halvvägs in i filmen. Men Igor gillade i alla fall den.

Nope, nu har jag inte tid med sådant här trams längre. Somliga har faktiskt ett jobb att gå till, tro det eller ej. Har dock varit väldigt skönt med lite ledighet de senaste dagarna. Nu väntar många intensiva dagar för mig igen. SUCK!
Mina tankar går till min älskling just nu. Hoppas allt går bra! Kan egentligen bara säga, been there, done that. Vet precis vad du går igenom! Bara att tänka positivt. Typ, "disco disco, good good". Älskar dig!



Ciao!

Kommentarer
Postat av: Husbie

Ja, d var verkligen mycke du hade för dig igår baby! hehe =)

Mmm, men jag tror d löser sig iaf (trots allt).

Tack fär omtanken dock! =)

Skitfin bild här på slutet oxo. Den får du skicka på MMS. ok?

Hörs senare...Älskar dig!

Puss!

2008-09-03 @ 17:48:00
Postat av: ako

Din pappa var faktiskt ombord på de skeppet igår bjuden av sin polare Erik som hade rest med det...

2008-09-03 @ 19:47:36
Postat av: dajana

gud vilket mongo man liknar på sluutet ;D äeehhhh

2008-09-03 @ 19:57:58
URL: http://dajanaaa.blogg.se/
Postat av: Em

Dajana: det liknar det mongot DU ÄR! haha

2008-09-03 @ 20:23:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0