Flum flum!

Glömde ju helt och hållet bort att visa den absolut roligaste bilden från Liseberg! Den är så klockren så att det är sjukt. Jag ville verkligen inte åka Flumriden eftersom man blir så attans blöt. Men Igge lurade mig totalt och fick mig att tro att den som väger minst ska sitta fram och då blir denne inte alls blöt. Jepp, jag gick på det. Tror ni att jag var blöt efteråt eller? Har Påven en rolig hatt? Skiter björnen i skogen? Med andra ord, ja, jag blev ganska blöt! Men vänta bara, det kommer en dag då det är payback time! En positiv sak var i alla fall att jag höll mitt hår torrt, och bilden här nedanför visar er varför, hahaha!


Ciao!

Kommentarer
Postat av: annika

haha man brukar inte bli blöt i håret ändå snäckan=P hahaha.. hade hellre lagt en tröja i knäet, det e ju där man blir plaskblöt=P ser ut lite osm man kissat på sig=P haha



hade ni osså sjuuuuuuuka köer överallt? vi hann typ åka 6 karuseller på hela dagen=(

2009-08-18 @ 23:53:24
URL: http://annikaokenzo.blogg.se/
Postat av: E.M.I.L.Y

Haha! Jag såg ju flera stycken som nyss hade åkt med plaskblötthår! men det är sant, i detta fallet hade nog varit smartare att lagt tröjan i knäet haha! Nä vi hade max 15 minuter kö, vi åkte nästan allt 2 gånger =)

2009-08-19 @ 00:50:21
URL: http://emilyfordummies.blogg.se/
Postat av: Charlotte

HAHAHAHA du ser ut som en självmordsbombare som just ska gå till attack :D

2009-08-19 @ 08:47:28
URL: http://chaarliiie.blogg.se/
Postat av: Micki

HAHAHAHA! Vilka mesar vi är egentligen :P

2009-08-19 @ 10:58:11
URL: http://mickimus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0