En varm laptop med bröd, tack!

Vet inte riktigt vad som hände med tiden, plötsligt är hon 02.20. Kändes som att jag kollade på klockan för 10 minuter sedan och då var hon ju bara 23.30. Nåväl, jag håller vad jag lovar.

Lördagen började hemma hos Ugglans (Amandas) föräldrar i en jättefin lägenhet! Kul att få träffa alla söta vänner igen! Efter några timmar började vi promenera ner till stan då det plötsligt börjar ösregna. Måste också poängtera att alla damerna (minus Cornelia, haha) föreslog att vi skulle ta bussen ner till stan, men det ville såklart inte männen (som var så stora och starka vid det tillfället). Det slutade i alla fall med att vi tog en taxi ner till stan (ca 700 meter), haha!
Väl nere i stan möttes vi av alldeles för mycket folk och alldeles för långa köer till toaletten. Hur tror ni vi töser löser det? Jo, man tar med sig alla töser och går på toaletten samtidigt. Vill dock meddela att det inte var det lättaste att trängas med 4 tjejer på världens minsta toalett, haha!
Efter detta fick Hampan, Crom, öltälten (stora scenen, där somliga av oss gjorde saker som man kanske vid ett mer nyktert tillstånd inte hade gjort), och sist men absolut inte minst Pascha sig ett besök av oss! Har alltid fått höra att det skulle vara dåligt med folk och sådant där, men inte denna gången. Pascha ägde! Julia och jag kickade som att vi hade hamnat på ett ravedisco, haha! Svettigt värre. Söta Micki satt i kassan och släppte in hela vårt sällskap, stort tack till dig och Lucas! Avrundar detta med några bilder, resten finnes som vanligt på "fejjan".







Bild lånad från paschaclub.se
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0