Sådant som gör en glad...

Wow, vilket uppsving det har blivit med bilderna. Trodde först inte att de skulle ha någon inverkan på någon men ack så fel man kan ha. Är såklart jätteglad för det men det känns lite konstigt att lilla jag "amatören" skulle få så mycket respons.

Under kvällen fick jag ett glatt sms av fotografen Benny som sa att vi hade kommit med i utställningen. Och för att hamna där måste man ligga på topplistorna. Kan fortfarande inte fatta varför jag ens gjorde det, jag menar kolla in "the hot mama" i den silvriga bikinin!!! Detta innebär i alla fall att Benny kommer få fler jobb och fler sidvisningar på alla hans sessioner. Jag är glad för oss båda!


Om någon vecka ska jag jobba med Cris P (fotograf). Han har bland annat jobbat med King size Magazine och artisterna Trey songz och Bobby Valentino (för er som vet vilka det är). Det kommer bli spännande då jag bara har hört bra saker om Cris! Kolla gärna in hans blogg och hemsida här: http://www.crisdesign.se/ http://crisdesigns.blogspot.com/ .


Jag ska även upp till Växjö inom kort för att plåta en cool och annorlunda session med Daniel och hans upphängda oversize hylla, haha. Kronprinsessan verkar gilla hans bilder i alla fall. Så det kommer jag nog också göra, haha! Här kan ni kolla hans hemsida: http://dkj.se/


Fotograf: Daniel K Johansson

En del andra jobb har trillat in, men de berättar jag mer om så fort de blir aktuella! Tänk vad humöret kan svänga ibland!
Ciao!

Kommentarer
Postat av: fia

många många grattis till alla jobben å utställningen. va inne å kolla.. jätte bra beytg har in båda fått ju.. va roligt. lycka till . kram

2009-07-09 @ 11:11:49
URL: http://fialovegobbi.blogg.se/
Postat av: Micki

Jätteglad för din skull!!! :) Även om jag känner mig som en bajstolle. Så ÄR jag faktiskt det. Puss hjärtat love you

2009-07-09 @ 11:20:37
URL: http://mickimus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0