Spinning sisters!

Då var man nyss hemkommen från ett svettigt pass på spinningcykeln. Bli inte äcklade nu, men jag var till och med tvungen att skura golvet efter mig idag, haha! Niko kämpade också på som en galning.

Innan träningen blev det en liten sväng på stan. Skulle bara in på Make up store och köpa en sak. Slutar dock alltid med att jag kommer därifrån med minst 3 saker. Fy mig. Efter det åkte man till Väla för ett besök på systembolaget. Det blir hemmagjorda turkiska shottar på fredag, haha! Skulle egentligen inte ha något annat på Väla heller, men det lyckades bli ett par örhängen och en sjukt fin klänning. Klänningen får ni inte se än, dock får ni en sneakpeak på färgen här:



På fredag ska jag hinna med mycket. Jag slutar jobba klockan 08.15 och efter det hinner jag bara äta frukost för att sedan börja köra till Löddeköpinge. Jag ber till Gud att jag inte somnar på vägen. Det får bli den kallaste ACn och hårdrock för hela slanten. Har bokat tid med min frisör klockan 10.00, och det kommer nog ta ett par timmar, men jag måste ju fixa sommarfrillan. Och det är bara hon som kan det. Dock blir det ingen lugg denna gången (eftersom mamma hatar luggar), men slingor blir det! Sen ska man hem igen och försöka/hinna sova någon timme, för att sedan börja jobba igen klockan 16.45. När jag slutar jobba blir det raka vägen hem återigen för att snabbt hoppa in i duschen. Bäst för mamma att hon vet hur man kör rally annars får jag skjutsa mig själv till Micki. Där kommer vi festa tills det är dags för utgång. Ska vi slå vad om att jag kommer somna gott efter den natten?


Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0