Kompisarna på Pascha

I tisdags var det personalmöte på Pascha nightclub. Vi blev sammanlagt ca 20 stycken medarbetare som satt och lyssnade medans Lucas hade ordet. Samtidigt som det var ett väldigt bra möte var det också ett ganska sorgligt möte. Det som var roligt att höra var såklart att Pascha nu är igång på riktigt! Nattklubben lever igen! Även roligt att höra lite om de framtida planerna. Det som dock kom lite som en chock för några av oss var att Lucas inte kommer vara kvar. Själv kände jag att det inte alls var bra i och med att han har varit ett ganska stort kugghjul i det hela. Men med tanke på hans situation så är det lite lättare att förstå. Lulle kommer bosätta sig i 08 regionen. Så nu vet vi var festen är om man åker upp till Stockholm one of these days, haha!
I framtiden är det alltså ägarna Doung och Seven som kommer agera stora kugghjul och vi andra är väl länkar i en något mindre storlek, men ack så viktiga, haha! Massor med creds till Alexander och Tim för att dom gör ett grymt bra jobb med att DJ:a såväl som att promota. Finns ingen som spelar så grym musik i Helsingborg!

Senare under mötet berättade Doung att vi skulle ha en "avskeds/suprise"-fest för Lucas. Men eftersom mannen i fråga satt precis brevid när han sa det, klippte vi av suprise biten, haha! Festen blir i alla fall idag på (tro det eller ej) Pascha! Woho! Klockan 18.00 ska Lucas först och främst verka överraskad och senare när alla alla har druckit så mycket "saft" att de inte vet vad de heter längre är det dags att gå vidare till Cantina. På Cantina är det nämligen zoofest. Alla klär sig i sina bästa sommarkläder och bikini. Själv ska jag ha en jätteball sommarklänning. Det är väl en av de få gångerna på året som man festar på en söndag. Det kommer inte bli lugnt vill jag lova!
Vi ses där!



Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0